הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
קומוניסים כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
אתה מתיש אותי, קומוניסים
אין מעשה נבלה שלא תצדיק על ידי הזכויות שהקנה לך החבר הדמיוני שלך,
אתה מעדיף לעשות עוול בפועל, מתוך חששות פאראנואידים שמבוססים על מידע סלקטיבי שנוח לך לקלוט, וסינון מידע שסותר את החששות הללו,
אתה חושב שזה בסדר גמור להמשיך למשוך את השטיח מתחת לרגליים של 2.5 מיליון אנשים, גברים נשים וטף - אתה לא חושב שיש עם זה בעיה.
באמת - אין לי מילים, ואין לי יותר רצון להתווכח איתך. אל תיעלב - אבל בעיני אתה סוג של מטורף.
אני מטורף? אם כך הכל ברור. וזה אומר עליך הרבה מאוד. (הנורמלי שבנורמלים יראה למטורף- מטורף.)
אני מבין למה אתה מותש, כי אני מפורר לפירורים דקים את האידאולוגיה המטופשת חסרת הבסיס שמנחה אותך ואתה לא מרגיש בנוח. זה ברור. אני פרנואיד?? לא נוחתים טילים בעשרות בימים האחרונים על ערי ישראל? מידע סלקטיבי? אדרבה, אני מחפש בנרות את המנהיג ה"פלסטיני" שיאמר קבל עם ועדה שיש סיכוי לביטול ה"התנגדות" ו"הג'יאהד" לגמרי אם ישראל תעשה כך וכך. אני זין אם הוא לא מועלם או נרצח תוך שעות. הלחימה בנו היא חלק מההוואי שלהם, לזה הם מחונכים, המובן מסויים לשם זה הם חשים שהם קיימים. אתה לא מבין כנראה מה המשצעות של מלחמת ג'יאהד באיסלם. אתה לא מבין שאין שום סיכוי לשלום אמיתי. אני מסנן מידע? בוא ותאמר לי שקראת את אמנת חמאס מתחילתה ועד סופה. קדימה. א.ב של לחימה זה "דע את האוייב" מיהו, מה הוא אומר? מה כוונותיו הגלויות והנסתרות .
אתה מדבר כמו אדם חלמאי, שרואה רק למילימטר הקרוב, שעסוק בהזיות בזמן שעומד מול מפלצת רעה ואכזרית הטובחת במשפחתו.
אבל בסופו של דבר אני מבין שהכל מתחיל באותו "חבר דמיוני" כפי שקראת לו. חבר דמיוני כתב תורה דמיונית שבה הוא מבטיח לנו הבטחה דמיונית לרשת ארץ דמיונית. בגלל זה אתה פה בישראל, תבין את זה כבר.
הבעיה העיקרית שעצם קיומם של אנשים כמוך שמשמיעים דברים כ"כ מתרפסים והזויים בקול, מחזק את האוייב בראותו מי עומד מולו.. הבעיה היא שחלק מהמנהיגים שלנו לא פחות הזויים וחלמאים ממך וכך בדיוק הגענו למצב שהגענו. יאללה תתחיל לרוץ, אזעקה.
תגיד לי, אתה בסדר? אתה מסוגל לספור? עשרה פלסטינים נהרגו רק אתמול בעזה מתוכם 5 ששיחקו כדורגל
ישראל הורגת בפלסטינים ביחס של 1:5, וזה עוד בימים שקטים
אידיאולוגיה? אתה רוצה להעיף מפה את הערבים ואתה מדבר איתי על אידיאולוגיה רצחנית? אש"ף וערפאת הכירו בישראל ב-88 וב-93, אלג'זירה חשפה איך הנציגים הפלסטינים פתחו את הרגליים בשיחות השלום עם אולמרט וויתרו דה פאקטו על זכות השיבה, ואתה מדבר איתי על סרבנות שלום?
י
ום יום הטנקים והמטוסים שלנו מפציצים והורגים, המתנחלים עוקרים עצים ועושים פעולות תג מחיר, המנהל האזרחי סותם בארות מים ומצמיא ילדים - אתה מדבר על רצחנות? עד לאן אתה יכול להגיע? אין לך שום בושה? אין לך שום הגינות מינימלית? איך אתה מעז, איך אתה בכלל מעז להציג את עצמך כקורבן? איך אתה מעז לדבר איתי על מסמכים שפירסמו כל מיני ארגונים
כאשר יום יום, יום יום, אתה ואני והצבא שלנו מבצעים פשעים רצחניים וכובשים 2.5 מיליון איש? אתה לא אמיתי, אתה לא יאמן.
אתה "מפורר לי את האידיאולוגיה"? ביום שבו תצליח לגרום לי להאמית בצדקתה של האכזריות החולנית שלך, שמגובה בכל מיני פלפולים והתחמקויות שלא היו מביישים תועמלן נאצי סוג ז' - אני מבקש מחברי הפורום שיאשפזו אותי.
תראה, כבר ברור לי שמדובר באחת משלוש, תמימות, רוע וטיפשות. מאחר ואתה לא נשמע אדם תמים אשאיר לך לבחור אחד מהשתיים הנותרים.
בוודאי שאני הקורבן, ולא מהיום. בהגדה של פסח אנחנו אומרים "בכל דור ודור עומדים עלינו לכלותינו והקב"ה מצילנו מיידם" ואכן, מאז שאנחנו קיימים אנחנו סובלים מנסיונות לפגוע בנו בשל יהדותנו. החמאס לא המציא דבר. הזוי שרק כמה עשורים לאחר שעמנו נחתך בשליש ונרצח באופן שיטתי לנוכח שתיקת העולם אני צריך להזכיר לך את זה.
חשוב שאתה ודומיך תבינו אחת ולתמיד: מצג השווא שאתם מנסים ליצור לפיו אנחנו נרצחים בגלל "עוולות כיבוש" פשוט לא עובד עלינו. מאורעות תרפ"ט לא אירעו בגלל הכיבוש. גם ארגון אשף שהוקם טרם פרוץ מלחמת ששת הימים (עובדה! אתה מוזמן לבדוק!) לא הוקם כדי לשחרר את ה"שטחים הכבושים" מן הסתם.
אתה מביא סטטיסטיקה של הרוגים "בשני הצדדים" שניה לפני שאתייחס למספרים חשוב לי לומר: צמד המילים החוזר ונשנה בתעמולת השמאל הקיצוני הוא "שני הצדדים" , אז בוא נחדד- אנחנו לא עומדים איתם כאן בארצנו כשווים בין שווים. גם ה"זכויות" שמגיעות להם (מעבר לזכויות אדם בסיסיות) לא אמורות מלכתחילה להיות שוות לשלנו.
ועכשיו לנתון: אנא תפרט
1. מאיפה הבאת את הנתון הזה.
2. האם מתוך ה5 האלה ישנם מחבלים?
3. במידה וכן, איך עולה על דעתך לשים מחבלים שפלים בצד אחד ואזרחי ישראל שנרצחו על לו עוול בכפם מצד שני??
ועכשיו לנושא ההכרה בישראל. מעבר לאמור לעיל שכל אמירה או הצהרה של ארכי-מחבל ארור שדם יהודים ספוג בו ואחראי באופן ישיר לרצח יהודים רבים כמו עראפת שווה לתחת, גם האמירה הזו לא בדיוק כפי שאתה מנסה לצייר אותה. אבקש שתחדד מה בדיוק הוא אמר אז, כשהכיר בנו. (במי, במה, מה יצא לו מזה וכו')
ועכשיו לעלילת הדם של החמאס והשמאל: "צה"ל הורג ילדים כל יום. "
נו, בוודאי, כל אחד מאיתנו מכיר מפקד בצבא ששלח את חייליו והורה להם להרוג ילדים.
איך אתה מעז לדבר על צה"ל בצורה כזו כשברור שאם נהרגים ילדים או חפים מפשע הדבר לא נעשה במכוון אלא כתוצאה משימוש בהם ע"י מחבלים כמגן אנושי ומסביבת הלחימה הקשה והצפופה בה נאלצים ללחום חיילנו היקרים?
אתה באמת רוצה לפתוח את מה שאולמרט הציע? את התשובה שהוא קיבל מאבו מאזן ימ"ש?
וויתרו בע"פ על זכות השיבה? לזה אתה קורה פתיחת רגליים? עצם המחשבה שלהם שיש להם איזושהי זכות לשוב אל טבריה, לוד רמלה ות"א אמורה להדליק אלף נורות אדומות מהבהבות צווחת לכל אדם שפוי!!!!!