תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב
הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
גביזון כתב:
אניימה :bang: :bang: :bang:
אנחנו עם שוער לא שוער עכשיו אלוהים ישמור!

שוער לא שוער או אוהד לא אוהד?
איתמר ניצן שוער טוב מאוד ואם במשחק בית נגד קבוצת תחתית אנחנו צרכים את אניימה אז המצב באמת לא משהו.

טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 12:32 
אחד האדומים כתב:
ההתנהגות של שכטר לא מקובלת בשום צורה

אבל זה בדיוק מה שקורה כאשר אין בעל בית בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 12:38 
redead כתב:
אחד האדומים כתב:

זה בדיוק מה שקורה שיש שני בעלי בית שחרמנים על הכסף מהמכירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:
רק אותי נורא מרגיז לקרוא על שחקנים שמתכננים לחתום בקבוצות אחרות בזמן הקרוב?
אנחנו דקה לפני הפלייאוף, במאבק על אליפות שנראה מאוד מאוד מאוד מסובך, וזה פשוט הגיוני וטבעי ששחקנים יחתמו בקבוצות אחרות במהלך העונה?

לי זה נראה פשוט הזוי. מילא לסכם את התנאים, ללכת להתרשמות.. אבל לחתום? ימח שמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
20 זה הפועל כתב:
תפוז אדום כתב:
אנחנו דקה לפני הפלייאוף, במאבק על אליפות שנראה מאוד מאוד מאוד מסובך, וזה פשוט הגיוני וטבעי ששחקנים יחתמו בקבוצות אחרות במהלך העונה?

זה היה מעצבן אם זה היה שחקן כמו אניימה שמסיים חוזה, אבל במקום לסיים אותו כמו שצריך הוא מתעסק בעונה הבאה בתקופה כ"כ קריטית. כשזה שחקן תחת חוזה לשלוש שנים הקרובות בלי סעיף יציאה לחו"ל, אחרי שלא שיחק שני משחקים ברצף העונה, ואחרי שמטוב ליבה של ההנהלה פתחו לו את החוזה בקיץ והכפילו לו את השכר - מדובר בביזיון עצום שאין מספיק מילים חריפות כדי לתאר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:26 
באתר של ספורט5 יש סרטון מאוד נחמד על איך לנצח את הפועל תל אביב עם כל מיני פנינים כמו טעויות של באדיר ו-"שלח את החלוץ קדימה".

עיתונות ספורט אובייקטיבית במיטבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:35 
mbracha כתב:
20 זה הפועל כתב:
תפוז אדום כתב:

זה היה מעצבן אם זה היה שחקן כמו אניימה שמסיים חוזה, אבל במקום לסיים אותו כמו שצריך הוא מתעסק בעונה הבאה בתקופה כ"כ קריטית. כשזה שחקן תחת חוזה לשלוש שנים הקרובות בלי סעיף יציאה לחו"ל, אחרי שלא שיחק שני משחקים ברצף העונה, ואחרי שמטוב ליבה של ההנהלה פתחו לו את החוזה בקיץ והכפילו לו את השכר - מדובר בביזיון עצום שאין מספיק מילים חריפות כדי לתאר.

מי אמר שאין סעיף יציאה לחו"ל?

ואני גם מזכיר שכבר הייתה הצעה על שכטר מסלטיק בחודש ינואר, והפועל דחתה אותה כי היא רצתה את שכטר עד סוף העונה. נכון להיום אין שום סיבה לגיטימית למנוע משכטר לבדוק אפשרויות באירופה, כל עוד ישלמו למועדון מה שמגיע לו. אנחנו לא הלוזונים, ולא מחזיקים שחקנים בכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה עם שכטר החלה כנראה עם החתמתו מלכתחילה. אז ככל הנראה כבר דיברו על מכירה עתידית ונתנו לסוכן שלו להתערב. היום אנחנו רק משלמים את המחיר.
עם כל הכבוד לשכטר, הוא נתן עונה אחת טובה בהפועל אשתקד ומשחק וחצי בעונה הזו. זהו.
למכור אותו בקיץ הקרוב זה שיא הטמטום מה גם שיש לו עוד שנתיים לחוזה.
הפועל ת"א למעשה הופכת לסוג של קרש קפיצה לאירופה, צינור שמשתמשים בו כדי לעבור מליגת לוזון לליגה באירופה. זה הכל. מציאות כזו אם תשתרש חלילה עלולה לפגוע בטווח הארוך במחוייבות של שחקנים בכירים למועדון, שכן מרגע חתימתם אצלנו למעשה יחל השעון לתקתק וזו רק תהיה שאלה של עונה אחת או בינואר שאחרי עד שהם יעזבו לאירופה.

זה קיים גם אצל יענקל'ה. אבל אצלו כשטשיירה בא וביקש לעזוב שחר נקב סכום וכמעט ולא התגמש. הוא אמר שאם הקבוצה האחרת כל כך רוצה - אז שתשלם. אם לא, השחקן תחת חוזה וכמו שהוא היה תובע את חיפה אם היא היתה מפרה את החוזה, מעיפה אותו מהסגל ומפסיקה לשלם לו שכר - כך גם השחקן צריך לכבד את החוזה.

לצערי, בארץ חוזה הוא רק פיסת נייר הקובעת כי שחקן פלוני ישחק בקבוצה אלמונית תמורת סכום X ואולם גם אם הוא חתום לכמה שנים וגם אם אין לו סעיף יציאה - הוא יוכל לעשות שרירים ולעזוב מתי שבא לו. זוכרים את רונאלדו ופרגי? אז הילד רצה את ריאל אבל נאלץ לשחק עוד עונה שלמה במנצ'סטר ורק אז המנג'ר נתן אור ירוק.

גם בני יהודה מכרה 75% מאניימה להפועל. אבל בסופו של דבר ב-4 השנים האחרונות אניימה היה שוער אצלנו ולא אצלם ותשאלו את חזי מגן כמה כסף הוא צפוי לקבל עבור "מכירה עתידית". רמז - הספרה מימין ל-9 על המקלדת שלכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:39 
נועם שחם כתב:
mbracha כתב:
20 זה הפועל כתב:
תפוז אדום כתב:

ואני גם מזכיר שכבר הייתה הצעה על שכטר מסלטיק בחודש ינואר, והפועל דחתה אותה כי היא רצתה את שכטר עד סוף העונה. נכון להיום אין שום סיבה לגיטימית למנוע משכטר לבדוק אפשרויות באירופה, כל עוד ישלמו למועדון מה שמגיע לו. אנחנו לא הלוזונים, ולא מחזיקים שחקנים בכח.

אין לו כזה ובדיוק בגלל זה הוא והסוכן שלו מפעילים לחצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:43 
בני12 כתב:
נועם שחם כתב:
mbracha כתב:
20 זה הפועל כתב:
תפוז אדום כתב:

אין לו כזה ובדיוק בגלל זה הוא והסוכן שלו מפעילים לחצים.

מה שאני מכיר זה שיש סעיף שקובע שהמחיר ייקבע בהסכמה בין מוני לקצב. בכל מקרה, זה לא משנה את מה שאמרתי קודם. אין שום הצדקה למנוע משכטר מעבר לאירופה בתום העונה, אם ישלמו לנו סכום מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
שכטר יא חתיכת כפוי טובה מניאק .
תתחיל לכבד את המועדון שלך , נמאס כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:44 
מצטער,עונה שעברה אהבתי את שכטר מאוד.
העונה אני לא אוהב את ההתנהגות שלו . מתנהג כאילו הוא לא ישחק פה העונה וכאילו עונה אחת טובה הספיקה.
אגב אם אנחנו מוכרים חצי כרטיס שקל לא נראה בגלל שלקריית שמונה ונתניה יש אחוזים בכרטיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:48 
אגב, זה לא רק שכטר. כל הפרסומים על החתימה עד סופ"ש של בונדר ברוסיה מרגיזה לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:50 
תפוז אדום כתב:
אגב, זה לא רק שכטר. כל הפרסומים על החתימה עד סופ"ש של בונדר ברוסיה מרגיזה לא פחות.

:LOL2:

מתייחסים לבנאדם כמו כלב, משלמים לו שכר נמוך, לא מחדשים לו חוזה, הוא חוטף קללות מהקהל, ועכשיו הוא גם לא בסדר בזה שהוא דואג לעונה הבאה? מי ידאג לו, טביב? מוני?

ולגבי שכטר, אני חושב שאנשים פה פשוט חיים בסרט. שכטר הרי לא אמור לשחק העונה, ובכל מקרה, המו"מ שלו עם קבוצות בחו"ל לא משפיע בענין. אז מה התלונה כלפיו? שאסור לו לעזוב את הפועל אם יש לו הצעות מקבוצות באירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:51 
תפוז אדום כתב:

נראה הזוי הקטע עם בונדר,נראה כאילו הוא מת שניתן לו חוזה נורמלי,אם הוא באמת היה רוצה לשחק ברוסיה הוא כבר היה חותם מינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:56 
כן שכטר כפוי טובה והכל, וגם אותי מרגיז שאיך שהוא חזר מפציעה במקום להשתלב בקבוצה מחדש לקראת התקופה הכי קריטית של העונה, הוא בוחר לטוס למבחנים. (באפריל?)

אבל למה לעזאזל גוטמן אישר את זה?
אם יש לו אישור מהבעלים והמאמן, אין שום סיבה שהוא לא יעשה את זה.
(וזה נכון שהוא בצד של מוני, אבל הרי בגלל הדברים האלה אנחנו רוצים גוטמן ולא איזה מאמן בובה סטייל אוחנה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 14:09 
skadiv כתב:
כן שכטר כפוי טובה והכל, וגם אותי מרגיז שאיך שהוא חזר מפציעה במקום להשתלב בקבוצה מחדש לקראת התקופה הכי קריטית של העונה, הוא בוחר לטוס למבחנים. (באפריל?)

אם הוא נוסע על חשבון אימונים או באופן שפוגע בהחלמה שלו, אז זה חמור, אבל לדעתי לא זה המצב. עובדה גם שגוטמן אישר את הנסיעה והבעיה היא רק מול טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 14:11 
נועם שחם כתב:
תפוז אדום כתב:

:LOL2:

מתייחסים לבנאדם כמו כלב, משלמים לו שכר נמוך, לא מחדשים לו חוזה, הוא חוטף קללות מהקהל, ועכשיו הוא גם לא בסדר בזה שהוא דואג לעונה הבאה? מי ידאג לו, טביב? מוני?

ולגבי שכטר, אני חושב שאנשים פה פשוט חיים בסרט. שכטר הרי לא אמור לשחק העונה, ובכל מקרה, המו"מ שלו עם קבוצות בחו"ל לא משפיע בענין. אז מה התלונה כלפיו? שאסור לו לעזוב את הפועל אם יש לו הצעות מקבוצות באירופה?

צודק.

בעולם שבו הכסף מדבר אתם באמת עדיין מחפשים סמלים? גרשון לא הספיק?

נראה מי מבין אנשי הפורום היה מוותר על התקדמות לליגה גרמנית (שכטר) או ליגה רוסית (שפחות אטרקטיבית אבל מלאת כסף, ובמיוחד שאתה רוסי...) בשביל לשחק בהפועל תחת טביב ומוני.
אני מניח שלמי שתהיה הזדמנות - יברח!
לפחות עד שהתמונה תתבהר.
אפילו גוטמן מחכה לראות מה יעלה בגורל ההנהלה.
אנשים רוצים להבטיח לעצמם קריירה (שכטר) וגם כסף (דני) וכרגע מה שהפועל יכולה להבטיח להם זה פגישות עם טביב ומוני.
יחי ההבדל הקטן.
אה, כן, עם הנהלה נורמלית היינו עם אליפות בכיס ואז אולי שחקנים כמו זהבי, ידין, בונדר וכו' היו חושבים לפני שהם עוזבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 14:35 
השילוב שקיים אצלנו מאד ברור:
אצל כל השחקנים בעלי סיכוי לשחק בחו"ל יש בחוזיהם סעיף יציאה לחו"ל עם מחיר נקוב + יש כבר מתעניינים לגבי רובם + במצב של אי ודואות לגבי עתיד הניהולי של המועדון מחפשים לקפוץ מהספינה כמה שיותר מהר.
יחד עם זאת המצב לא שווה לכולם:
אניימה שחקן חופשי בקיץ
בונדר שחקן חופשי בקיץ
גילי : לא מאמין יש לו הצעות של ממש בכיס
שכטר : הפציעה כן עזרה בחו"ל. הפסיק לשחק במין שיא אישי כזה (בלט בנבחרת) . יציאה ל"התרשמות" לא תפגע בסיכוי לשחק העונה אם יש כזה בכלל. מרגיז אבל לא מהותי.
זהבי : ממתין להזדמנות שלו. בניתיים לא בטוח שנשיא ספורטינג ליסבון שרצה אותו יקבל אישור להבחירה שלו עקב חשש לזיופים.

בינתיים הבעיה שלנו היא לא השחקנים שבאופן טבעי רוצים לצאת לחו"ל. הבעיה שלנו זה הברדק בניהול. בלי סדר שם, לא יהיה סדר על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למה שכטר טס עכשיו?
הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 14:48 
אני חושב ששכטר היה יכול לחכות עוד שבוע ולטוס בחופש פסח, או לכל הפחות אחרי המשחק היום על מנת להיות עם הקבוצה היום בחדר הלבשה .
לא היה קורה כלום אם הוא היה טס מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 15:18 
redead כתב:
אחד האדומים כתב:

!
מדוייק. את שכטר צריך לקנוס על ההתנהגות החצופה שלו (גם אם שולח את הסוכן שלו לדבר במקומו) ולא לתת לו פרסים. כשאין בעל בית הכל מותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן(שלא חתום בהפועל לעונה הבאה) מאשר לשכטר(שפצוע וצריך להתאמן) לצאת להתרשם ממועדון שבו הוא יחתום בשנה הבאה.

יש פה הנהלה לעזאזל!?!?!?

גנבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 15:52 
האדס כתב:
גוטמן(שלא חתום בהפועל לעונה הבאה) מאשר לשכטר(שפצוע וצריך להתאמן) לצאת להתרשם ממועדון שבו הוא יחתום בשנה הבאה.

יש פה הנהלה לעזאזל!?!?!?

גנבים.

אם גוטמן חושב ששכטר יכול לשחק כעת לא היה נותן לו לצאת לגרמניה. גוטמן (אם חוזה לעונה הבאה או בלעדיו) רוצה להצליח כאן ועכשיו.מי אמר ששכטר הולך לשחק באימונים בגרמניה? בכל מקום כתוב "להתרשם". כבר קבעתם שהולך להתאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
בינתיים הבעיה שלנו היא לא השחקנים שבאופן טבעי רוצים לצאת לחו"ל. הבעיה שלנו זה הברדק בניהול. בלי סדר שם, לא יהיה סדר על המגרש.

גם אם תיפטר בעיית ההנהלה, הבעיה שלנו תהיה המחליפים.
אתה יכול למצוא ולרכוש שחקן ישראלי אחד בכיר או שניים שיבואו בקיץ להפועל. קשה לי לראות את הפועל, במיוחד על רקע הפרסומים על קיצוץ בתקציב בעונה הבאה, מביאה יותר משחקן אחד או שניים לכל היותר. במחירים של השוק המקומי (המושפעים מהליגה הבלגית וגולדהאר) שחקן מתחיל כמו אלרואי כהן או שחקן בעונה ראשונה טובה כמו דמארי נמכרים בלמעלה ממיליון יורו. זה מטורף. כאשר סעיף היציאה של זהבי או ורמוט לא מכסה את עלות הכרטיס (או חצי הכרטיס) של כוכב מקומי - אנחנו בבעיה וזה מצביע על העיוות בשוק. לא יכול להיות שורמוט או זהבי או שכטר יעברו לחו"ל תמורת מיליון יורו בממוצע עבור כל אחד מהם, והפועל תצליח לקנות בסכום זה בקושי 2 שחקנים מקומיים שבניגוד לעוזבים עוד לא שיחקו בקבוצה גדולה ועוד לא הוכיחו כי הם קורצו מהחומר של אלופים ו/או של הצלחות באירופה. כאן הבעיה שלנו והיא לא תיעלם גם אם יעשו את הבמבי עוד לפני פסח. מה שמנחם אולי זה שזו הבעיה גם של שאר הקבוצות, להוציא את מכבי שעד עכשיו הוכיחה שכסף זו לא הבעיה שלהם ואולם גם כאן נשמעים כבר קולות אחרים לקראת העונה הבאה.

אגב, ברשימה שלך שכחת את שהר שמסיים את ההשאלה וחוזר אוטומטית לספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
האדס כתב:

יש פה הנהלה לעזאזל!?!?!?

גנבים.

אם גוטמן חושב ששכטר יכול לשחק כעת לא היה נותן לו לצאת לגרמניה. גוטמן (אם חוזה לעונה הבאה או בלעדיו) רוצה להצליח כאן ועכשיו.מי אמר ששכטר הולך לשחק באימונים בגרמניה? בכל מקום כתוב "להתרשם". כבר קבעתם שהולך להתאמן?

איפה ראית שאמרתי ששכטר צריך לשחק כעת?
מה הקשר לרצון של גוטמן להצליח עכשיו, כששכטר לא כשיר?
איפה ראית שאמרתי ששכטר הולך להתאמן שם?

אתה מוכן להגיב עניינית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 16:04 
מצחיק אותי שאנשים פה מצפים משכטר או משחקנים צעירים אחרים לוותר על קררירה אירופית עבור אהבת הקהל.

ראבק, בחור צעיר, מוכשר, עם סיכוי לשחק בקבוצות טובות באירופה (לא בקפריסין, אלא בגרמניה, צרפת, אנגליה, איטליה או ספרד, ואפילו בלגיה, פורטוגל או הולנד), צריך לתקוע את עצמו בליגה הישראלית בגלל סנטימנטים?

ראבק, החברה האלו מקדישים את כל החיים שלהם בשביל החלום להצליח מקצועית בתחומם, והם אמורים לוותר על האפשרות הזו בגלל האוהדים?

ודיר באלק למי שיתן לי עכשיו את גרשון הבוגד כדוגמא, כי זה ממש לא אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
מי שלא מכיר בעובדה שהפועל, והכדורגל בישראלי בכלל, הוא קרש קפיצה נטו, ימשיך להתאכזב משחקנים אהובים, שלא בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מצחיק אותי שאנשים פה מצפים משכטר או משחקנים צעירים אחרים לוותר על קררירה אירופית עבור אהבת הקהל.

ראבק, בחור צעיר, מוכשר, עם סיכוי לשחק בקבוצות טובות באירופה (לא בקפריסין, אלא בגרמניה, צרפת, אנגליה, איטליה או ספרד, ואפילו בלגיה, פורטוגל או הולנד), צריך לתקוע את עצמו בליגה הישראלית בגלל סנטימנטים?

ראבק, החברה האלו מקדישים את כל החיים שלהם בשביל החלום להצליח מקצועית בתחומם, והם אמורים לוותר על האפשרות הזו בגלל האוהדים?

מצטער, אני קודם כל אוהד הפועל לפני שאני אוהד את איתי שכטר או גילי ורמוט.
האינטרס שלי הוא שהם ישארו פה עד סוף הקריירה שלהם. אם זה אומר לשים להם יותר כסף בחוזה, אם זה אומר לשים להם תג מחיר גבוה(ולא 1.25, מחיר בדיחה עבור שחקן ברמה של שכטר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 16:48 
האדס כתב:
נועם שחם כתב:

מצטער, אני קודם כל אוהד הפועל לפני שאני אוהד את איתי שכטר או גילי ורמוט.
האינטרס שלי הוא שהם ישארו פה עד סוף הקריירה שלהם. אם זה אומר לשים להם יותר כסף בחוזה, אם זה אומר לשים להם תג מחיר גבוה(ולא 1.25, מחיר בדיחה עבור שחקן ברמה של שכטר).

האינטרס שלך מובן, אני לגמרי מזדהה איתו, אבל אל תצפה משחקני כדורגל להזדהות איתו, ובטח שאין לך מה לכעוס עליהם אם הם לא מיישרים קו עם האינטרס שלך. תהנה ממה ששחקנים כאלו נותנים לך בזמן שהם משחקים בארץ, ותבין אותם כשהם פורשים כנפיים לחו"ל.

אני מניח גם שאם הייתה לנו הנהלה יותר נורמאלית, אז אולי השחקנים היו שמחים בחלקם ועוזבים רק עבור הצעה סופר אטרקטיבית, אבלעם הניהול הקיים, אפילו זה שאנחנו בליגת האלופות זה לא פיצוי לעגמת הנפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
בגדול אתה צודק, הכעס שלי הוא הרבה יותר גדול להנהלה מאשר על איתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: