moshiko כתב:
בני12 כתב:
moshiko כתב:
בני12 כתב:
moshiko כתב:
רציתי לשאול האם ארגון האולטרס שהפגין מול ביתו של אלי טביב, מתכוון כעת להפגין מול ביתו של מוני הראל כדי לדרוש ממנו להסיר את צו העיקול. האם ארגון האולטרס יתארגן כדי לדרוש ממוני הראל לשלם לפרודתו 900 אלף ש"ח?
אולי תוכל להסביר לנו איך צו העיקול פוגע במשהו בקבוצה או בתהליך המכירה שלה ?
ולעצם הענין: האם ארגון האולטרס יפגין מול ביתו של מוני הראל?
אני מניח שארגון האולטראס מפגין כנגד אנשים שהוא חושב שפוגעים בקבוצה.
אם תסביר לנו איך צו העיקול פוגע בקבוצה או בהליך המכירה/במבי שלה אני אפנה אליהם בבקשה להפגין
אל מול ביתו של הראל.
החיים הפרטים של מוני הראל הם עניינו. כאשר החיים הפרטים של מוני הראל פוגעים בקבוצה, זה כבר ענייננו. צו העיקול משבש כל פעילות של המועדון וזה כולל הליך של מכירת מניות. מאד מוזר שבמשך שבועות על גבי שבועות, כל מיני כותבים דרשו את שובו של אלי טביב כדי לזרז את המכירה של חלקו (כך הם מקווים). הבן אדם כאן אבל מי שקובעת את קצב התרחשויות זו פרודתו של מר. מוני הראל. מעניין אבל ארגון האולטרס שניהל שיחה מאד עניינית עם מוני הראל והפגין נגד טביב, פתאום לא רואה לנכון לדרוש ממוני הראל שיסדיר את העיקול. צו העיקול מקפיא כל הליך שקשור להעברת מניות או בצוע תשלומים של רכישת מניות. אני מעריך שאם עד הקיץ יימשך העיקול, לא תהיה מכירה של שחקנים או קניה של שחקנים.
העיקול הוא הליך משפטי שבא לתת הגנה לגורם שנפגע, במקרה שלנו, פרודתו של מוני. הבעיה שהאינטרסים של הפועל ת"א נפעים. כל כך קשה לכם לדרוש ממר מוני הראל שיסדיר את חובו לנטלי? מה קרה לכם? הפעם זה לא אלי טביב שמחרבן לכם בפרצוף , אז קשה לכם להגיב בהתאם?
אבל עדיין לא הצלחת להסביר איך צו העיקול הזה פוגע בהפועל תל אביב ולכן אני לא רואה למה צריך לדרוש משהו מהראל.
א. צו העיקול הוא על המניות ולכן אין שום השפעה על קניה או מכירה של שחקנים (כי הכסף נכנס למועדון ולא לבעלים).
ב. צו העיקול לא מונע את מכירת הקבוצה. הוא פשוט אומר שלנטלי הראל מגיע חלק ממנה.
אם לדוגמא טביב יקנה את חלקו של מוני ב-10 מליון ש"ח, הרי שנטלי הראל תקבל 900 אלף ש"ח ומוני הראל יקבל
9.1 מליון ש"ח.
שיחפשו תירוצים אחרים.