Adom Bdam כתב:
יש לי כמה שאלות לגבי הרום וכל זה,
אם אני מחליף רום , זה פוגע באחריות (יש לי אחריות מקיפה באורנג')?
שאלה שנייה , אם אני מגבה הכל כמו שצריך , גם אם אני נכשל בהעברת הרום לא יקרה כלום לטלפון?
ואגב,שאלה נוספת , יש לאנצ'ר שתומך בתפריטים בעברית?
אחריות: על הנייר, ברגע שאתה עושה למכשיר ROOT ("פורץ" אותו, משיג הרשאות נרחבות לשליטה במכשיר), ובטח כשאתה מחליף רום, אתה מאבד אחריות. אבל - לא בטוח שיבדקו לך את זה, וגם אם כן, התהליך הזה הפיך כל עוד אפשר להדליק את המכשיר (ואם אי אפשר, איך הם ידעו שפרצת?).
גיבוי: הגיבוי הוא בשביל כל הנתונים (אפליקציות, אנשי קשר, שיחות וכו') שיימחקו אחרי שתחליף את הרום. אם אתה נכשל בהעברת הרום (ואין סיבה שזה יקרה אם תפעל לפי ההוראות), אז או שהטלפון עדיין עולה וכלום לא השתנה, ואז אפשר להמשיך כרגיל בהתקנה, או שהטלפון לא יעלה, אבל גם במקרה זה יש מוצא אחרון, דרך להפעיל את הטלפון במצב שבו אפשר להתקין רום חדש מהיסוד. בכל מקרה, הגיבוי הוא לנתונים, שאותם תמיד אפשר לשחזר ברגע שסיימת את ההתקנה.
לאונצ'ר שתומך בעברית: אני לא בדיוק יודע למה התכוונת אז אני אכסה כמה אפשרויות. דבר ראשון, ברומים הלא-רשמיים, התמיכה ביישור לימין היא מלאה (בכל מקום שיש אות אחת בעברית, הטקסט יופיע בצד ימין).
אם התכוונת לכך שתפריט ההגדרות וכל מיני אפליקציות כמו אנשי הקשר יהיו בעברית, אז גם את זה יש ברום הזה (זה נקרא ממשק בעברית).
אם התכוונת ממש ללאונצ'ר (מסך הוידג'טים + מסך האפליקציות), אז יש לאונצ'ר כזה שתורגם על ידי המפתח של הרום, קוראים לו לאונצ'ר פרו.