גביזון כתב:
השחקן הכי טוב בארץ (חוץ מאניימה)
השחקן הכי טוב בארץ אחרי אניימה הוא זהבי. זהבי מביא לך את הגולים שאתה צריך, זהבי מנהל לך את המשחק, זהבי אחראי להכי הרבה גולים בקבוצה.
זהבי נותן גול בדקה השלישית בדרבי, זהבי נותן גול במצב של תיקו נגד חיפה, זהבי נותן גול בדקה 92 שמעלה אותך לליגת אלופות. זהבי מבשל בצורה גאונית, זהבי בועט בצורה אדירה, זהבי מנהל משחק בצורה חכמה. זהבי שורף קילומטרים, זהבי מגיע לכל משחק, זהבי עושה את הפועל. זה שחקן טוב. שחקן טוב זה לא שחקן עם כישרון ברגליים, שנותן כל כמה משחקים הברקה שמביאה לבישול. שחקן טוב זה אפילו לא שחקן שהכריע לך משחק או שניים. שחקן טוב זה שחקן ששומר על אותה רמה בכל העונה, בונה לך את המשחק בכל משחק, ונותן לך את הגולים הכי חשובים- בצורה עקבית. זה לא רק מאטי טיים וקרח בוורידים, זה פשוט שחקן כדורגל מצויין. אם לא הייתי רוצה לקבל הודעות נאצה בפרטית, הייתי אפילו אומר שזהבי שחקן יותר תורם העונה מאשר גילי של שנה שעברה. כן, אמרתי את זה. זהבי שחקן יותר טוב מורמוט, גם אם ורמוט יחזור ליכולת הטובה שלו במחזורים שנשארו.
אומרים שאם ורמוט טוב אז כל הפועל טובה, אז אני רוצה לחדש משהו בקטנה. כשזהבי טוב, הפועל מצויינת.