אלי טביב: "מוני הראל מסית נגדי" מאת משה הרוש עימות נוסף במלחמה בין אלי טביב למוני הראל, השותפים בבעלות על הפועל תל אביב, היה צפוי ואתמול הוא אכן הגיע. הסיבוב הנוכחי החל בעקבות הפרסום ב"ספורט הארץ", לפיו טביב מתכוון לכנס מסיבת עיתונאים ולהתייחס בה לעיקול שהוטל על חלקו של הראל במועדון על ידי פרודתו.
הראל החליט להשיב מלחמה והפיץ, לטענת המחנה היריב, שמועות בנוגע לכוונתו של טביב להיפטר מחלקו במועדון ולרכוש את בית"ר ירושלים. "זה מה שנשאר למוני הראל", אמרו אתמול בסביבת טביב, "רק להסית וללכלך כדי להשחיר את פניו של טביב בפני האוהדים. כסף הרי אין לו, החברות מעוקלות ומשועבדות, נשאר לו רק לטנף".
אתמול שיגר טביב מכתב לכלי התקשורת, בו נכתב: "מדובר בבדיה מוחלטת, ללא כל אחיזה במציאות ומטרתה להסית את האוהדים נגדי. אין לי כוונה לעזוב ואני מציע לכל המתסיסים והמסיתים להפנים את זה. אין שום סיבה לעזוב, הרי מאז שהגעתי הקבוצה עברה ממצב של פשיטת רגל לדאבל ולהופעה בליגת האלופות. הצלתי את הפועל לבקשת הראל. אי אפשר לטשטש את דרך הניהול שניסיתי לשנות".
טביב הוסיף: "הראל מסובך במאבקים משפטיים מכוערים, שאין לדעת איך ומתי יסתיימו. החזקתו בקבוצה עלולה להביא לכינוס נכסים. שנינו צריכים לשים את המחלוקות בצד ולחשוב איך להיחלץ מהמבוי הסתום הזה. כעת נדרש ממנו רק להניח מעטפה עם הצעה לרכישה ולא להסתתר מאחורי ספינים תקשורתיים בעזרת משתפי פעולה. אם הפועל יקרה לו, שיעביר לי הצעה כדי שנסגור את הסיפור הזה אחת ולתמיד".
טביב הבהיר לאחרונה לאנשי הראל כי אין בכוונתו לאשר את משכורותיו של אמיר לובין, בטענה כי הוא אינו עובד במועדון, "אלא דוברו של מוני בלבד".