רועי כתב:
הוגו האדום כתב:
רועי כתב:
אני אשדרג לאחד מהם כנראה
במה אתם הייתם בוחרים?
כולל נימוקים אם אפשר
תודה רבה !
לשניהם יש את החסרונות ואתה ההיתרונות שלהם, זה מאוד תלוי מה אתה מחפש בסלולרי (לפי מה שאני קורא, לדעתי האייפון תפור עליך)
אם אתה מאלו שאוהבים לשחק בקרביים של הסלולרי שלהם, להתקין גרסאות לא רשמיות, אוברקלוקים וכו
לך על האנדרואיד, אתה תהנה ממנו.
אם אתה יותר סולידי, מחפש סלולרי מאוד סולידי, עם אחלה פיניש, אין ספור אפליקציות ומערכת הפעלה שמאוד
קל להתחבר אליה וללמוד אותה, אל תחשוב פעמיים ולך על האייפון.
תהנה.
נ.ב. - לדעתי האייפון 4 לוקח בפער. יש המון פוטנציאל לאנדרויד אבל זה פשוט עדיין לא זה.
נ.ב. 2 - יש לי דיזייר, נקסוס אס ואייפון 4, ככה שאי אפשר להגיד שאני פאנט של אפל או גוגל.
אני מצטער על כל השאלות - אבל אם אני מבקש ממך ליחצן לי את האנדרואיד . למה כדאי לי ללכת עליו ?
הממ.. שוב, אני לא הייתי הולך על אנדרואיד היום.
אבל אם כבר, אז מה שכן קורץ לי (וזה בגלל שאני אוטוטו סוגר את העשור השני שלי בתור משתמש לינוקס), זו הגמישות של מערכת ההפעלה.
היא אמנם לא קוד פתוח פר סה כמו שהרבה אוהבים לטעון (כשאני שואל אותם באיזו שלב של פיתוח הקוד אני, בתור מפתח לא עובד גוגל, יכול לעשות "קומיט" הם לא יודעים מה להגיד

),
אבל לאחר שחרור הקוד, הכל תלוי במגבלות החומרה ויכולות המפתח.
לדוגמא, אתה יכול לבחור בין רומים (ROMs) שונים, לשנות את מסכי הפתיחה שלך, להתקין אפליקציות שלא קיימות בחנות של גוגל, להוסיף ווידג'טים מוזרים, אובר-קלוקינג בקיצור, מה לא.
אתה יכול לעשות דברים דומים עם אייפן פרוץ, אבל לא באותה הרמה שאתה יכול להגיע אליה עם אנדרואיד.
אך שוב, לדעתי מערכת ההפעלה של אפל היא הרבה יותר מלוטשת מהוקצעת, לפחות בתצורה הנוכחית שלה ולכן אני כרגע מצדד באייפון אם מדובר במשתמש הממוצע או אחד שאין לו כח להתעסק
כל היום בקרביים של מערכת ההפעלה הסלולרית שלו.
פרשתי לישון!
לילה טוב