הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
גביזון,
בן גוריון אמר: נמשיך לתמוך בבריטניה כאילו אין ספר לבן, ונמשיך להיאבק בספר הלבן כאילו אין מלחמה.
השמאל האירופאי מאוד, מאוד לא מרשים בעיני. רוב אנשי השמאל האירופאים (הקלאסים, לא כל מיני אנטי-דויטשה משוגעים מגרמניה) שפגשתי בחיי דוגמטים, מחזיקים בעמדות פייסניות, לא מתמודדים עם הסוגיות הבוערות באמת. פצפיסטים (וזו הקללה הכי גרועה שאני מכיר).
כל זה לא צריך לעניין אותנו. מה שצריך לעניין אותנו זה החרא שיש לנו ליד הבית - לא הם.
מסכים איתך שצריך להתעסק בדברים שלנו, אבל קצת קשה לי עם אדם סקוטי מבוגר(אוהד סלטיק לצורך העניין), שאני מנהל איתו שיחה בצ'ט, ומדובר באדם ליברלי אנטי פאשיסטי, ושאני מציג בפניו את העובדה שחפים מפשע וילדים נפגעים בישראל, הוא מבטל את זה בהרף עין, ומסביר שאם דבר כזה היה זה היה מדווח בתקשורת. הוא חזר ואמר שאין דבר כזה נפגעים חפים מפשע ישראלים. שהצגתי לו תמונות של הרצח המזעזע באיתמר, הוא התחיל מ "מה אתה רוצה שאני אעשה עם זה?", ושהסברתי לו הוא כבר עבר לתירוצים ובאיזשהו מקום כמעט כמעט והגיע לצידוק כללי כחלק ממאבק האחרון שלהם כנגד הכיבוש. הוא הסביר לי שזו הדעה הרווחת בסביבה הקרובה שלו, ולפי דעתו באופן כללי.
זה שאנחנו מטומטמים ודופקים את עצמנו כל פעם מחדש עם ממשלה קיקיונית בלי חזון זה דבר אחד, אבל זה שהתקשורת הבינלאומית בהרבה מקרים לא מדווחת, ואם כבר מדווחת היא לא מציינת למשל רצח אזרחים בדם קר כפיגוע, או אירוע טרור, זה חמור ומסוכן וזה משהו אחר. אמרתי לסקוטי שאני לא מאשים אותו, אני מאשים את התקשורת שבוראת מציאות או לוקחת דברים מסויימים בזמן שהיא מאלחשת או מוחקת דברים אחרים. אני כבר לא יודע אם זה פחות או יותר חמור ממרצים באקדמיה שמלמדים שקרים!!! במסווה של שיעור היסטוריה.
אגב, אם מישהו חושב שהסברה טובה ככל שתהיה במקום תהליך מדיני והסדר קבע תעזור במקרה שלנו, הוא חי בסרט, אנחנו כבר מזמן עמוק מידי בבוץ בשביל לטפל באקמול במצב, וזה אגב כמעט רק באשמתנו. כל יום שאין פתרון באופק זה ילך ויחמיר, לראיה ההכרה במדינה הפלשתינית, וזה רק הסימפטום.