קומוניסים כתב:
גביזון כתב:
כמו אוהדי בית"ר, שתוקפים אוהדים מקבוצות אחרות רק כי הם משוייכים לקבוצה אחרת. יום אחד אוהד בית"ר חף מפשע לא קשור לאלימות יחטוף פצצה כואבת. קורנפיין במקום להבין שיש לו בעיה רצינית, ואם הוא לא יטפל בה היא תביא להרס של המועדון, הוא בוחר לגנות ולהאשים את אוהדי שאר הקבוצות,ולגבות את הקהל שלו. כך ביבי בתגובה לפיגוע הנתעב אישר בניית מאות יחידות חדשות בהתנחלויות.
אפס דמיון בין המקרים.
בניה בארץ ישראל אינה עניינם של המתנחלים או של קבוצה מסויימת אלא אינטרס יהודי-ציוני-לאומי ממדרגה ראשונה.
אמנם, עצוב שאנחנו צריכים להירצח כדי שממשלת ישראל תואיל בטובה לבנות אבל יש בהחלט קשר בין הפיגוע (רצח חיי יהודים) לתשובה הזאת של הקמת חיים יהודיים וישוב בארץ. אני הייתי מקים עיר בתגובה.
בתחת שלי
60% מהמדינה הזאת לא מיושבת, הנגב, ורוב הגליל. לא חסר ליהודים איפה להתיישב, הכל אינטרס פוליטי.
ההתנחלות היא אינטרס יהודי (ציוני?!?!? בולשיטטטט, זה לא ציוני! זה אינטרס דתי, משיחי, אלוהים אמר שזה שלנו, אלוהים מדבר איתנו ואמר שצריכים להרוג ולהיהרג בשבילו).
מדרגה ראשונה? ממדרגה הזאת אנחנו נופלים מכל המדרגות, טעות אחת משנת 67, שרצינו לצאת גם אז קמו וצעקו "ארץ ישראל השלמה!!!", וגם אז הופנתה אלימות כלפי לה שהבינו שזה האסון שלנו.
שאתה דוחק בנאדם לפינה ולא נותן לו מה להפסיד, רק אתה תפסיד. שאתה שם עני מול עשיר באותו בית, העני תמיד ירוויח יותר, במיוחד אם אתה זה שגורם לו להיות עני. הוא אף פעם לא יסכים להיות עני, לא משנה כמה חזק תרביץ לו עם השוט.
התנחלויות => אינטרס דתי בלבד. לא ציוני, לא לאומי. אם כבר זה אנטי אינטרס לאומי, והאמאמא של האנטי אינטרס ציוני.