תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיל ורמוט
הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 12:46 
נועם שחם :HEART2: :HEART2: :ROSE:

אי של שפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
כל מילה של נועם.

נ.ב
אפשר לחשוב שגילי כ"כ חלש. הוא פשוט לא טוב כמו בעונה שעברה, זה הכל. לא שאני מרוצה מזה, אבל מה יעזור כל הזלזול בו?

די, לנעול את האשכול כבר.
אף אחד לא מתלונן שגילי חלש, הוא לא היחיד שחלש.
מתלוננים על החוסר אמביציה שלו. על רוח הלחימה שאבדה לה. ועל העובדה שהוא מתיימר להנהיג את הפועל (בכל זאת, סרט רפטן וכולי), אבל לא מראה את זה.
אבל חוזרים שוב ושוב על אותה מנטרה.
באמת שזה אשכול מיותר
לנעול לנעול לנעול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ועל העובדה שהוא מתיימר להנהיג את הפועל (בכל זאת, סרט רפטן וכולי)

גילי ורמוט לא מתיימר לשום דבר, אתה מצפה ממנו להגיד לאלי גוטמן "לא רוצה לעלות עם סרט הקפטן"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
ציטוט:

גילי ורמוט לא מתיימר לשום דבר, אתה מצפה ממנו להגיד לאלי גוטמן "לא רוצה לעלות עם סרט הקפטן"?

זה לא שחור ולבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

אי של שפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 15:30 
אדום נחמד כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

זה לא שחור ולבן.

כן, זה מה שמנסים להגיד לך (ולאחרים) כבר 8 עמודים. זה לא שחור לבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

זה לא שחור ולבן.

כן, זה מה שמנסים להגיד לך (ולאחרים) כבר 8 עמודים. זה לא שחור לבן.

לא זה לא מה שמנסים להגיד.
הדבר היחיד שאומרים לנו זה רפרנס לשנה שעברה
לא ראיתי פה התייחסות אחת לרמת המוטיבציה של גילי, שזו הטענה המרכזית פה.
משום מה נדמה לכם שהתשובה להכל זה תזכור את 2010.

ליתר דיוק, כשאני אמרתי שזה לא שחור ולבן התכוונתי שגילי לא דרש את סרט הקפטן, ומצד שני אני בספק אם כפו את זה עליו.
למה אתה התכוונת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 16:05 
הבנתי למה התכוונת... רק שאלתי את המושג להמחיש את הדרך בה מתייחסים לגילי. הכל חד משמעי ויש הסבר אחד בגרסאות שונות. הוא לא מתאמץ, לא אכפת לו, הוא שם זין, הוא מזלזל. שחור לבן. הכל פשוט.
כמובן שככאשר זו הנחת העבודה כל המציאות נבחנת מתוך הזווית הזאת וזה נראה מתאים בול.
הטיית האישוש קוראים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
תראה, זה לא חדש שגילי נעלם לפרקים במשחקים. זה היה גם שנה שעברה.
הלואי וזה היה המצב גם השנה.
מזוית הראיה שלי הוא בורח מאחריות.

בכל מקרה, אין פה כפיות טובה. אני אומר מה שאני רואה על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 17:30 
גביזון כתב:
שחר כתב:

אי של שפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

לא מבין על מה יצא קיצפכם.
כאילו שגילי הוא אלוהים. כאילו שמישהו אמר חלילה שגילי אפס, כאילו שמישהו אמר שלגילי אין כישרון ושאת מה שרפאלוב שכח גילי עוד לא למד. כאילו...
נהפוכו, נכתב בפורש שאולי יחזור לו הזיכרון איך מובילים קבוצה לאליפות. כימדומני שמשמעות של המשפט היא יותר בכיוון של יש לו את היכולת המוכחת להוביל קבוצה לאליפות וכדאי שהוא ישחזר סוף סוף יכולת כזו.
אבל יותר פשוט להישתלח בכותבים ולציין שאנחנו כפויי טובה ועלובים.
גילי קיבל את כל הסופרלטיבים על יכולתו בעונה שעברה. אם ישחזר את יכולתו אומר שגילי הצעיד אותנו לאליפות שניה ואם לא, אומר שאין לא את האופי הנחישות וההתמדה של מנהיג. עם כישרון הולכים בגיל 18-20 למכולת. במעמדו של גילי מצפים קצת ליותר מכישרון. שחקן מוכשר שיודע לעשות דריבל מקסים פה ושם לא זוכה לחוזה משודרג כמו שזכה לו גילי. גילי קיבל את החוזה שקיבל כי מצפים ממנו למשהו יותר מאחד שיעשה 2-3 דריבלים מקסימים במשחק.
ולא שכחתי את מה שגילי עשה בעונה שעברה. נהפוכו אני זוכר היטב, וכניראה לעולם לא אשכח, ומכאן האכזבה הכל כך גדולה. אה שכחתי אסור גם להיות מאוכזב מיכולתו של שחקן. זה עלול להעליב אותו, זו כפיות טובה.

ממני האוהד העלוב והכפוי טובה.

מה לעשות, שלשבת בפורום וכל היום לרדת על שחקני הקבוצה, זה עלוב. כמובן שזה עוד יותר עלוב לעשות את זה במגרש.

אנשים פה שוכחים באיזה מדבר הלכנו שנים שאחרי עונת 2001-2002, ואיך בזכות שחקן ענק כמו גילי ורמוט, סוף סוף יכולנו להרים את הראש ולהיות גאים בקבוצה שלנו.

יכול להיות שאנשים פה מצפים מגילי להיות משהו שהוא לא, אבל גילי הרוויח את הזכות לקבל את מלוא יראת הכבוד הראויה מן הקהל. אפשר להיות מאוכזב משחקן, גם אני מאוכזב מהיכולת שלו, אבל אם אנחנו לא מסוגלים לשמור על הכבוד הבסיסי כלפי שחקן כמו גילי, אז לא מגיע לנו שחקנים ברמתו.

אגב, מה שכתבתי פה נכון לא רק לגבי גילי - התופעה הזו חזרה פה גם ביחס להרבה שחקנים אחרים, ולמעשה כמעט כל שחקן בקבוצה זוכה לה. אפילו על שחקן כמו באדיר מטנפים אצלנו.[/quote]

יקירי,
מעולם לא קיללתי שחקן . היחידי שהעברתי עליו ביקורת ובפנים היו טל חן ויוסי אבוקסיס. וגם זה בפנים ולא אחרי הגב. אניסולד מאלה שמקללים ביציע שחקני הפועל או שורקים בוז לשחקנים במיוחד בזמן המשחק או בירידה למחצית. ד"א באותה מידה כמו כאלה שבאופן אוטומטי מוחאים לשחקנים כפיים אחרי הפסד כשלא נילחמו באופן יוצא דופן או לא נתנו את הנשמה (כמו נגד בני יהודה השבוע)

בחרת לצטט הודעה שלי ולציין שאני , כמו האחרים כפוי טובה בנושא זה ועלוב ואני מדגיש בנושא זה.
מכאן תגובתי. חבל שבנשימה אחת כללת אותי ואת האחרים שהבנתי לאחר מיכן שעליהם יצא קיצפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 22:31 
בכל פעם שנפתחים אשכולות מסוג זה, אני נזכר בכתבה על נאתכו.
כנראה שלא הכל כל כך שחור-לבן כמו שחלק מהאוהדים חושבים.

http://img52.imageshack.us/f/natcho11.gif/

הקטע הרלוונטי ממוסגר באדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הרבה ביקורת מקצועית על גילי, ואני אפילו חושב שהוא צריך לרדת לספסל, אבל זה פשוט גועל נפש שיוצאים עליו אישית, כאילו הוא איזה שחצן מכביסט. הוא בן אדם כל כך צנוע, גם בעונה שעברה, כשהיה השחקן הטוב בליגה. בחגיגות אליפות, הוא היה הכי שקט בזמן שכל השאר מסביבו עשו את הרעש.
מה הקשר בין סרט הקפטן ליכולת שלו? אני לא זוכר את באדיר כל כך דומיננטי על המגרש, לא יותר מאשר בלם צריך להיות.
הוחלט שגילי יקבל את סרט הקפטן, בטח אחרי שהוביל את הקבוצה לאליפות, ואסור בשום פנים ואופן לקחת ממנו את זה. נכון, אולי מהתחלה היה צריך לתת את הסרט לאבוטבול, אבל כל עוד הוא עלה עם הסרט אפילו משחק אחד, הוא ישאר הקפטן עד שיפרוש/יעבור/יפצע(חלילה).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 06:05 
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:

כאילו שגילי הוא אלוהים. כאילו שמישהו אמר חלילה שגילי אפס, כאילו שמישהו אמר שלגילי אין כישרון ושאת מה שרפאלוב שכח גילי עוד לא למד. כאילו...
נהפוכו, נכתב בפורש שאולי יחזור לו הזיכרון איך מובילים קבוצה לאליפות. כימדומני שמשמעות של המשפט היא יותר בכיוון של יש לו את היכולת המוכחת להוביל קבוצה לאליפות וכדאי שהוא ישחזר סוף סוף יכולת כזו.
גילי קיבל את כל הסופרלטיבים על יכולתו בעונה שעברה. אם ישחזר את יכולתו אומר שגילי הצעיד אותנו לאליפות שניה ואם לא, אומר שאין לא את האופי הנחישות וההתמדה של מנהיג. עם כישרון הולכים בגיל 18-20 למכולת. במעמדו של גילי מצפים קצת ליותר מכישרון. שחקן מוכשר שיודע לעשות דריבל מקסים פה ושם לא זוכה לחוזה משודרג כמו שזכה לו גילי. גילי קיבל את החוזה שקיבל כי מצפים ממנו למשהו יותר מאחד שיעשה 2-3 דריבלים מקסימים במשחק.
ולא שכחתי את מה שגילי עשה בעונה שעברה. נהפוכו אני זוכר היטב, וכניראה לעולם לא אשכח, ומכאן האכזבה הכל כך גדולה. אה שכחתי אסור גם להיות מאוכזב מיכולתו של שחקן. זה עלול להעליב אותו, זו כפיות טובה.

מה לעשות, שלשבת בפורום וכל היום לרדת על שחקני הקבוצה, זה עלוב. כמובן שזה עוד יותר עלוב לעשות את זה במגרש.

אנשים פה שוכחים באיזה מדבר הלכנו שנים שאחרי עונת 2001-2002, ואיך בזכות שחקן ענק כמו גילי ורמוט, סוף סוף יכולנו להרים את הראש ולהיות גאים בקבוצה שלנו.

יכול להיות שאנשים פה מצפים מגילי להיות משהו שהוא לא, אבל גילי הרוויח את הזכות לקבל את מלוא יראת הכבוד הראויה מן הקהל. אפשר להיות מאוכזב משחקן, גם אני מאוכזב מהיכולת שלו, אבל אם אנחנו לא מסוגלים לשמור על הכבוד הבסיסי כלפי שחקן כמו גילי, אז לא מגיע לנו שחקנים ברמתו.

אגב, מה שכתבתי פה נכון לא רק לגבי גילי - התופעה הזו חזרה פה גם ביחס להרבה שחקנים אחרים, ולמעשה כמעט כל שחקן בקבוצה זוכה לה. אפילו על שחקן כמו באדיר מטנפים אצלנו.

יקירי,
מעולם לא קיללתי שחקן . היחידי שהעברתי עליו ביקורת ובפנים היו טל חן ויוסי אבוקסיס. וגם זה בפנים ולא אחרי הגב. אניסולד מאלה שמקללים ביציע שחקני הפועל או שורקים בוז לשחקנים במיוחד בזמן המשחק או בירידה למחצית. ד"א באותה מידה כמו כאלה שבאופן אוטומטי מוחאים לשחקנים כפיים אחרי הפסד כשלא נילחמו באופן יוצא דופן או לא נתנו את הנשמה (כמו נגד בני יהודה השבוע)

בחרת לצטט הודעה שלי ולציין שאני , כמו האחרים כפוי טובה בנושא זה ועלוב ואני מדגיש בנושא זה.
מכאן תגובתי. חבל שבנשימה אחת כללת אותי ואת האחרים שהבנתי לאחר מיכן שעליהם יצא קיצפך.[/quote]

מקבל את ההערה. ברור לי שאתה לא מאלו שמקללים ולא לזה התכוונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 06:05 
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:

אגב, מה שכתבתי פה נכון לא רק לגבי גילי - התופעה הזו חזרה פה גם ביחס להרבה שחקנים אחרים, ולמעשה כמעט כל שחקן בקבוצה זוכה לה. אפילו על שחקן כמו באדיר מטנפים אצלנו.

יקירי,

מכאן תגובתי. חבל שבנשימה אחת כללת אותי ואת האחרים שהבנתי לאחר מיכן שעליהם יצא קיצפך.[/quote]

מקבל את ההערה. ברור לי שאתה לא מאלו שמקללים ולא לזה התכוונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
לא יאומן פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: