zink כתב:
סלקטר כתב:
אני לא אכנס איתכם לויכוחים נקודתיים לגבי האדום והפנדלים והשיפוט בכלל. אני אשאיר את זה לכם.
אבל אני מתווכח איתכם המון בנושא הזה, ואני אגיד את זה שוב ברגע המתאים ביותר.
כולם מקופחים על ידי השופטים, גם אתם מקבלים עזרה מהשופטים, לא דון ולא בטיח.
רק תחשבו כמה תגובות היו בנושא הזה אם מכבי חיפה היו מתחלפים איתכם ומה היה אופי התגובות, בכנות.
אתה לא מתייחס לנושא שוב.
הנושא הוא ההתייחסות השונה לטעויות שיפוט שנעשות לטובת הפועל תל אביב לעומת טעויות שנעשות לטובת האלופה מהכרמל.
הנוהל הרגיל במקרה כזה הוא שבנו עושים לינץ' כי גנבנו נקודות (אתמול ממש לא גנבנו כלום) ומחיפה מתעלמים או מייחסים את זה למזל שהולך עם הטובים.
במקרה ההפוך, אם חס וחלילה טועים לטובת חיפה הארץ מתהפכת והשופט מתנצל, אבל כשהשופט שוחט אותנו כמו כל משחק שני מול אשדוד אז מתעלמים ופוטרים תלונות מצידנו כ"בכיינות".
אתה זה שקובע את הנושא, מצטער שאני לא משתתף בנושא: "כשאנחנו מקבלים עזרה מהשופטים, כל התקשורת עושה בנו לינץ'". לדעתי זה דיון לא רציני ולא ראוי. ואם אתה באמת רוצה תגובה בקשר לזה: זו בדיחה, אף אחד לא דיבר עליכם בתקשורת יותר מיום אחד כמו שנהוג לעשות במקרים של טעויות שיפוט. אף אחד לא עשה בכם לינץ', והשופטים לא שוחטים אותכם כל משחק שני. אתם שומעים איך אתם נשמעים?!
אז תמיד השיפוט הוא נגדכם, תמיד אפשר להתמרמר על זה. אז מה קורה שהשיפוט לא נגדכם? מתמרמרים על זה שהתקשורת מייחסת יותר חשיבות לטעויות שנעשות לטובתכם.
כנראה שגם השנה המאבק שלנו ילך עד הסוף (אני מקווה שאני לא אתחרט על שאמרתי את זה), אל תהפכו אותו למטונף בבכיינות על שופטים ובהפעלת מניפולציות עליהם.