hugh townley כתב:
אדום נחמד כתב:
אוי נו אולי די עם השטויות האלה?
בכל מדינה יש חולי נפש שרוצחים את בני משפחתם ושכניהם . אנחנו לא שונים מאף אחד בקטע הזה..זה פשוט לא רלוונטי
כשמדובר על הסכסוך הישראלי-פלסטיני, שבו מדי פעם נהרג פלסטיני, הצד השני דואג לפרסם את התמונות הכי זוועתיות שיש, יש אנשים שחשוב להם שהעולם יבין שגם אנחנו מאבדים אנשים. וגם פה זה זוועתי.
שאלה לי אליך. האם הפלסטינים מראים תמונות זוועה ממעשי רצח שמתבצעים אצלהם בלי קשר אלינו? האם זה מפריע לך?
כל זאת לא קשור לסיבה שבגללה נהרגים אנשים או אם אני חושב שזה רעיון טוב לפרסם אותם.
יפה אמרת חולי נפש.. פשוט פה בעקבות הרצח אנשים מאשימים את כל הפלשתינים שהם חיות אדם! והכי גרוע משתמשים בתמונות זוועה של ילדים קטנים כפרופוגנדה זולה ועלובה.
לגבי השאלה שלך נראה לי שהם מראים יותר תמונות אחרי מבצע שהורג 1500 אנשים ולא 5(שוב זה לא מוריד מהרצח הנוראי הזה בשום צורה!!!)
אני פשוט נגעל מהמהירות שפירסמו את התמונות האלה בשביל דמוגוגיה ופרופגונדה.
זה שיש אנשים שחושבים שזה בגנום הפלסטיני זו בעיה שלהם. אין לזה שום קשר לאותה פרופוגנדה שעליה אנו מדברים פה.
אני לא יודע אם זה רעיון טוב או לא.
אבל כשהפלסטינים מפרסמים תמונה של אבא מחזיק את הבן המת שלו שברקע חייל צהל, בלי קונטקסט ומשאיר את הפרשנות לצופה בעל האינטרס, אתה מבין שאם לא תזעזע באותה צורה אין לך סיכוי לנצח בדעת הקהל.
ולמרות ההכללה של עופרי, אני אשתמש במה שאמר- לא, זה לא 1500 מחבלים או 1500 אזרחים. אבל כשמחבלים יפסיקו להסתתר מאחורי אוכלוסיה אזרחית יהייה הרבה יותר קל לתפוס אותם.
תן לי עוד צבא שמוציא הון רק בשביל ליידע אוכלוסיה אזרחית שהבית שלה המשפש מקום מסתור מתבקשת לצאת. לא כולם יוצאים.