חברים, תודה לכולכם
ההצעה לא כוללת קידום.
האתר אמור להראות ברמה הכי גבוהה שיש והמטרה העיקרית שלו היא לגרום ללקוח להרים טלפון.
אני יוצא מנקודת הנחה שהמחיר יירד ב10% לכל הפחות מכיוון שעוד לא התחלתי מו"מ.
אני לא מחפש את "הכי זול" , חשוב לי שהאתר יבנה ויראה מקצועי מאוד ויהיה נוח לשימוש לגולש.
אני גם מעדיף לעמוד מול גורם אחד.
זה מה שההצעה כוללת:
"1 . עיצוב מקצועי של חנות וירטואלית של הסטודיו לעיצוב שלנו -
תהליך איפיון מקיף וכולל של הסביבה העסקית ובניית האתר בהסתמך על האפיון המקיף שנערך על ידי מעצב מקצועי אשר מוצמד באופן אישי, עיצוב מקצועי של באנרי הצפנת SSL כלי המערכת ועוד.
חשוב לציין כי האתר יעבור תיקונים ושיפורים ללא הגבלת זמן או תוכן -
עד אשר נגיע לתוצאה הרצויה.
2. חבילת אחסון מקצועית - עד 500 עמודים ! 5 תיבות דואר מתנה, דומיין מתנה וכמובן כלי ניהול התוכן שלנו עוד הטבות נוספות."
יש חברה אחרת שמציעה לי לבנות אתר על המערכת הזו. נפגשתי עם הנציגה שלהם.. "הנדון: הצעת מחיר עבור שירותי בניית אתר בלייבסיטי
בהמשך לפגישתנו להלן הצעתנו לבניית אתר חדש עבורך:
• בניית האתר במערכת לייבסיטי – התשתית הינה בעלת ממשק ניהול ועדכון עצמי קל ונוח ומותאם לדרישות גוגל וקידום אתרים .
ההתקשרות השוטפת עם חברת לייבסיטי והתשלום עבור החבילה שתבחר, תבוצע ישירות על ידך ואתה תבחר את חבילת האירוח.
אפיון אתר – הכנת סקיצות של LAYOUT של אתר חדש מתוך ראיה שיווקית והכרות עם רצון הגולשים.
עלויות
אפיון אתר חדש ובנייתו במערכת לייב סיטי
1,500 ₪ (לא כולל מע"מ)"
כשעימתתי את לייבסיטי עם ההצעה המוזלת משמעותית שקיבלתי הוא אומר שכאן קיבלתי הצעה על אתר תדמית ואילו הוא מציע לי חנות מקוונת שזה סיפור אחר לגמרי..
אין לאף מושג על מערכת אחרת דומה?..