תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 19:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הייטקיסטים/אנשי מחשבים - עזרה
הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
יש לי חבר שמעוניין לקחת קורס ברשת "ג'ון ברייס", אבל הוא לא ממש יודע כלום על המקום הזה. מישהו שמע? נתקל באנשים שלמדו שם?
היא מציעה עבודה ועוד דברים שנשמעים אולי יותר מידי טוב. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי יותר מידע על המקום הזה.

האתר של הרשת:
http://www.johnbryce.co.il/minisites/es ... fAodzXHrCA

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הייטקיסטים/אנשי מחשבים - עזרה
הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול לפרט איזה קורס הוא מעוניין לקחת?
אישית עשיתי שם קורס אחד שעליו שילמתי מחיר מטורף, אחרי חצי שנה הפסקתי כי הוא לא נתן לי כלום ואחרי כמה שנים בתחום אני גם יודע שאף אחד לא משתין על התארים האלו.
MSCE,CCNA ושאר ירקות אלו קורסים שאפשר לעשות לבד בבית ולגשת ולהסמכות, למה לשלם להם 15 אלף שקל?
בקשר לעבודות שהם טוענים שהם מוצאים לך, אני לא מכיר מישהו שקיבל עבודה דרכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
זהו שהוא עדיין לא החליט מה הוא מעוניין לקחת, הוא בעיקר מנסה עכשיו לברר על המקום.
למה אתה מתכוון כשאתה אומר שהוא לא נתן לך כלום? רמת הלימוד שם נמוכה?

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 21:39 
עשיתי שם כמה קורסים מטעם העבודה, ברובם המדריך לא היה בכלל של המקום אלא מחו"ל אז אין לי ממש חוו"ד על המרצים אך סה"כ זה כנראה בית הספר המוביל לIT.
אם עושים קורס בבוקר מקבלים אחלה ארוחת צהריים, ויש תמיד עוגיות יבשות וקפה נוראי מחוץ ללימודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
הרוב שם ידעתי וגם הקורס לא היה רלוונטי למה שרציתי לעשות
זאת אומרת שההכוונה המקצועית שלהם גרועה כי אני הגעתי כי רציתי ללמוד אבטחת מידע ואיכשהו כמו מפגר הגעתי לקורס MCSA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה לכם, עזרתם מאוד. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 21:49 
אתם צריכים להבין שהמקומות האלה לא יכולים לייעץ לך באובייקטיביות. אם אין להם קורס שמתאים לך וקיים במקום אחר הם לא יגידו לך לבדוק עליו.
הם בעיקר מתקתקים שם CCNA MCSA ולפעמים גם CCNA+SEC, קורסים בnet. וכמה קורסי סיסטם
זה לא הופך את זה למקום רע.

(ואפרופו אשכול הביטוחים- אני די בטוח שמכללת היי-טק וג'ון ברייס זה אותו הדבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי שהמקום רע, אם אתה חייב ללכת ללמוד במכללה מקצועית כנראה שג'ון ברייס זו מכללת ההיי טק הטובה ביותר
גם המדריכים סבבה, אישית אני עדיין בקשר עם המדריך שלי בקורס
מה שכן, בשביל CCNA וMCSA לא צריך אותם, יש מלא חומר באינטרנט ואפשר ללמוד בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2011, 23:50 
אם כבר אנחנו באזור ננצל את האשכול.
אני 3 שנים עבדתי כטכנאי מחשבים במעבדה בזכות ידע אישי שצברתי לבד.
עכשיו אין לי עבודה ויש זמן פנוי.
בשביל שיקבלו אותי למקום אחר בתחום(או משהו אחר במחשבים אין לי בעיה לגוון) כדאי להוציא איזה תעודה מסוימת במקומות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול לספר מניסיוני האישי כמנהל שמראיין מתכנתים לעבודה: הניסיון הרבה יותר חשוב מכל דבר אחר.
מצידי תלמד בישיבת לומז'ה בפתח תקווה - אם אתה יודע את העבודה, אז אתה יודע את העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 00:29 
עמי נאווי כתב:
אני יכול לספר מניסיוני האישי כמנהל שמראיין מתכנתים לעבודה: הניסיון הרבה יותר חשוב מכל דבר אחר.
מצידי תלמד בישיבת לומז'ה בפתח תקווה - אם אתה יודע את העבודה, אז אתה יודע את העבודה.

זה לא מדויק.
אותך זה לא מענין אבל את מנהל/ת כח האדם שלך זה כן.
הוא/היא מראש יסננו לך את אלה שלמדו בישיבת לומז'ה כך שהם בכלל לא יגיעו אליך בתור מראיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
עמי נאווי כתב:

זה לא מדויק.
הוא/היא מראש יסננו לך את אלה שלמדו בישיבת לומז'ה כך שהם בכלל לא יגיעו אליך בתור מראיין.

תלוי באיזה חברה אתה עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 01:48 
באופן כללי יש הרבה תפקידים בשוק שחסומים בפני מי שלא למד מדעי המחשב\מתמטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
עמי נאווי כתב:

זה לא מדויק.

מדוייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 11:58 
בני12 כתב:
עמי נאווי כתב:

זה לא מדויק.

+1

ובנוסף לכך, צריך לזכור שאף אחד לא נולד עם ניסיון בתחום. כל אחד צריך מקום מסוים שיהיה מקום העבודה הראשון שלו.
לעובדים ללא ניסיון שרק סיימו לימודים, מוסד הלימודים הוא האינדיקציה היחידה של המעסיק להעריך את הרמה שלהם.
אני בטוח שמישהו בלי ניסיון שמראה BA מאוניברסיטת תל אביב, הוא בעל סיכויים טובים יותר מאשר מישהו בלי ניסיון שמראה BA ממכללת עמק הירדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 12:48 
בתור מדריך לשעבר בג'ון ברייס, אני חייב לציין שהמדריכים שם תותחים וגם חתיכים רצח, במיוחד המדריכים לשעבר.
לגבי לסדר לאנשים מקום עבודה, בקורסים של Java שאותם העברתי, אנשים הופנו לראיונות עבודה. לא כולם מצאו עבודה בסופו של דבר, אבל, אני מעריך שבערך חצי מהם מצאו עבודה, לרוב בעקבות ראיון שהם נשלחו אליו ע"י מחלקת ההשמה של ג'ון ברייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
הרבה מים עברו בגעתון מאז שהתעסקתי בגיוס אנשים להיי-טק באה"ק, אבל מהניסיון (הדי מוגבל) שלי, זה ביזבוז זמן וביזבוז כסף.
ללמוד אפשר לבד (לא חסר חומר ברשת), התעודה שווה לתחת ואת הזמן והכסף הזה אפשר להשקיע בפיתוח של איזו אפליקציה או אתר, מה שהולך להראות הרבה יותר מרשים בקו"ח שלך מדיפלומה של ג'ון ברייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 20:56 
נעמה5132 כתב:
באופן כללי יש הרבה תפקידים בשוק שחסומים בפני מי שלא למד מדעי המחשב\מתמטיקה.

בתיכון או באוניברסיטה?
סליחה מראש על השאלה המטומטמת :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
אוניברסיטה.
אני לא מכיר הרבה אנשים שמסתכלים על לימודי מחשבים בתיכון (אם כי עוד פעם, יש מצב שדברים השתנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אוניברסיטה.
אני לא מכיר הרבה אנשים שמסתכלים על לימודי מחשבים בתיכון (אם כי עוד פעם, יש מצב שדברים השתנו).

אתה לא עד כדי כך זקן.

ובקשר להמלצה שלך - לא כולם מסוגלים ללמוד לבד (ענין של כוח רצון ויכולת - מי שאין לו בכלל בסיס במחשבים יתקשה, לדעתי, ללמוד לבד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2011, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
יש המון קורסים מעולים ובחינם באינטרנט.
נכון, זה יותר קל עם מורה שעומד מול הפרצוף ונותן לך שיעורי בית, השאלה היא אם אתה מוכן לשלם עשרות אלפי שקלים בשביל התענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: