ציטוט:
מה זה קשור? נניח והחלטתם לשלוח שוטרים להרוס ישוב יהודי בארץ ישראל- החלטה נפשעת ומזעזעת כשלעצמה,
למה חמושים? (טכנית הם היו חמושים, לא כמילת גנאי, לשם מה הם החזיקו רובים ולמה הם השתמשו בהם בפראות? )
למה 1000?
בו נדייק, שוטרים שחמושים בכדורי גומי וכדורי צבע זה לא חמושים. לא שזה מצדיק ירי על מתנחבלים מכמה מטרים בודדים(הנוהל הוא 40 מטר אם אני לא טועה), אבל בבקשה, אל תכניס פה קונטקס כאילו אנחנו לוב.
ציטוט:
מישהו אמר לי היום "היום נורתה יריית הפתיחה במאבק על ארץ ישראל" , אני מקווה מאוד שלא כך הם הדברים ושלא נצטרך להיאבק פיזית ביהודים גם אם הם עוטים עליהם מדי משטרע ויס"מ, גם אם הם מחזירים אותנו כמה עשרות שנים אחורה בברוטליות הרעה הזאת שלהם, בעויינות, באלימות הקשה שהם מפגינים כלפינו. הדבר האחרון שאני רוצה לראות זה מחזה כזה בו אח נגד אח והמנצח- תמיד מפסיד.
אתה מדבר על היס''מניקים ששנים מפוצצים מכות מפגינים, ערבים ואוהדי כדורגל? פתאום זה מלחמת על ארץ ישראל? נו באמת
ציטוט:
הביקורת כמובן, מופנית קודם כל למקבלי ההחלטות ולמי שנתן את ההוראה. אני לא מצפה מעדר עלובים שאכלו כאפות בילדותם, ושאין בהם טיפת לב לכלום.
פה מסכים, חוסר טיפול של ממשלת ישראל והגורמים המפקחים על משטרת ישראל מביך.
ציטוט:
מי לעזאזל נתן את ההוראה להשתמש בכדורי גומי?
מי לעזאזאל חושב שיהודים מתיישבים אידאליסטים ציונים, בינהם חיילים לשעבר, ראויים לקבל יחס של אחרון מחבלי המרמרה?
מי ????
כדור גומי בשל עצמו הוא אמצעי פיזור הפגנות לגיטימי, במיוחד במפגשים טעונים בין משטרה לתושבים, במקרה שלך מתנחלים.
גם אם הם ציונים, לוחמי חופש וחיילים לשעבר, זה לא סותר.
השימוש הלא נכון, הוא הבעיה, נא תתמקד.
אה ועוד משהוא אירוני:
http://www.red-workers.com/forums/viewt ... =5&t=34595