תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 09:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: *** בית"ר = גזענות = אלימות / הגיע הזמן להסיר את הכפפות ***
הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
תואמי קלדרון זה באמת בזיון.
אבל כפי שההסטוריה מוכיחה זה בזיון קטן מאוד לעומת טכנוקרטים שממלאים הוראות בשירות הגזענות.

כמה תואמי קלדרון קיימים בעולם על פי ידיעתך ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
בדקתי, ואין במאמר שלך אזכור למילה "גזענות".

גם אני בדקתי. ארבע פעמים בטקסט ופעמיים בכותרות. בהנתן שהתיזה המפוארת שבנית בעמוד הקודם בנויה על הקושי שלך לספור עד שש, אודה לך אם תנסח אותה מחדש אחרי הסיוע החד פעמי שהושטתי לך כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

גם אני בדקתי. ארבע פעמים בטקסט ופעמיים בכותרות. בהנתן שהתיזה המפוארת שבנית בעמוד הקודם בנויה על הקושי שלך לספור עד שש, אודה לך אם תנסח אותה מחדש אחרי הסיוע החד פעמי שהושטתי לך כאן.

אל תודה לו, תודה לאדמין שאתה בפורום, וזה למרות שאתה שרמוטה קטנה ומזדיינת.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

לינק? (כי היו כמה טקסטים שהועלו כאן, וזכור לי שבאחד מהם בדקתי, יכול להיות שבזה על היהדות)

עריכה: אני זז, אבל אני מבטיח לעשות ctrl+F גם על הטקסט הזה כשאחזור.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 21:36 
טקנובוי
דעותיך ודעותיו של אישטוון בענין הדת היהודית
או לצורך הענין כל דת שהיא זהות לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
טקנובוי
דעותיך ודעותיו של אישטוון בענין הדת היהודית
או לצורך הענין כל דת שהיא זהות לחלוטין

יכול מאוד להיות.
אני מנסה לבדוק אם טעיתי כשאמרתי שבנוגע לגזענות הן שונות.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 19 מרץ 2011, 00:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 23:08 
תהיה בטוח שהן שונות אלא שלא תוכל להוכיח זאת לעולם
האיש הוא אמן הניסוחים הפתלתלים ורבי המשמעות
להתווכח עימו זה כמו לנסות ולהחזיק צלופח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 02:58 
סמל אישי של המשתמש
זה לא אמנות, הוא פשוט כותב הרבה דברים שלא אומרים כלום, וכשהם כן אומרים משהו, הוא מיד אומר משהו אחר שסותר אותם.
זה אמנם מתוחכם, אבל הוא אפילו לא האוהדי ביתר הראשון שעושה את זה.
http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet ... 0c10acRCRD

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לינק? (כי היו כמה טקסטים שהועלו כאן, וזכור לי שבאחד מהם בדקתי, יכול להיות שבזה על היהדות)

זאת אומרת, אחרי שמתחת כאן ביקורת על טקסט, פלפלת בו עד שחשפת את האידיאולוגיה של המחבר ואפילו הגעת להשערות על האישיות שמאחורי המילים, התעוררה בך הסקרנות המאפיינת למדנים מובהקים, לאמור: מה בעצם כתוב שם, באותו מאמר?

אין ספק, טקנובוי, אתה לא משאיר אף אבן הפוכה. אבידה אמיתית לאקדמיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
נערך.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 19 מרץ 2011, 14:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 09:57 
אמן? אולי אמן בלעבוד על העורכים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון יקר,
אתה מאכזב אותי כל פעם מחדש.
ואתה יודע שאני בין אלה שתומכים באירוחם של אורחים ויריבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
הופה, אכזבת את אופטימי
and the plot thickens

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

זאת אומרת, אחרי שמתחת כאן ביקורת על טקסט, פלפלת בו עד שחשפת את האידיאולוגיה של המחבר ואפילו הגעת להשערות על האישיות שמאחורי המילים, התעוררה בך הסקרנות המאפיינת למדנים מובהקים, לאמור: מה בעצם כתוב שם, באותו מאמר?

אין ספק, טקנובוי, אתה לא משאיר אף אבן הפוכה. אבידה אמיתית לאקדמיה.

בטיעון שלך היה טעם אם היית טורח לנסות לעזור לי להבין את המורכבויות הנפתלות של סבך הטקסטים שאתה מייצר במחי נפיחה.
אבל אתה לא.
לעשות טובה וכתוב פה שאתה מסתייג מגזענות אתה לא מוכן.
להבהיר על איזה קטע מבין מיליוני הנפיחות שלך אתה מדבר (כאמור, אני מקפיד שלא לקרוא טקסטים שלך מאז נודע לי טבעך האמיתי), אתה לא מוכן.
אתה בא לפה מסתבר רק לשם הריבים ולא לצורך קיום של דיון (שאם לא כן היית מנסה לעזור לנו להבין אותך).

בקיצור, לך תחזור לפורום שלכם, שם אתה המלך (והיחיד שיודע לכתוב מילה בת יותר מארבע אותיות).
אני מבין שמשעמם לך שם, אבל לנו כבר מתחיל לשעמם איתך פה.
כל עוד חשבתי שתנסה לנהל איתנו דיון, אפילו אם אחד עוקצני שהעימות הוא יסודו, היה טעם לפנות אליך.
מרגע שהוכחת שהידברות אינה המניע שלך, אין בזה שום טעם.
שבת שלום.

נ"ב: אני זורם עם הזחיחות שלך בנושא, ומאמין לצורך העניין לך שאי שם יש הוכחה כתובה ומפורשת שאתה אכן מסתייג מגזענות.
אז יכול מאוד להיות שאתה לא גזען, אלא רק סתם נבלה.
בעצם לא סתם נבלה, אלא נבלה שונאת הפועל ועוד אחת שמחפשת משום מה לריב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אישטוון יקר,
אודה לך אם תפרט, כאן או בפרטי.

teknoboy כתב:
בטיעון שלך היה טעם אם היית טורח לנסות לעזור לי להבין את המורכבויות הנפתלות של סבך הטקסטים שאתה מייצר במחי נפיחה.
אבל אתה לא.

נדמה לי שעל תשובות כאלה המציאו את הביטוי "אתה אמיתי?".
האם אתה, טקנובוי, קראת איפשהו, כאן או במקום אחר, בפורום, בעיתון או בפתק בכותל, טקסט *שלי* שממנו עולה חשד שיש לי איזשהו יחס חיובי, או סלחני, לגזענות? מאחר שהתשובה היא לא רבתי, אני מבקש להבין: איפה נולד אצלך הרעיון שאפשר לבוא למאן דהו, בלי בדל ראיה, ולתבוע ממנו "להסתייג מגזענות"? מה זה, מין טקס של שבועת אמונים יומית לדגל שפספסתי? או סתם שגרה בולשביקית? אני לא אחראי לכל ההאשמות והתוויות שכל מיני פסיכופתים הדביקו לי כאן ואין שום סיבה שאצטרך להצטדק בגלל מחשבות השווא שהם מטפחים. לא נכנסתי לאשכול הזה כדי לדון בטוהר ההשקפות שלי וזה שאינני משתף פעולה עם הקרקס הזה לא הופך אותי לנבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
אדום אופטימי כתב:
אישטוון יקר,
אודה לך אם תפרט, כאן או בפרטי.

teknoboy כתב:
אבל אתה לא.

נדמה לי שעל תשובות כאלה המציאו את הביטוי "אתה אמיתי?".
האם אתה, טקנובוי, קראת איפשהו, כאן או במקום אחר, בפורום, בעיתון או בפתק בכותל, טקסט *שלי* שממנו עולה חשד שיש לי איזשהו יחס חיובי, או סלחני, לגזענות? מאחר שהתשובה היא לא רבתי, אני מבקש להבין: איפה נולד אצלך הרעיון שאפשר לבוא למאן דהו, בלי בדל ראיה, ולתבוע ממנו "להסתייג מגזענות"? מה זה, מין טקס של שבועת אמונים יומית לדגל שפספסתי? או סתם שגרה בולשביקית? אני לא אחראי לכל ההאשמות והתוויות שכל מיני פסיכופתים הדביקו לי כאן ואין שום סיבה שאצטרך להצטדק בגלל מחשבות השווא שהם מטפחים. לא נכנסתי לאשכול הזה כדי לדון בטוהר ההשקפות שלי וזה שאינני משתף פעולה עם הקרקס הזה לא הופך אותי לנבלה.

אבל התשובה אינה "לא רבתי". אתה מגיע לכאן כנציגם של בבונאצים מהבירה, כמנהל הפורום שלהם, וכיוזם המכתב שנועד לסכל את המאבק בגזענות שם מציגים.
אי לכך השתובה אינה "לא רבתי", אלא "זה באמת מעניין מה דעתו בנושא. עוד יותר מעניין למה הוא לא מפרש אותה כאן".
אבל אתה צודק. זו לא סיבה לקרוא לך נבלת שונאת הפועל. הסיבה לקרוא לך ככה היא שאתה נבלה שונאת הפועל (ויעיד הטקסט שלך שצויין כאן, בו אתה נושא עצות כיצד לשפר את ההסטה כנגד הפועל ואוהדיה).

ולסיום: לא נותר לך אלא לתהות האם אני אמיתי, ולשקול שוב את בזבוז זמנך בפורום בו אתה מתווכח עם משתמש ספק אמיתי, תוך ספיגת נאצות וקללות מכל עבר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא מנהל את הפורום, הוא ניהל את הפורום הראשון שלהם. הוא כמובן עשה זאת מכפייה, כי פרענקל הרי אוהד הפועל קטמון מובהק עוד משחר צעירותו.
פרענקל מכנה אותי ועוד כמה פה פסיכופתים שממציאים עליו דברים, אני שואל אותך פרענקל, מה ממה שאמרתי לא נכון? קדימה הבמה שלך, אני יותר מאשמח אם תתקן אותי.
והכי חשוב...האם נתת או לא נתת עיצות עריכה והצעת "לנפח דברים מסויימים" בסרטון שכותרתו "אוהדי הפועל אנטישמים ושונאי ישראל"?, קדימה פרענקל, הכה את הפסיכופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
הוא לא מנהל את הפורום, הוא ניהל את הפורום הראשון שלהם.

אז זרקו אותו מהתפקיד כי הוא לא מספיק שנא ערבים? (מנסה ללכת לקראתו בדיון הזה)
או שזה סתם כי הוא פלצפן מתנשא?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
גביזון כתב:
הוא לא מנהל את הפורום, הוא ניהל את הפורום הראשון שלהם.

אז זרקו אותו מהתפקיד כי הוא לא מספיק שנא ערבים? (מנסה ללכת לקראתו בדיון הזה)
או שזה סתם כי הוא פלצפן מתנשא?

אין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
הנה הפורום שאוהד קטמון ניהל http://www.beitar-jerusalem.org.il/bb2/index.php
הפורום נקרא: "החברים של רבין"
עכשיו איך אני יודע שהוא ניהל אותו? חיפוש של 2 ורבע שניות בגוגל עם המילים: דוד פרקנל חסיד שוטה, הביא אותי לפורום, בפורום פרנקל עצמו מציג את עצמו כמשתמש חסיד שוטה, ועושה לעצמו האוטינג, כך שאתה לא יכול לאיים עליי בתביעה פרקנלון, אתה עשית את זה לעצמך.

דוגמא להודעה בפורום שפרנקל מגן העולם מגזענות ניהל:

ציטוט:
הודעה
giladzuc

נשלחה: יום שלישי, 12 בינואר 2010, 20:08 נושא ההודעה: מזל טוב לבית"ר ו"מברוך" למהראן אבו ריא
עבור השער העצמי מזל טוב לך מהראן , המשך כך "אסתמר הכד'א"
ו"שכרא(ן) ג'זילא(ן) תודה רבה לך, יא ערביון מסריח.

פרנקל בתור מנהל שמאבק בגזענות לנגד עיניו תמיד, לא הגיב להודעה הזאת. לא הייתי צריך לחפש, זה היה בעמוד הראשון, מעניין מה אני אמצא בפורום אם אעשה חיפוש למילים ערבים, הפועל, אנטישמים.
"פה אני חסיד שוטה, ביציע תקראו לי דוד". אוהד הפועל קטמון לא רק ניהל את פורום ביתר מכפיה, אלא גם הוכרח להגיע למשחקים שלהם, רחמיי פרנקל, רחמיי.

ההודעה לגבי עריכת הסרטון עם הכותרת "אוהדי הפועל אנטישמים ושונאי ישאל" נכתבה בפורום בית"ר נט, שהוא הפורום המוביל של אוהדי ביתר כיום, אותו הוא לא מנהל. ההודעה הזאת נכתבה ע"י חסיד שוטה, שמוצג שם ע"י האוהדים כפרנקל, ומגיב על כתבותיו של פרנקל.

שוב, פרנקל, אני כפסיכופת כפי שכינית מחכה לתשובה פשוטה, אבל אולי מספיק עם ההתפלפלויות? אתה מתדרדר משניה לשניה פה...משהו לא נכון,אדוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
(ויעיד הטקסט שלך שצויין כאן, בו אתה נושא עצות כיצד לשפר את ההסטה כנגד הפועל ואוהדיה
אם היית טורח לקרוא את הטקסט, ולא רק את הנהמות שפוזרו כאן סביבו, היית מגלה שמדובר בדיאלוג מאד פשוט: אוהד בית"ר הודיע שהוא מפרסם סרט על "הפרצוף האמיתי של אוהדי הפועל" ואני עונה לו שזה רעיון טוב, אבל צריך להתמקד בעובדות, להמנע מגוזמאות ולא למרוח את מעט החומר שיש לו. אם אתה חושב שלקהל של הפועל תל אביב אין הסטוריה משמעותית של אלימות, בוודאי שהעצה שלי צריכה לשרת אותך. אם יש דברים בגו, למה פרסום ההסטוריה הזו הוא הסתה?

teknoboy כתב:
אתה מגיע לכאן כנציגם של בבונאצים מהבירה, כמנהל הפורום שלהם, וכיוזם המכתב שנועד לסכל את המאבק בגזענות שם מציגים.
טוב, נראה שעברנו רשמית למדע בדיוני. מינית אותי לנציג של איזו קהילה עם שם לא נעים, מחר אולי תצפה ממני לתשובות בשבתי כשגריר אל קעידה - בחלק הזה של השיחה אני באמת מיותר, אתה מסתדר היטב לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון יקר,
אני מקווה שאתה ממשיך להנות ;)

ואם הוזכר הפורום של אוהדי בית"ר, הרי שמין הראוי ראוי לציין שזה לא הפורום היחידי שלאישטוון יש בו זכויות הקמה. יש עוד פורום אוהדי כדוקגל שאישטוון תרם להקמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:
(ויעיד הטקסט שלך שצויין כאן, בו אתה נושא עצות כיצד לשפר את ההסטה כנגד הפועל ואוהדיה
אם היית טורח לקרוא את הטקסט, ולא רק את הנהמות שפוזרו כאן סביבו, היית מגלה שמדובר בדיאלוג מאד פשוט: אוהד בית"ר הודיע שהוא מפרסם סרט על "הפרצוף האמיתי של אוהדי הפועל" ואני עונה לו שזה רעיון טוב, אבל צריך להתמקד בעובדות, להמנע מגוזמאות ולא למרוח את מעט החומר שיש לו. אם אתה חושב שלקהל של הפועל תל אביב אין הסטוריה משמעותית של אלימות, בוודאי שהעצה שלי צריכה לשרת אותך. אם יש דברים בגו, למה פרסום ההסטוריה הזו הוא הסתה?

teknoboy כתב:
אתה מגיע לכאן כנציגם של בבונאצים מהבירה, כמנהל הפורום שלהם, וכיוזם המכתב שנועד לסכל את המאבק בגזענות שם מציגים.
טוב, נראה שעברנו רשמית למדע בדיוני. מינית אותי לנציג של איזו קהילה עם שם לא נעים, מחר אולי תצפה ממני לתשובות בשבתי כשגריר אל קעידה - בחלק הזה של השיחה אני באמת מיותר, אתה מסתדר היטב לבד.

תיאור הסרטון: " אוהדי הפועל אנטישמים ושונאי ישראל" , לקרוא לציבור שלם שהוא לא אנטישמי אנטישמי => זו הסתה!
לקרוא לאדם שנותן למדינה הזאת יותר ממה שאתה תתן כל החיים שלך שונא ישראל => זו הסתה! והסתה מסוכנת!
אתה נתת עצות עריכה וניפוח לסרטון שזה התיאור שלו, אתה ראית את תיאור הסרטון, ובמקום או לא לעשות כלום, או לצאת נגד הכותרת המסיתה, אתה בחרת לקחת חלק בעצות עריכה של הסרטון, ניפקת מידע מה להוסיף ומה לגרוע, וכל זה שאתה איש תקשורת ועיתונאי. אמרתי משהו לא נכון?

אתה טענת שאתה לא אוהד ביתר, קצת קשה להכחיש עכשיו אחרי שניהלת פורום ואתה נחשב לאוהד יקר שם, עד כאן לא נכון?

שטכנובוי כתב על גזענות, איימת עליו ואמרת לו שיערוך, בזמן שאתה כינית פה אנשים פסיכופתים, אני מציע לך שתערוך, אלא אם כן אתה בטוח באבחנה פסיכיאטרית שעשית ללא פגישת המטופל.

עד כאן משהו לא נכון?
אני מבין שקשה לך איתי כי אני שואל אותך שאלות שהתשובה היא כן או לא, ואי אפשר להתפלפל פה ולהתבלבל עם עובדות.

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 19 מרץ 2011, 23:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 23:12 
ירדתם מהפסים, כולכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ירדתם מהפסים, כולכם

מסכים לגמרי, איש תקשורת ועיתונאי נותן עיצות עריכה מדוייקות לסרטון שתיאורו (והפעם אני מצטט קופי פייסט): הפעם, גזענות? אין יותר גזענים ואנטישמים מאוהדי הפועל תל אביב, להלן סרטון הוכחות קצר. פה תראו את הפרצוף האמיתי של שונאי ישראל האלה. כנראה באמת ירד מהפסים, בהתחלה הכחיש, ואחרי שניתנו הוכחות התחיל בפלפולים סביב הנושא בהתפלות לא נעימה. הוא גם האשים אותנו בפסיכוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

teknoboy כתב:

תיאור הסרטון: " אוהדי הפועל אנטישמים ושונאי ישראל " , לקרוא לציבור שלם שהוא לא אנטישמי אנטישמי => זו הסתה!
לקרוא לאדם שנותן למדינה הזאת יותר ממה שאתה תתן כל החיים שלך שונא ישראל => זו הסתה! והסתה מסוכנת!
אתה נתת עצות עריכה וניפוח לסרטון שזה התיאור שלו, אתה ראית את תיאור הסרטון, ובמקום או לא לעשות כלום, או לצאת נגד הכותרת המסיתה, אתה בחרת לקחת חלק בעצות עריכה של הסרטון, ניפקת מידע מה להוסיף ומה לגרוע, וכל זה שאתה איש תקשורת ועיתונאי. אמרתי משהו לא נכון?

אתה טענת שאתה לא אוהד ביתר, קצת קשה להכחיש עכשיו אחרי שניהלת פורום ואתה נחשב לאוהד יקר שם, עד כאן לא נכון?

שטכנובוי כתב על גזענות, איימת עליו ואמרת לו שיערוך, בזמן שאתה כינית פה אנשים פסיכופתים, אני מציע לך שתערוך, אלא אם כן אתה בטוח באבחנה פסיכיאטרית שעשית ללא פגישת המטופל.

עד כאן משהו לא נכון?
אני מבין שקשה לך איתי כי אני שואל אותך שאלות שהתשובה היא כן או לא, ואי אפשר להתפלפל פה ולהתבלבל עם עובדות.

קשה לו? הוא כרגיל יענה על מה שבא לו ואת השאר ימסמס.
אפס מאופס. רק בפורום של דבילים כמו כאן נותנים לו במה (והכוונה היא לא לכותבים בפורום אלא לאלה שמנהלים אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 02:48 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון הוא חתיכת עיתונאי קטן ומושתן שלא ברור למה ממשיך לכתוב פורום אוהדי הפועל.
בנוסף כתב לא פעם ולא פעמיים כנגד אוהדי הפועל בעיתונות כפי שהדובר החדש של טביבי אמר לא פעם.
לדוגמה:http://sports.walla.co.il/?w=//1675921
ציטוט:
איכשהו, מסיבות מעניינות אבל לא חשובות כרגע, הדגל של הפועל תל אביב הפך להיות סובלנות, עידוד בכל מצב ואנטי פאשיזם. העובדה שתשעה מתוך עשרה אדומים אינם מסוגלים להבחין בין פאשיסט לבין עמבה

אישטוון מנסה לצייר עצמו כאוהד ביטר שרוף אבל הוא קיבל מכות במזרחי בגלל שהוא חנון והוא נראה ככה:
תמונה

ואני שואל למה לא להעיף את הזבל הזה?
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
הייתה לי תובנה על האישטוון הזה.
יש לו חסך גדול מאוד בתשומת לב (כמו שציינו לפני, מדובר בתשומת לב חיובית. כאפות נראה שהוא מקבל מספיק, ובמשך שנים לא מעטות).
לכן כל נסיונות הפרובוקציה הזולים.
החל בבחירה באהדת ביטר, כשהוא בסך הכל חנון אשכנזי ("וואי, איזה מגניב, אשכנזי אוהד ביטר!!" - כך הוא דמיין לעצמו כילד שזה יתקבל, כנראה), דרך אובססיה לפורום בו הוא דמות שנואה (ומשתתף בו רק בדיונים שעוסקים, ומתפתחים עד מהרה לריב ענק של עשרה עמודים), וכלה בפרסום מאמר חתרני כנגד הצמדת הדת היהודית למדינה.
היות וכל זה לא עבד (אנשים ששאלתי אותם לדעתם עליו, עיתונאים ואנשי תקשורת, לא ידעו כלל במי מדובר), אני חושש שבקרוב נראה פרובוקציות גדולות עוד יותר מצידו.
תמונה של ראש הממשלה בבגדים נאציים כבר עשו, סודות הגרעין של ישראל כבר נחשפו, השחיתות במסדרונות השלטון ידועה לכל.
רחמי על אישטוואן. איזו פרובוקציה ימצא לעצמו כדי שאנשים יידעו מי הוא ומה שמו (בניגוד לחבריו ליציע שקוראים לו "האשכנזי כאפות שלנו, שפעם עשה פורום")?
רק ימים יגידו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 14:56 
אתם מפספסים את כל הפואנטה של האשכולות עם אישטוואן.
הפואנטה היא להשתעשע ממנו.
מדי פעם היו מגיעים לכאן בבונים סטנדרטיים שכל מה שהיו מסוגלים לאמר
זה ההטיות השונות של הפועל זונה ונזיין אתכם בטדי (מתובלים בהרבה הו הו הו).
אחרי אחד או שניים זה די משעמם.
הנה הגיע בבון שיודע לכתוב ובמקום לנצל את ההפוגה הקומית הזאת כדי להנות
אתם רק רוצים לזרוק אותו מכאן.

אותי, כל ההתפתלויות שלו לאורך האשכול מאד מצחיקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 15:19 
גביזון כתב:
אני מציע להקשיב לאישטוון, יש לו נסיון ברב נתינת עצות לאיך לערוך סרטים שהכותרות שלהם "אוהדי הפועל אנטישמים ושונאי ישראל"

גביזון כתב:
אתם מחרפנים אותי, אבל אתם גם מטומטמים כל כך, אז כנראה זה מגיע לכם.
כותב פה משתמש בשם אישטוון שכתב את זה בפורום בית"ר, על הסרטון הזה:

ציטוט:
רעיון טוב, ביצוע רע מאד. כדאי שתוריד את הקליפים האלה ותערוך אותם, אחרת אתה רק מוסיף לאוהדי הגועל יוקרה.
החומר מרוח מאד ולכן נוצר רושם שאין מספיק מידע וצריך לנפח את המעט שמצאת. אם כבר החלטת לעשות סרט כזה, אין מקום לקטעים ארוכים כמו האוהד של הפועל שרץ עם הרימון. צריך לירות מקרים בקצב מהיר, שתהיה הרגשה שמדובר במסה של חומר.
ממתי אוהדים מגנים אבוקות ורימוני עשן? זו צביעות שרק מוציאה אותך מלשין וקטנוני.
מה נסגר עם שגיאות הכתיב? (רמז: מוהל זה משהו שקשור לברית מילה, לא להצדעה ביד)
ואם כבר הזכרנו מועל יד, בקטע מהיציע לא רואים "מאות אוהדים" מצדיעים במועל יד, צריך הרבה דמיון כדי להגיע למסקנה הזו. תן רק תמונות בוטות ועובדות חותכות, לא השערות.
אדהם שביטה נפגע מפצצת תאורה, לא רימון. דייק בעובדות, שלא יפקפקו בכל שאר הפרטים.

http://www.youtube.com/watch?v=KYK-aw1DCp0

תיאור השרטון:

ציטוט:
הפעם, גזענות? אין יותר גזענים ואנטישמים מאוהדי הפועל תל אביב, להלן סרטון הוכחות קצר
להלן תגובה מטוקבק שאהבתי- מיועד לכל אוהדי הפועל
מי שלא הבין לא נאמר פה שאוהדי בית"ר לא עושים דברים חמורים ואף אחד לא בא להצדיק אותנו. אלא שהתקשורת מטאטאת מתחת לשטיח את כל מה שאוהדי הפועל ושאר קבוצות הליגה עושות.

התקשורת עוצמת עיניים, אבל פה תראו את הפרצוף האמיתי של שונאי ישראל האלה.

אתם מבינים, חבורה של פאתטים, פרענקל, הדובר כל כך יפה, אדם בוגר, איש משפחה, אינטליגנט, רהוט, אותו פרענקל נכנס לאשכול בפורום בית"ר, רואה נערים מפיצים סרטים על אוהדי הפועל, שמכנים אותם אנטישמים ,ושונאי ישראל. אותו אדם מבוגר שאתם כ"כ אוהבים לקרוא את מילותיו, לא רק שהוא לא מגנה הקריאות נגד אוהדי הפועל שמוצגים כאנטישמים למרות שמדובר בהסתה פרועה ומסוכנת, הוא גם נותן טיפים איך להעצים את הסרטון שיקבל הדים חזקים יותר.
לפני שבועיים משתמש פה עם אחיו הקטן וילדים קטנים עברו לינץ' מול 20 חיות עם מקלות ומוטות, אותם חיות מוזנים מההסתה והשנאה הזאת, ואתם, מטומטמים שכמותכם, אתם מדברים עם אישטוון.

הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם.

לא יודע אם התייחסו לזה פה, אבל בקטע של התפאורה לעלי מוהר הם החליפו בעזרת פוטשופ לסדאם חוסיין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: