תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 12:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: gaza#
הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:12 
קומוניסים כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
קומוניסים כתב:
סעיף 13 מוקדש לך בלונדי. שחור על גבי לבן.

בסעיף הזה כתוב: "אנו מצדיקים בזאת משטר צבאי על 2.5 מיליון בני אדם משום שישנו ארגון בשם חמאס שיש לו אמנה אנטישמית"?

אוישששששש

אתה רוצה שנדבר על אמנות הפלגים האחרים. האמן לי, פת"ח וגיאהד (כשמו כן הוא) לא נחמדים יותר.
אתה מפספס את העיקר. אין לאף גורם פלסטיני, איש קבוצה או ארגון, שום אפשרות אמיתית לחתום וכל שכן לעמוד בהסכם שמשמעותו וויתור על חלק מ"אדמת פלסטין" - כל ארץ ישראל!!!!!
או שאתה מעדיף דווקא לדבר על התמיכה שיש לאותו ציבור בארגונים אלו?
או שאולי אתה רוצה לדבר לגופו של עניין- האם השליטה הזו היא משהו שנעשה מתוך בחירה שלנו? מתוך רצון לשלוט על אחר? מתוך תחושת גדלות וכוחנות? האם אנחנו נמנע מאותה אוכלוסיה ללכת לכל מקום אחר? כי מדבריך עולה שאנחנו סוגרים עליהם. לא נראה לי שיפריע לי שהאוכלוסיה הזאת תלך לכל אחת מעשרות מדינות האיסלם.

חוצפן
לך אתה מפה - לאיפה שסבא שלך בא ממנו
מי אתה בכלל שתגרש מפה אנשים או תגיד להם ש"הם יכולים ללכת"? מי אתה חושב שאתה? חוצפן חסר בושה
אגב, עניין הוויתור או לא וויתור - את הכרזת העצמאות של הפלסטינים מ88 אתה מכיר? שאש"ף הכיר בישראל בגבולות 67 אתה יודע? איך זה מסתדר עם הטענות הפטאליסטיות שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:12 
קומוניסים כתב:
קומוניסים, תודה על כישורי הקופי-פייסט שאתה מפגין מוויקיפדיה, והכל למען השכלתו של הפורום.

בהקשר זה אני מעוניין להעיר שגם לעשות עסקים עם הדת היהודית זה לא משהו ("הכשר שבגוים הרוג, הטוב שבנחשים רצץ את מוחו"), והנוצרים נשבעו לאנטישמיות עד קץ הימים ("דמו יהיה עלינו ועל ילדינו" קוראים היהודים בברית החדשה). מה לעשות, יש דת ויש ריאל-פוליטיק.

אבל כל זה לא קשור.

גם סוריה ואיראן לא ידידות גדולות שלנו, ואנחנו לא מרגישים צורך לכבוש אותן כתגמול.

- - ישראל - - צריכה - - לצאת - - מהשטחים - -

נקודה.

חן חן לך.
האם אתה לא רואה את שהדגשתי? או שאתה מעדיף לא לראות מה שאינך רוצה. אתה מוזמן להגיב לשאלתי, איך דבריך מסתדרים עם הקטעים המודגשים המסבירים לך באופן שאינו משתמע לשתי פנים מה משמעותה של המילה "הודנה" וכן איך מסתדר סעיף 13 (בין השאר) באמנת חמאס עם דבריך. על היותו של חמאס משת"פ של ישראל ונכונותו להגיע לפשרה/הסכם/מצב של אי-לחימה.

מה שאמרתי לגבי החמאס הוא הערכה המבוססת על התנהגותו של חמאס בשנתיים האחרונות, וכן לפי נסיוננו עם מדינות אויב מוסלמיות אחרות (סוריה למשל).
אבל, קומוניסים, אתה מנסה להביא את הוויכוח למקום שאני לא מתכוון ללכת אליו.
אני מוכן לצורך העניין להניח שהחמאס לעולם-לעולם לא יסכים להתפשר עם קיומה של ישראל, מה זה קשור לעניין סיום הכיבוש על הגדה המערבית?

שִיטַּת סָלָמִי
לועזית: salami method
שיטה במשא ומתן המנסה לטפל בכל עניין ועניין בנפרד כדי להתיש את הצד השני ולהגיע למרב התוצאות (עממי).

תקשיב חבר, אני לא מטומטם ולא פראייר.
אתה רוצח אותי ומצהיר שאתה רוצה לשדוד את הבית שלי. אתה לא תקבל לא את חדר האוכל, לא אף חדר שינה, לא את הסלון ובטח שלא הפרוזדור!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:14 
קומוניסים כתב:
קומוניסים כתב:
קומוניסים, תודה על כישורי הקופי-פייסט שאתה מפגין מוויקיפדיה, והכל למען השכלתו של הפורום.

בהקשר זה אני מעוניין להעיר שגם לעשות עסקים עם הדת היהודית זה לא משהו ("הכשר שבגוים הרוג, הטוב שבנחשים רצץ את מוחו"), והנוצרים נשבעו לאנטישמיות עד קץ הימים ("דמו יהיה עלינו ועל ילדינו" קוראים היהודים בברית החדשה). מה לעשות, יש דת ויש ריאל-פוליטיק.

אבל כל זה לא קשור.

גם סוריה ואיראן לא ידידות גדולות שלנו, ואנחנו לא מרגישים צורך לכבוש אותן כתגמול.

נקודה.

חן חן לך.
האם אתה לא רואה את שהדגשתי? או שאתה מעדיף לא לראות מה שאינך רוצה. אתה מוזמן להגיב לשאלתי, איך דבריך מסתדרים עם הקטעים המודגשים המסבירים לך באופן שאינו משתמע לשתי פנים מה משמעותה של המילה "הודנה" וכן איך מסתדר סעיף 13 (בין השאר) באמנת חמאס עם דבריך. על היותו של חמאס משת"פ של ישראל ונכונותו להגיע לפשרה/הסכם/מצב של אי-לחימה.

מה שאמרתי לגבי החמאס הוא הערכה המבוססת על התנהגותו של חמאס בשנתיים האחרונות, וכן לפי נסיוננו עם מדינות אויב מוסלמיות אחרות (סוריה למשל).
אני מוכן לצורך העניין להניח שהחמאס לעולם-לעולם לא יסכים להתפשר עם קיומה של ישראל, מה זה קשור לעניין סיום הכיבוש על הגדה המערבית?

שִיטַּת סָלָמִי
שיטה במשא ומתן המנסה לטפל בכל עניין ועניין בנפרד כדי להתיש את הצד השני ולהגיע למרב התוצאות (עממי).

אתה רוצח אותי ומצהיר שאתה רוצה לשדוד את הבית שלי. אתה לא תקבל לא את חדר האוכל, לא אף חדר שינה, לא את הסלון ובטח שלא הפרוזדור!!!

הבנתי, אז שאיפתו האידיאולוגית העקרונית של ארגון החמאס להעיף מפה את קומוניסים היא ההצדקה של קומוניסים להטיל משטר צבאי על 2.5 מיליון אזרחים בגדה המערבית ולנסות להעיף אותם בפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:
שישליק,

כמו שבלונדי אמר, רצח ומוות זה סימפתום. כן, יש התייחסות לאירועים כאלו בהפגנות בבלעין, נעלין ובשייח ג'ראח אבל כל אלו הן הפגנות שנערכות מדי שבוע גם אם אין מקרה מיוחד באותו השבוע. למעט קומץ אנשים מאוד קטן שמפגין אחרי מקרה מיוחד, רוב המחנה מפגין בצורה שבועית ומתייחס גם לאלימות כלפי ישראלים. דוגמאת משפט נחמד מהפגנות: "מביירות עד שדרות, ילדים רוצים לחיות!". לא מוות לאף אחד, לא שואה, לא מחלות, לא רצח, לא פולסא דנורא, לא אויבים..... "רוצים לחיות!" !!!!!

אנשים כמוך היא הכוונה שלי לימנים שאיתם קשה יותר לעשות שלום. כמוך יש הרבה בארץ והרבה בעזה. לא כתבתי שאתה סוג ג'(לעומת חברי הכנסת שאותם אתה כנראה בחרת שאוהבים לקרוא לי בוגד ושונא ישראלים, יהודי שונא את עצמו וכו') אלא התייחסתי לעובדה שאתה כנראה ימני ולמיטב זכרוני גם גזען. אבל אם אני זוכר לא נכון אני אייחס את ה"אנשים כמוך" לקומוניסים שבלי שום ספק מדובר באדם גזען. המטרה שלי היא גם לשמור על חייו של ניסים(למרות שלא אכפת לו מ"בוגדים" כמוני ומבני דודינו).

דווקא בכייף הייתי עושה שלום.
אני לא מאמין בסיסמאות ריקות מתוכן והתעלמות מהמציאות.
לא מאמין בהסרת מחסומים והעברת הגדר לפניי הסכם שלוםףזו התאבדות,לא מאמין במחוות כי זה תמיד מתפוצץ לנו בפנים(תרתי משמע).
אני לא נגד הסכם שלום פשוט אין עם מי לעשות כזה הסכם.

עדיין כלום לא משנה את העובדה שאחריי שנהרגו חפים מפשע פלסטינים יצאתם לרחובות ושנרצחו 5 ישראלים לא יצאתם לרחובות.
זו צביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:18 
קומוניסים כתב:
קומוניסים כתב:
סעיף 13 מוקדש לך בלונדי. שחור על גבי לבן.

בסעיף הזה כתוב: "אנו מצדיקים בזאת משטר צבאי על 2.5 מיליון בני אדם משום שישנו ארגון בשם חמאס שיש לו אמנה אנטישמית"?

אוישששששש

אתה רוצה שנדבר על אמנות הפלגים האחרים. האמן לי, פת"ח וגיאהד (כשמו כן הוא) לא נחמדים יותר.
אתה מפספס את העיקר. אין לאף גורם פלסטיני, איש קבוצה או ארגון, שום אפשרות אמיתית לחתום וכל שכן לעמוד בהסכם שמשמעותו וויתור על חלק מ"אדמת פלסטין" - כל ארץ ישראל!!!!!
או שאתה מעדיף דווקא לדבר על התמיכה שיש לאותו ציבור בארגונים אלו?
או שאולי אתה רוצה לדבר לגופו של עניין- האם השליטה הזו היא משהו שנעשה מתוך בחירה שלנו? מתוך רצון לשלוט על אחר? מתוך תחושת גדלות וכוחנות? האם אנחנו נמנע מאותה אוכלוסיה ללכת לכל מקום אחר? כי מדבריך עולה שאנחנו סוגרים עליהם. לא נראה לי שיפריע לי שהאוכלוסיה הזאת תלך לכל אחת מעשרות מדינות האיסלם.

חוצפן
לך אתה מפה - לאיפה שסבא שלך בא ממנו
מי אתה בכלל שתגרש מפה אנשים או תגיד להם ש"הם יכולים ללכת"? מי אתה חושב שאתה? חוצפן חסר בושה
אגב, עניין הוויתור או לא וויתור - את הכרזת העצמאות של הפלסטינים מ88 אתה מכיר? שאש"ף הכיר בישראל בגבולות 67 אתה יודע? איך זה מסתדר עם הטענות הפטאליסטיות שלך?

בדיוק זה מה שאני עושה!!
סבא שלי בחר לעלות לארץ אבותיו, לארץ שבה אבות אבותיי חיו במשך אלפי שנים. הרבה לפני המצאת האיסלם ובטח שלפני המצאת הפיקציה הפלסטינית שמטרתה המוצהרת- אחת!- להשמיד את העם היהודי היושב בציון!

מי אני חושב שאני?? אני יהודי מארץ ישראל!
השאלה שצריכה להישאל היא מי הם לעזאזאל ומה הקשר שלהם לארצי-מולדתי? תענה!

וזה מסתדר היטב! כל הצהרה שכביכול מוותרת על משהו היא חלק מאותו רעיון כללי שמותר להם, עפ"י החוקים שלהם, לשקר ואף לחתום על הסכם תוך ידיעה שהם לא מתכוונים אליו וכל זאת לשם התחמשות, התחזקות, השגת שטחים, או כל דבר כזה.

אבל אתה מסרב להעיף את הקורה העבה מעינך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
שישליק כתב:
קומוניסים כתב:
בהצלחה לחיילי צה"ל היקרים :ROSE:
כולנו כאן בפורום שדים מחזיקים לכם אצבעות ומתפללים להצלחתכם.

לא כולם.

נדמה לי שסטיבי שלנו מתגעגע למסוק בעזה.

אבל רק שאלה קטנה,למה לא הפגנתם אחריי הרצח חפים מפשע באיתמר?נורא מעניין אותי.

גם לי יש שאלה קטנה, נראה שאתה מתעניין בהפגנות, הלכת פעם להפגנה בחיים שלך?
אני לא הייתי בהפגנות המסיק כפי שאתה קורא להם, אבל הייתי בהמממוןןן הפגנות בחיים,לא פוליטיות, וכולם ובאו לשרת למשל גם אותך.
אבל עזוב את זה, נושא ההפגנות בוער בך כל פעם מחדש, היית פעם בהפגנה?

הייתי וזה סתם דבילי כל ההפגנות האלו, וגם אם לא הייתי זה לא משנה את העובדה שיש הרבה צבועים בהפגנות של השמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
קומוניסים כתב:

אבל כל זה לא קשור.

נקודה.

חן חן לך.

שִיטַּת סָלָמִי

הבנתי, אז שאיפתו האידיאולוגית העקרונית של ארגון החמאס להעיף מפה את קומוניסים היא ההצדקה של קומוניסים להטיל משטר צבאי על 2.5 מיליון אזרחים בגדה המערבית ולנסות להעיף אותם בפועל

אף אחד לא מנסה להעיף אותם,מנסים פשוט שלא יתפוצצו אוטובוסים באמצע היום.
וכן זה כולל שליטה על 2.5 מיליון פלסטינים.
סיבה מצויינת.
אם הם רוצים שיפסיקו לשלוט עליהם שיפסיקו לנסות לרצוח אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:25 
קומוניסים כתב:
קומוניסים כתב:

אבל כל זה לא קשור.

נקודה.

חן חן לך.

שִיטַּת סָלָמִי

אתה מתקרב. היא ההצדקה שלו לא לרצות להתאבד ע"י מתן ריבונות לאותו גוף טרוריסט.
אם אתה רוצה לקורא לזה לשלוט, תקרא לזה. מה האלטרנטיבה? שהוא ישלוט? שהוא יהפוך להיות מדינה ויקבל כל מה שהוא צריך כדי שביום מן הימים לא ינחתו כאן 51 טילים בחצי שעה אלא 5000? ואולי יהיו אלה טילים הרסניים יותר? תנסה קצת לחשוב קדימה, מה יהיה בעוד 25 ו50 שנה? מה יהיה אם כמצופה ה"לחימה" וה"התנגדות" תחודש כלפינו ובייתר שאת? האם לא תבכה אז על שמיקמת את האוייב שלך במיקום האסטרטגי הזה ממנו הוא מפגיז לך את האמא? ואיך תתמודד עם טרור שיטתי, מאורגן ועשיר שישלח החמאס מבלי לקחת עליו אחריות (או אז תהיה לנו עילה למלחמה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:31 
אתה מתיש אותי, קומוניסים
אין מעשה נבלה שלא תצדיק על ידי הזכויות שהקנה לך החבר הדמיוני שלך,
אתה מעדיף לעשות עוול בפועל, מתוך חששות פאראנואידים שמבוססים על מידע סלקטיבי שנוח לך לקלוט, וסינון מידע שסותר את החששות הללו,
אתה חושב שזה בסדר גמור להמשיך למשוך את השטיח מתחת לרגליים של 2.5 מיליון אנשים, גברים נשים וטף - אתה לא חושב שיש עם זה בעיה.

באמת - אין לי מילים, ואין לי יותר רצון להתווכח איתך. אל תיעלב - אבל בעיני אתה סוג של מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:35 
אתה מתיש אותי, קומוניסים
אתה מעדיף לעשות עוול בפועל, מתוך חששות פאראנואידים שמבוססים על מידע סלקטיבי שנוח לך לקלוט, וסינון מידע שסותר את החששות הללו,
אתה חושב שזה בסדר גמור להמשיך למשוך את השטיח מתחת לרגליים של 2.5 מיליון אנשים, גברים נשים וטף - אתה לא חושב שיש עם זה בעיה.

באמת - אין לי מילים, ואין לי יותר רצון להתווכח איתך. אל תיעלב - אבל בעיני אתה סוג של מטורף.

לא מסכים איתך.
אני חושב שהוא ענה לך יפה וניהל דיון תרבותי והביא ראיות.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:44 
אתה מתיש אותי, קומוניסים

אני מטורף? אם כך הכל ברור. וזה אומר עליך הרבה מאוד. (הנורמלי שבנורמלים יראה למטורף- מטורף.)
אני מבין למה אתה מותש, כי אני מפורר לפירורים דקים את האידאולוגיה המטופשת חסרת הבסיס שמנחה אותך ואתה לא מרגיש בנוח. זה ברור. אני פרנואיד?? לא נוחתים טילים בעשרות בימים האחרונים על ערי ישראל? מידע סלקטיבי? אדרבה, אני מחפש בנרות את המנהיג ה"פלסטיני" שיאמר קבל עם ועדה שיש סיכוי לביטול ה"התנגדות" ו"הג'יאהד" לגמרי אם ישראל תעשה כך וכך. אני זין אם הוא לא מועלם או נרצח תוך שעות. הלחימה בנו היא חלק מההוואי שלהם, לזה הם מחונכים, המובן מסויים לשם זה הם חשים שהם קיימים. אתה לא מבין כנראה מה המשצעות של מלחמת ג'יאהד באיסלם. אתה לא מבין שאין שום סיכוי לשלום אמיתי. אני מסנן מידע? בוא ותאמר לי שקראת את אמנת חמאס מתחילתה ועד סופה. קדימה. א.ב של לחימה זה "דע את האוייב" מיהו, מה הוא אומר? מה כוונותיו הגלויות והנסתרות .
אתה מדבר כמו אדם חלמאי, שרואה רק למילימטר הקרוב, שעסוק בהזיות בזמן שעומד מול מפלצת רעה ואכזרית הטובחת במשפחתו.

אבל בסופו של דבר אני מבין שהכל מתחיל באותו "חבר דמיוני" כפי שקראת לו. חבר דמיוני כתב תורה דמיונית שבה הוא מבטיח לנו הבטחה דמיונית לרשת ארץ דמיונית. בגלל זה אתה פה בישראל, תבין את זה כבר.
הבעיה העיקרית שעצם קיומם של אנשים כמוך שמשמיעים דברים כ"כ מתרפסים והזויים בקול, מחזק את האוייב בראותו מי עומד מולו.. הבעיה היא שחלק מהמנהיגים שלנו לא פחות הזויים וחלמאים ממך וכך בדיוק הגענו למצב שהגענו. יאללה תתחיל לרוץ, אזעקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:47 
קומוניסים כתב:

אל תגיד כולנו כאן בפורום מחזיקים לכם אצבעות, כי אני לא רוצה לדעת מה חיילי צה"ל שעכשיו מסכנים את החיים שלהם, היו חושבים אם היו מראים להם שהם מגנים על אזרחים כמו פותח האשכול. אני אישית הייתי מתבייש שאלו האנשים שעומדים בעורף.
אנשים שאולי היו מעדיפים שצה"ל בכלל לא התקיים, והיו מעדיפים לחיות בצד השני.
לפתוח אשכול כזה, אחרי כל האירועים של אתמול, אחרי שכל התושבים בנגב במקלטים, אחרי שהסירנות הפכו להיות חלק מהשגרת יום שלהם, זה בושה.
לך תגור בשדרות שבוע, ואז אולי תצא מהסרט. אבל תמיד עדיף לחיות על קצה לא? להעדיף לסכן את עצמך בהפגנות בבלעין ונעלין כל שבוע, אבל בטח שירות קרבי זה דרש ממך יותר מידי.
הרי מה עדיף, לשרת ולהגן על המדינה, או לעזור להם נגד חיילי צה"ל?

את היסודי לא תסיימו..."

נערך לאחרונה על ידי red-toro בתאריך 24 מרץ 2011, 11:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 11:51 
romario כתב:
אתה מתיש אותי, קומוניסים

לא מסכים איתך.

האמת כואבת. אין לו מילים. אבל אין מה לעשות, אלו הפרטנרים שלו.

http://www.youtube.com/watch?v=ocCvMXPG ... 848618F261

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 12:00 
red-toro כתב:
קומוניסים כתב:

אל תגיד כולנו כאן בפורום מחזיקים לכם אצבעות, כי אני לא רוצה לדעת מה חיילי צה"ל שעכשיו מסכנים את החיים שלהם, היו חושבים אם היו מראים להם שהם מגנים על אזרחים כמו פותח האשכול. אני אישית הייתי מתבייש שאלו האנשים שעומדים בעורף.
אנשים שאולי היו מעדיפים שצה"ל בכלל לא התקיים, והיו מעדיפים לחיות בצד השני.
לפתוח אשכול כזה, אחרי כל האירועים של אתמול, אחרי שכל התושבים בנגב במקלטים, אחרי שהסירנות הפכו להיות חלק מהשגרת יום שלהם, זה בושה.
לך תגור בשדרות שבוע, ואז אולי תצא מהסרט. אבל תמיד עדיף לחיות על קצה לא? להעדיף לסכן את עצמך בהפגנות בבלעין ונעלין כל שבוע, אבל בטח שירות קרבי זה דרש ממך יותר מידי.
הרי מה עדיף, לשרת ולהגן על המדינה, או לעזור להם נגד חיילי צה"ל?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 12:00 
קומוניסים כתב:
אתה מתיש אותי, קומוניסים

אני מטורף? אם כך הכל ברור. וזה אומר עליך הרבה מאוד. (הנורמלי שבנורמלים יראה למטורף- מטורף.)
אני מבין למה אתה מותש, כי אני מפורר לפירורים דקים את האידאולוגיה המטופשת חסרת הבסיס שמנחה אותך ואתה לא מרגיש בנוח. זה ברור. אני פרנואיד?? לא נוחתים טילים בעשרות בימים האחרונים על ערי ישראל? מידע סלקטיבי? אדרבה, אני מחפש בנרות את המנהיג ה"פלסטיני" שיאמר קבל עם ועדה שיש סיכוי לביטול ה"התנגדות" ו"הג'יאהד" לגמרי אם ישראל תעשה כך וכך. אני זין אם הוא לא מועלם או נרצח תוך שעות. הלחימה בנו היא חלק מההוואי שלהם, לזה הם מחונכים, המובן מסויים לשם זה הם חשים שהם קיימים. אתה לא מבין כנראה מה המשצעות של מלחמת ג'יאהד באיסלם. אתה לא מבין שאין שום סיכוי לשלום אמיתי. אני מסנן מידע? בוא ותאמר לי שקראת את אמנת חמאס מתחילתה ועד סופה. קדימה. א.ב של לחימה זה "דע את האוייב" מיהו, מה הוא אומר? מה כוונותיו הגלויות והנסתרות .
אתה מדבר כמו אדם חלמאי, שרואה רק למילימטר הקרוב, שעסוק בהזיות בזמן שעומד מול מפלצת רעה ואכזרית הטובחת במשפחתו.

אבל בסופו של דבר אני מבין שהכל מתחיל באותו "חבר דמיוני" כפי שקראת לו. חבר דמיוני כתב תורה דמיונית שבה הוא מבטיח לנו הבטחה דמיונית לרשת ארץ דמיונית. בגלל זה אתה פה בישראל, תבין את זה כבר.
הבעיה העיקרית שעצם קיומם של אנשים כמוך שמשמיעים דברים כ"כ מתרפסים והזויים בקול, מחזק את האוייב בראותו מי עומד מולו.. הבעיה היא שחלק מהמנהיגים שלנו לא פחות הזויים וחלמאים ממך וכך בדיוק הגענו למצב שהגענו. יאללה תתחיל לרוץ, אזעקה.

תגיד לי, אתה בסדר? אתה מסוגל לספור? עשרה פלסטינים נהרגו רק אתמול בעזה מתוכם 5 ששיחקו כדורגל
ישראל הורגת בפלסטינים ביחס של 1:5, וזה עוד בימים שקטים
אידיאולוגיה? אתה רוצה להעיף מפה את הערבים ואתה מדבר איתי על אידיאולוגיה רצחנית? אש"ף וערפאת הכירו בישראל ב-88 וב-93, אלג'זירה חשפה איך הנציגים הפלסטינים פתחו את הרגליים בשיחות השלום עם אולמרט וויתרו דה פאקטו על זכות השיבה, ואתה מדבר איתי על סרבנות שלום?
יום יום הטנקים והמטוסים שלנו מפציצים והורגים, המתנחלים עוקרים עצים ועושים פעולות תג מחיר, המנהל האזרחי סותם בארות מים ומצמיא ילדים - אתה מדבר על רצחנות?
עד לאן אתה יכול להגיע? אין לך שום בושה? אין לך שום הגינות מינימלית? איך אתה מעז, איך אתה בכלל מעז להציג את עצמך כקורבן? איך אתה מעז לדבר איתי על מסמכים שפירסמו כל מיני ארגונים כאשר יום יום, יום יום, אתה ואני והצבא שלנו מבצעים פשעים רצחניים וכובשים 2.5 מיליון איש?

אתה לא אמיתי, אתה לא יאמן.

אתה "מפורר לי את האידיאולוגיה"? ביום שבו תצליח לגרום לי להאמית בצדקתה של האכזריות החולנית שלך, שמגובה בכל מיני פלפולים והתחמקויות שלא היו מביישים תועמלן נאצי סוג ז' - אני מבקש מחברי הפורום שיאשפזו אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 12:01 
קומוניסים כתב:
romario כתב:
אתה מתיש אותי, קומוניסים

לא מסכים איתך.

האמת כואבת. אין לו מילים. אבל אין מה לעשות, אלו הפרטנרים שלו.

http://www.youtube.com/watch?v=ocCvMXPG ... 848618F261

אבל בתכלס הוא בחור טוב.

והוא צודק שהוא אומר שלא צריך להלחם בסימפטום אלא בגורם המחלה.

למשל שלמישהו יש נזלת והוא לוקח כדור נגד נזלת הוא נלחם בניקוי הגורם האמיתי זה תזונה לקויה או החשפות לקור
חוסר שינה.

גם אנחנו לא צריכים יותר מדי להתיחס לפלשתינאים צריכים לחסל את הגורם הראשי שזה איראן.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 12:18 
קומוניסים כתב:
אתה מתיש אותי, קומוניסים

תגיד לי, אתה בסדר? אתה מסוגל לספור? עשרה פלסטינים נהרגו רק אתמול בעזה מתוכם 5 ששיחקו כדורגל
ישראל הורגת בפלסטינים ביחס של 1:5, וזה עוד בימים שקטים
אידיאולוגיה? אתה רוצה להעיף מפה את הערבים ואתה מדבר איתי על אידיאולוגיה רצחנית? אש"ף וערפאת הכירו בישראל ב-88 וב-93, אלג'זירה חשפה איך הנציגים הפלסטינים פתחו את הרגליים בשיחות השלום עם אולמרט וויתרו דה פאקטו על זכות השיבה, ואתה מדבר איתי על סרבנות שלום?
י ום יום הטנקים והמטוסים שלנו מפציצים והורגים, המתנחלים עוקרים עצים ועושים פעולות תג מחיר, המנהל האזרחי סותם בארות מים ומצמיא ילדים - אתה מדבר על רצחנות?
עד לאן אתה יכול להגיע? אין לך שום בושה? אין לך שום הגינות מינימלית? איך אתה מעז, איך אתה בכלל מעז להציג את עצמך כקורבן? איך אתה מעז לדבר איתי על מסמכים שפירסמו כל מיני ארגונים כאשר יום יום, יום יום, אתה ואני והצבא שלנו מבצעים פשעים רצחניים וכובשים 2.5 מיליון איש?

אתה לא אמיתי, אתה לא יאמן.

אתה "מפורר לי את האידיאולוגיה"? ביום שבו תצליח לגרום לי להאמית בצדקתה של האכזריות החולנית שלך, שמגובה בכל מיני פלפולים והתחמקויות שלא היו מביישים תועמלן נאצי סוג ז' - אני מבקש מחברי הפורום שיאשפזו אותי.

תראה, כבר ברור לי שמדובר באחת משלוש, תמימות, רוע וטיפשות. מאחר ואתה לא נשמע אדם תמים אשאיר לך לבחור אחד מהשתיים הנותרים.
בוודאי שאני הקורבן, ולא מהיום. בהגדה של פסח אנחנו אומרים "בכל דור ודור עומדים עלינו לכלותינו והקב"ה מצילנו מיידם" ואכן, מאז שאנחנו קיימים אנחנו סובלים מנסיונות לפגוע בנו בשל יהדותנו. החמאס לא המציא דבר. הזוי שרק כמה עשורים לאחר שעמנו נחתך בשליש ונרצח באופן שיטתי לנוכח שתיקת העולם אני צריך להזכיר לך את זה.

חשוב שאתה ודומיך תבינו אחת ולתמיד: מצג השווא שאתם מנסים ליצור לפיו אנחנו נרצחים בגלל "עוולות כיבוש" פשוט לא עובד עלינו. מאורעות תרפ"ט לא אירעו בגלל הכיבוש. גם ארגון אשף שהוקם טרם פרוץ מלחמת ששת הימים (עובדה! אתה מוזמן לבדוק!) לא הוקם כדי לשחרר את ה"שטחים הכבושים" מן הסתם.

אתה מביא סטטיסטיקה של הרוגים "בשני הצדדים" שניה לפני שאתייחס למספרים חשוב לי לומר: צמד המילים החוזר ונשנה בתעמולת השמאל הקיצוני הוא "שני הצדדים" , אז בוא נחדד- אנחנו לא עומדים איתם כאן בארצנו כשווים בין שווים. גם ה"זכויות" שמגיעות להם (מעבר לזכויות אדם בסיסיות) לא אמורות מלכתחילה להיות שוות לשלנו.

ועכשיו לנתון: אנא תפרט
1. מאיפה הבאת את הנתון הזה.
2. האם מתוך ה5 האלה ישנם מחבלים?
3. במידה וכן, איך עולה על דעתך לשים מחבלים שפלים בצד אחד ואזרחי ישראל שנרצחו על לו עוול בכפם מצד שני??

ועכשיו לנושא ההכרה בישראל. מעבר לאמור לעיל שכל אמירה או הצהרה של ארכי-מחבל ארור שדם יהודים ספוג בו ואחראי באופן ישיר לרצח יהודים רבים כמו עראפת שווה לתחת, גם האמירה הזו לא בדיוק כפי שאתה מנסה לצייר אותה. אבקש שתחדד מה בדיוק הוא אמר אז, כשהכיר בנו. (במי, במה, מה יצא לו מזה וכו')

ועכשיו לעלילת הדם של החמאס והשמאל: "צה"ל הורג ילדים כל יום. "
נו, בוודאי, כל אחד מאיתנו מכיר מפקד בצבא ששלח את חייליו והורה להם להרוג ילדים.
איך אתה מעז לדבר על צה"ל בצורה כזו כשברור שאם נהרגים ילדים או חפים מפשע הדבר לא נעשה במכוון אלא כתוצאה משימוש בהם ע"י מחבלים כמגן אנושי ומסביבת הלחימה הקשה והצפופה בה נאלצים ללחום חיילנו היקרים?

אתה באמת רוצה לפתוח את מה שאולמרט הציע? את התשובה שהוא קיבל מאבו מאזן ימ"ש?

וויתרו בע"פ על זכות השיבה? לזה אתה קורה פתיחת רגליים? עצם המחשבה שלהם שיש להם איזושהי זכות לשוב אל טבריה, לוד רמלה ות"א אמורה להדליק אלף נורות אדומות מהבהבות צווחת לכל אדם שפוי!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

בהצלחה במטרה לשמה הם משרתים וזאת הגנה על המדינה,לא בהצלחה בהריגת חפים מפשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
פשוט פורום של חולרות.
בא בן אדם, פותח נושא שגורם לאנשים לצחוק, ואתם הופכים אותו לוויכוח פוליטי?

אדמין, תעשה פה סדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
תנו לצה"ל לשטח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 13:42 
mkorman1 כתב:
חותם הסכם שלום עם הממשלה הפלסטינית המתונה והפרו-אמריקאית ביותר אי פעם
מפנה את השטחים

ומה אתה עושה עם עזה?

ראשית, יותר טוב להיות חולה רק בסרטן, מאשר גם בסרטן וגם באיידס - יורד לסוף כוונתי?
שנית, החמאס בעזה מתנהג מזמן כמשת"פ של ישראל, ואלמלא ההסלמה האחרונה שכל כולה מהתחלה ועד הסוף יוזמה ישראלית זה גם היה ממשיך כך. ראשי החמאס אמרו באלף הזדמנויות שהם מוכנים להודנא ארוכת טווח, שהם יקבלו כל הסכם שיאושר ע"י העם הפלסטיני וכו' וכו'
שלישית, לאחר ההסכם, באם ישנה תוקפנות כלפינו מעזה - מבחינתי אפשר מבחינתי לחזור על עופרת יצוקה (שבה תמכתי). זכותה של ישראל להתגונן מפני תוקפנות.

אני שמעתי אתמול את אחד מנהיגי חמאס אומר שהם מוכנים למצב של מלחמה יש אצלהם סכסוך פנימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
פה בעוטף עזה, היה אסור לנו להוציא מהמבנה את הילדים של הקיבוץ (א'-ו') בזמן הפעילות של חברת הילדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
ניסים, עם כל התפלפלויות שלך, הרי לא באמת משנה לך עם אבו מאזן רוצה לעשות שלום, מוותר על זכות השיבה או לא. בכל מקרה אתה לא רוצה אותם שם ובמקרה הכי טוב אתה מוכן לשלוט עליהם כשהם יהיו בלי זכויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
הלו הלו, איפה עוד עדכונים? הרי אין מצב שסטיבי-ביקובי-הדדי-לא-היה הביא רק כמה עדכונים כדי לפתוח עוד אשכול צומי ואז הלך, נכון?
הוא מוסרי, אירופאי ומגניב שמביא עדכונים סודיים בלייב מהטוויטר. יאללה, מוסקוש, אנחנו מחכים לעוד עידכונים. יצאו לעבודה היום? יש לימודים(אגב, בב"ש, אשקלון ואשדוד אין, לא שזה באמת מעניין אותך)? הבוס בעבודה צעק עליו? הילדים הצליחו בבוחן בהיסטוריה? ראבק, כולם פה צמאים לעידכונים מתושבי עזה היקרים, אתה לא יכול פשוט להיעלם לעוד מסיק ולעזוב אותנו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הלו הלו, איפה עוד עדכונים? הרי אין מצב שסטיבי-ביקובי-הדדי-לא-היה הביא רק כמה עדכונים כדי לפתוח עוד אשכול צומי ואז הלך, נכון?
הוא מוסרי, אירופאי ומגניב שמביא עדכונים סודיים בלייב מהטוויטר. יאללה, מוסקוש, אנחנו מחכים לעוד עידכונים. יצאו לעבודה היום? יש לימודים(אגב, בב"ש, אשקלון ואשדוד אין, לא שזה באמת מעניין אותך)? הבוס בעבודה צעק עליו? הילדים הצליחו בבוחן בהיסטוריה? ראבק, כולם פה צמאים לעידכונים מתושבי עזה היקרים, אתה לא יכול פשוט להיעלם לעוד מסיק ולעזוב אותנו.

עדכוני עזה היו מגניבים לאתמול.
עכשיו הוא כנראה בפעילות מחתרתית בטוויטר בנוגע למצב הלובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 14:52 
אחד אדום כתב:
ניסים, עם כל התפלפלויות שלך, הרי לא באמת משנה לך עם אבו מאזן רוצה לעשות שלום, מוותר על זכות השיבה או לא. בכל מקרה אתה לא רוצה אותם שם ובמקרה הכי טוב אתה מוכן לשלוט עליהם כשהם יהיו בלי זכויות

הנה אני אומר לך בצורה הכי ברורה. במצב בו כל הפלגים ה"פלסטינים" מתפרקים מנשקם, מצהירים שהם אינם שואפים לריבונות בתוך שטח ישראל, הם מבטלים את הג'יאהד כנגד ישראל ומכירים בזכות העם היהודי לשכון בארץ ישראל ומוכיחים שפניהם לא למלחמה במשך תקופה ארוכה אני בהחלט מוכן להתייחס אליהם בצורה אחרת, לבבית יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 14:52 
azran כתב:
קומוניסים כתב:

בהצלחה במטרה לשמה הם משרתים וזאת הגנה על המדינה,לא בהצלחה בהריגת חפים מפשע.

כמובן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 14:59 
אזעקה באשדוד נשמעו 3 פיצוצים וגם בגדרה לראשונה אזעקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 15:14 
3 גראדים נפלו ובאשדוד וגם מדרום לראשל"צלא יכול לדווח את המיקום המלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2011, 15:31 
(לא) מצחיק.
כתבתי בפורום את ההודעה הבאה
תושבי רחובות ונס ציונה מוזמנים להכין את הממ"דים.
אבל לא שלחתי אותה, ויצאתי. עכשיו אני חוזר וצריך לתקן את ההודעה.
אזכן, תושבי ראשון לציון תכינו גם אתם.

ממשלה זונה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: