סיכום עונה 2 עם סנט פאולי (

):
אחרי שבעונה הראשונה סיימתי במקום ה11, נעשה חיזוק רציני מאוד בקיץ, בלם ומגן שמאלי צעירים ומצוינים ב4 ו3 מיליון יורו, אניימה ומירנדה-בלם ברזילאי-בהעברה חופשית, נרי קרדוזו ב3.5 מיליון, אדריין סילבה בהשאלה ועוד צמד שבדים-אלכסנדר גרנדט ודושאן דיוריץ' (חלוץ וקשר שמאלי ) שעלו ביחד גם הם 7 מיליון והשאיפות לעונה היו מינימום להגיע לאירופה (מקום 6-7, תלוי בגביע) כשהישג גדול ייחשב להגיע לצ'מפיונס (1-3)
ולמהלך העונה:
במחזורים הראשונים הייתי מקום ראשון בזכות ההגרלה, לקראת סוף הסיבוב הראשון היה לי רצף משחקים קשים ונפלתי למקום השלישי בסוף הסיבוב. נשארתי בו עד המחזור ה27 (מתוך 34), כש7 המשחקים שנשארו היו דרמה מטורפת. המצב ערב המחזור ה28 היה שפרנקפורט המפציצים היו נקודה מעליי במקום השני ודורטמונד 2 נקודות מתחתיי במקום ברביעי (באיירן 5 נקודות מעל, במקום הראשון). 4 נצחונות רצופים (2-0 על שאלקה [ח], 2-0 על לברקוזן [ב], 1-0 על המבורג [ח] ו2-0 על באיירן [ב]) הובילו אותי למקום השני במרחק נקודה מבאיירן, אבל אז הגיע הפסד מעצבן וצפוי לקייזרסלאוטרן האחרונה בטבלה (הייתה לי בעיה קשה מול הקבוצות הקטנות-הפסדתי לבוכום, לקייזר ונירנברג פעמיים ולהרטה) הפיל אותי למקום השלישי בשיוויון נקודות עם דורטמונד ו3 נקודות מעל פרנקפורט. במחזור הלפני אחרון הסטטוס קוו נשמר (שלושתנו ניצחנו) והגעתי באותו מצב למחזור האחרון כשאני מתארח אצל האנובר, דורטמונד אצל גלדבך ופרנקפורט אצל שטוטגארט.
ניצחתי בקלות 3-1, ובזכות שער עצמי של סובוטיץ' דורטמונד הפסידה 1-0 וסיימתי את העונה במקום השני, מרחק 2 נקודות מבאיירן מינכן
מצטייני העונה:
מירנדה היה ללא ספק השחקן מספר 1 בקבוצה, גניבה אמיתית.
דניז נאקי (חלוץ) סחב את כל ההתקפה על הגב עם 19 שערים
מאכזב העונה הוא ללא ספק וינסנט אניימה, שבחצי העונה הראשונה ספג כל משחק ולרוב יותר משער אחד, עד שבינואר למזלי שחטאר הפעילו את סעיף השחרור שלו (8 מיליון יורו) והבאתי בזול יותר את ראול פרננדס הפרואני שעשה עבודה הרבה יותר טובה
מצד אחד זה הישג ענק והרבה מעל הציפיות שלי (מהמקום השני עולים אוטומטית לבתים של הצ'מפיונס), אבל מצד שני בלי ההפסדים מול הקטנות ובעיקר מול קייזר הייתי לוקח אליפות (סה"כ פער 2 מהמקום הראשון)... בגדול אני רוצה לעזוב את הקבוצה ואני מקווה שתתפנה קבוצה גדולה, אבל אם לא אז נתחיל בקמפיין אירופי שנה הבאה, לראשונה בהיסטוריה של המועדון