תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 31/3
הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 05:45 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

העונש של ערן זהבי: השעיה ממשחק ליגה
רותם גרוסמן וליאב נחמני
בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל הרחיק אתמול את הקשר ערן זהבי ממשחק ליגה בפועל ועוד שלושה על תנאי.
כזכור זהבי מיאן לחזור לבית המלון שבו שהתה הנבחרת בשבוע האחרון עקב השתתפותו במסיבת חינה של אחיו. כדורגלן הפועל ת"א שהגיע לדיון והתנצל שוב על האירוע קיבל באופן קשה את ההחלטה שתמנע ממנו לשחק ביום שני הקרוב מול הפועל פ"ת בבלומפילד.
בהפועל ת"א מחו על העונש החמור לטעמם. "זאת החלטה שערורייתית שייתכן שתשפיע על גורל האליפות. לכן היה צריך להפריד בין הליגה לנבחרת גם בעונש. זאת עבירה ראשונה של זהבי והוא גם התנצל בעקבותיה. נערער מהר מאוד" הגיב נציגו של אלי טביב דורון אוסידון. למרות הזעם של אוסידון יש במועדון קולות שמעדיפים לבלוע את הגלולה המרה ולשחק ללא זהבי ביום שני.
הבעלים טביב ביטל את מינויו של דורון ג'מצי לדוברו האישי עקב הביקורת והזעם שיצר העניין בקרב אוהדי האדומים. טביב אף חתם אתמול על הסכם הבוררות מול מוני הראל שמאפשר למועדון להירשם בזמן לאירופה לקראת העונה הבאה. עם זאת הבהיר טביב כי עדיין קיימת בעיה גדולה עם השותף ואי אפשר להתנהל בצורה הזאת. "השותפות הזו צריכה להתפרק בשביל הפועל ת"א אמר. "לפעמים אני ממש מתבייש לדבר על זה כי אני לא מכיר התנהלות כזאת" .
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 31/3
הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
טביב נלחץ מהמעמד שלו בקהל ומהר מאוד נפטר מהמכביסט.
ג'מצ'י הביתה- צ'ק.
טביב הביתה- ?
מוני הביתה- ?

קדימה רק שיזוז כבר משהו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
הארץ
"'אלי גוטן יכול לשכוח מעונה נוספת'
מאמן הפועל תל אביב, שהבין כי לואיס פרננדז לא הולך לשום מקום,
הביע רצון להאריך את חוזהו בקבוצה, אך בדרך לשם מחכה לו הבעלים אלי טביב, שמקורביו אומרים: 'כדאי לגוטמן לחפש קבוצה אחרת'".

אין מילים להכיל את הזעם שיש לי כלפיי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 07:04 
אני מאמין ויש לי יסוד להניח שלפחות טביב בשנה הבאה לא יהיה בהפועל.
הכל עניין של מחיר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 07:25 
סרטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 07:30 
צפוי לגמרי. בטח אחרי הראיון של גוטמן שבו הוא תמך במוני.
השאלה עכשיו היא איך מבריחים אותו מהקבוצה. כל הדרכים החוקיות/אפורות כשרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא מבין מה האינטרס של בעלים של קבוצה לא להחתים את המאמן הכי טוב בארץ, ולא לעונה אחת אלא לכמה עונות, מה האינטרס? מאמן עם קבלות וכל מה שצריך, מחובר לקבוצה, למה לא להחתים? בתור בעלים זה האינטרס שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
מקורביו של אלי טביב: יכרתו לו את היד לפני שהוא יחתום על חוזה חדש עם גוטמן

מאת משה הרוש

ניצחונותיה של נבחרת ישראל השבוע גנזו את תקוותיו של אלי גוטמן, מאמן הפועל תל אביב, להחליף בקרוב את לואיס פרננדז. בעקבות כך, גוטמן העביר ביומיים האחרונים מסרים להנהלת המועדון בנוגע לרצונו לדון מחדש בהארכת חוזהו בעונה נוספת.

מסרים אלה מצאו אוזן קשבת, מתברר, רק במחנה מוני הראל, אך זכו לתגובה צוננת במיוחד מצד השותף לבעלות, אלי טביב. "גוטמן יכול לשכוח מעונה נוספת בהפועל", אמרו מקורבי טביב, "כדאי לו לחפש מעכשיו קבוצה אחרת לעונה הבאה - בהפועל הוא לא יישאר". עמדה זו היא בעיקר תולדה של מערכת יחסים עכורה, ששוררת זה תקופה ארוכה בין גוטמן לטביב, בשיאה בחר המאמן להתייצב בראיון תקשורתי לצדו של הראל בסכסוך הבעלים. המהלך התפרש כ"נעיצת סכין בגבו של טביב", כהגדרת מקורבים לבעלים.

עוד טענו אנשי טביב כי גוטמן דרש שכר של חצי מיליון דולר בעונה בתמורה להארכת חוזהו והעלה בהם "גיחוך", כלשונם. "עכשיו, כשאין לו סיכוי להתמנות למאמן הנבחרת בקרוב", אמרו בסביבתו הקרובה של טביב, "גוטמן פתאום מגלה רצון להמשיך בהפועל. שישכח מזה. יכרתו לטביב את היד לפני שהוא יחתום על חוזה חדש אתו. הוא כנראה בנה על זה שטביב לא יישאר במועדון, אבל טעה בגדול. שכרון הכוח שהוא שאב מהקהל בלבל אותו".

המרוויח הגדול מההתנגדות המובהקת הזו עשוי להיות יוסי אבוקסיס, עוזר המאמן, שבכוונתו של טביב למנותו למחליפו של גוטמן.

סאגה נוספת נוגעת להיערכות הקבוצה לעונה הבאה. בשלב זה, כל ההכנות מצויות בקיפאון, בעיקר לאור העובדה כי טביב והראל מבינים שיצטרכו להעמיד ערבויות אישיות להתחייבויות כספיות עתידיות. "בקופת המועדון", סיפר בכיר בהפועל, "לא נשאר כמעט כלום. כל הרווחים מליגת האלופות הופנו להוצאות כבדות. שאף אחד לא ישלה את עצמו כאילו יש מספיק כסף לעונה הבאה. טביב והראל יצטרכו להביא כסף מהבית כדי להעמיד תקציב ראוי".

אתמול הוסר סופית האיסור על השתתפות הקבוצה במפעלים אירופיים בעונה הבאה, אחרי שטביב הסכים לשלם חוב בגובה 3.1 מיליון שקל. על פי ההסכם בין הצדדים, נקבע כי בתוך שבעה ימים יגיש טביב תביעת בוררות להחזרת חלקו בחוב, כשעד להחלטה בעניין יישארו בבקרת התקציבים כ-1.3 מיליון שקל, סכום שיוחזר לטביב אם יזכה בתביעה.

טביב הפסיק את העסקתו של דוברו האישי, דורון ג'מצ'י, בין השאר עקב יחס האוהדים למינויו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 07:32 
קשה להתמודד עם סרטן באמצעים קונבנציונליים
דרושה כאן חשיבה יצירתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 07:32 
אתמול טביב אמר בקולו שגוטמן עושה עבודה מצוינת. לא שאני נוטה להאמין למילה שיוצאת לו מהפה, אבל אם הבחירה היא בין להאמין למה שהוא אומר בעצמו ובין להאמין ל"מקורבים" שיכול להיות שהם בכלל ספין של מוני שרוצה להסית אותנו נגד טביב, אני מעדיף להאמין יותר למה שנאמר מפי האתון.

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 07:36 
אגב, הגרסא של הרוש לפרשת ה 3 מיליון הרבה יותר סבירה והגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

הראל:רוצה את גוטמן
טביב:כלום לא בטוח
עוד חזית נפתחה בין הבעלים,טביב נפפרד מג'מצי.

"גוטמן הוביל את הפועל להישגים חסרי תקדים - כל זמן שהוא יחפוץ להיות מאמן הפועל ת"א,הוא יהיה בתפקיד" - מוני הראל
ההתבטאות של גוטמן שהראל הוא הבעלים האולטימטיבי הובילה לחזית לחדשה במאבק בין הבעלים.
במחנה הראל טוענים שגוטמן יודע ששנה הבאה התקציב ייקטן,אבל עדיין הוא חייב להתחיל ולהכין את הקבוצה לעונה הבאה.
טביב אומר דברים אחרים - "גוטמן עושה עבודה טובה,נשב ונדבר,כלום לא בטוח".
אם טביב יישאר הבעלים היחיד,נראה כי המועמד המוביל לאימון הקבוצה הוא יוסי אבוקסיס....

טביב הודיע אתמול כי ג'מצי של ימישך בתפקידו,והבין שמינוייו היה טעות.
ג'מצי ביקש עוד קצת זמן כדי להוציא הודעה לתקשורת,אבל טביב לא המתין.

טביב הטיל וטו על יציאה של שכטר לגרמניה ביום שני כדי לסגור באחת הקבוצות שמתעניינות בו.

הרחקת ערן זהבי יוצרת להפועל בעיה במשחק בשני כי שי אבוטובול מוצהב וייעדר גם הוא מהמשחק בשני.
את המשבצת אמור לתפוס אלרואי כהן.
אניימה גם לא יהיה כשיר עד למשחק ביום שני ולא יישחק.

הרשות לבקרת תקציבים אישרה את הסדר פרעון חובות השחקנים בין טביב להראל,והפועל תוכל לשחק באירופה בשנה הבאה.
אם לטביב יש טענות על כספים שמגיעים לו מהראל,תינתן לו האפשרות לתבוע זאת בהליך בוררות,כאשר ייקבע בורר שמוסכם על 2 הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
מן הסתם שאם יש בנאדם אחד עם אייקיו שנושק ל-90 בהנהלה של מכבי שקולט שגוטמן מסיים אצלנו תפקיד, הם מעיפים את איווניר לכל הרוחות.
מחר חותם במכבי? :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 08:17 
צא דיבוק צא !

שאף אחד לא יתבלבל מקורביו של טביב אלו ,אלי וטביב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
הארווי כתב:
אתמול טביב אמר בקולו שגוטמן עושה עבודה מצוינת. לא שאני נוטה להאמין למילה שיוצאת לו מהפה, אבל אם הבחירה היא בין להאמין למה שהוא אומר בעצמו ובין להאמין ל"מקורבים" שיכול להיות שהם בכלל ספין של מוני שרוצה להסית אותנו נגד טביב, אני מעדיף להאמין יותר למה שנאמר מפי האתון.

ביום שהוא יגיד שגוטמן עושה עבודה מצויינת, תעיר אותי. הוא אמר "עבודה טובה"(בסגנון- טוב נו, בסדר), כמו שתמיד הוא אומר עליו. על אבוקסיס הוא יגיד "עבודה מצויינת". צריך לשים לב טוב למילים האלה שלו, כי אצלו יש הבדל גדול בגישות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
יום שני, 20:45,
זה הזמן לצעוק, לשאוג, לעודד, מה שלא תרצו:

אלי גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1223144.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 09:11 
מעניין כמה מנויים יהיו שנה הבאה במקרה שגוטמן לא נשאר בגלל הכלב הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 09:12 
הסלע האדום כתב:
סאגה נוספת נוגעת להיערכות הקבוצה לעונה הבאה. בשלב זה, כל ההכנות מצויות בקיפאון, בעיקר לאור העובדה כי טביב והראל מבינים שיצטרכו להעמיד ערבויות אישיות להתחייבויות כספיות עתידיות. "בקופת המועדון", סיפר בכיר בהפועל, "לא נשאר כמעט כלום. כל הרווחים מליגת האלופות הופנו להוצאות כבדות. שאף אחד לא ישלה את עצמו כאילו יש מספיק כסף לעונה הבאה. טביב והראל יצטרכו להביא כסף מהבית כדי להעמיד תקציב ראוי".

גנבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 09:46 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
שתהיה שואה לטביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 10:08 
טביב והחברים שלו עושים יופי של עבודה בלי ג'מצ'י, זו הדרך לקנות את ליבם של האוהדים, המשך כך גוש צואה. הסרטן קניונים מתפשט בקצב הרסני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
בעמוד האחרון בספורט בידיעות יש כתבה על מצבו הבריאותי של אדהם שביטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
20 זה הפועל כתב:
בעמוד האחרון בספורט בידיעות יש כתבה על מצבו הבריאותי של אדהם שביטה.

מישהו יכול לכתוב את זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 10:51 
אני לא מבין איך 70 מליון הלך לפח.
נגיד שההוצאות של הפועל זה 50 מליון (וגם זה הגזמה פראית) , נשארו בקופה 20 מליון לעונה הבאה.
"התקציב ייקטן בעונה הבאה" - כבר מוותרים על זכייה באליפות והשתתפות בצ'מפיונוס?
חייבים להעיף את טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
אם אני מבין נכון, המצב הוא כזה:
בבקרה שוכב כסף, כערבון למילוי החובות החוזיים של המועדון.
החובות לא שולמו.
באם לא ישולמו עד תאריך מסויים, נניח סוף יוני, הבקרה תשחרר את כספי הערבון לטובת מילוי החובות.
כרגע החובות שולמו קודם לכן כדי להירשם לאירופה.
לכן הכספים שוחררו מהבקרה, ואמורים לחזור למי שהפקיד אותם מלכתחילה (מי זה היה? המועדון?).
במקום לחזור למי שהפקיד אותם, הם יושבים ומחכים שאיזה בורר יחליט מה היה צריך לשלם את החובות.
כיוון שבפועל מי ששילם כרגע היה טביב (כך הבנתי מהכתבות, אם זה לא נכון אשמח לתיקון), וכיוון שהוא חושב שהוא לא היה צריך להחזיר את החובות האלה, הרי שהוא מצפה שהבורר האמור יסכים איתו, ויקבע שהכסף שחוזר מהבקרה יילך לטביב ולא למי שהפקיד אותו בבקרה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן בבעיה.

טביבנזונה אף פעם לא אהב אותו ואם אלי לא היה אומר מה שאמר, הוא (כנראה) היה ממשיך איתנו.
אחרי שאמר מה שאמר, טביבנזונה יקפוץ על ההזדמנות להיפטר ממנו.
הנבחרת תפוסה.
הצהבת תפוסה.
לחו"ל אשתו לא תיתן לו ללכת.
אני מקווה שלא ילך לחיפה.

המצב לא נראה טוב בכלל, אני מקווה שטביבנזונה יעוף כבר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 12:45 
dr.avi כתב:
גוטמן בבעיה.

טביבנזונה אף פעם לא אהב אותו ואם אלי לא היה אומר מה שאמר, הוא (כנראה) היה ממשיך איתנו.
אחרי שאמר מה שאמר, טביבנזונה יקפוץ על ההזדמנות להיפטר ממנו.
הנבחרת תפוסה.
הצהבת תפוסה.
לחו"ל אשתו לא תיתן לו ללכת.
אני מקווה שלא ילך לחיפה.

המצב לא נראה טוב בכלל, אני מקווה שטביבנזונה יעוף כבר !

הדבר האחרון שאפשר להגיד על גוטמן , זה שהוא בבעיה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 12:47 
teknoboy כתב:
אם אני מבין נכון, המצב הוא כזה:
בבקרה שוכב כסף, כערבון למילוי החובות החוזיים של המועדון.
החובות לא שולמו.
באם לא ישולמו עד תאריך מסויים, נניח סוף יוני, הבקרה תשחרר את כספי הערבון לטובת מילוי החובות.
כרגע החובות שולמו קודם לכן כדי להירשם לאירופה.
לכן הכספים שוחררו מהבקרה, ואמורים לחזור למי שהפקיד אותם מלכתחילה (מי זה היה? המועדון?).
במקום לחזור למי שהפקיד אותם, הם יושבים ומחכים שאיזה בורר יחליט מה היה צריך לשלם את החובות.
כיוון שבפועל מי ששילם כרגע היה טביב (כך הבנתי מהכתבות, אם זה לא נכון אשמח לתיקון), וכיוון שהוא חושב שהוא לא היה צריך להחזיר את החובות האלה, הרי שהוא מצפה שהבורר האמור יסכים איתו, ויקבע שהכסף שחוזר מהבקרה יילך לטביב ולא למי שהפקיד אותו בבקרה.

בבקרה לא שוכב כסף. בבקרה יש ערבויות. זה לא כסף זמין. לבקרה יש אפשרות "לשים יד" על ערבויות (הכנסות צפויות ממקורות שונים, נכסים או פקדונות בנקאיות של הבעלים אם בכלל וכו'). רק כאשר המועדון לא עומד בהתחייבויותיו החוזיות, הבקרה מממשת את סמכותה. אם היה שוכב כסף בבקרה , לא היו צריכים לקבוע תאריך יעד להפועל ת"א כדי לחסל חובותיה למספר שחקנים.
מה שקורה כעת שהפועל ת"א תשלם את חובותיה ויפתח הליך של בוררות האם המועדון (50%טביב-50%הראל) היה צריך לשלם או הפועל ת"א טרום טביב (100% הראל) היה צריך לשלם. אם הבורר יקבע הכל שייך לעידן טרום טביב או התקבלו החלטות שלא בידיעתו של טביב אזי טביב צריך להיות מפוצה. איך מזה יוצא שהפועל ת"א תוציא כסף "החוצה" לפיצוי אלי טביב, אני לא יודע. הבקרה לא תאשר הוצאת כסף מהמועדון בגין הבוררות. אלי טביב יכול בהליך אזרחי לדרוש כסף חזרה ממוני הראל האיש הפרטי. במקרה שלנו, אלי טביב יכול לדרוש לשנות יחסי בעלות בתוך המועדון בגלל הסכום שאולי "יקבל".

בעסקת שחקני כ"ס כן יש אפשרות להוציא כסף מהמועדון לאלי טביב בקומבינה מורכבת. בפועל זה היה מיועד להכנסת אלי טביב להפועל ת"א בלי להשקיע כסף חי בפועל. במקרה כעת, מאד קשה להאמין שהבקרה תיתן יד להוצאת כסף מהקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 12:47 
האדס כתב:
יום שני, 20:45,
זה הזמן לצעוק, לשאוג, לעודד, מה שלא תרצו:

אלי גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
שלא יהיה לאף אחד ספקות - טביב לא בא להשאר. הוא לא אוהד הפועל ולא עשה דבר וחצי דבר בשביל הצלחת הקבוצה אלא רק בשביל כיסו הפרטי.
הוא מאוד מאוד מאוד רוצה לעוף. רק עם קופון שמן.
כותרות מהסוג שמתפרסמות בתקשורת משחקות לטובתו - הוא רוצה להמאיס עצמו על האוהדים ולהגדיש את הסאה.
טביב יודע שמוני לא יכול לשים את הכסף והוא מעורר את זעם כל האוהדים והקבוצה כדי שבסוף יבוא מישהו וישים הצעה קונקרטית.
טביב יקח ב2 ידים כל הצעה שתתאים למספרים שהוא חושב שמגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: