תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניהול המשחק
הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
לאורך כל הכהונה של גוטמן אצלנו, לא בדיוק הצטיין במדיניות ההחלפות תוך כדי משחק. הוא בלט בגלל היכולת שלו לדרבן שחקנים במחצית במשחקים "כבוים" ויצירת רוגע סביב הסגל למרות הרעשים של הבעלים.
הערב הוא לא הצליח להחדיר מוטיבציה מיוחדת במחצית והוא עצמו נפל לאחרונה במלכודת של לדבר על העונה הבאה כאילו שהנוכחית כבר הסתיימה.
אבל, ויש אבל גדול: בצד השני יש בעל הבית שאחרי התבוסה נגדנו ידע לשדר רוגע ושליטה. כל עוד הוא אצלם, אפשר פה ושם "לגנוב" אליפות. בטווח הארוך, איכות הניהול הכולל מנצחת.

הבעלים שלך לא בדיוק מצטיין בהשראת שקט במועדון תוך כדי עונה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 23:03 
ככה זה כשהמאמן באופיו הוא פוליטיקאי ופחדן. צריך לחכות שבלם יעשה טעויות ויעלה בנקודות וצמד המגינים ייפצע כדי שמחליפיהם יעלו להרכב. ציוות איום כמו אבוטבול וידין יעלו ביחד משחק אחרי משחק, בו הם גם הורגים את האמצע, וגם מונעים מזהבי לבוא לידי ביטוי שם. חילופים מאוחרים, חילופים הזויים. אם נפסיד את האליפות שוב כפי שמסתמן כרגע, זו תהיה השנה השניה מתוך שלוש שגוטמן במו ידיו הפסיד אותה. הפעם, בניגוד לקודמת, גם ההנהלה הנרפה והמחורבנת ושחקנים כמו ורמוט שבורחים מאחריות יהיו שותפים בכירים, אבל אין בכך מלהוריד מאחריותו. מאמן גדול מודה בטעויות ובזמן, מאמן גדול לא משחק בפוליטיקה. אלי גוטמן לא מאמן גדול, הוא מאמן שיודע המון כדורגל עם חולשות רבות בתחום האנושי שמטילות צל ענק על יכולתו המקצועית, וחולשה גדולה בתחום ניהול המשחק עצמו.
להפסיד שתי אליפויות לבובה כמו אלישע לוי שמאמן סגל בינוני זו בושה, ויותר מהכל פספוס היסטורי נדיר. לא צריך להיות מאמן גדול כדי לקחת אותה ממנו, צריך פשוט להתעסק בכדורגל, גם המאמן, גם השחקנים וגם ההנהלה. יש עוד 6 מחזורים לעשות אך ורק את זה, כדי להשאיר לעצמנו סיכוי לא לפספס את העונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 23:21 
הבעיה היא שיטת המשחק.
צריך לשנות אותה קצת, הקבוצות למדו את השיטה כבר ממזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 23:46 
שהר היה פצוע עוד מאמצע המחצית הראשונה.. בדקה ה25 גוטמן כבר התחיל לחמם שחקנים
בכל מקרה הניהול משחק היום לא היה ממש מבריק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
הבעיה היא שיטת המשחק.
צריך לשנות אותה קצת, הקבוצות למדו את השיטה כבר ממזמן.

אתה אומר הקטע הזה של לנסות להכניס את הכדור לשער לא עובד כבר? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 23:50 
רק רוצה לציין שכל הנושא הזה של "מי שידבר על אירופה יושעה" הוא פתטי.
למה לא נזפת בעוזר שלך לפני חודש כשכבר דיבר על העונה הבאה?
למה לא באת ואמרת באחד מתוך 100 מסיבות העיתונאים שנכחת בהם, שעל הזין שלך שמתעניינים בך בנבחרת ובזלצבורג, ומה שמעניין אותך זה הפועל?
למה לא הבאת פצצה לכל שחקן שמסתכל על הפועל כמקפצה לחו"ל, ולא כמשפחה בת 10,000 מנויים, ואוהדים שאכפת להם וכל שבוע מבזבזים מזמנם ומכספם כדי לתמוך בכם?

חוכמה בדיעבד היא לא חוכמה בכלל.

ולגבי ורמוט,
בבקשה, שלא יעלה מול הפועל ר"ג. אין לי שום דבר אישי נגדו, האדישות שלו פשוט מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 23:57 
joshsoos כתב:
ככה זה כשהמאמן באופיו הוא פוליטיקאי ופחדן. צריך לחכות שבלם יעשה טעויות ויעלה בנקודות וצמד המגינים ייפצע כדי שמחליפיהם יעלו להרכב. ציוות איום כמו אבוטבול וידין יעלו ביחד משחק אחרי משחק, בו הם גם הורגים את האמצע, וגם מונעים מזהבי לבוא לידי ביטוי שם. חילופים מאוחרים, חילופים הזויים. אם נפסיד את האליפות שוב כפי שמסתמן כרגע, זו תהיה השנה השניה מתוך שלוש שגוטמן במו ידיו הפסיד אותה. הפעם, בניגוד לקודמת, גם ההנהלה הנרפה והמחורבנת ושחקנים כמו ורמוט שבורחים מאחריות יהיו שותפים בכירים, אבל אין בכך מלהוריד מאחריותו. מאמן גדול מודה בטעויות ובזמן, מאמן גדול לא משחק בפוליטיקה. אלי גוטמן לא מאמן גדול, הוא מאמן שיודע המון כדורגל עם חולשות רבות בתחום האנושי שמטילות צל ענק על יכולתו המקצועית, וחולשה גדולה בתחום ניהול המשחק עצמו.
להפסיד שתי אליפויות לבובה כמו אלישע לוי שמאמן סגל בינוני זו בושה, ויותר מהכל פספוס היסטורי נדיר. לא צריך להיות מאמן גדול כדי לקחת אותה ממנו, צריך פשוט להתעסק בכדורגל, גם המאמן, גם השחקנים וגם ההנהלה. יש עוד 6 מחזורים לעשות אך ורק את זה, כדי להשאיר לעצמנו סיכוי לא לפספס את העונה הזו.

עונה ראשונה הציל אותנו מירידה, עם אותה פוליטיקה
עונה שניה, עם סגל שכמעט ירד ליגה לקח אותנו עד הסוף ופישלנו במשחק הקובע
עונה שלישית - דאבל מול קבוצה מצוינת של חיפה
עונה רביעית - עליה לצ'מפיונס, תוצאות מכובדות (3:0 על בנפיקה) בצל שני משוגעים, אנחנו בתמונה איכשהו למרות הכל.
אלישע אולי בובה, אבל איכשהו חיפה משחקת עם פול מוטיבציה, והיא יודעת לקחת נקודות, כנראה עבודה של מאמן. גוטמן ניצח אותו ב3 מתוך 4 משחקים גורליים.
במו ידיו? במו ידיו הוא הביא את הפועל למקום ראשון בליגה האירופית, עליה היסטורית לצ'מפיונס, דאבל, הציל אותנו מירידה, ענין של בחירה של המציאות שאתה רוצה לראות, אני מקווה שהמפגלה של ה"פולטיקאי" תמשיך לרוץ עוד הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
קיבלנו 2 אדומים.
אחד השופט הוציא לפרנסמן ואת השני אלי גוטמן הוציא לבן סהר.
הוא הוציא אותו החוצה והכניס במקומו אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 00:17 
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:

עונה ראשונה הציל אותנו מירידה, עם אותה פוליטיקה
עונה שניה, עם סגל שכמעט ירד ליגה לקח אותנו עד הסוף ופישלנו במשחק הקובע
עונה שלישית - דאבל מול קבוצה מצוינת של חיפה
עונה רביעית - עליה לצ'מפיונס, תוצאות מכובדות (3:0 על בנפיקה) בצל שני משוגעים, אנחנו בתמונה איכשהו למרות הכל.
אלישע אולי בובה, אבל איכשהו חיפה משחקת עם פול מוטיבציה, והיא יודעת לקחת נקודות, כנראה עבודה של מאמן. גוטמן ניצח אותו ב3 מתוך 4 משחקים גורליים.
במו ידיו? במו ידיו הוא הביא את הפועל למקום ראשון בליגה האירופית, עליה היסטורית לצ'מפיונס, דאבל, הציל אותנו מירידה, ענין של בחירה של המציאות שאתה רוצה לראות, אני מקווה שהמפגלה של ה"פולטיקאי" תמשיך לרוץ עוד הרבה שנים.

בעונה הראשונה הוא לא היה פחדן ופוליטיקאי למזלנו, ואז הפועל עלתה עם ההרכב המתאים ושיחקה בהתאם.
מהעונה השניה ועד היום היה לו את הסגל הכי טוב בארץ, ואז גם חזר לסורו. לכן אין סיבה שלא נרוץ למעלה עם כל מאמן שיהיה, ואין סיבה שלא ניקח אליפות. גם כשהעונה הזו יש לו שותפים בכירים בדמות ניהול שערורייתי וכמה שחקנים אדישים, או שירדו מאוד ביכולת, או שחושבים רק על חו"ל, או כאלה שגם וגם וגם, אף אחד לא אמר לו לעלות שוב ושוב עם שחקנים בגלל פוליטיקה, ושילמנו בהרבה נקודות עליה העונה. גוטמן הוא פוליטיקאי ופחדן, כל חייו כמאמן הוא היה כזה, ושילם על כך מחירים מקצועיים יקרים ( וגם בריאותיים ). הוא מאמן שיודע הרבה כדורגל, אבל כנראה שמספיק לדעת הרבה פחות בשביל להוביל קבוצה לאליפות, כמו שהוכיחו אלישע ורוני לוי בחיפה, יוסי מזרחי ושום בבית"ר, קלינגר במכבי. קשה להצליח עם פוליטיקה, שכנינו מהצד השני של העיר הם דוגמא טובה, וקשה להצליח בפחדנות, אלישע הפסיד את האליפות בעונה שעברה בדיוק ברגע שהתחיל לפחד. יש עכשיו 6 מחזורים בהם נדרש להיפטר מזו ומזו ולהביא אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
רק רוצה לציין שכל הנושא הזה של "מי שידבר על אירופה יושעה" הוא פתטי.
למה לא נזפת בעוזר שלך לפני חודש כשכבר דיבר על העונה הבאה?
למה לא באת ואמרת באחד מתוך 100 מסיבות העיתונאים שנכחת בהם, שעל הזין שלך שמתעניינים בך בנבחרת ובזלצבורג, ומה שמעניין אותך זה הפועל?
למה לא הבאת פצצה לכל שחקן שמסתכל על הפועל כמקפצה לחו"ל, ולא כמשפחה בת 10,000 מנויים, ואוהדים שאכפת להם וכל שבוע מבזבזים מזמנם ומכספם כדי לתמוך בכם?

חוכמה בדיעבד היא לא חוכמה בכלל.

כי אלי גוטמן לא דיבר על אירופה, דיברו בשבילו. כי זה לא "מי שידבר על אירופה", זה מי שיבקש לנסוע לאירופה כמו ששכטר עשה, שבונדר עשה. מותר לשחקנים לארגן סוכנים כמו שערן זהבי עשה שימצאו להם קבוצה, אסור לשחקנים לבקש בזמן הכי חשוב של העונה לצאת לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 00:31 
אני חושב שבמצב הנוכחי אפילו גוטמן כבר לא יכול למנוע מהבלגאן הניהולי לחדור למועדון. הוא היה הילד שסתם את החור בסכר עם האצבע אבל השכר נשבר מסביבו ואין לו את היכולת לעצור את הסחף. שום מאמן אחר לא היה יכול לעצור אותו.
מעבר לזה לא ברור לי איך זה שגילי קיבל ביטוח שהוא חייב לשחק 90 דקות כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 00:38 
ג'וש, אתה יודע שאני מסכים עם רב מה שכתבת על גוטמן מבחינה מקצועית. אבל אני חושב שבמצב הנוכחי יש קצת יותר מזה. הפועל כרגע קבוצה מתה. זה היה נראה מקרי בטדי על אדי האלכוהול של משחק העונה, באשדוד עוד סלחנו איכשהוא. הפועל לא זזים במגרש. ברור שזה גם קשור לזה ששני קשרים אחוריים תוקעים את המשחק באמצע וכל מה שאני ואתה מדקלמים מתחילת העונה, אבל יש פה קצת יותר מזה לדעתי. מן מצב מנטאלי שהקבוצה נכנסה אליו וכרגע לא מסוגלת לצאת ממנו.
שלא תטעה, גם פה יש לגוטמן אחריות, אבל לא רק לו. האחריות היא של כולנו. גם הקהל שמשום מה חושב שאיכשהוא הדברים יסתדרו, גם השחקנים שנראה כאילו מחכים לסיום העונה בשביל לקבל חוזה בחו"ל ובעיקר ההנהלה שמוציאה לכולם את החשק לחיות ובודאי את החשק מהכדורגל. כנראה שכל אלה יחד הם כבר יותר מדי. גם הרדיפה המתישה אחרי חיפה (שגם פה זו אשמתנו הבלעדית) לא מוסיפה.
לדעתי (ואני מקווה שאני טועה), המצב הזה הוא בלתי הפיך. צריכים פה איזה אירוע מחולל מבחינה מנטאלית שיוציא את הקבוצה הזו מהמקום שהיא נמצאת היום. ניסים לא קורים כל שנה. היו שנתיים באמת מרתקות. גולים, אליפות, ליגת אלופות. קבוצת הפועל הטובה ביותר שאני ראיתי בימי חיי. אם העונה הזו לא תיגמר באליפות, היא תהיה אחת העצובות ובודאי המאכזבות. בעיקר בגלל האפוקליפסה שמחכה לנו מעבר לפינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 00:47 
redrony כתב:
ג'וש, אתה יודע שאני מסכים עם רב מה שכתבת על גוטמן מבחינה מקצועית. אבל אני חושב שבמצב הנוכחי יש קצת יותר מזה. ה פועל כרגע קבוצה מתה. זה היה נראה מקרי בטדי על אדי האלכוהול של משחק העונה, באשדוד עוד סלחנו איכשהוא. הפועל לא זזים במגרש. ברור שזה גם קשור לזה ששני קשרים אחוריים תוקעים את המשחק באמצע וכל מה שאני ואתה מדקלמים מתחילת העונה, אבל יש פה קצת יותר מזה לדעתי. מן מצב מנטאלי שהקבוצה נכנסה אליו וכרגע לא מסוגלת לצאת ממנו.
שלא תטעה, גם פה יש לגוטמן אחריות, אבל לא רק לו. האחריות היא של כולנו. גם הקהל שמשום מה חושב שאיכשהוא הדברים יסתדרו, גם השחקנים שנראה כאילו מחכים לסיום העונה בשביל לקבל חוזה בחו"ל ובעיקר ההנהלה שמוציאה לכולם את החשק לחיות ובודאי את החשק מהכדורגל. כנראה שכל אלה יחד הם כבר יותר מדי. גם הרדיפה המתישה אחרי חיפה (שגם פה זו אשמתנו הבלעדית) לא מוסיפה.
לדעתי (ואני מקווה שאני טועה), המצב הזה הוא בלתי הפיך. צריכים פה איזה אירוע מחולל מבחינה מנטאלית שיוציא את הקבוצה הזו מהמקום שהיא נמצאת היום. ניסים לא קורים כל שנה. היו שנתיים באמת מרתקות. גולים, אליפות, ליגת אלופות. קבוצת הפועל הטובה ביותר שאני ראיתי בימי חיי. אם העונה הזו לא תיגמר באליפות, היא תהיה אחת העצובות ובודאי המאכזבות. בעיקר בגלל האפוקליפסה שמחכה לנו מעבר לפינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 05:58 
סמל אישי של המשתמש
התשובה פשוטה, ומסיבה לא ברורה גם כשאני אומר את זה כבר שנה שלמה כולכם עוצמים עיינים.
אסור לנו לשחק עם שני חלוצי רחבה כמו טוטו וסהר ביחד.
זה תוקע את משחק ההתקפה שלנו לא פחות ממרכז של ידין ואבוטבול ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 06:15 
ניהול המשחק אתמול היה באמת זוועה, אבל לשים עכשיו את הכל על גוטמן זה מצחיק.
מי שחשב שאפר להפריד בין הדרך בה מתנהלת הקבוצה לבין הדרך בה משחקת הקבוצה צריך לחשוב שוב.
זה זועק לשמים כבר כמה חודשים וזה גם די צפוי. אין הפרדה אמיתית. אין מושג כזה.
כשלכל זה מצטרף מאמן שלא נמצא בשיאו, זה נראה ככה.
כמות המשחקים השנה שניצחנו על יכולת אישית נטו היא עצומה.
לצערי אני לא רואה תרחיש שבו ניקח אליפות. ולא בגלל הפרש הנקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 06:33 
צריך להגיד את זה בקול רם וברור
מי שהפסיד את המשחק אמש היה גוטמן
קשטן עשה לו בית ספר לכדורגל והוא נותר קפוא בעמדת המאמן
בכלל מאז שובו היכולת של הקבוצה הולכת ומתדרדרת
בשבוע הבא אחרי שיסתיים גם סיפור הגביע יתפכחו גם אחרוני החסידים ויבינו שזה נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 06:50 
לעומת ההכנה למשחק של גוטמן, ניהול המשחק שלו לוקה בחסר. רוב המשחקים שאיבדנו בהם נקודות הם משחקים שלא הכרענו אותם במחצית הראשונה. גם האופי הפוליטיקאי שלו לא מועיל לאפ׳חד מאיתנו. אפשר לבוא בטענות לשחקנים שהראש שלהם באירופה, להנהלה המזדיינת או לקהל האדיש. אבל עם סגל שעדיף by far על שאר הליגה, היינו חייבים להוביל את הליגה בפער. האחריות על המחדל הזה היא בעיקר של גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 07:01 
ניהול משחק גרוע אבל לא הוא שהפסיד את המשחק אלא זה שלעזאזל לא בעטנו לשער. זה משהו כזה בכדורגל...כדי להבקיע צריך לבעוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:33 
רוני, אני מניח שקראת מה שכתבתי, ובשתי ההודעות שלי לא ניקיתי את שאר המעורבים. רק שמבחינה מקצועית הוא ראש המערכת וזו אחריותו. אף אחד לא ביקש ממנו לעלות עם שחקנים בגלל פוליטיקה. אף אחד לא ביקש ממנו לעלות עם שי וידין משחק אחרי משחק, עם באדיר בן דיין ובונדר, לא להודות בטעויות ולעשות חילופים מאוחרים וגם הם לא במקום ( כשגם כאן פוליטיקה תשחק, ואסור כמובן להוציא שחקן כמו ורמוט חלילה ). אף אחד לא ביקש ממנו לצרוח על אותם שחקנים שנוח לו, ועל אחרים שצריכים לקבל לא פחות לא. שחקן לא טוב, שלא יהיה על המגרש. ראש של שחקן בחו"ל, תן לו בראש.
מה שצריך מבחינה מנטאלית, הוא שהמאמן ייתן לשחקנים שרוצים לעזוב בראש, וכך גם לעוזר שלו, וידאג לא להכניס את הנעשה בהנהלה לחדר ההלבשה. מה שצריך מבחינה מקצועית, הוא שהמאמן יעשה את המיטב, יעלה את המערך והשחקנים הנכונים, וינהל את המשחק טוב. שניהם עדיין אפשריים, הקבוצה המתה יכולה להפוך לחיה ויש לך עכשיו שני משחקים לעשות את הסוויץ' הזה, כדי להגיע בראש הנכון לקרית אליעזר ולעשות שם את המהפך האמיתי. וזה אפשרי. גם המערכת של מכבי חיפה רועדת בגלל השחקנים והמאמן, לא פחות מאצלנו , אנשים פשוט לא מודעים לזה כי זה נעשה בצורה אחרת מאצלנו ופחות פומבית.

באשר לאחריות הקהל, נו, מה אני אגיד לך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:35 
joshsoos כתב:
רוני, אני מניח שקראת מה שכתבתי, ובשתי ההודעות שלי לא ניקיתי את שאר המעורבים. רק שמבחינה מקצועית הוא ראש המערכת וזו אחריותו. אף אחד לא ביקש ממנו לעלות עם שחקנים בגלל פוליטיקה. אף אחד לא ביקש ממנו לעלות עם שי וידין משחק אחרי משחק, עם באדיר בן דיין ובונדר, לא להודות בטעויות ולעשות חילופים מאוחרים וגם הם לא במקום ( כשגם כאן פוליטיקה תשחק, ואסור כמובן להוציא שחקן כמו ורמוט חלילה ). אף אחד לא ביקש ממנו לצרוח על אותם שחקנים שנוח לו, ועל אחרים שצריכים לקבל לא פחות לא. שחקן לא טוב, שלא יהיה על המגרש. ראש של שחקן בחו"ל, תן לו בראש.
מה שצריך מבחינה מנטאלית, הוא שהמאמן ייתן לשחקנים שרוצים לעזוב בראש, וכך גם לעוזר שלו, וידאג לא להכניס את הנעשה בהנהלה לחדר ההלבשה. מה שצריך מבחינה מקצועית, הוא שהמאמן יעשה את המיטב, יעלה את המערך והשחקנים הנכונים, וינהל את המשחק טוב. שניהם עדיין אפשריים, הקבוצה המתה יכולה להפוך לחיה ויש לך עכשיו שני משחקים לעשות את הסוויץ' הזה, כדי להגיע בראש הנכון לקרית אליעזר ולעשות שם את המהפך האמיתי. וזה אפשרי. גם המערכת של מכבי חיפה רועדת בגלל השחקנים והמאמן, לא פחות מאצלנו , אנשים פשוט לא מודעים לזה כי זה נעשה בצורה אחרת מאצלנו ופחות פומבית.

אני מסכים עם הכל, אבל הרבה פחות אופטימי. אני לא רואה תרחיש שזה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:44 
אמרתי שזה אפשרי, לא שאני אופטימי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:46 
joshsoos כתב:

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:47 
הבעיה עם הקהל היא שאחרי שנה שעברה הוא בטוח שאין שום בעיה עם זה שחיפה פותחת פער מאיתנו
כי תמיד נוכל לתקן את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
זה לא רק הקהל, אלא גם השחקנים.
ציטוט של שחקן מאתמול.
"המטרה שלנו הייתה ונשארה להגיע למשחק העונה בחיפה בפער של שלוש נקודות או פחות מהם, ולנצח".

וזהבי שאומר שתיקו בטדי זאת לא תוצאה רעה, אחרי שעבדנו כל כך קשה להשיג את המקום הראשון.
פשוט אין אופי לקבוצה הזאת להוביל.
נבוא מאחור ויהיה בסדר. זאת הגישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

גם אם תירצה ותתאמץ לא תוכל להיות בחים אופטימי ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:07 
joshsoos כתב:

לגבי העניין המקצועי נטו, אני לא אוסיף מילה, כי אני כמובן מסכים בהכל. לא רוצה לשים לזה את התווית "פוליטקאי" (למרות שיכול להיות שפה קבור הכלב, אבל אי אפשר לפסול את האפשרות שככה הוא חושב מקצועית), אבל מקצועית אתה צודק.
החל מהמשחק הראשון נגד חיפה (אשקלון בגביע), להוציא כמה דקות נגד סכנין בבלומפילד, אני רואה קבוצה מתה, ולא חשוב איזה הרכב משחק. נגד בית"ר שיחק ההרכב "האולטימטיבי", שידין היה מוצהב וקנדה בהרכב והם נראו בדיוק אותו דבר. לא זזו על המגרש. שיחקו את משחק הרוחב הנוראי שלהם בלי תנועה, בלי דמיון ובעיקר בלי רוח. אני חוזר ואומר, בדיוק כמו שכתבת בתגובה האחרונה, זו גם האחריות של גוטמן, אולי אפילו בעיקר, אבל אותם "פוליטיקות" עבדו במשך שנה וחצי, פחות או יותר. הטענה שלי, עם כל הדברים שגוטמן עושה מבחינה מקצועית שאני ואתה לא מסכימים איתם, הקבוצה הנוכחית שלהפועל לא נראתה כמו שהיא נראית בחודש האחרון.

לגבי הקהל, הכוונה לא היתה כמובן לקהל במגרש, אלא לאווירה שסובבת את הקבוצה. מאבדים נקודות בק"ש, סביר. בדרבי בכלל מותר. מפסידים בטדי, לא לצאת מפרופורציות. תיקו באשדוד, לקבוצה יש אופי כי חזרו מפיגור. והכל תחת מעטה הקיזוז הבא על כולנו לטובה וההנחה שהכל יהיה בסדר, כי אנחנו קבוצה טובה יותר.
אז הנה, אני מניח שההפסד אתמול הוא הפסד "אסור". אם זו הסטירה שהיינו צריכים לקבל, אז טוב שהיא באה עכשיו ולא בפלייאוף. אני טוען שהיא הגיעה 4 משחקים מאוחר מדי והמצב הנוכחי הוא בלתי הפיך. מקווה שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: