תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: *** בית"ר = גזענות = אלימות / הגיע הזמן להסיר את הכפפות ***
הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 10:29 
מתי תעיפו את הזבל הזה מהפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
ברור, אישטוואן.
הסרטון הזה בכלל לא מראה אלפי אוהדים שלכם שרים שירי שטנה גזעניים.
והראייה לכך היא שמכתב שמתלונן על כך פורסם במלואו ועל שגיאותיו בפורום של אוהדי קבוצה יריבה.
מדהים.
מאיפה למדת את הטיעון הזה? אצל דייוויד אירווינג?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, אישטוואן, עדיף שתנצל את הזמן שלך ואת כישורי הכתיבה נטולי השגיאות שלך לכתיבת עדויות אופי למשפט של החברים שלך שתקפו ערבים, או אולי לאלה שתקפו משפחה בחניון. או אולי תשמור את הכוח למקרה עתידי, לך תדע מה יילד יום אצל הבבונאז' שלך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
טקנובוי, לא הבנתי מה הקשר בין תגובותיך לבין מה שכתבתי פה.
אני לגמרי בעד היוזמה של אוכינג"ז ולא ערערתי בשום מקום על התוקף של האשמותיהם.
המכתב של ארגון אוהדי הכדורגל הבלתי תלויים נשלח לעיתונאים וגם אלי, כנראה משום שאני קשור בעקיפין לתקשורת הספורט. הבאתי אותו כאן כלשונו לתועלת אוכינג"ז, משום שלא הצלחתי למצוא אתר אינטרנט או כתובת אימייל של הארגון. בינתיים אני רואה שהוא הגיע לתקשורת, ראה למשל כאן.
בכל מקרה, יפה שהזכרת את דיוויד אירווינג. זה משתלב היטב עם החתימה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע להקשיב לאישטוון, יש לו נסיון ברב נתינת עצות לאיך לערוך סרטים שהכותרות שלהם "אוהדי הפועל אנטישמים ושונאי ישראל"

גביזון כתב:
אתם מחרפנים אותי, אבל אתם גם מטומטמים כל כך, אז כנראה זה מגיע לכם.
כותב פה משתמש בשם אישטוון שכתב את זה בפורום בית"ר, על הסרטון הזה:

ציטוט:
רעיון טוב, ביצוע רע מאד. כדאי שתוריד את הקליפים האלה ותערוך אותם, אחרת אתה רק מוסיף לאוהדי הגועל יוקרה.
החומר מרוח מאד ולכן נוצר רושם שאין מספיק מידע וצריך לנפח את המעט שמצאת. אם כבר החלטת לעשות סרט כזה, אין מקום לקטעים ארוכים כמו האוהד של הפועל שרץ עם הרימון. צריך לירות מקרים בקצב מהיר, שתהיה הרגשה שמדובר במסה של חומר.
ממתי אוהדים מגנים אבוקות ורימוני עשן? זו צביעות שרק מוציאה אותך מלשין וקטנוני.
מה נסגר עם שגיאות הכתיב? (רמז: מוהל זה משהו שקשור לברית מילה, לא להצדעה ביד)
ואם כבר הזכרנו מועל יד, בקטע מהיציע לא רואים "מאות אוהדים" מצדיעים במועל יד, צריך הרבה דמיון כדי להגיע למסקנה הזו. תן רק תמונות בוטות ועובדות חותכות, לא השערות.
אדהם שביטה נפגע מפצצת תאורה, לא רימון. דייק בעובדות, שלא יפקפקו בכל שאר הפרטים.

http://www.youtube.com/watch?v=KYK-aw1DCp0

תיאור השרטון:

ציטוט:
הפעם, גזענות? אין יותר גזענים ואנטישמים מאוהדי הפועל תל אביב, להלן סרטון הוכחות קצר
להלן תגובה מטוקבק שאהבתי- מיועד לכל אוהדי הפועל
מי שלא הבין לא נאמר פה שאוהדי בית"ר לא עושים דברים חמורים ואף אחד לא בא להצדיק אותנו. אלא שהתקשורת מטאטאת מתחת לשטיח את כל מה שאוהדי הפועל ושאר קבוצות הליגה עושות.

התקשורת עוצמת עיניים, אבל פה תראו את הפרצוף האמיתי של שונאי ישראל האלה.

אתם מבינים, חבורה של פאתטים, פרענקל, הדובר כל כך יפה, אדם בוגר, איש משפחה, אינטליגנט, רהוט, אותו פרענקל נכנס לאשכול בפורום בית"ר, רואה נערים מפיצים סרטים על אוהדי הפועל, שמכנים אותם אנטישמים ,ושונאי ישראל. אותו אדם מבוגר שאתם כ"כ אוהבים לקרוא את מילותיו, לא רק שהוא לא מגנה הקריאות נגד אוהדי הפועל שמוצגים כאנטישמים למרות שמדובר בהסתה פרועה ומסוכנת, הוא גם נותן טיפים איך להעצים את הסרטון שיקבל הדים חזקים יותר.
לפני שבועיים משתמש פה עם אחיו הקטן וילדים קטנים עברו לינץ' מול 20 חיות עם מקלות ומוטות, אותם חיות מוזנים מההסתה והשנאה הזאת, ואתם, מטומטמים שכמותכם, אתם מדברים עם אישטוון.

הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 11:21 
הוא קורא לנו 'הגועל'? מרגש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
הוא קורא לנו 'הגועל'? מרגש
אני באמת חש גועל נפש מזוקק בכל מחשבה על בבוני ההר, לא היה עולה בדעתי לקרוא בפורום שלהם (בפורום הזונה ה 12 למשל אין לי בעיה, הם סתם ליצנים).
אם הוא בא לפה כל כך הרבה אז או שהוא לא באמת נגעל מאיתנו, או שיש לו סטיה שמושכת אותו לעשות דברים מגעילים. אם זה ההסבר השני, הוא בטח גם אוהב להסתכל במראה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
אישטוואן, (העדר) חוש ההומר שלך הוא לא העניין כאן.
ואתה יכול להתחרקש עד מחר, אתה ושאר הבבונים יודעי קרוא וכתוב מנסים להכחיש פה מציאות ברורה ומתועדת: שאחיכם ליציע (אם לא אתם בעצמכם, לא ראיתי אותך בסרטון ההוא מנסה להשתיק את ההמון הברברי) גזענים בני גזענים. וזה שאתה מנסה להכחיש את זה ברוב חן ובמתק שפתיים לא משנה את העובדה שאתה פשוט מנסה להכחיש את המציאות, לזרות חול בעיני הציבור, לפזר מסך עשן, ושאר מטאפורות מרגשות שכולן אומרות שאתה פשוט מכחיש את המציאות ומנסה להסתירה.
קצת כמו האסטרטגיה של רה"מ הנכבד, גם הוא אוהד של פ.צ. בבונאז'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 11:41 
Dear football fan,

UEFA operates a zero tolerance policy towards racism and is against any kind of discrimination both on and off the pitch.

We are determined to do our utmost to eradicate this scourge from football and are working closely with organisations such as FARE (Football Against Racism in Europe - www.farenet.org) to reach that goal. In order to do this, UEFA has notably put in place a specific article in its Disciplinary Regulations (article 11bis) covering all forms of discrimination whether by colour, race, religion or ethnic origin and fixing a minimum penalty fine of EUR 20,000.

However, as the instances you are referring to are not in UEFA competitions, the issue falls outside UEFA's jurisdiction. Matches played in the national leagues are governed by the national association, i.e. the Israel Football Association in this case, and it is therefore the responsibility of their disciplinary bodies to deal with such domestic cases.

UEFA supports its member associations to combat racism in European football. We offer subsidies to the national associations to encourage them to set up anti-racism programmes within their organisations, and we also ask them to take all necessary measures, including imposing disciplinary sanctions to eradicate these problems.

We thank you for your email and for your interest in safeguarding the game.

Kind regards,

UEFA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 11:56 
מישהו יכול לתרגם בקצרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
מישהו יכול לתרגם בקצרה?

תרגום: דבר על זה עם לוזון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 11:59 
צור ש. כתב:
מישהו יכול לתרגם בקצרה?

זה לא הענין שלהם כי זה במשחקים מקומיים.
ההתאחדות צריכה לטפל בענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ואתה יכול להתחרקש עד מחר, אתה ושאר הבבונים יודעי קרוא וכתוב מנסים להכחיש פה מציאות ברורה ומתועדת: שאחיכם ליציע (אם לא אתם בעצמכם, לא ראיתי אותך בסרטון ההוא מנסה להשתיק את ההמון הברברי) גזענים בני גזענים.

סלח לי על האיטיות, אני מבקש להבין במפורש מה כתבת: מאחר שאני לא מופיע באיזשהו סרטון שמקושר כאן, אזי אני גזען? כלומר, אתה טוען שאני גזען (בן גזען)? בבקשה תהיה ברור כדי שנדע לאן לקחת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:
ואתה יכול להתחרקש עד מחר, אתה ושאר הבבונים יודעי קרוא וכתוב מנסים להכחיש פה מציאות ברורה ומתועדת: שאחיכם ליציע (אם לא אתם בעצמכם, לא ראיתי אותך בסרטון ההוא מנסה להשתיק את ההמון הברברי) גזענים בני גזענים.

סלח לי על האיטיות, אני מבקש להבין במפורש מה כתבת: מאחר שאני לא מופיע באיזשהו סרטון שמקושר כאן, אזי אני גזען? כלומר, אתה טוען שאני גזען (בן גזען)? בבקשה תהיה ברור כדי שנדע לאן לקחת את זה.

לא, זה היה די בצחוק (lighen up, dude. then get the stick out of your ass).
לא שראיתי ממך אי פעם התבטאות נגד הגזענות של חבריך ליציע, אבל זה כנראה כי אני ממש לא עוקב אחריך.
אני אתן לך ליהנות מהספק ואקבל את זה שאינך גזען (אם כי "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה" זה לא משפט שאני המצאתי).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:14 
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

טכנו, תשקשק, הוא איים עליך בתביעת דיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

לא שראיתי ממך אי פעם התבטאות נגד הגזענות של חבריך ליציע, אבל זה כנראה כי אני ממש לא עוקב אחריך.
ואני לא ראיתי ממך אי פעם התבטאות נגד יחסי מין עם פגים, אבל איכשהו זה לא גורם לי לפזר בפומבי רמזים שיש לך עניין בתחביב הזה.
אז רגע לפני שאני ניגש לניתוח החלחולת עליו המלצת, אני בכל זאת מבקש להבין:
מיהם "חברי ליציע" ואיך נודע לך עליהם?
האם טרחת לבדוק אם כתבתי משהו נגד אלימות וגזענות?
או שאתה פשוט מתכוון להשתמש בטענת lighten up גם כשתגיע העת לדון ברצינות בשאלות ששאלתי כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

ואני לא ראיתי ממך אי פעם התבטאות נגד יחסי מין עם פגים, אבל איכשהו זה לא גורם לי לפזר בפומבי רמזים שיש לך עניין בתחביב הזה.
או שאתה פשוט מתכוון להשתמש בטענת lighten up גם כשתגיע העת לדון ברצינות בשאלות ששאלתי כאן?

הנה חבריך ליציע:

אלא אם אני טועה, ואתה אוהד קבוצה אחרת.

ברור לי שאתה לא אחראי על אף אחד ביציע, ושאתה לא אשם בחטאי אחרים.
פשוט אתה מופיע פה כנציג הבבונאז' הגזעני שנקרא ביטר, אז אל תתפלא שכך מתייחסים אליך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:21 
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

מכיוון שלא הזדהית כאן מעולם בשמך המלא הרי שאין לו מושג מי אתה ואיך לבדוק אם כתבת במקומות אחרים
דברים בעד או נגד אלימות וגזענות.
מכיוון שכן הזדהית כאן כאוהד ביט"ר, אין לו בעיה לדעת מיהם חבריך ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
בני, כולנו יודעים מה שמו המלא.
מאז שקראתי כתב שטנה או שניים שלו שכוונו כנגדי וכנגד חבריי ליציע, אני מתעלם מטקסטים שלו בהם אני נתקל, למרות הכתיבתו החיננית והמשעשעת.
מצד שני, כאן, בנושא שעוסק בקשר ההדוק בין קבוצתו האהובה ואוהדיה המסורים לבין מסורת של גזענות אלימה, הוא לא טרח להסתייג אפילו במילה מהאוהדים המדוברים או מהתנהגותם הגזענית הבוטה.
למה שאני אחשוב שהוא מתנגד לה אם הוא לא אומר את זה?
יבוא אישטוואן יטען שמובן מאליו שהוא אדם מוסרי שמתנגד לגזענות, אבל כנציגם של אוהדי ביטר, ולנוכח המציאות שכולנו מכירים, חזקה עליו שאם אינו מגנה אותה, הוא מסכים לה (מה שנקרא הסכמה שבשתיקה, או אולי הרוב הדומם). האדם האחרון שיכול לטעון שחזקה עליו שהוא "מתנגד לגזענות כמו כולם" הוא נציגם של הבבונים הגזעניים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:35 
teknoboy כתב:
מאז שקראתי כתב שטנה או שניים שלו שכוונו כנגדי וכנגד חבריי ליציע, אני מתעלם מטקסטים שלו בהם אני נתקל, למרות הכתיבתו החיננית והמשעשעת.
מצד שני, כאן, בנושא שעוסק בקשר ההדוק בין קבוצתו האהובה ואוהדיה המסורים לבין מסורת של גזענות אלימה, הוא לא טרח להסתייג אפילו במילה מהאוהדים המדוברים או מהתנהגותם הגזענית הבוטה.
יבוא אישטוואן יטען שמובן מאליו שהוא אדם מוסרי שמתנגד לגזענות, אבל כנציגם של אוהדי ביטר, ולנוכח המציאות שכולנו מכירים, חזקה עליו שאם אינו מגנה אותה, הוא מסכים לה (מה שנקרא הסכמה שבשתיקה, או אולי הרוב הדומם). האדם האחרון שיכול לטעון שחזקה עליו שהוא "מתנגד לגזענות כמו כולם" הוא נציגם של הבבונים הגזעניים.

אולי שמעת שמועות על מיהו אבל מכיוון שהוא לא הזדהה רישמית הוא לא יכול לאיים עליך בתביעת דיבה
(כמו שהוא ניסה לעשות) או לנצל דברים שהוא כתב או לא כתב מחוץ לפורום כהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
teknoboy כתב:

אולי שמעת שמועות על מיהו אבל מכיוון שהוא לא הזדהה רישמית הוא לא יכול לאיים עליך בתביעת דיבה
(כמו שהוא ניסה לעשות) או לנצל דברים שהוא כתב או לא כתב מחוץ לפורום כהגנה.

איזה תביעת דיבה? באמת שלא ראיתי משהו שהיצור הזה כתב שאפילו מסתייג מגזענות וביטוייה. הסברתי גם איך לא נתקלתי, ומראש סייגתי את דברי.
גם מהזדמנות הפז שנכרתה לו כאן להסתייג מאוהדיה הגזעניים של ביטר (בהנחה שישנם גם כאלה שאינם גזעניים) הוא בחר להתעלם ולא השמיע אפילו ציוץ של הסתייגות.
אולי הוא חושש מחבריו ליציע, אולי הוא באמת תומך בגזענות, אולי הוא שחצן מכדי להודות שהוא ועולמו אינם מושלמים, אולי הוא פשוט מטומטם חסר טאקט. לא יודע, לא מכיר אותו.
הוא מגיע לכאן כנציג של חבורת גזענים מטונפת, מודיע שהוא נלחם נגד המאבק בגזענות שלהם, ועוד מצפה שמישהו יניח מראש הוא חף מגזענות בעצמו?
שיילך למצוץ פאלולה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
משהו על בוטנים ובננות

תגיד, נאג'ס, אין לך משהו יותר טוב לעשות מאשר להסתובב פה אצלנו?
לך תנהל דיונים עם החברים הנחמדים שלך מהמזרחי, אתה לא רצוי פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:43 
אישטוון כתב:
teknoboy כתב:

סלח לי על האיטיות, אני מבקש להבין במפורש מה כתבת: מאחר שאני לא מופיע באיזשהו סרטון שמקושר כאן, אזי אני גזען? כלומר, אתה טוען שאני גזען (בן גזען)? בבקשה תהיה ברור כדי שנדע לאן לקחת את זה .

טכנו, אני הבנתי את הקטע המודגש כאיום.
אולי לא הבנתי אותו (כמו שאנחנו לא מבינים כמה הוא אדם טוב ואוהב הבריות, היהודיות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
טקנובוי, לצערי אני לא מצליח לקרוא, לא בשורות ולא ביניהן, מאיפה אתה שואב את הידע שלך לגבי מה שאני כותב או חושב. כל עוד הדברים נשארים בגדר סגנון ההתבטאות המקובל בקהילה הזו, מ"גוש צואה" ועד "קוקסינל", מדובר בתחושות שאיתן אין להתווכח. כשאתה בוחר להעלות טענה קונקרטית במציאות, היא צריכה להיות מבוססת. אודה לך אם תחזור בך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:45 
דוקא המכתב של אישטוון תורם למטרה של קרל מרקס.
יש שם ניסיון לחמוק מן העובדות ולעוות את המציאות והבהילות שבה הוא נשלח מלמדת שיש למישהו משהו להסתיר.
כך או כך, עושה רושם שבאף גוף אירופי לא מתייחסים לעניין ומעדיפים לסמוך על הטיפול של אבי לוזון בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
אישטוון כתב:
טקנובוי, לצערי אני לא מצליח לקרוא, לא בשורות ולא ביניהן, מאיפה אתה שואב את הידע שלך לגבי מה שאני כותב או חושב. כל עוד הדברים נשארים בגדר סגנון ההתבטאות המקובל בקהילה הזו, מ"גוש צואה" ועד "קוקסינל", מדובר בתחושות שאיתן אין להתווכח. כשאתה בוחר להעלות טענה קונקרטית במציאות, היא צריכה להיות מבוססת. אודה לך אם תחזור בך.

הטענה שלי, והיא נכונה עובדתית, היא שלא הסתייגת פה, על אף כהונתך כנציג העם היושב בטדי, שום הסתייגות מהגזענות הבוטה הפושה בקרבכם.
להיפך, הכרזת פה (אם הבנתי אותך נכון) על צעדים שונים ומשונים שנועדו לסכל את המאבק באותה גזענות.
מה פה לא מדוייק? יכול להיות שלא הבנתי אותך. בכל זאת הכתיבה שלך ידועה במליציותה ובערבסקות הלוגיות שאתה שוזר בה.

אודה לך אם תואיל להסתייג מהגזענות של חבריך (יכול להיות שיושבת לך איזו לה פאלולה מאחורי הכתף ובודקת שלא תגיד עליה משהו רע?).

ולמען הסר ספק: אני מכחיש כל קשר לאונס פגים, איני מכיר אנסי פגים, איני מעודד קבוצת אנסי פגים בליגה הבכירה של ישראל, ואיני נציג אונסי הפגים בפורום של הורי הפגים. אי לכך, אם תחזור שוב על טענתך הבלתי מבוססת שיש לי קשר לאונס פגים, אאלץ לשקול את צעדיי.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:51 
שאני אבין משהו יש כאן בפורום אוהד בית"ר?
איך ולמה הוא רשום מר אדמין?
למה הוא לא מתאדה ע"י כוחות הטכנולוגיה?
ולמה לכל הרוחות אתם נותנים לו כאן להטיף מוסר למישהו? שיתחיל במזרחי ושישאר שם :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
שאני אבין משהו יש כאן בפורום אוהד בית"ר?
איך ולמה הוא רשום מר אדמין?
למה הוא לא מתאדה ע"י כוחות הטכנולוגיה?
ולמה לכל הרוחות אתם נותנים לו כאן להטיף מוסר למישהו? שיתחיל במזרחי ושישאר שם :LAGUH!:

התירוץ של האדמין זה שהוא משעשע.
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
דוקא המכתב של אישטוון תורם למטרה של קרל מרקס.
יש שם ניסיון לחמוק מן העובדות ולעוות את המציאות והבהילות שבה הוא נשלח מלמדת שיש למישהו משהו להסתיר.
כך או כך, עושה רושם שבאף גוף אירופי לא מתייחסים לעניין ומעדיפים לסמוך על הטיפול של אבי לוזון בבעיה.

1. זה לא מכתב שלי. אני רק אחד מכמה מחברים ואוספי עדויות ואפילו לא המרכזי ביניהם.

2. המכתב שהציג כאן אישטוון התקבל בביטול בקרב הגורמים אליהם הוא נשלח, וזה אני יודע משיחות אישיות עם גורמי מפתח במקומות הללו. כמו שכבר כתבתי מוקדם יותר:
ציטוט:
המקרה של בית"ר ירושלים ואוהדיה מוכר לארגונים השונים הפועלים עם אופ"א כבר מזה מספר שנים, גם בזכות עבודה שנעשתה מאחורי הקלעים, אבל לא רק. סך-הכל, לא מדובר בתופעה שמישהו מתאמץ להחביא. ההפך הוא הנכון: עדויות רבות שמצויות במכתב הזה לקוחות מהאתרים של בית"ר ירושלים, כחלק מהתנהגות רצויה.
תגובת הנגד של כמה אוהדים כבר הגיעה לארגונים הנ"ל היום, והתקבלה בביטול: העדויות המצוינות במכתב לא מצריכות פרשנות. הן מדברות בעד עצמן. הבעיה היא לא חובת ההוכחה של התופעה, אלא איך גורמים לפרטנרים המקומיים של אופ"א והארגונים השונים לפעול מבלי צורך בהתערבות חיצונית שהיא באמת נדירה מאוד.

3. המכתב שנשלח מטעמנו מציג עובדות יבשות. עם כל הקטרוגים וההתקפות עליו, עוד לא ראיתי אף-אחד, כולל לא האורח כאן בפורום, שמנסה להפריך את הנאמר בו. לכן, אגב, הדיון עם האורח פה הוא דיון עקר מיסודו, וחבל על הזמן של העוסקים בו. המכתב מכיל שבעה עמודים של עדויות, שהם רק קצה הקרחון של תופעה רחבה בהרבה, ועדיין, אפילו ראיה נגדית אחת לא הובאה נכון לכתיבת שורות אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
כל דיון עם האורח הזה הוא עקר מיסודו.

בושה לאחראים שנותנים לסרטן הזה פתחון פה כאן בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: