תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 19:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רגעי נוסטלגיה- משחק ההכתרה המלא נגד מכבי הרצליה
הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
moshiko כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
moshiko כתב:
איתי כתב:
כל קיבוץ גלויות דגלים וצפירות לפני המשחק
נעמת השיכורים בכל האיצטדיון בפתיחתו
חגיגה מטורפת, היה מדהים מדהים מדהים.

לא מדגדג את טדי אגב, למען הסר ספק.

תקופה אחרת. היו פחות צעירים. שער 5 לא מתקרב למה שהוא כיום . בעיקר היו אוהדים וותיקים, "שרידים" של שנות ה-80 העליזות. בתום המשחק האוהדים נכנסו למגרש והיה מפגש רעים דומה לכינוס מחזור בית ספר . הפועל ת"א היתה פחות לוהטת וצעירה בקרב האוהדים (להוציא את החגיגות בשכונה).

לטוב או לרע?

אני חשוב שמאז (בעיקר הודות למפעל האירופאי של קשטן) צעירים רבים התקרבו לקבוצה. היא הפכה לתוססת. שינוי חיובי. קבוצה בלי עתודה צעריה סופה להחלש (ראה ערך הפועל פ"ת ). שער 5 היה רדום אז. אנשים לא זוכרים אך האוהדים "החמים" שלנו היו בשער 7 ולא בשער 5. בשנות ה-80 גם בשער 11 היו אוהדים אדומים. שער 5 התחיל לצמוח כתופעה אדומה בעיקר אחרי "משבר סיני ואחיו" בשער 7. אין מה להשוות בין החגיגות של הדאבל לחגיגות מול הרצליה. אז היתה מסיבת תה מלומדת נטולת שמחת חיים עממית כפי שהיו החגיגות של האדבל אשתקד.

שאתה אומר קהל חם למה אתה מתכוון? עני האוהדים השרופים האלה שהולכים למשחקי חוץ שמעודדים במעט שירים שהיו אז וכו' וכו'?
ומתי בשנות ה90 סגרו את שער 7??

כשזרקו על סיני חפצים מהיציעים המזרחיים
לא הייתי בחגיגות הדאבל בספורטק אשתקד אבל מהטלוויזיה זה היה נראה קצת מאולץ. חצי מחפשים לשמוח בכאילו אותנטיות והחלק השני שיכור מהתחת
דווקא מה שקרה בבלומפילד היו החגיגות האמיתיות. אתמול מישהו סיפר לי שהוא ראה פרצופים שלא ראה כבר 15-20 שנה בבלומפילד. אנשים פשוט החליטו ב- 1 בלילה, לא משנה איפה הם גרים, לנסוע ליפו ולחגוג ברחובות.

מהסוג של החגיגות שאתה שומע עליהן בסיפורי נוסטלגיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
את זה גם אני יודע השאלה שלי היא מתי זה קרה באיזה שנה ומה קרה העבירו את מנויי 7 ל5 כאילו? ולפני המעבר היו מוכרים כרטיסים לשער 5 והוא היה של הפועל??

ואגב גם אנחנו החלטנו אחרי המשחק שנוסעים לטדי ואחר כך משם למקדש ואבא שלי פגש מכרים ומהיציע לפני 20 30 שנה חחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
את זה גם אני יודע השאלה שלי היא מתי זה קרה באיזה שנה ומה קרה העבירו את מנויי 7 ל5 כאילו? ולפני המעבר היו מוכרים כרטיסים לשער 5 והוא היה של הפועל??

ואגב גם אנחנו החלטנו אחרי המשחק שנוסעים לטדי ואחר כך משם למקדש ואבא שלי פגש מכרים ומהיציע לפני 20 30 שנה חחח

רגע לא הבנתי
לא היית בטדי ונסעת לטדי ? :D
אגב, אני אכלתי את הלב 4 ימים שאחרי הגביע נסענו לבלומפילד ולא לוולפסון וכך לא ידענו שהלכו למסעדה
וכעבור 4 ימים הייתי בבלומפילד בזמן שאלפים חגגו עם הקבוצה בוולפסון
דכאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

רגע לא הבנתי
לא היית בטדי ונסעת לטדי ? :D
אגב, אני אכלתי את הלב 4 ימים שאחרי הגביע נסענו לבלומפילד ולא לוולפסון וכך לא ידענו שהלכו למסעדה
וכעבור 4 ימים הייתי בבלומפילד בזמן שאלפים חגגו עם הקבוצה בוולפסון
דכאון

אנחנו גרים במעלה אדומים..אז 10 דקות בערך אחרי שהמשחק נגמר נסענו לטדי בתקווה שאולי יתנו לנו להכנס ליציע או סתם כדי לחגוג בחנייה..ובסופו של דבר מצאנו את עצמנו בבלומפילד וחזרנו למעלה אדומים ב3 וחצי חחח

בבלומפילד באותו יום מרגש היו 35 אלף איש בחודרוב היו כמה אלפים..נראה לי שבבלומפילד היה יותר מרגש :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 06:10 
רועי כתב:
nati כתב:
האור שבחיי כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
המשחק הראשון שלי במקדש אי פעם ובין הראשונים שלי הייתי בגן חובה רק חבל שאני זוכר קטעים בודדים ממנו :cry:

:SHOCK3:

וואוו וואוו המשחק הראשון שלי היה אי שם בשנת 83/84
אני זוכר את עצמי במשחקי חוץ בקרית חיים , היה איזה 3-2 נגד מכבי חיפה עם רוני רוזנטל וג'ימי טורק
השער שהיה מכבב בפתיח של התוכנית .
היה גם איזה 5-1 על מכבי פתח תקוה בבלומפילד באיזה שנה זה היה ?

1-5 נגד הכלומניקים מפ"ת היה 3 פעמים.ב80-81,ב87-88,וב99-00.
אתה בטח יודע מה עוד קרה בעונות האלו.

בלי קשר לתוצאה שבה הסתיים המפגש נגדם השנה בר"ג - בשנה שעברה לא ניצחנו 5-1 ולקחנו אליפות

הפ"ת שאתה מדבר עליהם,אלו לא הכלומניקים מפ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 08:56 
האור שבחיי כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
המשחק הראשון שלי במקדש אי פעם ובין הראשונים שלי הייתי בגן חובה רק חבל שאני זוכר קטעים בודדים ממנו :cry:

אני זוכר את עצמי במשחקי חוץ בקרית חיים , היה איזה 3-2 נגד מכבי חיפה עם רוני רוזנטל וג'ימי טורק

ה 2:3 שאתה מדבר עליו היה ב 84\85. הפועל עשו 0:1 ממש בפתיחה. רוזנטל עשה את מה שמכונה עד היום "תרגיל מוסטרל". פתח את הרגליים שהוא עם הגב למשה מוסטרל, הכדור עבר את שניהם על הקו והוא המשיך משם לבישול אם אני זוכר נכון. ה 1:5 על מכבי פ"ת היה משחק האליפות ב-81, לא?

נכון. היה גם 1:5 על מכבי פ"ת בעונת אליפות, רק שאני לא זוכר אם זה היה ב-85\86 או כמו שמישהו כתב כאן ב87\88. אני מניח שהוא צודק. אם אני זוכר נכון פ"ת הובילו 0:1 ומישהו בהפועל כבש רביעייה או לפחות שלישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 09:21 
redrony כתב:
האור שבחיי כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

ה 2:3 שאתה מדבר עליו היה ב 84\85. הפועל עשו 0:1 ממש בפתיחה. רוזנטל עשה את מה שמכונה עד היום "תרגיל מוסטרל". פתח את הרגליים שהוא עם הגב למשה מוסטרל, הכדור עבר את שניהם על הקו והוא המשיך משם לבישול אם אני זוכר נכון. ה 1:5 על מכבי פ"ת היה משחק האליפות ב-81, לא?

נכון. היה גם 1:5 על מכבי פ"ת בעונת אליפות, רק שאני לא זוכר אם זה היה ב-85\86 או כמו שמישהו כתב כאן ב87\88. אני מניח שהוא צודק. אם אני זוכר נכון פ"ת הובילו 0:1 ומישהו בהפועל כבש רביעייה או לפחות שלישייה.

קוקוס כבש את הרביעיה.
הוא מדבר על ה1-5 של 87-88.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: