אני בעלים של סוזוקי יורו סוויפט סדאן 2001 מזה כחצי שנה. כתבתי לך באריכות בפייסבוק,בעיקר לגבי כמה טיפים לפני הקניה,ושלא תחזור על טעויות שאני עשיתי,למרות שבאמת הרכב אחל׳ה. מה שאתה צריך זה זמן וקצת עירנות ותוספת קטנה למה שרשמתי לך שם: תרשום על פתק רשימה של דברים שחובה לבדוק לפני הקניה.זה יכול לחסוך לך כסף,ושוב: לך רק למוסך של המשפחה שלך שאתה יודע שהם לא ירמו אותך ויתריעו מיד על בעיות שיצוצו.מכוני בדיקה הם שרלטנים ומושחתים,למרות שאי אפשר לומר שהם רק ממציאים בעיות. בגדול: מצב כללי של מנוע וגיר. ציריות. משאבות ברקסים. צלחות/רפידות/דיסקיות ברקסים מקדימה ומאחור. צמיגים חשוב מאוד! אני נאלצתי להחליף 2 צמיגים קדמיים שחוקים שגרמו לרעידות הגה,ועם ההחלפה הרעידות חלפו כלא היו. קלאץ׳ במקרה ובחרת בגיר ידני. אני שוב חוזר לענין של מכוני הבדיקה: אמנם יש להם מיכשור שבודק שילדה ובעיות שסי חלילה (שסי זה ה-body של הרכב) אבל אם המוסך שלך הוא גדול ורציני ובעיקר מקצועי ומשוכלל כמו שצריך להיות מוסך בשנת 2011,אז אני ממליץ ללכת למוסך ולוותר על מכון בדיקה שעולה 500 ש״ח. אני לפחות זכיתי לנסוע עם הרכב שעה ומשהו לבדי,עוד בטרם החלטתי אם אני קונה וזה מאוד חשוב ומראה שלמוכר אין מה להסתיר. במקרה שלי היו לו כמה דברים כנראה להסתיר,אבל ספק אם היה מודע להם ובכל אופן עצם זה שנתן לי את הרכב עוד לפני שהתחייבתי לקנות לנסיעה ארוכה כשאני לבד באוטו,זה כבר לוקסוס שאין לכל אחד. כמו שרשמתי,זמן לא רב אחרי שקניתי את הרכב נאלצתי לשים עליו 1,000 ש״ח על שני תיקונים (שאחד מהם זה החלפת 2 צמיגים) אבל זה בלאי שלא עליתי עליו מחוסר זמן ועירנות,ובשום אופן אין להשליך מכך על אמינותו של סוזוקי יורו סוויפט. אני אומר כל הזמן יורו סוויפט מכיוון שזה הרכב שאתה מתכוון לקנות.אין סוויפט בשנים 96 עד 2001 או 2003 (לא כל כך זוכר) אלא יורו סוויפט. חשוב להבין שגם ברכב האמין ביותר ויורו סוויפט הוא בהחלט אמין,השקעה ותחזוקה זה חלק מהסיפור. התיקונים שאני עשיתי הם ממש בקטנה והיו עוד לפני שקניתי את הרכב. מי לא מחליף צמיגים בחיים שלו אחת לכמה שנים? גם בעלים של אוטו חדש ונוצץ. הכי קריטי זה זמן (הכי אידיאלי זה שבוע להקדיש לסיפור ולא לפעול מלחץ זמן כמוני בעל כורחי) ובית אמין לרכבי המשפחה לדורותיהם שיכולים לחסוך כסף יותר מכל מכון בדיקה מסריח ומושחת. לקחת את הרכב לבד לנסיעת מבחן ארוכה כמו שלי זה כבר לוקסוס גדול מאוד,וגם לי זה לא עזר עד הסוף כי הייתי חייב לקנות רכב מיד אחרת הייתי מפסיד מאות שקלים מאי הגעה לעבודה. היה לי ברור שעקב לחץ הזמן אקנה את הרכב ב-1,500 עד 2000 ש״ח יותר מאשר אם היה לי זמן,אבל החלטתי שזה שווה כי מדובר ברכב עם תדמית אמינה,מה גם שהבן אדם הציג לי מסמכים על טיפול מאוד גדול שעשה חודש לפני,כולל כאמור החלפת מנוע שזה חשוב מאוד,אם לא הכי חשוב. לקחתי בחשבון שאולי יהיו מספר תיקונים שאצטרך לעשות עקב חוסר הזמן והבהילות לקנות מהר,אבל מכיוון שכ״כ המליצו לי על הדגם הזה,אז החלטתי ללכת עליו,אחרי הכל רכב זו השקעה ארוכת טווח,ו-1000 שקל שחצי ממנו זה החלפת צמיגים כאמור,זה לא מה שישבור אותי. אמנם זה לא הפורד הפרלמנטרי של אבא שהוא מטוס יבשתי ואוטו מטמטם,מרווח ונוח,אבל לעומת ההתרסקות שהיתה לי עם רכב הבתולין שלי-פיז׳ו 306 שהחזקתי איתו 3 שנים עד ששווק סופית,זה שמיים וארץ. מנוע לא פצצה,אבל לנסוע בתוך העיר ולא לשמוע את המנוע והטורים הנוראיים של הפיז׳ו עליו השלום בעיקר בשטח בנוי כאמור,זה פשוט כיף גדול.אז למרות שהמנוע לא חזק כי אם אני זוכר נכון הוא רק איזה 1,100 סמ״ק,עדיין בכיף אפשר להגיע איתו ל-110-120 קמ״ש בנסיעה בינעירונית בלי שהאוטו יתאמץ ויגנח. השניים שנסעו איתי לא מעט למשחקים גם הפיז׳ו וגם בסוזוקי יכולים להעיד על ההבדל העצום. אגב,מדובר בצריכת דלק זהה לאותו פיז׳ו מנוח שלהבדיל מהסוזוקי,היה ידני. אני ממליץ לך ללכת על סוזוקי יורוסוויפט אוטומט,שלמרות שהוא אוטומט עדיין לא אוכל הרבה דלק.השבוע העמדתי את זה למבחן,מילאתי טנק מלא אחרי שרוקנתי את המיכל כמעט לגמרי,ועשיתי חישובים מתמטיים שונים,וזה באמת יוצא סביבות 15 ק"מ לליטר אחד שזה מספרים יפים לרכב אוטומט ישן. כרגע במחיר של 7.00 עד 7.10 ש״ח לליטר ( יש לי הנחה של 35 אגורות מ״פז״ ויש בסביבתי תחנות דלק נדמה לי ״דלק״ שמוכרות 95 נטול עופרת ב-7.00 ש״ח לליטר) יוצא שטנק מלא לגמרי שזה אומר שאין טיפת דלק במנוע,אמור לצאת בין 220 ל-230 ש״ח. כפר יונה-כפר עזה הלוך ושוב יצא לי סביבות 110 ש״ח. מקווה שעזרתי לך עם הטיפים לקניה והמספרים של הרכב שלי,שאם אני מבין נכון כזה יהיה גם לך,למרות שאולי תקנה ידני. אוטומט תמיד יותר כיף.לוחצים על הגז ונוסעים,ואם גם האוטומט חסכוני בדלק אז אני ממליץ לך לקנות אוטומט. ידני בתוך עיר זה לא כזה כיף.
_________________ החמאס ספג מכה קשה מאוד.
|