תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 18:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בלוף חברות הביטוח הישירות
הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=781531

בהחלט לא מפתיע לגלות שכמו במערכון המפורסם של "הישראלים" על לשכת העבודה, גם כאן מדובר בעצם בכמה חברות שנמצאות באותן בעלות..הישראבלוף בהתגלמותו.
פשוט תצפו בסרטון המצורף לכתבה.
מתקשרים לחברה אחת שמקשה את המחיר ברכב מסויים, לאחר מכן מתקשרים לחברה שניה (שזו בעצם אותה חברה..) שפתאום מורידה 200 ש"ח על אותו רכב,הלקוח מתפתה וסוגר.
השירות כמובן לא חלק מהעסקה,והלקוחות מתפתים לסגור כי הם מקבלים לחץ מטורף מהנציג
כמות הסיפורים שאנחנו שומעים מדי יום(גילוי נאות,יש סוכנות ביטוח למשפחה..) על החארטות שיש בחברות האלה מדהימה, לדעתי יום אחד ייכתב ספר.
אם אתם כבר עושים ביטוח בחברות האלה תבדקו טוב טוב:
1) את תקופת הביטוח - החברות פשוט מורידות חודש מהביטוח ,המחיר יוצא יותר זול כי הלקוח בטוח שהוא עשה לשנה,והם לוקחות את הסיכון שלא יקרה כלום בחודש הראשון,או לחילופין מאשימות את הלקוח שהבהירו לו שהביטוח הוא רק ל11 חודש..
2) את כיסוי הביטוח - המון סיפורים על דירות שלא בוטחו בתכולה שהובטחה וסיכונים שסוכמו מראש,שוב,על מנת להוזיל במחיר.
3) את סוג הרכב - נתקלנו במקרים שאנשים עם יונדאי אקסנט פתאום מגלים שהביטוח שלהם הוא בכלל ליונדאי אלנטרה,והם כמובן מגלים את זה מאוחר מדיי.

נכון,יש גם סוכנים לא אמינים והשוק הזה פרוץ מדיי,אבל תעשו לעצמכם טובה,כשאתם צריכים ביטוח תתקשרו לסוכן שלכם ולא לחברות האלה שקונות אתכם בכמה פרוטות של הנחה ועובדות בשיטת "מצליח" ומתקמבנות על גב הלקוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בלוף חברות הביטוח הישירות
הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 11:17 
וכל עסקה רצינית שעושים בטלפון, תקליטו ותעבירו למחשב ותשמרו ליום שתבקשו לקבל את השירות ששילמתם בשבילו.
הם תמיד מאוד מתבלבלים מזה ונותנים לך מה שאתה רוצה.

גילוי נאות- הרכב הצנוע שלי מבוטח אצל ציטיאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 11:22 
הכי מצחיק שהכתבה הזו כאילו גלתה את אמריקה אבל הדברים ידועים מזמן לכל מי שקצת מתמצא בביטוח.

גילוי נאות- גם אני מבוטח אצל סוכנות ציטיאט, שם בטחתי את רכבי, דירתי וחיי הצנועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 11:24 
אגב גם פלאפון פעלה פעם בשני מותגים - פלאפון וEscape וזה נחשב עד היום לאחת ההברקות השיווקיות הכי גדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין את ההכללה הזו של "חברות הביטוח הישירות". אם יש חברה דפוקה, דברו עליה.
אנחנו מבוטחים ב AIG כבר הרבה זמן והם תמיד טיפלו בנו מאד יפה למרות שהם זולים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע האם הם בלוף או לא. מה שאני כן יודע הוא שעל שירות טוב צריך לשלם.
הישראלי הממוצע מחפש כל הזמן "לדפוק את המערכת" ,באנגלית זה נישמע יותר טוב.
חברות הביטוח הישיר משמשות אותי רק לבדיקת מחירים וכדי לוודא שהסוכן שלי הוגן.
שווה לשלם גם קצת יותר כדי לקבל שירות אישי וטוב. את איכות השירות רואים בעיקר כאשר יש צורך בהגשת תביעה או נתבעים. שירותי המכירה של החברות אינם החשובים למרות שלפעמים גם בזה הם כושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
גילוי נאות: גיצה הוא אליל,ולא הייתי צריך לכעוס עליו לפני חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:08 
AIG :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
שגילו כתב:

its-sick כתב:

לא מכיר את העניין של חברות הביטוח הישירות מקרוב, אבל אני אישית לא הייתי משלם שקל ל AIG בחיים שלי.
לפחות לא מבחירה.
אחת החברות הכי נגועות בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:21 
לגבי ביטוח אלמנטרי אני לא יודע, אני לא מתמצא בתחום הזה.

לגבי ביטוח פנסיוני, שבמקרה זה תחום שאני מבין בו היטב - אני יכול להגיד בלי בושה שרוב הסוכנים הם חבורת אפסים שאין להם מושג בתחום ולא שווה לשלם להם אפילו שקל על "השירות" שלהם.
בעצם, "אין להם מושג" זה במקרה הטוב. במקרה הגרוע, יש להם מושג והם פשוט מרמים אותך בלי בושה, כי הם יודעים ש-99% מהאוכלוסיה לא מבינה דבר וחצי דבר בתחום המורכב והמסובך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם מי שכתב כאן שלסוכנים יצא שם רע בגלל הרבה קומבינטורים שהרסו את המקצוע.
בשנים האחרונות לשכת סוכני הביטוח הקשו את תנאי קבלת רישיון הסוכן והאריכו את הלימודים וזה מרחיק כל מיני רמאים שבעבר בחצי שנה לימודים היו מוציאים תעודה ,שנה שנתיים עושים כסף בשיטת "מצליח" ואז אחרי התביעה הגדולה הראשונה נעלמים.
לכן אנו תמיד ממליצים ללקוחות שפונים אלינו מסוכן אחר,גם אם הם אומרים שהם סוגרים אצלו לעוד שנה,להעביר אליניו את הפוליסה כדי לראות שאין בה כל מיני קומבינות,וכמו שכתבתי,הדברים שאנו נחשפים אליהם הם מדהימים,אנשים מספרים לך שסיכמו על דבר אחד עם הסוכן או חברת הביטוח הישיר,ובפוליסה אתה מראה להם שחור על גבי לבן שפשוט עובדים עליהם.
עידן, כשביטוח ישיר ו 9 מיליון הם בעצם אותה חברה, הם מצליחים לנצל את התמימות של הרבה אנשים ולפתות אותם בכל מיני תרגילי שיווק זולים,ואנשים מתפתים ואוכלים אותה. כשקורה משהו וצריך להפעיל את הביטוח מתחיל הסיוט,אבל אנשים לומדים רק אחרי שהם נכווים והניסיון הרב שלנו מלמד שאחרי המכה הראשונה שחוטפים מהחברות האלה אנשים לא מוכנים לשמוע עליהם יותר.
תודה לכל מי שמבוטח אצלנו ופירגן בהודעה,אני אישית חושב שבביטוח מלבד המחיר חשוב גם השירות והידיעה שאתה יכול להיות רגוע כשחס וחלילה נדרשים להפעיל את הביטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:32 
ציטיאט כתב:
מסכים עם מי שכתב כאן שלסוכנים יצא שם רע בגלל הרבה קומבינטורים שהרסו את המקצוע.
בשנים האחרונות לשכת סוכני הביטוח הקשו את תנאי קבלת רישיון הסוכן והאריכו את הלימודים וזה מרחיק כל מיני רמאים שבעבר בחצי שנה לימודים היו מוציאים תעודה ,שנה שנתיים עושים כסף בשיטת "מצליח" ואז אחרי התביעה הגדולה הראשונה נעלמים.
לכן אנו תמיד ממליצים ללקוחות שפונים אלינו מסוכן אחר,גם אם הם אומרים שהם סוגרים אצלו לעוד שנה,להעביר אליניו את הפוליסה כדי לראות שאין בה כל מיני קומבינות,וכמו שכתבתי,הדברים שאנו נחשפים אליהם הם מדהימים,אנשים מספרים לך שסיכמו על דבר אחד עם הסוכן או חברת הביטוח הישיר,ובפוליסה אתה מראה להם שחור על גבי לבן שפשוט עובדים עליהם.
עידן, כשביטוח ישיר ו 9 מיליון הם בעצם אותה חברה, הם מצליחים לנצל את התמימות של הרבה אנשים ולפתות אותם בכל מיני תרגילי שיווק זולים,ואנשים מתפתים ואוכלים אותה. כשקורה משהו וצריך להפעיל את הביטוח מתחיל הסיוט,אבל אנשים לומדים רק אחרי שהם נכווים והניסיון הרב שלנו מלמד שאחרי המכה הראשונה שחוטפים מהחברות האלה אנשים לא מוכנים לשמוע עליהם יותר.
תודה לכל מי שמבוטח אצלנו ופירגן בהודעה,אני אישית חושב שבביטוח מלבד המחיר חשוב גם השירות והידיעה שאתה יכול להיות רגוע כשחס וחלילה נדרשים להפעיל את הביטוח.

מה זה "שיטת מצליח"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 22:32 
לא תתפוס אותי כתב:
אגב גם פלאפון פעלה פעם בשני מותגים - פלאפון וEscape וזה נחשב עד היום לאחת ההברקות השיווקיות הכי גדולות.

אבל כולם ידעו את זה ואף פעם לא הוסתר שזה מותג צעיר של פלאפון. לא דומה.
ואופטימי די צודק. מי שבוחר בביטוח ישיר בוחר שבגדול הוא ישלם (אולי) פחות ויקבל שרות פחות טוב. כל עוד שלא מרמים ושהבחירה הזאת היא מודעת, זה לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 11:56 
אין כזאת חברת ביטוח ששמה 9 מיליון
פשוט אין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
שגילו כתב:

its-sick כתב:

לא מכיר את העניין של חברות הביטוח הישירות מקרוב, אבל אני אישית לא הייתי משלם שקל ל AIG בחיים שלי.
לפחות לא מבחירה.

אני אוסיף ואומר שיש בבית 3 רכבים שאני דואג לחדש להם את הביטוח מדי שנה.. וכל פעם שאני מתקשר לAIG אני מתפוצץ מצחוק מהמחירים שהם מציעים. לא ברור לי איך יש להם לקוחות, או שעובדים עליי או שבאופן קבוע הנציג שמדבר איתי מתבלבל כי הם פשוט גבוהים מחברות אחרות (גם מהיקרות) במאות ולפעמים באלפי שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
אמיר כתב:
שגילו כתב:

its-sick כתב:

לפחות לא מבחירה.

אני אוסיף ואומר שיש בבית 3 רכבים שאני דואג לחדש להם את הביטוח מדי שנה.. וכל פעם שאני מתקשר לAIG אני מתפוצץ מצחוק מהמחירים שהם מציעים. לא ברור לי איך יש להם לקוחות, או שעובדים עליי או שבאופן קבוע הנציג שמדבר איתי מתבלבל כי הם פשוט גבוהים מחברות אחרות (גם מהיקרות) במאות ולפעמים באלפי שקלים.
אה, ברור שאני מתמקח פעם בשנה ומוריד אותם למחירים של המתחרות, זה דבר סטנדרטי בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 13:19 
יש מצב זה האשכול הכי תמים שראיתי ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ואם כבר מדברים על תמימות, אז היתה לי תאונת דרכים קשה כשהיה לי ביטוח באליהו דרך סוכן.
הפסדתי המון כסף כי הסוכן לא באמת טרח לעשות כלום כששכבתי חודשים בבית החולים, והיה משפט מאד מהר בלי נוכחות חברת הביטוח שלי (חברת הביטוח השניה ידעה לזרז את זה כדי לדפוק אותי).
גם חברת הביטוח אליהו עצמה התבררה כסיוט לא קטן במסגרת ביטוח החובה, זו חברה מתועבת שלעולם לא אסכים לבטח בה כלום אחרי מה שעשתה לי.
אני בטוח (שמעתי מספיק סיפורים מלקוחות אחרים של עורך הדין שלי המתמחה בתחום) שכל החברות האלה מתהגות אותו הדבר כשיש סכומים גדולים על השולחן כמו בנזקי גוף, ושום סוכן לא יעזור בזה.
מה שחשוב זה הטיפול במקרים הקטנים, ובכל התאונות הקטנות והדפיקות AIG היו יותר יעילים מהחברות הרגילות והסוכן שהיו לפני כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2011, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ואם כבר מדברים על תמימות, אז היתה לי תאונת דרכים קשה כשהיה לי ביטוח באליהו דרך סוכן.
הפסדתי המון כסף כי הסוכן לא באמת טרח לעשות כלום כששכבתי חודשים בבית החולים, והיה משפט מאד מהר בלי נוכחות חברת הביטוח שלי (חברת הביטוח השניה ידעה לזרז את זה כדי לדפוק אותי).
גם חברת הביטוח אליהו עצמה התבררה כסיוט לא קטן במסגרת ביטוח החובה, זו חברה מתועבת שלעולם לא אסכים לבטח בה כלום אחרי מה שעשתה לי.
אני בטוח (שמעתי מספיק סיפורים מלקוחות אחרים של עורך הדין שלי המתמחה בתחום) שכל החברות האלה מתהגות אותו הדבר כשיש סכומים גדולים על השולחן כמו בנזקי גוף, ושום סוכן לא יעזור בזה.
מה שחשוב זה הטיפול במקרים הקטנים, ובכל התאונות הקטנות והדפיקות AIG היו יותר יעילים מהחברות הרגילות והסוכן שהיו לפני כן.

בדיוק בגלל מקרים כאלה צריך סוכן טוב שידאג במקרה הצורך.
בחירת הסוכן צריכה להיות לפי המלצות מאנשים קרובים שצברו ניסיון ולא לפי מי שמוריד עוד שקל ומבטיח הבטחות בטלפון שלא מגובות בניירות.
וכמו שכבר העירו כאן(לת"א) - תקליטו שיחות עם נותני שירות,זה כלי חשוב מאוד מאוחר יותר כשמתעוררות בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2011, 06:31 
בחיאת,
עד עכשיו לא ידעתם שזו אותה חברה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2011, 09:59 
הגישה שלי היא שהלקוח צריך לחקור ולבדוק ולשאול ולדעת ואין על מי להלין אלא על עצמו. בכל מה שקשור למחירים, אפשרויות, וכן, גם לדעת ששתי חברות זו אותה בעלות. ובטח שגם לעבור על הסכמים גם אם הם נכתבו באופן שיקשה עליכם את הקריאה בהם.
כנל לגבי חברות התקשורת והבנקים. יש דברים שאם לא תשאל ותבדוק פשוט לא תדע ותשלם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2011, 11:48 
קומוניסים כתב:
הגישה שלי היא שהלקוח צריך לחקור ולבדוק ולשאול ולדעת ואין על מי להלין אלא על עצמו. בכל מה שקשור למחירים, אפשרויות, וכן, גם לדעת ששתי חברות זו אותה בעלות. ובטח שגם לעבור על הסכמים גם אם הם נכתבו באופן שיקשה עליכם את הקריאה בהם.
כנל לגבי חברות התקשורת והבנקים. יש דברים שאם לא תשאל ותבדוק פשוט לא תדע ותשלם יותר.

:LOL2:
תסתכל שוב על ההסכם שלך מול הסלולאר/בנק/חברת ביטוח/כבלים.
סתם דוגמא ששמעתי לא מזמן- גם אם קיבלת מחיר מבצע קבוע ל X שנים (נניח 200 ש"ח), לחברה יש זכות להעלות את המחיר (הצמדה למדד כו') למרות שבחוזה המבצע כתוב במפורש שאתה משלם 200 ש"ח לחודש למשך X שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2011, 12:03 
אוגוסטוס היל כתב:
קומוניסים כתב:

סתם דוגמא ששמעתי לא מזמן- גם אם קיבלת מחיר מבצע קבוע ל X שנים (נניח 200 ש"ח), לחברה יש זכות להעלות את המחיר (הצמדה למדד כו') למרות שבחוזה המבצע כתוב במפורש שאתה משלם 200 ש"ח לחודש למשך X שנים.

אם זה באמת חשוב לך, אתה לא חייב לחתום במקום, קח עותק לבית ותתחיל לקרוא בזמנך החופשי.
אני יודע בדיוק איך זה נראה אבל זה שהאותיות קטנות מאוד והכל צפוף לא אומר שאתה לא יכול לסרוק בבית ולהגדיל ולקרוא לאט לאט. או לחילופין להעביר לעו"ד ש(לא) יעשה את זה במקומך.
שוב, המערכות האלו חזקות והכוח בידיהן אבל אנשים מרגישים בנוח לא לשאול ולא לדעת ולחתום על כל דבר ואחרי זה מתלוננים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2011, 13:17 
אוגוסטוס היל כתב:
קומוניסים כתב:

זה לא אפשרי כבר כמה חודשים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2011, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

או באופן אלטרנטיבי, אפשר להעביר חוק שמחייב חוזים כאלו להיות כתובים בשפה של בני אדם (ובופנט שבני אדם יכולים לקרוא).
אבל אתה יודע, זה יפגע בזכות הטבעית וההיסטורית של חברות לעבוד על לקוחות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2011, 22:56 
לא תתפוס אותי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
קומוניסים כתב:

זה לא אפשרי כבר כמה חודשים טובים.

במו אוזניי שמעתי לפני שבוע את אביב לביא מדבר בתכנית שלו עם איזה עו"ד מהאגודה לצרכנות על הנושא והם אמרו שזה מסריח אבל חוקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: