Officer Barbrady כתב:
פאביו כתב:
JustZiv כתב:
yatur כתב:
תקראו לי פסימיסט אבל לא רואה אפשרות שניקח השנה אליפות. חיפה ממשיכה בהתמדה עם ניצחונות בכל מצב מנבדל, מפנדל, ממזל ומכל דבר.
ואנחנו...אנחנו בועטים בכל הזדמנות שיש לנו..טדי..אשדוד..קרית שמונה
השנה בניגוד לשנה שעברה חיפה לא ימעדו בפלייאוף וקשה לי להאמין שננצח שם 3 פעמים רצופות..
מצד שני שנה שעברה היא הוכחה מוחצת לחוסר ההבנה של מישהו בנוגע לסיכויים כלשהם בליגת לוזון. יעקב בוזגלו למשל עדיין מאמין בסיכויי מכבי לקחת את התואר..

שום פסימיות!
לא מגיע לנו אליפות וזהו!
ניצחנו אותם פעמיים, יופי, בגביע הטוטו זה אולי נחשב, בליגה ארוכה זה שווה לתחת כל עוד אנחנו עושים במכנסיים מול קבוצות הפח למינהם.
העונה מגיע לנו אליפות יותר מעונה שעברה,קשקשן.
כן, בטח. עונה שעברה הפסדת פעם אחת, לחיפה. העונה יש לך כבר 4 הפסדים, כולם לקבוצות פחות טובות ממך. ללא ספק קבוצה אלופה, כמו שכתוב בספר.
לא משנה מגיע או לא מגיע. אני לא מכיר מושג כזה. אני מכיר טבלה.
נכון. הפועל קבוצה טובה יותר ממכבי חיפה. באופן משמעותי. זה שלחיפה יש כזה יתרון בטבלה מעצים את הכשלון כרגע. לא לזכות באליפות העונה זה כשלון. שאתה קבוצה כל כך הרבה יותר טובה שמנצחת את היריבה שלך לאליפות פעמיים ומפגרת ב-4 נקודות ערב המחזור, אומר שיש אצלך בעיה. של ריכוז, מוכנות מנטאלית, וכן, גם בעיה מקצועית נטו. להפועל אין עדיין
להפועל אין את מה שיש בחיפה בכל מה שקשור לתמונה הגדולה. רזולציה של עונה. היכולת לקחת אליפויות גם שהם לא הקבוצה הכי טובה.
העונה, להפועל יש קבוצה טובה. אתה נהנה ממנה. גולים, יכולת טובה בחלק גדול מהמשחקים, קמפיין סביר בליגת האלופות. בשנתיים האחרונות עשינו אפילו שדרוג לעומת העשור האחרון. אנחנו יודעים לקחת את משחקי הראש בראש. איפה שתמיד נכשלנו, מה שתמיד גמר לנו את הסיכויים או לפחות בהרבה מאוד מקרים הוציא את הרוח מהמפרשים.
ועם כל זה, שאנחנו קבוצה טובה שבאמת משחקים בה הישראלים הטובים ביותר, וכל מה שכתבתי מעל, מצבנו כרגע לא טוב. בטח לא המצב שלשם כיוונו ותיארנו שיהיה אחרי הנצחון על חיפה בבלומפילד. אז יכול להיות שיהיה עוד נס השנה וזה ייגמר באליפות, הלוואי, אבל תבינו ששם אנחנו נמצאים כרגע. צריכים נס, או התעלות יוצאת דופן שיכולה לקרות, אבל הסיכויים לכך הם לא גבוהים.