תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 20:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רעידת אדמה (?) בכדורסל העולמי
הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 17:55 
אטורה מסינה התפטר מריאל מדריד אחרי תבוסה ביתית לסיינה ו3 הפסדים רצופים
לטעמי הוא איבד את זה לגמרי כבר לפני כמה שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רעידת אדמה (?) בכדורסל העולמי
הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 19:43 
לטעמי אתה כנראה לא מבין הרבה בכדורסל. זו אמירה ששווה בדיוק כמו האמירה שלך.

איבד את זה לגמרי לפני כמה שנים?

לפני שעבר לריאל בשנה שעברה אימן קבוצה נפלאה במשך כמה שנים בצסק"א - אותה קבוצה שלקחה את היורוליג תוך הצגת כדורסל נהדר לטעמי ובעונה האחרונה שלו הפסידה את התואר רק לפאנאתנייקוס ביוון, כשהוא מתבסס על שלד שחטף ממכבי עונה לפני שהגיע לשם תוך הצגת כדורסל מטומטם לגמרי.

הוא לקח שחקנים כמו הולדן וסברסנקו והפך אותם לשחקנים חשובים אחרי ששנה לפני הם לא עשו דבר מועיל.

מאמן אדיר שעשה טעויות גדולות בבניית הסגל של ריאל ואני מאמין שיחזור להיות מדהים בקבוצה הבאה שתזכה בזכות הגדולה לקבל את שירותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 19:46 
ודרך אגב - ההערכה שלי אליו רק גדלה עכשיו כשלקח אחריות והלך הביתה אחרי שנכשל.

מאמן ענק ואישיות גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 20:01 
אבל הוא לא נכשל. הוא סיים ראשון בבית, יש לו יתרון ביתיות בהצלבה. בליגה הוא ממוקם שני.
לא ברור מה קורה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 20:29 
באמת? אופס...

עדיין מעריך אותו :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2011, 12:52 
העיתוי מאוד מוזר, משום שרבים ציפו שיעשה זאת מס' פעמים במהלך העונה ובמיוחד , עת נוצח עם קבוצתו מול בארסה בגמר הגביע, שלהזכירכם נערך בפבליון במדריד ביתה של ריאל לפני כחודש.

אולי, לגבי פרוויס הוא לא נכשל, אבל במדריד מצפים ליותר עם תקציב עתק של קרוב ל35 מליון אירו זו העונה השניה ברציפות(יש מקורות הטוענים שבעונה שעברה, התקציב היה אף גבוה הרבה יותר) ונדמה שהבאתו לשבור את ההגמוניה של בארסה לא נותנת אותותיה .

פלורנטינו פרז, התבטא לא אחת שתקציב מחלקת הכדורסל גורם להפסדים עצומים וגם במערכת הבחירות שלו הוא שידר שהפעם הוא לא יתמוך באופן מסיבי בכדורסל, אלא שעלו קולות שזה יפריעו מאוד בקרב הסוסיוס וואלדנו לקח על עצמו את מיזם הכדורסל על כתפיו. הוא הביא את מסינה והיה היחיד שתמך לאורך כל התקופה ונענה לכל גחמה של מסינה והיו כאלו לא מעט. אגב, גם מחלקת הכדורסל של בארסה מניבה הפסדים עצומים לאגודה. בשני המועדונים מדברים על הפסד של כ 15 מליון אירו במחלקת הכדורסל. אלו הפסדים עצומים, אבל הכדורגל מפצה על כך .

בסך הכל , לא ברור מדוע נטש את המערכה ממש עכשיו, משום שהוא די איבד חלק משחקניו עוד קודם ואולי פרג'יוני שוב מצליח להמריד את השחקנים(הוא עשה זאת לדושקו איבנוביץ' בויטוריה/קאחה לפני עונתיים ופירק לו את הקבוצה, אלא ששם ההנהלה גיבתה את דושקו שבנה קבוצה די חדשה שבסופה אף זכה באליפות מול בארסה האימתנית) ולגרום לכך שמסינה לא מזהה תמיכה מלמעלה.

הצלחה בתקופת כהונתו, לבטח לא היתה לו ובניגוד לדעתו של פרוויס, הוא בהחלט נחל כשלון חרוץ והעובדה שהוא נטש את הספינה, כשלכאורה העונה הוא עוד יכול לעשות הרבה יותר והסיכוי להצליח ממשי, רק מעידה יותר מכל שהוא לא מאמין בזה יותר מידי.

מסינה מאמן מצויין , אבל הרומן עם מדריד כנראה לא צלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2011, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק אותי כמה ההתאמה בינו לבין מוריניו ממשיכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2011, 14:11 
רדנקו כתב:

לפני שעבר לריאל בשנה שעברה אימן קבוצה נפלאה במשך כמה שנים בצסק"א - אותה קבוצה שלקחה את היורוליג תוך הצגת כדורסל נהדר לטעמי ובעונה האחרונה שלו הפסידה את התואר רק לפאנאתנייקוס ביוון, כשהוא מתבסס על שלד שחטף ממכבי עונה לפני שהגיע לשם תוך הצגת כדורסל מטומטם לגמרי.

הוא לקח שחקנים כמו הולדן וסברסנקו והפך אותם לשחקנים חשובים אחרי ששנה לפני הם לא עשו דבר מועיל.

מאמן אדיר שעשה טעויות גדולות בבניית הסגל של ריאל ואני מאמין שיחזור להיות מדהים בקבוצה הבאה שתזכה בזכות הגדולה לקבל את שירותיו.

מאז שהוא עבר לריאל מדריד הוא כנראה עשה כל טעות אפשרית... יכול להיות שזה הלחץ של המועדון הזה שהביא אותו לשם, אבל שתי העונות האחרונות שלו הם כישלון. מקווה בשבילו שיצליח להתגבר על זה בקבוצה הבאה שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2011, 14:40 
KingAlpaca כתב:
מצחיק אותי כמה ההתאמה בינו לבין מוריניו ממשיכה

במה בדיוק? בסגנון הנהדר ששניהם הנחילו לקבוצות שאימנו לפני ריאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2011, 15:34 
העונה הראשונה של מסינה הייתה כושלת. ללא ספק. ועדיין, אלמלא נפילה הזויה במשחק ביתי נגד מכבי ריאל הייתה מגיע לפיינל פור. העונה גם הייתה כושלת כי מסינה חתם בריאל מאוחר ופשוט לא נשארו שחקני על שהוא יכל להביא לקבוצה. אז הוא הסתפק בוויצ'קוביץ' וזה לא הלך. באמצע העונה הוא הביא את טומיץ והפ אותו לדעתי לסנטר NBA לגיטימי.
העונה הזאת של ריאל בסדר גמור. הגיעה לגמר הגביע - הפסידה בבית, אבל מה לעשות שבארסה טובה יותר. בטופ 16 של היורוליג הוא סיים עם 1:5 ועם סיכוי מצוין להגיע לפיינל פור. בליגה הוא מדורג שני. הוא עשה טעויות, למשל ההשארה של פריג'יוני, ועדיין - אם אני ריאל אני בחיים לא נותן לו ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2011, 16:42 
רדנקו כתב:

יש לך כמה טעויות:
1.בעונה האחרונה שלו הוא הפסיד את התואר לפנאתנייקוס בפיינל פור בברלין(ב2007 הוא הפסיד לפנאתנייקוס באתונה).
2.צסק"א לא הפסידה עונה קודם להגעתו למכבי,היא פשוט לא הגיעה לגמר.

וכן,הוא נכשל במידה מסויימת בריאל,היא לא ממש מציגה את הכדורסל שציפו,מה גם שחומר השחקנים הקיים שם הרבה פחות טוב מזה של צסק"א בימיה היפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2011, 17:01 
זה ממש משנה.

הוא לא נכשל במידה מסוימת בריאל. הוא נכשל בצורה מוחלטת שם.

מה שלא מפחית מהעובדה שלפני שהגיע לריאל הקבוצה שלו בצסק"א הציגה את הכדורסל הטוב ביותר באירופה, תוך שימוש בלא מעט שחקנים שנראו כמו פח זבל לפני שהוא הגיע לשם.

לטעמי הוא המאמן הטוב באירופה גם היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: