תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המשטרע והאבטחה
הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 02:18 
סמל אישי של המשתמש
נכון, הם בגדול בני זונות.
ונכון, ראיתי צעיפים אדומים בידי הבבונים אז אני מניח שהיו פה ושם התקלויות,
ונכון, הם זיינו אותנו לפני 5 שנים עם גז מדמיע ולא שכחנו להם את זה.
אבל ספציפית היום וגם בכמה שנים האחרונות - ההערכות שלהם היא דוגמא למשטרת תל אביב איך נערכים למשחק רווי יצרים (מרחב יפתח, אם לא הבנתם - זה אתם).
חניון, נוכחות משטרתית או של סדרנים בכל מקום מסביב לאיצטדיון ובכל תחנות הדלק הרבה אחרי טדי, וליווי עם פרשים את כל האוהדים שלא חנו בחניון.
ככה עושים את זה נכון. נפלא מבינתי לראות כל פעם את הביזיון בבלומפילד אחרי דרבי או משחק מול אותם בבונים ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המשטרע והאבטחה
הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי אני לא בא לצאת נגדך או משהו..אבל..אם אתה משבח את המשטרה פה ואומר שליוו אוהדים עם פרשים וכו'

אז איך אנחנו חוזרים כל פעם עם הסיפורים האלה (תראה כמה אשכולות מעליך) כל פעם שאנחנו חוזרים מטדי
מה גם ששמתי לב שזה רק מחמיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
עמי נאווי אני לא בא לצאת נגדך או משהו..אבל..אם אתה משבח את המשטרה פה ואומר שליוו אוהדים עם פרשים וכו'

אז איך אנחנו חוזרים כל פעם עם הסיפורים האלה (תראה כמה אשכולות מעליך) כל פעם שאנחנו חוזרים מטדי

כי אין 100% בשום מצב. הפיתרון הטוב יותר הוא אחרי שמתחיל המשחק, לנעול את כל השערים (כדי שלא יוכלו במהלך המשחק לצאת בבונים כדי לחפש מריבות) ולשחרר את אוהדי הפועל לפני שמשחררים את החיות מהכלובים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
נכון, הם בגדול בני זונות.
ונכון, ראיתי צעיפים אדומים בידי הבבונים אז אני מניח שהיו פה ושם התקלויות,
ונכון, הם זיינו אותנו לפני 5 שנים עם גז מדמיע ולא שכחנו להם את זה.
אבל ספציפית היום וגם בכמה שנים האחרונות - ההערכות שלהם היא דוגמא למשטרת תל אביב איך נערכים למשחק רווי יצרים (מרחב יפתח, אם לא הבנתם - זה אתם).
חניון, נוכחות משטרתית או של סדרנים בכל מקום מסביב לאיצטדיון ובכל תחנות הדלק הרבה אחרי טדי, וליווי עם פרשים את כל האוהדים שלא חנו בחניון.
ככה עושים את זה נכון. נפלא מבינתי לראות כל פעם את הביזיון בבלומפילד אחרי דרבי או משחק מול אותם בבונים ממש.

ממש.
הגענו 40 דקות לפני השריקה, והיינו צריכים להחנות את האוטו שלנו בחניה של המזרחי.
כששאלנו את השוטר למה, הוא חייך ואמר "בעיה שלכם, תראה כמה באתם, יאללה סע סע".

שילכו להזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
יומי הם לפחות יותר טובים ממה שיש לנו במשחקים נגד הבבונים בבלומפילד.
העונה הגעתי כשעתיים לפני המשחק וציפיתי שיהיו ברחובות הסמוכים לבלופילד גם שוטרים שישמרו על הסדר(איפה שהקופת חולים,זה יוצא מאחורי שערים 1 ו 2)
כאשר הלכתי שם עם חברים ראינו חבורה של בבונים חברים שלי אמרו בוא מור בוא נלך מצד שני אף על פי שכבר היינו ממש בכניסה לכביש שמוביל לשער 5,הם התחילו בשירה על סלים,אנחנו המשכנו ללכת לעברם ודי השפלנו מבט כדי לא ליצור מהומה,פתאום משום מקום אחד האוהדים שלהם קפץ וניסה לתת לי בעיטה,אני מתוך אינסטיקט זזתי במהרה אחורה ולא קיבלתי את המכה.הוא ניסה לחטוף לי תצעיף אך ללא הצלחה,רק לאחר כמה רגעים הגיע סדרן אבל הם כבר הצליחו לברוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
אדום טורקי כתב:

כי אין 100% בשום מצב. הפיתרון הטוב יותר הוא אחרי שמתחיל המשחק, לנעול את כל השערים (כדי שלא יוכלו במהלך המשחק לצאת בבונים כדי לחפש מריבות) ולשחרר את אוהדי הפועל לפני שמשחררים את החיות מהכלובים שלהם.

אתה חושב שקל להחזיק 10,000-7,000 אוהדים בתוך יציע ?
אני לא חושב שכן..וכניראה גם המשטרה לא חושבים שכן...
אני חושב דווקא שהפיתרון בטדי זה לשחרר את החיות שמחפשות לריב ולהשאיר (מה לעשות) את אוהדי הפועל ביציע לפחות ביציע הם בטוחים(אלא אם כן יתחילו לזרוק אבנים מבחוץ )ואז כעבור שעה וחצי בערך כשאין אוהדי בית"ר ברדיוס של האיצטדיון להוציא בבטחה את אוהדי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
יהלום אדום כתב:
אדום טורקי כתב:

אני חושב דווקא שהפיתרון בטדי זה לשחרר את החיות שמחפשות לריב ולהשאיר (מה לעשות) את אוהדי הפועל ביציע לפחות ביציע הם בטוחים(אלא אם כן יתחילו לזרוק אבנים מבחוץ )ואז כעבור שעה וחצי בערך כשאין אוהדי בית"ר ברדיוס של האיצטדיון להוציא בבטחה את אוהדי הפועל

קל זה לא, נחוץ זה כן וזה מה שחשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
אדום טורקי כתב:
יהלום אדום כתב:
אדום טורקי כתב:

קל זה לא, נחוץ זה כן וזה מה שחשוב

אי אפשר אז יתחילו מהומות עם השוטרים (ולהם לא בא על זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
אני לא גאון משטרתי, אבל יש כל כך הרבה דרכים לתפוס את החלאות האלו,
ממצלמות באזור האיצטדיונים, ועד שוטרים סמויים שמצידי יתחפשו לאוהדי הפועל ויתפרו לאוהדי ביט"ר תחיים.

אבל מה לעשות, גם אותם זה לא כזה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אני לא גאון משטרתי, אבל יש כל כך הרבה דרכים לתפוס את החלאות האלו,
ממצלמות באזור האיצטדיונים, ועד שוטרים סמויים שמצידי יתחפשו לאוהדי הפועל ויתפרו לאוהדי ביט"ר תחיים.

אבל מה לעשות, גם אותם זה לא כזה מעניין.

הבן אדם שתקפו אותו אומר שהוא החנה ליד מלחה

אולי הרעיון של להתחפש לאוהדי הפועל זה רעיון טוב אבל זה לא יקרה מהסיבה שציינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:02 
אוי אוי אוי, להשאיר ל20 דקות 10,000 אוהדים.

בארגנטינה משאירים 50,000 אוהדים (מסוכנים הרבה יותר) לחצי שעה ויותר. בכלל, עם כמה שהכל שם שכונה, המשטרה שם עושה עבודה אדירה בהפרדה. מה שמדהים שזה כ"כ פשוט אבל פה מתעקשים לסבך הכל בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ממש.
הגענו 40 דקות לפני השריקה, והיינו צריכים להחנות את האוטו שלנו בחניה של המזרחי.
כששאלנו את השוטר למה, הוא חייך ואמר "בעיה שלכם, תראה כמה באתם, יאללה סע סע".

שילכו להזדיין.

אז השוטר לא היה סופר נחמד. ביג פאקינג דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:27 
לא הייתי בטדי אבל אני חושב שאתמול היה צריך להשאיר את אוהדי ביתר ביציע,לתת להם לחגוג ובנתיים לשחרר את אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
אוי אוי אוי, להשאיר ל20 דקות 10,000 אוהדים.

בארגנטינה משאירים 50,000 אוהדים (מסוכנים הרבה יותר) לחצי שעה ויותר. בכלל, עם כמה שהכל שם שכונה, המשטרה שם עושה עבודה אדירה בהפרדה. מה שמדהים שזה כ"כ פשוט אבל פה מתעקשים לסבך הכל בכל זאת.

בארגנטינה יש משטרה נוקשה מאוד לא כמו הכוסיות שיש פה שלובשות מדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 14:14 
משטרה זונה
אני דאגתי אתמול חברת אבטחה הטובה ביותר ... חברים אוהדי ביתר שהיו איתי ! בהלוך הם נסעו לפני וחיכו מחוץ לאצטדיון עד שאני יכנס פנימה ! בסיום הם חיכו את החצי שעה שסגרו אותנו בתוך היציע בחוץ , חיכו שאני ינכס לאוטו ויפגוש אותם ביציע מאיזור טדי וכל הדרך נסעו לפני כולל עצרו איתי בתחנת דלק שאני יתדלק בשלום !
שום משטרה לא תעזור בטדי , רק הבבונים עצמם יכולים לשמור עליך חיי !
ממליץ לכם בחום , זה מוריד את כל הלחץ שלפני ואחרי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 14:30 
יש כמה פתרונות לדעתי והם דיי פשוטים אפילו,
1. ליצור יותר מגרשי חנייה סטרילים לאוהדי הפועל.
2. אחרי המשחק לסגור אותנו כמה שיותר זמן במקביל ליצור שיירה של מכוניות אוהדי הפועל עם ליווי משטרתי של ניידות ואפילו מסוק!(כמו בבלומפילד, כמו באירופה) עד לת"א.. שיהיו שיירות של ניידות בכל בגין וכביש 1\443.
למה לאבטח אישים חשובים אפשר לסגור כבישים ובאבטחת אוהדים אי אפשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
2. אחרי המשחק לסגור אותנו כמה שיותר זמן במקביל ליצור שיירה של מכוניות אוהדי הפועל עם ליווי משטרתי של ניידות ואפילו מסוק!(כמו בבלומפילד, כמו באירופה) עד לת"א.. שיהיו שיירות של ניידות בכל בגין וכביש 1\443.

בהסעה של האולטראס היו ניידות ליווי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי ממהר להלל ולשבח את המשטרה:

1. בתור סטודנט בירושלים, אתה רואה בכל יום ניסוי של הרכבת הקלה באיזור מסויים של העיר, אתמול החליטו לעשות ניסוי כולל ברכבת הקלה, מה שאומר שהעיר הייתה פשוט תקועה. חברים שלי שהגיעו מחולון ויצאו מהבית בשעה שש (מוקדם לכל הדיעות) נכנסו למשחק בדקה השלושים. ביזיון בכל קנה מידה. אני, אגב, התחמקתי מהפקקים רק בגלל שאני מכיר את העיר, אבל למי שבא מכביש 1/443 אין הרבה ברירות מלבד להיתקע.

2. החנייה שהקצו לקהל של הפועל הייתה ממש קטנה ולא מספקת. אני הגעתי בשעה שבע וחצי לאיצטדיון ולא הייתה כבר חנייה. נאלצתי לחנות במאונך למדרכה שמאחורי היציע המזרחי, ולמזלי המעילים שלי ושל הבחורה שבאה איתי כיסו את האדום דיי הרמטית, אחרת היה נוצר מצב לא נעים.

3. מאחורי היציע המזרחי ראיתי קבוצת שוטרים וניגשתי לשאול אותם בשקט איפה אוספים כרטיסים לאוהדי הפועל, והשוטר האידיוט (גם ירושלמי, גם שוטר - אבולוציונית הוא גמור) חזר אחרי השאלה שלי בניגון ערסי ובקול ממש רם שגרם לכמה בבונים להתאסף סביבנו.

4. מילא, אתה רוצה להשאיר אוהדים באיצטדיון חצי שעה אחרי, כדי למנוע חיכוכים. אבל למה השוטרים לא יכלו לחשוב על לגרום לקופים מהמזרחי לצאת מהיציע עשר דקות אחרי הסיום, ונתנו להם להישאר שם 25 דקות?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
היה ברור שהקומץ שלהם ישאר לחגוג. היו צריכים לתת לנו לצאת מוקדם

היו חניות מעורבות, היה חיכוך בין מחנות האוהדים אפילו מחוץ לטדי (לא צריך ללכת כ"כ רחוק עד מלחה)

הייתי בטדי במאי והיה מאוד שקט והפרדה מצויינת. אחרי אתמול אני אשקול מחדש אם לחזור לשם.
שום תשבוחות לא מגיעות להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקום בעולם מפנים את הקהל חוץ קודם!
הרבה יותר קל לפזר ולפקח על 2700 איש מן הסתם..היידה ישר לכביש 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 19:39 
hapoel1927 כתב:
לירון האדום כתב:

בהסעה של האולטראס היו ניידות ליווי.

אני יודע ולכן אני חושב שגם בהלוך וגם בחזור המשטרה צריכה להודיע למשל שמשעה X למשל במחסום של כביש 443 תצא שיירה מסודרת ומאובטחת של רכבים(תאמין לי ככה גם כולם יגיעו בשיירה) וכנ"ל בחזור.
הכי קל והכי פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 19:41 
חשוב מאוד להבחין בשינוי שנוצר בעקבות הוצאת השוטרים מין היציעים!!
עד היום בטדי היו מוציאים אותנו בערך 45 דקות לאחר שריקת הסיום, אך אתמול רבע שעה לאחר השריקה כבר השערים היו פתוחים ולדעתי הסיבה היא אחת, שחברה פרטית מעוניינת לסיים את האירוע כמה שיותר מהר, כל רגע עולה לה הרבה כסף ויש פה טעם חיסכון על חשבון חיי אדם.
אם נשווה את זה למשטרה אז במשטרה זה לא באמת מעניין את הקצין שאחראי על האירוע אם השוטרים יישארו עוד רבע שעה או עוד שעה הוא באמת יעשה הכל כדי להחזיר את כל האוהדים ללא חיכוכים הביתה בריאים ושלמים אבל לעומת זאת האחראי בחברת האבטחה יותר חשוב לו מקום עבודתו ולחסוך לחברה כמה שקלים על פניי הביטחון של האוהדים.

אתמול זה עלה בטוטל לוס של מכונית אחת מחר זה יעלה בחיי אדם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 19:44 
reddeath כתב:
עד היום בטדי היו מוציאים אותנו בערך 45 דקות לאחר שריקת הסיום, אך אתמול רבע שעה לאחר השריקה כבר השערים היו פתוחים ולדעתי הסיבה היא אחת, שחברה פרטית מעוניינת לסיים את האירוע כמה שיותר מהר, כל רגע עולה לה הרבה כסף ויש פה טעם חיסכון על חשבון חיי אדם.
אם נשווה את זה למשטרה אז במשטרה זה לא באמת מעניין את הקצין שאחראי על האירוע אם השוטרים יישארו עוד רבע שעה או עוד שעה הוא באמת יעשה הכל כדי להחזיר את כל האוהדים ללא חיכוכים הביתה בריאים ושלמים אבל לעומת זאת האחראי בחברת האבטחה יותר חשוב לו מקום עבודתו ולחסוך לחברה כמה שקלים על פניי הביטחון של האוהדים.

אתה טועה, המשטרה אחראית על האבטחה, המשטרה גם לא נתנה למאבטחים לשחרר את המכוניות שהיו בתוך החנייה המאובטחת למרות לחץ של כמה נהגים שניסו דיי בכח לצאת מהחנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
האחריות על המשטרה.
יש חניון ליד האצטדיון שידוע שהוא עלול להתמלא עד אפס מקום.
מגדירים חניון נוסף שיאובטח אם תנתן הוראה לפתוח ולאבטח גם אותו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 19:50 
קלדרון כתב:
האחריות על המשטרה.
יש חניון ליד האצטדיון שידוע שהוא עלול להתמלא עד אפס מקום.
מגדירים חניון נוסף שיאובטח אם תנתן הוראה לפתוח ולאבטח גם אותו .

בידיוק כמו שאמרתי. צודק בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 20:00 
אם לא פתחו את השערים של החנייה מדוע הוציאו אותנו מהאיצטדיון?
האם חברת האבטחה או המשטרה החליטה לפתוח את שערי האיצטדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 20:02 
reddeath כתב:

מבחינת המשטרה(וזאת אבחנה מוטעת),
1. אחרי רבע שעה מרבית אוהדי בית"ר מתפזרים לביתהם.
2. אין שום בעיה עם זה(מבחינת אבטחה) שכל האוהדים מתקבצים באיזור אחד והוא איזור החנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
reddeath כתב:

יסמניקים רמזו לי בעדינות במשחק האליפות שנעוף כבר הביתה כי נמאס להם . אחד מהם גם דחף אותי על הרצפה
אם הם רוצים לחזור הביתה מוקדם הם יחזרו הביתה מוקדם גם אם הם עובדי מדינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 20:16 
נושא: המשטרע והאבטחה

לירון האדום כתב:
reddeath כתב:

2. אין שום בעיה עם זה(מבחינת אבטחה) שכל האוהדים מתקבצים באיזור אחד והוא איזור החנייה.

במשחקים של הפועל בטדי מאז שנת 97 אנחנו נשארים למעלה מחצי שעה במגרש מה היה שונה אתמול שהמשטרה חשבה אחרת?
התהייה הראשונה שלי הייתה שחברת אבטחה הייתה בעלת האחריות ועל מנת לצמצם שעות החליטה לשחרר את האוהדים.
התהייה השנייה שלי שאולי יש נפילה בין הכסאות על האחריות בין פתיחת המגרש ליציאה של קהל לבין פתיחת החנייה פה אחריות משטרה ופה אחריות חברת אבטחה.

מבחינת אבטחה תמיד עדיף יהיה לסגור את כל האוהדים בתוך מתחם סגור (האיצטדיון) מאשר חנייה שהיא פתוחה על אחד כמה וכמה שידוע שהחנייה נסגרה שעה וחצי לפני המשחק כאשר עוד הגיעו אוהדי הפועל שלא הספיקו לחנות בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 20:42 
reddeath כתב:
נושא: המשטרע והאבטחה

לירון האדום כתב:
reddeath כתב:

במשחקים של הפועל בטדי מאז שנת 97 אנחנו נשארים למעלה מחצי שעה במגרש מה היה שונה אתמול שהמשטרה חשבה אחרת?
התהייה הראשונה שלי הייתה שחברת אבטחה הייתה בעלת האחריות ועל מנת לצמצם שעות החליטה לשחרר את האוהדים.
התהייה השנייה שלי שאולי יש נפילה בין הכסאות על האחריות בין פתיחת המגרש ליציאה של קהל לבין פתיחת החנייה פה אחריות משטרה ופה אחריות חברת אבטחה.

מבחינת אבטחה תמיד עדיף יהיה לסגור את כל האוהדים בתוך מתחם סגור (האיצטדיון) מאשר חנייה שהיא פתוחה על אחד כמה וכמה שידוע שהחנייה נסגרה שעה וחצי לפני המשחק כאשר עוד הגיעו אוהדי הפועל שלא הספיקו לחנות בה.

בגלל הבעיה בחנייה צריך לפתוח עוד חניון מאובטח.
אני שוב אומר המשטרה אחראית על האבטחה, ולכן קשה לי להאמין שהוציאו אותנו החוצה בגלל האבטחה.
הריי בחוץ המשטרה היא האחראית על האהודים..
לדעתי גם אם הינו נשארים עוד במגרש זה לא היה משנה.
העניין הוא אבטחה מבחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: