הדיון הוא מלפני יותר מחודש ואני לא זוכר במדוייק מה כתבתי פה (אני מצטער שאני לא הולך אחורה , אני על הרגליים כבר יותר מדי שעות וסתם מתעצל ללכת לישון)
המוזיקה תמיד הייתה שם ואני כאילו מרגיש דגדוג כזה שאומר לי שאני צריך להופיע כבר . זה נשמע קצת תלותי ואני לא חושב שאני כזה ביום יום , אבל אני פשוט מת על לשבת מול בן אדם ולהשמיע לו את מה שעובר עליי דרך מילים ולחן שלי או אפילו אינטרפטציה לשיר שאני אוהב
אני חושב שלהסתדר בחיים כמוזיקאי זה תלוי ברמת הכישרון שיש לך אבל גם מאוד תלוי ברמת הנחישות והשפיות (אם אפשר להגדיר את זה ככה). אני אדם שמגיל 8 עובד ויש לי בבנק סכום נכבד (בלי עין הרע) שעבדתי עליו לבד לבד. אני מפנק את עצמי וחברים לפעמים אבל אני לא מאלה שאם ייעשו הון הם יוציאו אותו על מכוניות (הבטחתי לעצמי שאם אני עושה מליונים - הרכישה שלי היא במבה

).
השורה התחתונה היא שכשאני שומע מישהו שר או מנגן תמיד יש לי מין רעד כזה בגוף של "גם אני רוצה". יש לי חלום של לשבת מול צוותא או זאפה או משהו כזה ותהיה מולי כמות של אנשים שתכיר את השיר שאני שר. התחושה הזו מתגברת בזמן האחרון ואני לא יודע מה לעשות איתה
זה מעבר לתחביב ואני לא יודע אם זה בריא. דיברתי על זה עם עיתונאי חבר והוא אמר שבמהלך חייו הוא נתקל בכל מיני אנשים שעזבו הייטק וכאלה בשביל לשבת ולנגן בחצר בבית בצפון ועכשיו הם מאושרים. אבל אני לא מכוון לשם. אני מרגיש מין הרגשה כזו שאני פשוט צריך להשמיע את הקול שלי (אני יודע שזה נשמע מוזר , וכשאני קורא את זה אז זה אפילו נראה לי קצת פתטי. קשה לי להסביר את זה)
השאלה היא האם לזרוק לפח תעודת בגרות שאני עומל עליה קשה קשה קשה ועם פסיכומטרי - בלי עין הרע - אני אוכל ללמוד מה שאני ארצה
ואיך אני אחיה 3 שנים עם התחושה הזו בצבא
חשוב לי להבהיר - קל"ב זה לא משהו לכוון אליו מבחינתי ובטח שלא השקיית עציצים. אני נכד למייסד של התותחנים ובן לרמ"ט שמתנדב כבר יותר מ- 30 שנה במילואים. הדאגה שלי היא ממסלול טכנולוגי שישרוף לי יותר מ- 3 שנים וייתן לי כיוון בחיים שיפגע בי.
השאלה היא , כשאני מסיים ללמוד ויש לי כחצי שנה עד הגיוס
להתחיל עם זה ? תהיה דרך חזרה ?
אני מצטער על השאלות הכבדות . בזמן האחרון זה נהיה סיוט מבחינתי לשמוע מוזיקה בגלל שאני מקנא בהם שאני שומע אותם