chimpfive כתב:
1. ה"ימין" האורגני שלך מורכב מרבבות אנשים שלתדהמתך כן "מזילים דמעה" על מר. אולי אתה מתכוון לקיצוניים? כן כנראה שמרזל לא מבואס יותר מדי.
2. ההתלהמות של הימין הלאומי בנוגע לסתימת פיות היא תופעה מחרידה, אבל חלק מזה הוא הענין שהאנשים מהזרם שלך (אני משער) כבר שנים מדברים בקול אחד ומציגים את הישראלים כשותי דם של ילדים פלסטיניים, אני מוכן לדון איתך ולהביא לך כמה דוגמאות לפני שאתה מתנער מכך, במחשבה שניה אין טעם.
3. לגבי החלק האחרון אני לא יודע איך להגיב חוץ מזה שאולי אתה תמים, אבל ממחקרים אחרונים (כמובן קונספירציות של הממשל) נראה שמערכות החינוך בפלסטין לא שמעו על חלוקת המפה לשתי מדינות, אצלהם המפה היא אחת תל אביב שם לא קיימת באופן מפתיע. אבל אל תפריע לי לשבור לך את האידליה.
4. אני שמח שאתה שוב מחלק מחמאות, אגב "לא ראוה את המציאות" בנתיים מעייפות החומר של התגובות שלך, שאני מודה אני לא טורח תמיד לקרוא, הגיע הזמן שתחדש את ארסנל המנטרות / אג'נדות העיוורות שלך, כי הן בהחלט לא מעידות על השכלה מיוחדת, או על אי קיו נדיר, כך שלא ברור לי מדוע אתה מרשה לעצמך לקרוא לאנשים שלא מסכימים איתך - טיפשים, מין נוהג כזה שמדי פעם אתה לוקה בו במהלך דיונים. אני מציע שתדבר לקיר או שתקיים דיונים מלהיבים בעוד סרט נפלא של הבמאי הדגול בני ברונר.אולי תשכנע את המשוכנעים בני דתך החד צדדית, אני בטוח שאתם תחדשו הרבה אחד לשני ותוכיחו את צידקת דרככם. אופס, כנראה שזה הרפלקס שלי לבן אדם יהיר וחסר תבונה.
1. הוא מורכב ממאות אלפי אם לא מיליונים של אנשים. ברור לי שחלקם הזיל דמעה. אבל בינינו, בכמה אנשים מדובר? לימור לבנת הזילה דמעה? קומוניסים הזיל דמעה? אתה הזלת דמעה?
בגדול הימין הישראלי לא הזיל דמעה. אני מניח שגם בימין הפלסטיני היו כאלה שהזילו דמעה. אז מה? זה אומר שבגדול הימין שם לא מרוצה מזה שאנשיו ביצעו את הרצח?
2. אז אתה אומר שזה לגיטימי לסתום למישהו את הפה כי הוא חוזר ואומר דברים שלא נעים לך לשמוע? מצד שני אני מסכים עם הרישא של דבריך.
3. האמת שבאמת לא הכרתי את מה שאתה מדבר עליו, אבל לצערי זה לא מפתיע אותי. עד כמה ששמתי לב הפלסטינאים לא יותר חכמים מהישראלים, ואם כבר אז הם יותר ימניים ויותר דתיים מאיתנו.
4. עושה רושם שאכן גרמתי לך לעייפות החומר, כי תחילת הפסקה הזו ממש לא ברורה. אנא קבל התנצלותי.
אבל יש דבר אחד שאני חייב להבהיר. אני לא קורא "טיפשים" למי שחולק עליי, אלא למי שמתבטא בטפשות. תבדוק אותי. ולרוב, כמו במקרה שלך, אני משתמש במשפט "או שאתה טיפש" כאמצעי רטורי, שהרי ברור שאתה לא טיפש והאפשרות השנייה שהצעתי היא הנכונה.
מצד שני, אם לא הבנת את זה לבד, אולי אתה באמת טיפש.

כן זה היה קשה לפספס את ה"אמצעי הרטורי", תודה על ההבהרה לא קלטתי בפעם הראשונה שקראתי.
אני לא קורא "טיפשים" למי שחולק עליי, אלא למי שמתבטא בטפשות.
הבנתי, גאון.