תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 7 הפרש
הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 21:56 
NARKOTIKA כתב:
מדהים אותי כל פעם מחדש

אנשים בחוץ לא הפסיקו לעשות חישוב
"זה בדיוק כמו שנה שעברה"
"3 הפרש אחרי קיזוז,
ניצחת בחיפה וזהו".

ממתי אנחנו מדברים ככה? אתם שומעים את עצמכם?
מה זה משנה כמה ההפרש?
ואם היינו עכשיו בפור 2 עליהם זה היה מספיק?
לא
זה לא כמו שנה שעברה
שנה שעברה שיחקנו כדורגל
השנה אנחנו לא משחקים
בגלל זה שנה שעברה שזה היה 12 הפרש, אמרנו שזה לא גמור, והשנה, גם אם נהיה באותם נקודות, אני אומר שאין סיכוי.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 21:59 
כיפה אדומה כתב:
די עם הזיוני מוח האלה
איך אתם יכולים להשוות בכלל את העונה שעברה לעונה הזאת
בעונה שעברה מהתיקו 3:3 עם נתניה ניצחנו את כל המשחקים עד הפלייאוף (חוץ מהתיקו 1:1 נגד ה.פ"ת)
חיפה איבדה נקודות, הפסידה משחקים
אתם פשוט נותנים לעצמכם עוד תקוות שווא שיתפוצצו לכם בפנים עוד חודש
בואו נדאג שלפחות נצליח להביא גביע

יאללה בואו נהיה לוזרים ונגיד שהכל גמור, זה לפחות יחסוך את האכזבה בסוף לא?
מי שלא מאמין, לא מגיע בסוף. הכל פתוח והכל אפשרי, גם אם זה לא נראה כרגע, כדורגל
זה משחק נזיל ומשתנה באופן קיצוני משבוע לשבוע. נמאס לי לחזור על אותם הדברים
שכתבתי בשנה שעברה. שום דבר לא בטוח כמובן ואני לא אומר שניקח אליפות, אבל כל עוד זה אפשרי
אני עוד מאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
כיפה אדומה כתב:
די עם הזיוני מוח האלה
איך אתם יכולים להשוות בכלל את העונה שעברה לעונה הזאת
בעונה שעברה מהתיקו 3:3 עם נתניה ניצחנו את כל המשחקים עד הפלייאוף (חוץ מהתיקו 1:1 נגד ה.פ"ת)
חיפה איבדה נקודות, הפסידה משחקים
אתם פשוט נותנים לעצמכם עוד תקוות שווא שיתפוצצו לכם בפנים עוד חודש
בואו נדאג שלפחות נצליח להביא גביע

יאללה בואו נהיה לוזרים ונגיד שהכל גמור, זה לפחות יחסוך את האכזבה בסוף לא?
מי שלא מאמין, לא מגיע בסוף. הכל פתוח והכל אפשרי, גם אם זה לא נראה כרגע, כדורגל
זה משחק נזיל ומשתנה באופן קיצוני משבוע לשבוע. נמאס לי לחזור על אותם הדברים
שכתבתי בשנה שעברה. שום דבר לא בטוח כמובן ואני לא אומר שניקח אליפות, אבל כל עוד זה אפשרי
אני עוד מאמין.

גם אני

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 22:07 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
לצערי הרב, האליפות חזרה אל הכרמל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
הניצחון על חיפה עשה לנו רק רע. היינו צריכים להפסיד אותו. עונה מזדיינת שהלכה לפח.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 22:09 
עזבו את הפער. גם אם מכבי חיפה תפסיד 0:5 לקריית שמונה, תפסיד 0:5 לנתניה וגם אם היינו מנצחים 0:1 היום , ו0:2 שבוע הבא,ביכולת הזאת לא נזכה באליפות.
זה לא משנה הפער , שנה שעברה הייתה לנו קבוצה טובה , שהקיזוז לא יטעה אותכם,אנחנו כנארה ננצח את מכבי חיפה,אבל נפסיד במשחקים אחרים.
לפחות שיהיה לנו קבוצות גדולות בגביע,הלוואי שנעבור את בית"ר ונקבל בחצי גמר את חיפה,כי רק מול קבוצות גדולות אנחנו יודעים לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 22:13 
הפועל של שנה שעברה נראתה טוב, וסיימנו את העונה עם הפסד אחד למי ששכח. השנה אנחנו כבר עם 5 הפסדים בליגת הפח הזאת, ואנחנו נראים רע. גם אם הפער הוא 3 נקודות מה הסיכוי שננצח את כל המשחקים עד סוף השנה? בחייאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 22:20 
Adom Bdam כתב:
עזבו את הפער. גם אם מכבי חיפה תפסיד 0:5 לקריית שמונה, תפסיד 0:5 לנתניה וגם אם היינו מנצחים 0:1 היום , ו0:2 שבוע הבא,ביכולת הזאת לא נזכה באליפות.
זה לא משנה הפער , שנה שעברה הייתה לנו קבוצה טובה , שהקיזוז לא יטעה אותכם,אנחנו כנארה ננצח את מכבי חיפה,אבל נפסיד במשחקים אחרים.
לפחות שיהיה לנו קבוצות גדולות בגביע,הלוואי שנעבור את בית"ר ונקבל בחצי גמר את חיפה,כי רק מול קבוצות גדולות אנחנו יודעים לשחק.

כתבת כל כך נכון, חוץ מהמשפט ההזוי "אנחנו כנראה ננצח את מכבי חיפה". למה ואיך בדיוק?
הפועל היום לא קבוצה יותר טובה ממכבי חיפה. זו קבוצה אחרת לגמרי מהקבוצה שלפני חודש. בלי רוח, בלי חיים, איטית, שבלונית. משחק או שניים, נגד בית"ר וסכנין עוד נתנו קרדיט, שמדובר במשחקים פחות טובים. זה נגמר. 5 משחקים הפועל משחקים רע ואני באמת לא רואה איך הם יוצאים מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 22:39 
redrony כתב:
Adom Bdam כתב:

כתבת כל כך נכון, חוץ מהמשפט ההזוי "אנחנו כנראה ננצח את מכבי חיפה". למה ואיך בדיוק?
הפועל היום לא קבוצה יותר טובה ממכבי חיפה. זו קבוצה אחרת לגמרי מהקבוצה שלפני חודש. בלי רוח, בלי חיים, איטית, שבלונית. משחק או שניים, נגד בית"ר וסכנין עוד נתנו קרדיט, שמדובר במשחקים פחות טובים. זה נגמר. 5 משחקים הפועל משחקים רע ואני באמת לא רואה איך הם יוצאים מזה.

העונה שעברה וחלק מהעונה הזאת יצרו איזה אשליה שהכל בסוף יסתדר. לא משנה איך נשחק, איזה בלגאן יש בקבוצה, מה קורה עם הבעלים, המאמן עם התקף לב, בסוף אנחנו מנצחים.
השיא של זה היה נגד חיפה, שגם במשחק בינוני שלנו הבסנו אותם.
מאז אנחנו נראים כמו כלום וגם לא קורים ניסים.
אני מקווה שהמשחק היום זה סטירה שתעיר את השחקנים למרות שעם כל האווירה שי שבקבוצה אני לא רואה איך זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 22:46 
אנחנו יכולים לנצח את חיפה בתיאוריה במשחק נתון. עשינו את זה ב-3 בפעמים האחרונות, 2 מהם בחוץ.
העניין הוא שאיך שהקבוצה נראת במשחקים האחרונים אני לא רואה איך אנחנו מנצחים את רמת גן בכלל.
כשחצי מהקבוצה וכנראה גם המאמן יודעים שלא ימשיכו בעונה הבאה, קשה לי לראות שהמצב ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
ותשכחו מהנצחונות על חיפה.
גם פאו הפסידו פעמיים בעונה שעברה לאולימפיאקוס ולקחו אליפות.
זה לא כדורסל ואין כאן סדרות פלייאוף ראש בראש.
אליפות לא לוקחים רק בנצחונות על המתחרה במשחקים מולה.
אנשים הכניסו לעצמם לראש שבליגה עם קיזוז המשחקים האחרים לא חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 23:04 
זה היה "ערב דרור קשטן" אז נדגיש משהו שהיה אומר (במיוחד ערב המשחיקם נגד מכבי חיפה): "משחקי העונה" לא קובעים אליפות. להוציא ארוע נדיר ב-1986, משחק העונה לא קבע אליפות. הפועל ת"א ידעה לנצח את החיפה העונה אבל היתה חלשה במשחקים אחרים.
קודם כל, עד כמה שלי ידוע, מכבי חיפה טרם נצחה את ק"ש או לקחה נקודה נגדה.
דבר שני, פהסד כעת עשוי להכניס את אלי גוטמן לעניניים: להפסיק לקשקש על "או מוני או טביב" ולהחדיר משמעת בקרב השחקנים. אם בכל זאת רוצים לנהל מאבק אמיתי עד הסוף: חסל ברבורים על העונה הבאה.
דבר שלישי : גם אם בסופו של דבר נביט אל מכבי חיפה מהקום השני אחרי המחזור השני, היתה עונה מרגשת למרות שהבעלים עשו כמעט הכל כדי לשרוף ת'מועדון.

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 10 אפריל 2011, 02:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
זה היה "ערב דרור קשטן" אז נדגיש משהו שהיה אומר (במיוחד ערב המשחיקם נגד מכבי חיפה): "משחקי העונה" לא קובעים אליפות. להוציא ארוע נדיר ב-1986, משחק העונה לא קבע אליפות. הפועל ת"א ידעה לנצח את החיפה העונה אבל היתה חלשה במשחקים אחרים.
קודם כל, עד כמה שלי ידוע, מכבי חיפה טרם נצחה את ק"ש או לקחה נקודה נגדה.
דבר שני, פהסד כעת עשוי להכניס את אלי גוטמן לעניניים: להפסיק לקשקש על "או מוני או טביב" ולהחדיר משמעת בקרב השחקנים. אם בכל זאת רוצים לנהל מאבק אמיתי עד הסוף: חסל ברבורים על העונה הבאה.
דבר שלישי : גם אם בסופו של דבר נביט אל מכבי חיפה מהקום השני אחרי המחזור השני, היתה עונה מרגשת למרות שהבעלים עזו כמעט הכל כדי לשרוף ת'מועדון.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 00:29 
2-3 נקודות בפלייאוף הם לא דבר בלתי ניתן למחיקה מן הסתם. איך שכל המערכת מתפקדת כרגע, זה לא נראה אפשרי, אבל אם הראש של השחקנים, המאמן וההנהלה יהיה אך ורק במגרש, בלי התעסקות בחו"ל או בריחה מאחריות, בלי פוליטיקות, בלי ריבים של גן ילדים, זה ועוד איך אפשרי. אפשר רק לקוות, כמו שקיוויתי אחרי הרבה משחקים כמו של היום העונה, שהזבנג יעיר ויביא את כולם להבנה הזו. הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 00:43 
המכשול העיקרי של הפועל בדרך לאליפות העונה אינו פער הנקודות מחיפה. הפער הזה בהחלט מחיק. הבעייה היא איך שהקבוצה נראית כבר לא מעט זמן. הקבוצה משחקת רע והיא מפורקת מהיסוד. הפועל צריכה לשחק הרבה, אבל הרבה יותר טוב במחזורי הסיום בשביל לקחת אליפות העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 04:06 
אין מה לעשות אנחנו לא מספיק טובים השנה + שכטר חסר בטירוף... אין מחליף ל דהרידר... תוסיף לזה עייפות מצטברת מליגת האלופות ( אף קבוצה לא זכתה באליפות אחרי השתתפות בליגת האלופות ) פלוס לחלק מהשחקנים אין את ה"מוג'ו" משנה שעברה + הנעלה זונה + מאז קום המדינה הפועל לא זכתה באליפות שניה ברציפות =

משהו מעודד - שנה הבאה כל ה"אוהדים" שקיללו את זהבי כל המשחק בשער 7 לא יגיעו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 06:31 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שאתה אומרים האופציה היחידה לקחת אליפות היא לנצח את חיפה גם בקללה וגם במשחק האליפות.
אני חושב שנכון לכרגע זה לא מגיע לנו, אבל אם נסיים את העונה ב 4:0 על חיפה אז נוכל להיות אלופים בזכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 06:38 
שוב, העניין הוא שהמחסום שלנו לאליפות הוא ממש לא מצב הנקודות.
אם יכולת כזאת אין לנו שום סיכוי לקחת אליפות.
ו"מגיע" זה מושג שלא קיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: