תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 12:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איפה הקפטן?
הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 15:54 
בני, העניין הוא שזו לא הפגנה "נגד" הממשלה, כי רוב מוחלט של המפגינים אין להם בכלל מושג למה הם ברחוב, כל מיני ילדי בית ספר מנוצלים שחושבים שביבי צריך ללחוץ על כתפור והופ גלעד בבית.
ואל תשווה את זה להפגנות אחרות נגד הממשלה, שבהם אין צד שני שהוא אויב, שיושב, מסתכל ונהנה לראות איך הציבור שהוא נלחם בו מחליש את עמדת הממשלה שלו מולם
משגע אותי שמציגים אותו כ"איש הרע" שלא רוצה להחזיר את גלעד שליט. כן, הוא מאוד נהנה מזה שגלעד שליט בשבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
דני - אתה מגיע פה לשאלת המחיר

לגבי התמונה:
מהראן :HEART2: :HEART2:
שכטר עם המכנסיים בגובה החזה :HEART2:
התגעגעתי לשניהם

אני רואה שם שלושה שוערים ..אף אחד לא שחור, לאף אחד לא קוראים אניימה, שניים בודאות עם הספרה 22 ,ואחד עם היד בביצים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
דני המשפחה תתחזק שביבי ידבר גלויות בכל הנוגע לעתידו של הילד.
יש שתי אופציות.
הראשונה : מחזירים את גלעד, כי זה מה שהתחיבו אליו ולבני משפחתו, בכל מחיר, גם אם זה אומר 3000 אסירים עם דם על הידים. כדי שתדע כל אם עבריה כי בנה ישוב אליה חי או מת ויהי מה.
השניה : להגיד בצורה ברורה, לא בכל מחיר, ואז להודי לכל אם עבריה שהאתוס של "לא משאירים פצועים בשטח" הוא שיקרי. ואז כל אם עבריה תדע שכאשר בנה מתגייס גופו כבר לו שלו, והצבא יכול לעשות איתו מה שהוא רוצה.
אי אפשר ללכת על שני הסעיפים האלו ולדלג ללא הפסקה בינהם. מתי שהוא זה יתפוצץ לנו בפנים, חיילים לא יגייסו,

עכשיו אם מחליטים את האופציה הראשונה, אז לא צריך לדבר ולצאת בהצהרות, צריך לשאול את החאמס מה הם רוצים, להוריד אותם כמה שיותר ולסגור עיסקה, צריך להחזיר את גלעד ואין סיבה שהוא לא יהיה פה עוד חודש.
אם מחליטים את האופציה השניה, אני מאמין שגל המשתמתים ונפקדויות שיהיו במדינה יפגעו מהר מאוד בתפקוד הצבא.
לכן אני חושב שלמרות שהאופציה הזאת כבר הוחלטה ממשיכים לשקר לציבור בנוגע אליה כדי לשמור על שקט יחסי.
אתה והקריאות לשקט שלך משרתות את השקרנים שעומדים בראש שפשוט לא מוכנים להודות בפה מלא שמשאירים פצועים
בשטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 15:58 
דני גולפיטק כתב:
בני, העניין הוא שזו לא הפגנה "נגד" הממשלה, כי רוב מוחלט של המפגינים אין להם בכלל מושג למה הם ברחוב, כל מיני ילדי בית ספר מנוצלים שחושבים שביבי צריך ללחוץ על כתפור והופ גלעד בבית.
ואל תשווה את זה להפגנות אחרות נגד הממשלה, שבהם אין צד שני שהוא אויב, שיושב, מסתכל ונהנה לראות איך הציבור שהוא נלחם בו מחליש את עמדת הממשלה שלו מולם
משגע אותי שמציגים אותו כ"איש הרע" שלא רוצה להחזיר את גלעד שליט. כן, הוא מאוד נהנה מזה שגלעד שליט בשבי.

תשווה את זה להפגנה על היציאה מלבנון.
הטיעונים נגד ההפגנות היו אותם טיעונים בדיוק.

ביבי לא נהנה מזה שגלעד שליט בשבי.
זה פשוט לא עד כדי כך מזיז לו.
אם זה יתחיל להזיז לו בסקרים, אז זה יתחיל לענין אותו.

ואלדוד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 15:58 
דני גולפיטק כתב:
המשפחה תתחזק כשהילד שלה יחזור הביתה
כשיש ציבור כ"כ מטומטם שרק מחזק כל הזמן את החמאס, החל מיום השחרור ועד עכשיו, הם אולי מתחזקים נקודתית ברגע ההפגנה, אבל מאבדים את הילד שלהם.
אם אתם רוצים לחזק משפחות, בואו נעמוד 5 דקות מחוץ למקום העבודה ולבתי הספר עבור חייל X ממשפחת Y שנהרג במלחמת לבנון השנייה. נשבע לכם, זה יחזק את המשפחה שלו. מה ההבדל? שזה פופוליסטי לעשות ואפילו אייל גולן לובש "חולצת הזדהות", וזה לא.

רועי - אם אתה מתכוון לעסקת ג'בריל, אז כן, הטעות ההיסטורית היא של רבין, ואנחנו (וגלעד שליט) משלמים עליה בריבית דריבית עד היום. אדמין, תעביר לוולטון

לו היינו חיים במשטר נוסח קדאפי ניתן היה לשמור על דממה במשך שנים ארוכות ולתת חופש פעולה מוחלט לראש הממשלה. אבל...כאשר נתנו ליצחק רבין ז"ל חופש פעולה מוחלט לנהל מו"מ לגבי רון ערד, בוזבזו הזדמנויות לחשרר אותו.
יש לנו ראש ממשלה שפועל רק על פי לחצים ציבוריים וגם זה בערבון מוגבל. זכותו המלאה של ראש הממשלה לקבור חיים חייל שבוי. זכותה של המשפחה לעשות כל מה שהיא יכולה במסגרת המאבק הדמוקרטי, כדי להשאיר את עניינו של בנם על סדר היום הציבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 16:01 
אתה משאיר פצועים בשטח, כי אני אולי משאיר פצוע אחד, אבל אתה עם הגישה שלך תגרום להמון פצועים (והרוגים) אחרים.
בכל מחיר אה? פראייר החמאס, שידרוש פצצת אטוס תמורת גלעד שליט וזהו.
ובכל מקרה אני לא הולך להיכנס לסוגיית המחיר. אני מדבר על ההפגנות, שזה לא משנה אם אתה תומך בעסקה או לא תומך (אנשים שמדקלמים "בכל מחיר" הם נעל מהלכת ואני לא מתכוון להתייחס אליהם, לא מדבר עליך אישית אלה על אנשים שאומרים את זה בלי לחשוב), הן מטופשות ולא עוזרות, וגל הפופוליזם, וזה שאונסים אנשי ציבור (במקרה הזה שחקני הפועל) להשתתף בהם, ואת מי שמתנגד להם מציירים כאנשים רעים (אוי לאומן שהיה מסרב לחבר שיר "למען" גלעד)
מסכים איתך שביבי צריך לכנס מסיבת עיתונאים ולהגיד בקול רם "במחיר הזה גלעד לא יחזור, נקודה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 16:15 
דני גולפיטק כתב:
אתה משאיר פצועים בשטח, כי אני אולי משאיר פצוע אחד, אבל אתה עם הגישה שלך תגרום להמון פצועים (והרוגים) אחרים.
בכל מחיר אה? פראייר החמאס, שידרוש פצצת אטוס תמורת גלעד שליט וזהו.
ובכל מקרה אני לא הולך להיכנס לסוגיית המחיר. אני מדבר על ההפגנות, שזה לא משנה אם אתה תומך בעסקה או לא תומך (אנשים שמדקלמים "בכל מחיר" הם נעל מהלכת ואני לא מתכוון להתייחס אליהם, לא מדבר עליך אישית אלה על אנשים שאומרים את זה בלי לחשוב), הן מטופשות ולא עוזרות, וגל הפופוליזם, וזה שאונסים אנשי ציבור (במקרה הזה שחקני הפועל) להשתתף בהם, ואת מי שמתנגד להם מציירים כאנשים רעים (אוי לאומן שהיה מסרב לחבר שיר "למען" גלעד)
מסכים איתך שביבי צריך לכנס מסיבת עיתונאים ולהגיד בקול רם "במחיר הזה גלעד לא יחזור, נקודה"

בנושא גלעד שליט אין פתרון של נכון או לא נכון.
אני מתייחס לזכותם של אנשים לתת ביטוי לרגשות שלהם על ידי הפגנות. אפשר להביט בזה כחולשה של משטר פתוח או כנקודה חזקה שלו. אני חושב ששקיפות וחופש ביטוי הם היבטים חיובים של חברה דמוקרטית (עם כל ההסתייגויות ומגבלות שלה בעיקר בתחום של פערים חברתיים). דיון פתוח מציג עוצמה. צנזורה והגבלות חוקיות, מחלישות.
אפשר להגיד כפרפרזה שעניינו של גלעד שליט הוא יותר מידי רציני כדי להשאירו בשליטה בלעדית של הקרבניטים המדיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
דני גם לי אין חשק להיכנס לסוגיית המחיר.
אני גם לא מתכוון להגיד מה דעתי ההחלטה שצריכה להתקבל, אני רק מציג את המציאות כמו שהיא,
והיא שמדינת ישראל לא קיבלה החלטה, או יותר נכון מדינת ישראל קיבלה החלטה היסטורית שאינה יכולה לעמוד
בה כרגע אבל למנהיגה אין מספיק ביצים בשביל להגיד את זה ולכן הם משקרים שוב ושוב לכל העולם ואישתו,
כולל לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
כ"כ חבל שהפועל נשאבה לגל הפופוליזם המיותר הזה,
שרק פוגע במאמצים לשחרור גלעד שליט

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
דני גולפיטק כתב:
המשפחה תתחזק כשהילד שלה יחזור הביתה
כשיש ציבור כ"כ מטומטם שרק מחזק כל הזמן את החמאס, החל מיום השחרור ועד עכשיו, הם אולי מתחזקים נקודתית ברגע ההפגנה, אבל מאבדים את הילד שלהם.
אם אתם רוצים לחזק משפחות, בואו נעמוד 5 דקות מחוץ למקום העבודה ולבתי הספר עבור חייל X ממשפחת Y שנהרג במלחמת לבנון השנייה. נשבע לכם, זה יחזק את המשפחה שלו. מה ההבדל? שזה פופוליסטי לעשות ואפילו אייל גולן לובש "חולצת הזדהות", וזה לא.

רועי - אם אתה מתכוון לעסקת ג'בריל, אז כן, הטעות ההיסטורית היא של רבין, ואנחנו (וגלעד שליט) משלמים עליה בריבית דריבית עד היום. אדמין, תעביר לוולטון

לו היינו חיים במשטר נוסח קדאפי ניתן היה לשמור על דממה במשך שנים ארוכות ולתת חופש פעולה מוחלט לראש הממשלה. אבל...כאשר נתנו ליצחק רבין ז"ל חופש פעולה מוחלט לנהל מו"מ לגבי רון ערד , בוזבזו הזדמנויות לחשרר אותו.
יש לנו ראש ממשלה שפועל רק על פי לחצים ציבוריים וגם זה בערבון מוגבל. זכותו המלאה של ראש הממשלה לקבור חיים חייל שבוי. זכותה של המשפחה לעשות כל מה שהיא יכולה במסגרת המאבק הדמוקרטי, כדי להשאיר את עניינו של בנם על סדר היום הציבורי.

רון ארד !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 19:49 
במדינה מתוקנת זו הפגנת כוח של העם, רק פה הפוליטיקאים בשביל הפופוליזם
"יורדים" לרחוב פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו יותר מתמיד:
:HEART2: וואליד :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
ת'רדקיל יצאת כ"כ מטומטם...
אני באמת רוצה שיחזירו את גלעד הביתה, אם הממשלה היתה רוצה היתה מחזירה אותו מזמןןןןןןןןו, גלעד 5 שנים שם ועושים ממנו רון ארד.
ה5 דקות שעמדתי עם כל המכללה היום היו ה5 דקות הכי מטומטמות בעולם, אף אחד לא דיבר על גלעד, כולם עשו הפסקת סיגריה מטומטמת, צריך להחזיר אותו ולא לעמוד לכבוד אדם חי שהמדינה לא רוצה להחזיר.
אם אתה טוען שוואליד לא עמד עם כולם כי מדובר בחייל צה"ל שבוי יצאת קטנטן.
אם אתה רוצה להתפלא על משהו, תתפלא על איך וואליד עומד שהוא שומע את ההמנון הישראלי אל מול המצלמות ולא סותם את האוזניים, אחרי שהיא שטבחה בסבא שלו וקרובי משפחה נוספים בפקודה לא חוקית בעליל בטבח בכפר קאסם http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7% ... 7%A1%D7%9D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
חבל שלא אמרו לי,
אני בטוח שאפילו אני הייתי מוציא תמונה יותר טובה שלהם. מי לעזעזל מצלם בכיוון הזה בשעה הזאת של היום? לפחות היו דואגים למקור צל!!

באדיר :ROSE:
כל השאר :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לשחקנים שעמדו. באדיר יצא אפס. גם אבוקוף, אבל זה לא חדש אצלו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 20:44 
אופיסר אתה מביך
קודם כל, אני בטוח שהם עמדו
דבר שני, אני לא עמדתי, בזמן שאנשים מהעבודה שלי כן עמדו
אגב, להיפך, ב5 דקות האלה בכוונה ובהפגנתיות עבדתי יותר ועשיתי יותר דברים
אני גם אפס?
עשיתי את זה כדי להראות מה אני חושב על גל הפופוליזם הזה,
ועשיתי את זה כי אני מאוד מאוד רוצה לראות את גלעד שליט בבית, ואני חושב שאם הייתי מפגין, זה רק היה מוריד את הסיכויים שזה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 20:51 
Officer Barbrady כתב:
כל הכבוד לשחקנים שעמדו. באדיר יצא אפס. גם אבוקוף, אבל זה לא חדש אצלו.

רק שניה תן לי להבין וואליד ויוסי לא עמדו?
הם היו בבית וישבו על המחשב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
ת'רדקיל כתב:

תמונה

לא מבין למה גוטמן שם את דני בשמאל.
בזמנים כאלה מכריעים זה לא הזמן למשחקים!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
בכלל רואים כמה הם התחברו לגלעד, טוטו מצחקק, דני מחייך, שי מחפש משאיות מאחורה,גילי מגרבץ לשכטר (ברגיל...) ומורדי בצעד תימני. ככה נותנים כבוד לשבוי שחי, עדיף בכלל לא להחזיר אותו.
וואליד יא חראאאאאא!!!!!!!!!11111111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
ת'רדקיל כתב:

תמונה

לא מבין למה גוטמן שם את דני בשמאל.
בזמנים כאלה מכריעים זה לא הזמן למשחקים!!!

עזוב את זה
הוא שם את סלים בימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 21:32 
דני גולפיטק כתב:
שרק פוגע במאמצים לשחרור גלעד שליט.
מדהים היה לראות כמה מטומטמים יש במדינה הזאת, כמה אנשים שמנצלים ניצול ציני את המצב כדי לעבוד 5 דקות פחות או לנקות את המצפון, כמה אנשים עושים דברים כאלה כי הם באופנה. חבל שהקבוצה שלי היתה חלק מזה, אבל הם לא אשמים.
הרי אם מישהו מהם היה אומר שהוא מעדיף לא להשתתף, כי לדעתו ההפגנה לא תועיל אלה רק תזיק, בתקשורת היו צולבים אותו ומציגים אותו כאדם רע ש"לא אכפת לו מגלעד שליט". אנסו אותם להשתתף בזה, כאילו היתה להם ברירה.
היום בשעה 11 פשוט נגעלתי מהמדינה שאני חי בה. מדינה של אנשים עם מוח של ציפור ועם ציניות נצלנית.
"מזדהים" עלאק

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
ת'רדקיל כתב:
תמונה

העיקר ששכטר וגילי שוב צמודים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
איפה אניימה,
אני רואה את אריק, גליל ואיתמר ניצן, והם לובשים שחור, נשאלת השאלה האם זה לאות הזדהות עם אולטראס מכבי?

נ.ב, רביבו יותר דומה לדה רידר מדדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 22:33 
תמונה ישנה. דניאל דה רידר מופיע בה (21).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
תמונה

אם זה רק היה הסגל של מכבי ולא של הפועל וסוקו היה שם במשאית מאחורה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
מדהים היה לראות כמה מטומטמים יש במדינה הזאת, כמה אנשים שמנצלים ניצול ציני את המצב כדי לעבוד 5 דקות פחות או לנקות את המצפון, כמה אנשים עושים דברים כאלה כי הם באופנה. חבל שהקבוצה שלי היתה חלק מזה, אבל הם לא אשמים. הרי אם מישהו מהם היה אומר שהוא מעדיף לא להשתתף, כי לדעתו ההפגנה לא תועיל אלה רק תזיק, בתקשורת היו צולבים אותו ומציגים אותו כאדם רע ש"לא אכפת לו מגלעד שליט". אנסו אותם להשתתף בזה, כאילו היתה להם ברירה.
היום בשעה 11 פשוט נגעלתי מהמדינה שאני חי בה. מדינה של אנשים עם מוח של ציפור ועם ציניות נצלנית.
"מזדהים" עלאק

דני, בגדול דעתי כדעתך, וגם אני חושב שהלחץ הציבורי לא רק שאינו מועיל, אלא אף מזיק.
יחד עם כך, אני לא נגעל מהאנשים שהפגינו וגם לא מהמדינה.
מי שעמד היום עשה זאת מתוך הזדהות עם הכאב הנורא של המשפחה הסימפטית הזאת, שבנה קבור חי כבר מזה חמש שנים, ומתוך רצון (נאיבי מאד ואולי אפילו מטופש) להחזיר את גלעד למשפחתו. אז אני לא השתתפתי, אבל אני גם לא יכול לגנות, ובטח לא להיגעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אופיסר אתה מביך
קודם כל, אני בטוח שהם עמדו
דבר שני, אני לא עמדתי, בזמן שאנשים מהעבודה שלי כן עמדו
אגב, להיפך, ב5 דקות האלה בכוונה ובהפגנתיות עבדתי יותר ועשיתי יותר דברים
אני גם אפס?
עשיתי את זה כדי להראות מה אני חושב על גל הפופוליזם הזה,
ועשיתי את זה כי אני מאוד מאוד רוצה לראות את גלעד שליט בבית, ואני חושב שאם הייתי מפגין, זה רק היה מוריד את הסיכויים שזה יקרה

כן, אני מביך. אני חושב ששמירה על גלעד במודעות הישראלית(ששוכחת אנשים מהר יותר משאבוקסיס שכח שגוטמן עדיין מאמן) בעצם מרעה לו. אני נתפסתי למשפט אחד של ראש השב"כ והמוסד וייחצנתי את זה כאילו כל פעולה שמזכירה את גלעד רק מרעה לו. לך תגיד למשפחה שלו שרק אם נשכח אותו המדינה תביא אותו. כי ככה מתנהלת הממשלה הישראלית, בצורה בריאה. לא חס וחלילה מתוך לחץ ציבורי. אני מוכן לחתום לך שבלי כל הפעילות של משפחת שליט, הממשלה לא הייתה מנהלת יותר ממו"מ אחד רציני עם חמאס.
וזה בכלל לא הוויכוח, הרי כל הקבוצה עומדת, אם באדיר ואבוקוף היו מצטרפים זה לא באמת היה מה שמכריע. הייתי מצפה מהם לעמוד למען גלעד, במיוחד מבאדיר שהוא ערבי וצריך להראות שאכפת לו כמו כולם. אולי לא היו מקבלים אותו בכפר אם הוא היה עומד, ובכל מקרה הוא יצא אפס, היה צריך לעמוד כמו גבר. טועמה עמד, כי לטועמה כן אכפת, כנראה שגלעד על הזין של באדיר.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
דני גולפיטק כתב:
מדהים היה לראות כמה מטומטמים יש במדינה הזאת, כמה אנשים שמנצלים ניצול ציני את המצב כדי לעבוד 5 דקות פחות או לנקות את המצפון, כמה אנשים עושים דברים כאלה כי הם באופנה. חבל שהקבוצה שלי היתה חלק מזה, אבל הם לא אשמים. הרי אם מישהו מהם היה אומר שהוא מעדיף לא להשתתף, כי לדעתו ההפגנה לא תועיל אלה רק תזיק, בתקשורת היו צולבים אותו ומציגים אותו כאדם רע ש"לא אכפת לו מגלעד שליט". אנסו אותם להשתתף בזה, כאילו היתה להם ברירה.
"מזדהים" עלאק

דני, בגדול דעתי כדעתך, וגם אני חושב שהלחץ הציבורי לא רק שאינו מועיל, אלא אף מזיק.
יחד עם כך, אני לא נגעל מהאנשים שהפגינו וגם לא מהמדינה.
מי שעמד היום עשה זאת מתוך הזדהות עם הכאב הנורא של המשפחה הסימפטית הזאת, שבנה קבור חי כבר מזה חמש שנים, ומתוך רצון (נאיבי מאד ואולי אפילו מטופש) להחזיר את גלעד למשפחתו. אז אני לא השתתפתי, אבל אני גם לא יכול לגנות, ובטח לא להיגעל.

כמה דקות הוקדשו לגיא חבר?
כמה דקות הוקדשו למג'די חלבי?

גלעד שליט הפך ליהיות האייקון של הפופליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
ברכות, ללא ספק אחד האשכולות המפגרים בתולדות הפורום.
הקפטן גם לא שר את התקווה בטדי. ראיתי בטלוויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2011, 00:51 
איפה שבחון?!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: