עד המ!!ת הפועל כתב:
עונה שעברה היה לך הפסד 1 (!!) בבית למכבי חיפה. זה בערך מסכם הכל.
התיקו נגד נתניה (שנתנה משחק גדול) נתן תחושה שהאליפות בהישג יד (ככה אני הרגשתי לפחות).
התיקו בפ"ת גרם לי לחשוב ש"הנה זה שוב קורה לנו" אבל איכשהו היתה תחושה אחרת.
אני לא ממעיט בערך של הפועל, בטח לא העונה. פשוט מתסכל שכל השנים דיברנו על זה שאנחנו עושים במכנסיים בדרך לחיפה וחוטפים בראש. עד שכבר הפועל מנצחת את חיפה פעמיים (אחת מהפעמים - תבוסה) אנחנו עדיין 7 נק' מהם.
הנמכת ציפיות = הפועל = צניעות. לא לבוא לפני כל משחק ולשאול "כמה ניתן להם היום?", את זה תשאיר לצהובים.
נכון, השנה הפסדת יותר. בהחלט בעיה. אי אפשר להתכחש אליה.
אבל נתניה לא נתנו שום משחק גדול. עד דקה 70 היא לא היתה קיימת. ואם השויון הדרמטי נתן לך תחושה טובה, אני לא יכול להבין איך ה3-3 באשדוד לא נתן לך אותה גם.
התיקו בפ"ת היה קריטי מאוד והעלה את ההפרש ל11. שום תחושה אחרת. הייתי בטוח שזה גמור.
הנמכת ציפיות=לוזריות=\=הפועל
אתה יכול להגיד שאתה שואף לאליפות בלי לשאול את השוער באיזה פינה הוא רוצה את הראשון.
חד וחלק, הפועל רוצה אליפות השנה.
אני אומר את זה, אני צועק את זה. זה אפשרי. ואני בז לכל מי שמנסה לומר אחרת.
אגב, אוגוסטוס, ראיתי חלקים מהמשחק נגד חיפה כי הייתי בחול, אז קשה לי לומר בדיוק. אבל הפועל נתנה מספיק משחקים טובים השנה. שליטה מלאה והרבה שערים. נתנה גם פחות. בדיוק כמו שנה שעברה.
נתתי פה כבר כמה פעמים 4 משחקים משנה שעברה שהיינו בהם גרועים, וזה רק במאני טיים. איבדנו המון נקודות בהתחלה, וגם באמצע. בכל אופן, זה הכל יחסי. חיפה שיחקה הרבה פחות טוב (אבל ניצחה ימח שמם).