/העמוד-הרשמי-של-אוהדי-הפועל-תא-בפייסבוק/אדום-בנשמה-רוצה-לחזור-לחייך-מאת-ספיר-תדמור/190465377659360
"אדום בנשמה רוצה לחזור לחייך" מאת: ספיר תדמור
העמוד הרשמי של אוהדי הפועל ת"א בפייסבוק. בתאריך יום רביעי 09 מרץ
אולי אתם לא מכירים את שחר ולכן אתם לא יודעים כמה לא הגיע לשחר לעבור תאונה ועד כמה כן מגיע לו ללכת.
שחר בחור נשוי עם 2 ילדים אוהד את קבוצת הפועל תל אביב מזה 10 וחצי שנים.
לפני שלוש וחצי שנים שחר עבר תאונה עם קטנוע בדיוק בזמן שהיה בדרכו אל איצטדיון בלומפילד לראות עוד משחק של הפועל רק ששחר לא הספיק להגיע אל האצטדיון או שחר מאוד אוהב ובמקום זאת הגיע אל בית החולים ומאז שחר נעזר בקביים.
שחר הוא מהאנשים האלה שאתה חושב "למה זה קרה דווקא לו"?
אני באמת לא מבינה למה אלוהים קבע שהוא לא יוכל ללכת ללא קביים ואני כן!
הרבה פעמים אני חושבת שפשוט בא לי לתת לו את הרגל שלי ולגמור עם כל העניין שאני לא אלך.
האם אני יותר שווה ממנו? לא!
אז למה באמת על פני השטח צריך להיות הבדל בינינו?
למה שאני אלמד את הילדה שלי לרכב על אופניים והוא לא יוכל לעשות זאת?
אני באמת לא מבינה.
הלוואי והייתי מבינה.
אם מישהו חשב לעצמו "זה המצב אבל מה אפשר לעשות?" הוא כבר בדרך הנכונה.
השלב הבא שנותר לעשות זה לעשות.
אז איך באמת אפשר לעזור?
שחר אוסף בקבוקים ופחיות אותם הוא מוסר לתאגיד אל"ה שהוקם ומוכר על ידי ממשלת ישראל ומכספי הפיקדון הוא מממן לעצמו מדי שלושה חודשים זריקות שעלותן נעה בין 4500-5000 שקלים להזרקה אשר עוזרת לפרק זמן שבין חודשיים וחצי לשלושה חודשים בלבד.
החומר אותו מזריקים לשחר נקרא דיספורט והוא לא נמצא בסל הבריאות חברת הביטוח, ביטוח לאומי וקופת החולים לא מוכנות לעזור לשחר רק בשביל שימשיך ללכת ללא קביים.
תאמינו לי שזה לא קשה לעזור לשחר.
החלום שלי זה ללכת אל איצטדיון בלומפילד ולראות את שחר הולך לתפוס שוק, ולרוץ אליו בהתלהבות, בא לי לרוץ אליו ולצעוק "שחר אתה הולך!!" בא לי שהוא ירוץ בחזרה לקראתי.
בא לי להילחם בשביל שהיום הזה יגיע ואני אלחם.
אני יודעת שהשאיפות שלכם בחיים הם לא כמו השאיפות שלי.
אני באופן אישי מוכנה ללכת, לבקש ובמקרים מסוימים אפילו להתחנן לאנשים שיעזרו לאחרים, ואני לא מצפה שתעשו את זה.
כל מה שאני רוצה לבקש זה שתתנו לי ותאפשרו לי לתת לשחר רק 3 שניות מהחיים שלכם:
אחת- בכל פעם כשאתם קונים בקבוק שתייה ובאים לזרוק אותו לפח, שנייה-כשחבר שלכם בא לזרוק בקבוק לפח, שלישית- כשאתם עוברים מול בקבוק זרוק ברחוב, שלוש שניות אלו יכולות לשנות את כל התמונה.
כל מי שממש רוצה להשקיע יכול לבקש מחברים, מסעדות, להקים עמדה בבית הספר.
אני מאמינה שבקרוב שחר ילך ובקרוב העולם לא יהיה מזוהם ובקרוב כל האנשים שעזרו לשחר יהיו גאים במה שהם עשו כל זאת לא משום שאני תמימה אלא מכיון שזה לא קשה לשנות את המצב ואם אני יכולה אתם וכל אחד אחר יכול.
לפני כל משחק בית של הפועל תל אביב ישנה עמדה על יד מסעדת אנג'ל ולשם אתם מוזמנים להביא שקיות עם פחיות ובקבוקים שאספתם וקיבלתם עבור שחר על מנת שיוכל להמשיך וללכת ללא קביים.
אני מקווה שהטור הציג בפניכם את החלק והרצון לעזור לאוהד הפועל כפי שאני מרגישה וחושבת לנכון כי את מה שאני מרגישה אי אפשר לבטא במילים.
העיקר הבריאות- תודה על שהקדשתם זמן לקריאת הטור הזה
מי שצריך עזרה שישלח הודעה ל "sapir tadmor"
בפייסבוק
או שתפנו לעמוד בפייסבוק שנקרא
עיזרו לשחר לדרוך על 2 רגליו
http://www.facebook.com/group.php?gid=119538234753571