תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 22:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה שכבר שאלו את כולכם
הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
ואני מניח שהרוב כבר יודעים לענות:
"מה זאת אומרת אוהדי הפועל? ואם מחליפי את כל השחקנים של מכבי בשל הפועל? אתם עדיין אוהדי הפועל?"
היום, ותבינו, אני בן 26, העלו את השאלה הזו רמה:
"נניח ואתם קופצים בזמן 100 שנים, ובזמן הזה הקהל של הפועל הפך שחצן מגעיל מתנשא וגזען, והקהל של מכבי הפך צנוע שוויוני וסוציאליסט, את מי תאהדו אז?"
האמת, שאלה קשה. אבל אני לא אגיד מה עניתי, אני רוצה לשמוע אתכם קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה שכבר שאלו את כולכם
הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
מזאת אומרת?
1.עוד 100 שנה אנו לא נהיה :D
2.מכבי כאילו תהיה הפועל בשם אחר?מה ההגיון פה?מה יש לענות?איך אני שונא את השאלות "אם" לא יקרה,הם ישארו תתי אדם,שחצנים ומגעילים עד סוף חייהם

נערך לאחרונה על ידי Yobov בתאריך 24 פברואר 2011, 00:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
התעסקו בזה לפניך ותודה לקלדרון ששם את זה בפועלים באדום
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
עלי מוהר :HEART2:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
עלי מוהר :HEART2:

כן, אני מתגעגע לימי שישי, אני מתגעגע לעיתון העיר המיתולוגי. עשה לי קצת עצוב, אבל כל פעם להיזכר בטור שלו מרגיש כאילו הוא חי איתנו, שמח בניצחונות ועצוב בהפסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 00:24 
באמת שאין פה שאלה. ובאותה נשימה השאלה עצמה ילדותית ומניפוליטיבית להחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל, :ROSE: .
דבר שני, אני גם לא אוהב שאלות אם, אבל כפי שאמר לי חבר (חכם), כשאתה רוצה לבדוק סיטואציה מעניינת אתה צריך לבדוק מקרי קצה. לא לשאול אם אתה מעדיף מליון שקל או 10 אגורות.

ולמרות מה שכתוב באותו טור נפלא מעלי, אני דווקא חושב שיכול לבוא יום ובו הפועל היא מכבי. הרי צצים בינינו שחצנים מתנשאים מגעילים בזמן שאנו מדברים. אותו דור צעיר שחושב שהפועל=ניצחון ותו לא.

אז אני שואל, אם בחלוף השנים הדור השולט באוירה סביב הפועל הוא דור שחצן מגעיל ומתנשא, ודווקא הדור של מכבי שספג מכות קשות לאורך שנים רבות(כובש צמד בדרבי) הוא זה שהפך להיות צנוע יותר, וכן הלאה.

מה אז אתה, כיצור זר לעולם שנגלה אליך, מה אתה עושה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

זו תשובה נורא קלה, אבל מפספסת לגמרי את מטרת האשכול. אתה יכול לבחור להשתתף במשחק, ואתה יכול שלא.

הרי אתה חייב להסכים שלו היית נולד למציאות שונה, נאמר מכביסטית, היית היום אדם אחר לחלוטין. זו לא שאלה.
השאלה היא מה זה בעצם הפועל.
אנחנו מכירים ביישות הזאת, "הפועל", כמשהו אחר, כל אחד והניואנסים הקטנים שלו, אבל כולנו מסכימים על הבסיס.
אז השאלה היא מה אם השתלטו לך על הקבוצה, על ההווייה, על הקהל, חבורת אנשים שהקשר בינם לבין "הפועל" שלך אינו קיים עוד. האם גם אז תבוא לבלומפילד לעודד כל שבת? האם תמשיך ללבוש אדום?

אגב, תשובה חלקית קיבלנו בכדורסל, אבל רק חלקית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 00:46 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

זו תשובה נורא קלה, אבל מפספסת לגמרי את מטרת האשכול. אתה יכול לבחור להשתתף במשחק, ואתה יכול שלא.

הרי אתה חייב להסכים שלו היית נולד למציאות שונה, נאמר מכביסטית, היית היום אדם אחר לחלוטין. זו לא שאלה.
השאלה היא מה זה בעצם הפועל.
אנחנו מכירים ביישות הזאת, "הפועל", כמשהו אחר, כל אחד והניואנסים הקטנים שלו, אבל כולנו מסכימים על הבסיס.
אז השאלה היא מה אם השתלטו לך על הקבוצה, על ההווייה, על הקהל, חבורת אנשים שהקשר בינם לבין "הפועל" שלך אינו קיים עוד. האם גם אז תבוא לבלומפילד לעודד כל שבת? האם תמשיך ללבוש אדום?

אגב, תשובה חלקית קיבלנו בכדורסל, אבל רק חלקית

נדמה לי שהייתי די ברור שאני לא במשחק הזה, ואני לחלוטין חולק על הלוגיקה שמנחה את המשחק הזה.
שיהיה בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
עלי מוהר טועה ומטעה (קשה לכתוב את הביטוי הזה בלשון עבר) כשהוא תולה את המקקיסטיות בנצחונות עצמם במקום בדרך שהם הושגו. אין שום דבר רע בנצחונות ללא סוף שמושגים באופן ספורטיבי והוגן.
מקקי שנואה עלי בשל חוסר הספורטיביות, שמורכב מכל כך הרבה דברים שטחנו אותם מספיק. אצלם "נצחון בכל מחיר" כולל "מחיר" של חוסר ספורטיביות.
קשה לי להאמין שזה יכול היה לקרות באיזושהי קבוצה בלי השחיתות של דון שימון. הוא עצמו מקרה ייחודי, שאין טעם לדון במה היה קורה אם הוא היה איש הפועל.
אם הקבוצה היתה הולכת הדרך של חוסר ספורטיביות, אין לי ספק שהייתי מתרחק ממנה רגשית. זה היה קורה מעצמו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
עלי מוהר טועה ומטעה (קשה לכתוב את הביטוי הזה בלשון עבר) כשהוא תולה את המקקיסטיות בנצחונות עצמם במקום בדרך שהם הושגו. אין שום דבר רע בנצחונות ללא סוף שמושגים באופן ספורטיבי והוגן.
מקקי שנואה עלי בשל חוסר הספורטיביות, שמורכב מכל כך הרבה דברים שטחנו אותם מספיק. אצלם "נצחון בכל מחיר" כולל "מחיר" של חוסר ספורטיביות.
קשה לי להאמין שזה יכול היה לקרות באיזושהי קבוצה בלי השחיתות של דון שימון. הוא עצמו מקרה ייחודי, שאין טעם לדון במה היה קורה אם הוא היה איש הפועל.
אם הקבוצה היתה הולכת הדרך של חוסר ספורטיביות, אין לי ספק שהייתי מתרחק ממנה רגשית. זה היה קורה מעצמו.

אני כמובן מסכים, שאתה מחובר לקבוצה רגשית רק כיהיא מתאימה למערכת המוסר שלך (פחות או יותר).
השאלה היא שאלה תאורטית, ובה העולם השתגע ומכבי היא זו שמתאימה למערכת הזו והפועל לא.
האם אז, בתור חובב כדורגל, היית מתחבר פתאום למכבי (מאשר פשוט מתרחק רגשית מכל קבוצה אחרת). ואם לא, אז למה בעצם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 09:24 
זה שטויות.

אני נהייתי אוהד הפועל בלי לדעת אם היא וינרית, לוזרית או אם האוהדים שלה שחצנים או לא.

אני כן הגעתי לאהדה הזו בגלל ההקשר הפוליטי, כקבוצה שבזמנו הייתה מזוהה עם מפלגת העבודה, בימים שרוב המדינה התפצלה בין מצביעי ליכוד ועבודה.

מן הסתם, אם הקבוצה הייתה הופכת להיות מזוהה עם פאשיזם ולאומנות, זה היה פוגע בהזדהות שלי עם המועדון והייתי מפסיק להגיע.

אני גם די בטוח שיש לא מעט אוהדי מכבי ת"א שהתרחקו מהקבוצה שלהם בשנים האחרונות, בין היתר על רקע גילויי הלאומנות אצלם בקהל. אני אפילו מכיר כמה כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 09:43 
נועם שחם כתב:
זה שטויות.

אני נהייתי אוהד הפועל בלי לדעת אם היא וינרית, לוזרית או אם האוהדים שלה שחצנים או לא.

אני כן הגעתי לאהדה הזו בגלל ההקשר הפוליטי, כקבוצה שבזמנו הייתה מזוהה עם מפלגת העבודה, בימים שרוב המדינה התפצלה בין מצביעי ליכוד ועבודה.

מן הסתם, אם הקבוצה הייתה הופכת להיות מזוהה עם פאשיזם ולאומנות, זה היה פוגע בהזדהות שלי עם המועדון והייתי מפסיק להגיע.

אני גם די בטוח שיש לא מעט אוהדי מכבי ת"א שהתרחקו מהקבוצה שלהם בשנים האחרונות, בין היתר על רקע גילויי הלאומנות אצלם בקהל. אני אפילו מכיר כמה כאלו.

אני התאהבתי בהפועל למרות שכבר הייתי לי מודעות פוליטית והבנתי שהקבוצה מזוהה בעיני אנשים עם השמאל.. אבל האהבה הייתה חזקה יותר :hapoel: כמובן כשגדלתי הבנתי שאין שום קשר אמיתי בין הפועל אהובתי לשמאל הפוליטי-מדיני ההרסני.. ואם כבר ההפך.. הפועלים שעבדו את הארץ והאדמה באהבה ורינה הם המתנחלים האמיתיים כשמדברים על תקופת טרום הקמת המדינה בוודאי..
גם אם בעיני אנשים הפועל תצטייר כשחצנית (יהיה קצת קשה להשתחצן ממעמקי הליגות הנמוכות) אני לא חושב שמשהו ישתנה מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
נועם שחם כתב:
זה שטויות.

אני התאהבתי בהפועל למרות שכבר הייתי לי מודעות פוליטית והבנתי שהקבוצה מזוהה בעיני אנשים עם השמאל.. אבל האהבה הייתה חזקה יותר :hapoel: כמובן כשגדלתי הבנתי שאין שום קשר אמיתי בין הפועל אהובתי לשמאל הפוליטי-מדיני ההרסני.. ואם כבר ההפך.. הפועלים שעבדו את הארץ והאדמה באהבה ורינה הם המתנחלים האמיתיים כשמדברים על תקופת טרום הקמת המדינה בוודאי..
גם אם בעיני אנשים הפועל תצטייר כשחצנית (יהיה קצת קשה להשתחצן ממעמקי הליגות הנמוכות) אני לא חושב שמשהו ישתנה מבחינתי.

שאני התחלתי לאהוד את הפועל הייתי יותר ימני מהיום, וגם צעיר בהרבה ממה שאני עכשיו מן הסתם. אגב, מי שעשה אותי "שרוף", והכניס אותי חזק חזק לעניינים הוא אוהד מטורף שהיום כבר בן 36,ימני קיצוני במלוא מובן המילה וקפיטליסט מובהק. מאז שיצא המושג "מנוי" יש לו כזה. בשבילו הפועל זה באמת החיים.
מה שכן לא הייתי אוהד הפועל מהבית, אבל בבית תמיד שנאו את היהירות של מכבי תל אביב כדורסל, ואחר כך גם כדורגל, כך ששחצנות עד היום מגעיל אותי. עד היום אבא שלי (בן 67) אומר שבלי שמעון מזרחי לך תדע אם הוא היה תולה פוסטרים של הפועל מהעיתון בחדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
נועם שחם כתב:
זה שטויות.

הפועל הוקמה ע"י ההסדרות ואם אני לא טועה ההסדרות היה גוף שמאלני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
אני קצת מצטער שזה נגרר לזה, אבל אני חייב לומר את דעתי בנושא ההזדהות הימנית-שמאלנית.

אין ולו הקשר הקטן ביותר, בין הפועל של היום ואיזושהי הזדהות מדינית, ימין או שמאל.
מה שכן יש, זה הזדהות חברתית, סוציאליסטית.
זה נכון שיש קפיטליסטים אוהדי הפועל, אבל אני חושב שאני יכול להגיד בביטחון די מלא שגזענים לא תמצא בינינו, ולעזור לחלש נמצא אצל רובנו הרבה מעל האינטרס האישי. גם אם זה לא בא לידי ביטוי ביום-יום.

אגב, אולי אני תמים ונאיבי, אבל בלי ההזדהות הזו-אם נשאר רק עם הכדורגל- אין לי לפחות מה לחפש פה. כי כמה שאני אוהב את המשחק, הוא לבד לא מחזיק אותי פה. אז אל תנסו חזק מדי לפוצץ לי את הבועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 11:12 
אדום נחמד כתב:
אני קצת מצטער שזה נגרר לזה, אבל אני חייב לומר את דעתי בנושא ההזדהות הימנית-שמאלנית.

אין ולו הקשר הקטן ביותר, בין הפועל של היום ואיזושהי הזדהות מדינית, ימין או שמאל.
מה שכן יש, זה הזדהות חברתית, סוציאליסטית.
זה נכון שיש קפיטליסטים אוהדי הפועל, אבל אני חושב שאני יכול להגיד בביטחון די מלא שגזענים לא תמצא בינינו, ולעזור לחלש נמצא אצל רובנו הרבה מעל האינטרס האישי. גם אם זה לא בא לידי ביטוי ביום-יום.

אגב, אולי אני תמים ונאיבי, אבל בלי ההזדהות הזו-אם נשאר רק עם הכדורגל- אין לי לפחות מה לחפש פה. כי כמה שאני אוהב את המשחק, הוא לבד לא מחזיק אותי פה. אז אל תנסו חזק מדי לפוצץ לי את הבועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 11:57 
בן דודי האהוב מארגנטינה אמר לי פעם בערך כך, כששאלתי אותו למה הפסיק להתעניין בכדורגל: בהתחלה הייתי אוהד שרוף (של ריבר), בלי להבין ממש מה זה אומר, והייתי הולך למשחקים, מעודד והכל. ולאט לאט, אחרי שהתבגרתי קצת, תפסתי את עצמי והבנתי שאני אוהד של הקבוצה הצפונית העשירה והמעצבנת ביותר בארגנטינה. וזה כבר לא היה אותו דבר. ולעבור לקבוצה אחרת כבר אי אפשר. אז זהו, מתנתקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
בן דודי האהוב מארגנטינה אמר לי פעם בערך כך, כששאלתי אותו למה הפסיק להתעניין בכדורגל: בהתחלה הייתי אוהד שרוף (של ריבר), בלי להבין ממש מה זה אומר, והייתי הולך למשחקים, מעודד והכל. ולאט לאט, אחרי שהתבגרתי קצת, תפסתי את עצמי והבנתי שאני אוהד של הקבוצה הצפונית העשירה והמעצבנת ביותר בארגנטינה. וזה כבר לא היה אותו דבר. ולעבור לקבוצה אחרת כבר אי אפשר. אז זהו, מתנתקים.

:ROSE: .
ולעומת זאת, חבר שלי הגיע לפני כמה שנים מברית המועצות, שם היתה לו קבוצה.
בארץ הוא חיפש קבוצה להתחבר אליה והגיע להפועל באופן טבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 12:04 
להגיד שאין שום קשר בין פוליטיקה ושמאל להפועל זאת תמימות במקרה הטוב
ציטוט:
זה שטויות.

ככה גם אבא שלי,
ובגלל זה אני אוהד הפועל היום
שום קשר לשחצנות או מכביסטיות
זה משהו שלמדתי לשנוא בגלל שהייתי הפועל ולא הפוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 12:35 
איציק
באמת אין לך בעיה עם אלופה נצחית בכדורסלשהרסה את הענף בארץ ובאירופה?
אני מתעלם במודע מגילויי חוסר ההגינות והאנטי ספורטיביות שאפיינו ומאפיינים את ההתנהלות המכבית בארבעים השנים האחרונות ואשר לפחות בכמה מקרים איפשרו את שרשרת ההצלחות הבלתי נתפסת הזאת
לתפיסתי ,אין בכלל אפשרות להמשיך ולאהוד קבוצה שזוכה שנה אחר שנה באליפות ובגביע במשך תקופה שהיא הרבה פחות מארבעים שנה ,גם אם היא ספורטיבית והוגנת ,פשוט מכיוון שזה הופך למשעמם ושגרתי ובעיקר מכיוון שאחת החוויות המעצבות החזקות ביותר של כל אוהד היא לחוות הפסד וכשלון
בלי לחוות זאת אינך יכול להיות אוהד במאה אחוז וזה בדיוק מה שחסר לאוהדי מכבי בכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 12:35 
איציק
אני מתעלם במודע מגילויי חוסר ההגינות והאנטי ספורטיביות שאפיינו ומאפיינים את ההתנהלות המכבית בארבעים השנים האחרונות ואשר לפחות בכמה מקרים איפשרו את שרשרת ההצלחות הבלתי נתפסת הזאת
לתפיסתי ,אין בכלל אפשרות להמשיך ולאהוד קבוצה שזוכה שנה אחר שנה באליפות ובגביע במשך תקופה שהיא הרבה פחות מארבעים שנה ,גם אם היא ספורטיבית והוגנת ,פשוט מכיוון שזה הופך למשעמם ושגרתי ובעיקר מכיוון שאחת החוויות המעצבות החזקות ביותר של כל אוהד היא לחוות הפסד וכשלון
בלי לחוות זאת אינך יכול להיות אוהד במאה אחוז וזה בדיוק מה שחסר לאוהדי מכבי בכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
איציק
אם יש במקום זה אתגר אמיתי וארוך באירופה, אז על הענן שלי הליגה בארץ.
בספורט המטרה היא נצחון. להפסיד בכוונה בשביל שכולם ירגישו שיש תחרות? כן בטח.
אם להפועל בכדורגל יהיה בית הספר מופלא כך ששחקני הבית ידרסו את הליגה 50 שנה ועיקר האתגר יהיה בליגת האלופות- סבבה. העיקר שזה לא יבוא בזכות הטיות חיצוניות לספורט.
הבעיה שלי עם המקקיסטים מהסל היא רק הדרך שבה זה הושג, לא עצם מה שהושג.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל, מעולם לא טענתי שאנחנו אוהדי הפועל כי יש לנו אישיות כזו או אחרת
לבנאדם בן 14 שמתחיל להבין מה זה לאהוד קבוצה לא יכולה להיות אישיות כלשהי, בטח לא אחת מעוצבת.
היופי זה שגדלנו לתוך זה, והיום אנחנו אנשים שאלו הם אמות המידה שלנו. לו היינו גדלים בצד השני של הכביש הם כנראה היו שונים לגמרי. ממש כפי שהיה המצב לו היינו נולדים להורים פלסטינאים. ותחסכו ממני אשכול פוליטי בבקשה.

אגב, לו היינו אלופה נצחית בכדורסל או כדורגל, ובנוסף אופי האוהדים היה משתנה אז אתה צודק, אבל זה לאו דווקא חייב לקרות, וכולי תקוה שזה לא יקרה לעולם (דור אוהדים דוחה, לא ריבוי הצלחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
מעניין להפנות את השאלה הזאת לאוהדי הצהבת-סל משנות החמישים והשישים.
אני לא יודע מה היא היתה בשנים הללו, אך בטוח לא הריקבון ברמת הניהול המופתי של הדון.

לשאלתך, אין סיכוי לאהוד קבוצה שונה מהפועל. וג םמה שהבלונדיני עם הנעל האדומה כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 15:58 
ציטוט:
האם היינו רוכשים פלאפונים?

רק אני שמתי לב לשורה הזאת? מדהים עד כמה העולם השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 18:10 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:

זה בדיוק מה שהיה קורה לי.
אם הייתי קופץ בזמן לעוד 100 שנה והפועל היתה כמו שפותח האשכול תיאר - הייתי מפסיק להתעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
הזדהות עם הערכים שהקבוצה והקהל מייצגים (כמובן שההזדהות הזו היא סובייקטיבית. ע"ע קומוניסים שאני מאוד אוהב לעומת סטיב ביקובי הדדי [לא מכיר]. שניהם רואים את הערכים שבהם הם מאמינים מתאימים לערכים שהפועל מייצגת למרות שהערכים ששניהם מאמינים בהם רחוקים מלהיות דומים) היא דבר ששומר על אהדה בטווח הרחוק.

אפשר להיות אוהד מבלי להבין או מבלי להתחבר לקהל כמה שנים, אבל אני לא חושב שיכול להיות אוהד בחייו הבוגרים שלא מזדהה כלל עם הקבוצה ולא מוצא שום הזדהות עם הקהל.

יומרני מצדי לדבר על דברים כאלה בגלל גילי הצעיר אבל בהחלט נשאבתי כל כך חזק לתוך עניין האהדה (ומה שמעבר) בגלל ערכים ואידיאולוגיה שאני מוצא בקבוצה ובקהל. אם היה זה קהל עם אופי בית"רי או קבוצה עם האופי של מ.כ חיפה אני די בטוח שלא הייתי נשאר אוהד, או לפחות לא כמו שאני אוהד של הפועל

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
הזדהות עם הערכים שהקבוצה והקהל מייצגים (כמובן שההזדהות הזו היא סובייקטיבית. ע"ע קומוניסים שאני מאוד אוהב לעומת סטיב ביקובי הדדי [לא מכיר] . שניהם רואים את הערכים שבהם הם מאמינים מתאימים לערכים שהפועל מייצגת למרות שהערכים ששניהם מאמינים בהם רחוקים מלהיות דומים) היא דבר ששומר על אהדה בטווח הרחוק.

אפשר להיות אוהד מבלי להבין או מבלי להתחבר לקהל כמה שנים, אבל אני לא חושב שיכול להיות אוהד בחייו הבוגרים שלא מזדהה כלל עם הקבוצה ולא מוצא שום הזדהות עם הקהל.

יומרני מצדי לדבר על דברים כאלה בגלל גילי הצעיר אבל בהחלט נשאבתי כל כך חזק לתוך עניין האהדה (ומה שמעבר) בגלל ערכים ואידיאולוגיה שאני מוצא בקבוצה ובקהל. אם היה זה קהל עם אופי בית"רי או קבוצה עם האופי של מ.כ חיפה אני די בטוח שלא הייתי נשאר אוהד, או לפחות לא כמו שאני אוהד של הפועל
:hapoel:

אני לא מתיימר לחשוב כך. כמו שאמרתי, אני משוכנע שעצם זה שנולדנו לתוך הפועל, עולם המושגים והערכים שלנו התעצב בהתאם.
עובדה, יש מספיק אנשים שלא אוהדי הפועל. זה לא אומר שהם נולדו ככה, הם פשוט התעצבו לתוך זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 01:42 
אחד אדום כתב:
התעסקו בזה לפניך ותודה לקלדרון ששם את זה בפועלים באדום
תמונה

אגב, סתכלו על התאריך של הטור :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: