תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרשנות שקובעת מציאות
הודעהפורסם: 08 אפריל 2011, 08:07 
Shacham כתב:
ציטוט:
דווקא רואים שקטן שולח רגל לבעוט לכיוון השער, ויצא לו דרדלה לכיוון של ארבייטמן(השחקן מאחוריו ממש לא מסר), שחקן הגנה של הפועל מלפניו נגע קלות בכדור, אבל הנגיעה הזאת לא מבטלת את הנבדל של ארבייטמן. בכל אופן הספק נבדל כאן הלך לטובת חיפה...

לא לא לא, ספק נבדל זה לא המצב הזה אלא כששופט וקוון שניהם לא בטוחים שהיה נבדל אז יש יתרון להתקפה ולא שורקים. כל שופט אמור לדעת שמצב כמו שהיה זה נבדל בלי אף ספק.

הספק נבדל היה בטענה של סלקטר כנגד האוהדים שטוענים שהיה נבדל, לכן התגובה שהספק הלך לטובת חיפה(בכוונה צויין חיפה ולא התקפה, כי לא כל קבוצה היית נהנית מהספק נבדל/פנדל/אחר..).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, יד מושטת קדימה היא לא חלק מההגדרה של מאבק פיסי חוקי בכדורגל, לא משנה איך מסובבים את זה.

eisen, אתה לא יכול לדרוש ממני לחשוב ולדבר בשם אחרים, אני יודע מה אני הייתי אומר, וראיה גם עכשיו אני אומר
שבשני הפעמים האלו (כאשר השריקה נגדינו מראש) הפועל פ"ת קופחה, ככה שהתגובה שלך אולי מתקשרת רעיונית למה שכתבתי, אבל אין קשר בין התגובות מלבד זה שברצונך ליצור.

אוגוסטוס, פורום או לא, למשתמשים כאן, במיוחד לאלו הזרים יש מנטרות קבועות אשר בגינן הן מתחילים לכתוב וחוזרים
לביקורים המנטרה של סלקטר היא שאנחנו לא מקופחים, לכן אין סיכוי שהוא יכנס לדיון אשר יוכל לפגוע בלגיטימיות המנטרה
בעיני עצמו. בעקבות זאת הסיכוי שהדיון אליו נושא אתה עינים בתקווה יתרחש הוא קטן מאוד.
נ.ב. רבים מבין חברי הפורום הבייתים ינהגו באותה דרך, רק שכאן מדובר בהמונים ולכן שופר של הצד השני נוכל למצוא
קרובות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדום נחמד, יד מושטת קדימה היא לא חלק מההגדרה של מאבק פיסי חוקי בכדורגל, לא משנה איך מסובבים את זה.

אני חושב שיש לך טעות.
אני מסכים שהיה פנדל, אבל לומר שזה חד משמעי זה בעייתי, כי בזמנו שלחו את הקלטת לאופ"א, והמשקיף הבכיר החליט שהשופט לא טעה (לא אמר צדק, פשוט לא טעה) כשלא נתן פנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:26 
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:

אני חושב שיש לך טעות.
אני מסכים שהיה פנדל, אבל לומר שזה חד משמעי זה בעייתי, כי בזמנו שלחו את הקלטת לאופ"א, והמשקיף הבכיר החליט שהשופט לא טעה (לא אמר צדק, פשוט לא טעה) כשלא נתן פנדל.

הלב של חוקת השיפוט הנו שיקול דעתו של השופט.מי שמחפש מדע מדוייק, נמצא במקום הלא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
R-O-D כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:
דווקא רואים שקטן שולח רגל לבעוט לכיוון השער, ויצא לו דרדלה לכיוון של ארבייטמן(השחקן מאחוריו ממש לא מסר), שחקן הגנה של הפועל מלפניו נגע קלות בכדור, אבל הנגיעה הזאת לא מבטלת את הנבדל של ארבייטמן. בכל אופן הספק נבדל כאן הלך לטובת חיפה...

לא לא לא, ספק נבדל זה לא המצב הזה אלא כששופט וקוון שניהם לא בטוחים שהיה נבדל אז יש יתרון להתקפה ולא שורקים. כל שופט אמור לדעת שמצב כמו שהיה זה נבדל בלי אף ספק.

הספק נבדל היה בטענה של סלקטר כנגד האוהדים שטוענים שהיה נבדל, לכן התגובה שהספק הלך לטובת חיפה(בכוונה צויין חיפה ולא התקפה, כי לא כל קבוצה היית נהנית מהספק נבדל/פנדל/אחר..).

אני רוצה לחזק נקודה:
זה משנה אם קטן ניסה לבעוט או לא ? (ואני חושב שהוא ניסה למסור)
אם יש שחקן שעומד באופסייד של 8 מטר, שחקן מהקבוצה שלו בועט מ- 35 מטר לשער והכדור פוגע לשחקן באופסייד בגב ונכנס - אז הגול חוקי כי הוא התכוון לבעוט ?

מה זה השטויות האלה ?
הכדור פגע בבאדיר כי באדיר ניסה לחסום מסירה של קטן לארבייטמן. ארבייטמן היה באופסייד. כלומר האופסייד של ארביטמן השפיע על המהלך
ולכן הגול לא חוקי.
נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:04 
סלקטר, לא מדברים פה על כמה טעויות שיפוט נעשו נגד אלה וכמה נגד אלה ומי הרוויח מזה ומי הפסיד, אלה על יחס התקשורת כלפי אותם טעויות ואיך אותה תקשורת קובעת מציאות שהופכת לעובדות.
תראה מה זה, הפועל הבקיעה בשנת 86 שער אליפות חוקי לחלוטין, אבל אותה תקשורת מצליחה לגרום לעולם לחשוב שהשער היה לא חוקי ושהפועל גנבה אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

אני רוצה לחזק נקודה:
אם יש שחקן שעומד באופסייד של 8 מטר, שחקן מהקבוצה שלו בועט מ- 35 מטר לשער והכדור פוגע לשחקן באופסייד בגב ונכנס - אז הגול חוקי כי הוא התכוון לבעוט ?

מה זה השטויות האלה ?
הכדור פגע בבאדיר כי באדיר ניסה לחסום מסירה של קטן לארבייטמן. ארבייטמן היה באופסייד. כלומר האופסייד של ארביטמן השפיע על המהלך
ולכן הגול לא חוקי.
נקודה.

מה שסלקטר טוען זה שקטן לא ניסה בכלל להוציא את הכדור מהרגל.
במידה וקטן מתנהל עם הכדור ובאדיר מושיט רגל ומסיט את הכדור לארבייטמן אכן אין נבדל.
לדעתי זה לא המצב, לדעת סלקטר כן.
הנקודה שאותי מעניינת פה היא שהקוון בטח לא יכל לראות את זה. הוא ראה את קטן עם הכדור ואז הוא מגיע לארבייטמן. הקוון לא ראה נבדל ובזה זה נגמר. אם באמת באדיר הוא זה שהסיט אז לקוון יש מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
רועי כתב:

אני רוצה לחזק נקודה:

מה זה השטויות האלה ?
ולכן הגול לא חוקי.
נקודה.

מה שסלקטר טוען זה שקטן לא ניסה בכלל להוציא את הכדור מהרגל.
במידה וקטן מתנהל עם הכדור ובאדיר מושיט רגל ומסיט את הכדור לארבייטמן אכן אין נבדל.
לדעתי זה לא המצב, לדעת סלקטר כן.
הנקודה שאותי מעניינת פה היא שהקוון בטח לא יכל לראות את זה. הוא ראה את קטן עם הכדור ואז הוא מגיע לארבייטמן. הקוון לא ראה נבדל ובזה זה נגמר. אם באמת באדיר הוא זה שהסיט אז לקוון יש מזל.

אם במצב של השער, כשקטן נמצא לבד, הקוון לא מצליח לראות שקטן מניף את הרגל
אז הוא צריך להחזיר את המפתחות ולא להיות קוון
אם אתם לא רואים את זה אחרי הילוכים חוזרים
אתם צריכים משקפיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:

אתם צריכים משקפיים

הקוון לא מצליח לראות אם קטן הוא זה שהסיט את הכדור או באדיר. אל תהייה טמבל, זה לא מתאים לך. בין 10 שחקנים לראות מי הוא זה שמסיט את הכדור זה לא עניין פשוט.
אני, עם הילוכים חוזרים, מתקשה לקבוע חד משמעית שלבאדיר לא היה חלק בזה. למרות שאני נוטה לכיוון הסטה של קטן באופן טבעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:44 
אדום נחמד כתב:
רועי כתב:

אתם צריכים משקפיים

הקוון לא מצליח לראות אם קטן הוא זה שהסיט את הכדור או באדיר. אל תהייה טמבל, זה לא מתאים לך. בין 10 שחקנים לראות מי הוא זה שמסיט את הכדור זה לא עניין פשוט.
אני, עם הילוכים חוזרים, מתקשה לקבוע חד משמעית שלבאדיר לא היה חלק בזה. למרות שאני נוטה לכיוון הסטה של קטן באופן טבעי

אני לא מבין מה ההתלבטות פה. גם אם באדיר נגע בדרך זה עדיין נבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
gilnd כתב:

אם קטן מסר ובאדיר הסיט את צודק. אם קטן לא בעט ולא מסר, ובאדיר הגיע ולקח לו את הכדור, שבמקרה הגיע לארבייטמן שהיה בעמדת נדבל, זו לא עבירה. חוקה וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:54 
אדום נחמד כתב:
gilnd כתב:

אם קטן מסר ובאדיר הסיט את צודק. אם קטן לא בעט ולא מסר, ובאדיר הגיע ולקח לו את הכדור, שבמקרה הגיע לארבייטמן שהיה בעמדת נדבל, זו לא עבירה. חוקה וזה.

יש לך את התקציר של המשחק מול העיניים? כמו שאני זוכר את זה , אין שום מצב שקטן לא עשה כלום ובאדיר הוציא לו את הכדור מהרגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד אומר דבר נכון עקרונית: אם אני משחק ושחקן בועט לי את הכדור מהרגל לכיוון שחקן באופסייד - אין אופסייד
אבל בלינק שנתן פה סלקטר אפשר לראות בהילוך החוזר השני או השלישי (לא זוכר איזה מהם, ראיתי את התקציר הבוקר. הילוך חוזר מקו הראייה של הקוון, ומחזירים בו את הקלטת קדימה ואחורה כמה פעמים) תנועה ברורה של רגל שמאל של קטן
אני לא חושב שיש פה ספק. ברגע שקטן התכוון למסור לארבייטמן ובאדיר הסיט את המסירה - יש פה אופסייד
מעבר לזה - אני מאמין שאם באדיר היה מסיט את הכדור מהרגל של קטן בצורה חד צדדית - בלי שקטן היה מנסה למסור - הכדור לא היה יכול ללכת נגד כיוון הריצה של באדיר
ז"א, אם באדיר רץ מהשער של וינסנט לעבר קטן אין שום סיכוי שהוא היה בועט את הכדור אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 16:11 
ואם כדור לא עובר את הקן זה לא גול, ואם שחקן לא נוגע ביד זה לא יד.
נדפק לכם השכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 18:19 
רועי כתב:
R-O-D כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:
דווקא רואים שקטן שולח רגל לבעוט לכיוון השער, ויצא לו דרדלה לכיוון של ארבייטמן(השחקן מאחוריו ממש לא מסר), שחקן הגנה של הפועל מלפניו נגע קלות בכדור, אבל הנגיעה הזאת לא מבטלת את הנבדל של ארבייטמן . בכל אופן הספק נבדל כאן הלך לטובת חיפה...

אני רוצה לחזק נקודה:

מה זה השטויות האלה ?
ולכן הגול לא חוקי.
נקודה.

לא ממש משנה בועט או מוסר, בשורה התחתונה הוא היה מעורב וחלק מהמהלך. סלקטר אמר ששחקן הפועל מסר, ולפי מה שראיתי - קטן ניסה לבעוט לשער אבל איבד שיווי משקל והרגל הבועטת שלו נגעה גם ברגל של שחקן הפועל מאחורה וממנה יצא כדור דרדלה לכיוון ארבייטמן, ועכשיו תקרא את המודגש בהודעה הראשונה שלי בנוגע לנבדל.
את הההמשך הוספתי כעקיצה לטענת סלקטר, לכן גם הוספתי שלוש נקודות(ספקות שהולכים לטובתם בד"כ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: