Karl Marx כתב:
שישליק כתב:
Karl Marx כתב:
[quote"]
גביזון כתב:
Karl Marx כתב:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1218062.html אי אפשר להסביר מדיניות כמו של הממשלה הנוכחית. ומילא זה היה נעצר שם: לפני כמה חודשים הרציתי בפני סטודנטים זרים ושוחחתי איתם על אנטישמיות וגזענות בגרמניה. לפתע הרימה יד סטודנטית דנית וסיפרה שקראה על קבוצה גדולה של אנשי דת בישראל הממומנים על-ידי המדינה, אשר הוציאו מסמך האוסר על השכרת דירות לערבים. אפשר להתפלפל עד מחרתיים כמובן על ההבדלים בין אנטישמיות לסתם גזענות, אבל מבורות שכאלה אי אפשר לצאת נקי. מה שרבים פה לא מבינים, הוא שאנחנו הולכים ומאבדים את היתרון המוסרי שלנו על פני "יריבינו". במקום לחזק את מעמדנו כאתונה המקומית, בוחרת ההנהגה שלנו, בתמיכת הציבור העיוור, להפוך אותנו לספארטה.
גביזון,זה היה מופנה אליי?
אם כן אז מישהי שמע על המכתב המבחיל הזה, אז?
מה הסיכוי שהיא עצמה השתתפה בסקר ומה הסיכוי שמשתתפי הסקר יודעים על המכתב הזה?
אל תהיה תמים בחייאת.
קח לדוגמה את ארה"ב,כמה ארגונים גזענים יש להם?המון.ולהם עוד מותר לפעול במדינה,אצלנו את המכתב הזה גינו ראשי הממשלה וחותמי המכתב הוזמנו לתחנת המשטרה.
וכמה מפתיע הם עדיין מעלינו.
אתמול חזרתי הביתה ובאוטובוס שמעתי על שר בממשלת גרמניה שאמר שאסור לעודד את המוסלמים לבוא לגרמניה או משהו כזה,לא זוכר במדוייק ,אבל הם עדיין מקום ראשון.
קצת מוזר לא?
בחייאת אל תהיה תמים.
וזה ממש לא מעניין אותי מה העולם חושב ככל שהם ישנאו אותנו יותר נדע שאנחנו יותר צודקים.
השר הגרמני, שר הפנים החדש, טען שאין לאיסלאם שורשים היסטוריים בגרמניה. בהחלט, מאוד דומה למה שכתבת.
על איזה סקר אתה מדבר לעזאזל? יש לך מושג בכלל כמה כל מהלך גזעני ואנטי-דמוקרטי בישראל זוכה לתהודה באירופה?
ארגונים גזעניים? שוב, על מה אתה מדבר? בכל מקום בעולם יש ארגונים גזעניים וחשוכים, אבל במקומות מתוקנים הארגונים האלה נמצאים בשולי החברה, מקועקעים על-ידי הציבור, המיינסטרים והתקשורת, ובטח שלא זוכים לתמיכת המדינה. אתה ראית את השידור של המשחק מול בית"ר ביום שני? יש לך מושג מה היה קורה במערב אירופה, למשל, אם עשרת אלפים היו נוהמים לשחקן שחור?
את המשחק נגד בית"ר ראיתי באייפון ובקושי הצלחתי לשמוע מה אומרים,זה חסך לי גם לשמוע את נוימן אז זה בסדר.
באירופה או במדינות המתוקנות כפי שאתה קורא להם,מתחילים לצבור כוח מאוד גדול ארגונים ימנים שאומרות בבירור שאין מקום למוסלמים באירופה.
המדינות הללו עדיין לא בתחתית כמו ישראל.
בשוויץ אם זכרוני לא מטעה אסרו לבנות מסגדים,איפה הם ואיפה אנחנו?
בארה"ב כומר איים לשרוף את הקוראן וחלק אפילו באמת שרפו אותו,איפה הם ואיפה אנחנו?
ואני בטוח שיש עוד מלא דוגמאות שבכלל לא שמענו עליהם כמו שהעולם לא שמע על כל מיני מכתבים של רבנים.
אז יש פה מן הצביעות,הם שונאים אותנו לא בגלל גזענות של חלק מהרבנים(ת'כלס כמה מהמשתתפים בסקר באמת שמעו על המקרה, וכמה שמעו על המקרה של שריפת הקוראן או על איסור בנייה של מסגדים?).
אני כן מאמין שאתה נגעל מהמדינה בגלל הגענות וחקיקת חוקים אנטי דומקרטיים,את זה אני יודע.
העולם לא שונא את ישראל בגלל זה,אלה בגלל שמדינת ישראל נחשבת מדינת היהודים ופה נכנס עניין האנטישמיות וכיוצא מזה.
בוא נתחיל מזה שאני לא נגעל מהמדינה, אלא נגעל מהממשלה שלה. ויש הבדל גדול. אם היית קורא את מה שכתבתי לראשונה באשכול, היית אולי מצליח להבין איפה אני עומד בכל הסיפור.
נמשיך בכך שאתה שוב מטעה, במקום לפתוח גוגל לשניה ולבדוק שאותו כומר מטורלל חזר מכוונתו לשרוף את הקוראן. אבל זה בכלל לא משנה.
המשפט האחרון שלך שוב מראה כמה עיוורון ואטימות שוררים בחברה הישראלית כיום. אבל עזוב, שוב, להתווכח עם מישהו שמדבר בססמאות זה כמו להתווכח על רומאריו על התחזיות של מכשפי חב"ד שלו.[/quote]
כמה מפתיע,אין לך מה לענות ואתה בורח.
בישראל עדיין יש דמוקרטיה,אני יכול להביא שמות של עשרות מדינות שאין בהם דמוקרטיה ונמצאות מעלינו.
ושמע, שמאלני שמאשים אותי בסיסמאות זה באמת גדול,כל השמאל נבנה על סיסמאות ועדיין יש אנשים שאוכלים את השטויות האלה.
בכל מקרה לגבי הכומר לא רשמתי שהוא שרף בסופו של דבר אבל היו שם אנשים שכן שרפו, אולי עדיף שתפתח שנייה גוגל לפניי שאתה מאשים מישהו בהטעיה.
באמת חבל שנכנסתי איתך לאיזשהו דיון כבר הוכחת שאתה לא מסוגל לנהל דו שיח עם מישהו שלא מיישר קו עם הדברים שלך,שמע אפילו המשתתפים בסקר עצמו לא יכלו לצאת טוב יותר ממה שניסית להוציא אותם.