תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 אוגוסט 2025, 08:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בשקט, ומתחת לרדאר - איצטדיון חדש בב"ש
הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 09:50 
עפר דגמי לעולם כתב:
נועם שחם כתב:
כותרת האשכול די מצחיקה.

בבאר שבע מדברים כבר שנים על אצטדיון חדש ועדין לא התחילו שם עבודות.

זה שפרסמו מכרז זה יפה, אבל בוא נראה מתי יהיו דחפורים בשטח.

באופן כללי, הבעיה העיקרית היא שלהקים אצטדיון נורמאלי בסטנדרט אירופי סביר, זו עלות של 150-170 מליון ש"ח מינימום. לרוב הרשויות המקומיות אין את היכולת להשקיע תקציבים כאלו, וגם המימון של הטוטו לא ממש מספיק.

קרן המתקנים הקציבה 450-500 מיליון שקלים לחמישה אצטדיונים:

1. חיפה
2. נתניה
3. פ"ת
4. ב"ש
5. אצטדיון לדרוזים בעיר כרמל

היא נותנת 90-100 מיליון שקלים לאצטדיון. 40 מגיע מהרשות המקומית ועוד 30-40 מספונסרים. הסיבה שבחיפה בונים במרץ רב, זה סמי עופר. הסיבה שבפ"ת כמעט סיימו זו השקעה גבוהה יותר של העיריה ולך תדע מה עוד...

הא? על מה אתה מדבר? אחרי העליה שהייתה בעלות הבניה והירידה בשער הדולר, החלק של סמי עופר ירד לסביבות ה15 אחוז, ומדובר באצטדיון עם ההשקעה הגדולה ביותר אי פעם וגדולה פי כמה מהאחרים. אין לזה שום קשר, בחיפה השתדלו ללמוד את הלקחים מהבלגן שקרה בנתניה והצוות שעבד על האצטדיון התקשר עם שמות גדולים בעולם, ההידוק הכלכלי נעשה בקפידה, וגם עכשיו, למרות אותה עליה בעלות הבניה שאירעה עקב ההתיקרות הגדולה שחלה בעולם מאז שהתחילו לתכנן אותו, ורמזים שהולכים לקצץ לכן באלמנטים שונים ( להוריד קצת מגרשי חניה וכד' ) ואיומים משפטיים ואחרים, העבודה שם מתקדמת במרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
י.כוס - כתבנו בקריות :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
איפה ולמה זה פחות חשוב.
מה שחשוב זה מתי.
בת"א חייב להיות מתקן ראוי לשנות האלפיים בן כ-30 אלף מקומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 10:01 
נו דגמי, תוכנית עתידית, כאלה יש במדינת ישראל מאות, ואנחנו לא מי יודע כמה מצטיינים בכאלה, אתה יודע.

להלן ראיון פרידה של פרצלציה מלפני שבועיים:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1214906.html

אני מכיר עשרות רבות של אצטדיונים אירופאיים שהשתפצו תוך כדי המשך משחק בהם, חלקם ראיתי במו עיניי במהלך השיפוצים, ונראה לי שאין מניעה שתוכנית רצינית לשדרוג בלומפילד לא תכריח אותנו לעבור זמנית, אבל אם זה המחיר שצריך לשלם בשביל שנרוויח את בלומפילד, גדול, משופץ, מתאים למאה ה21 ובעיקר מקובע כאצטדיון ההווה והעתיד שלנו, אני אסבול שנה באיכסטדיון עם הרבה גלולות הקאה.
לא שאני מתנגד שיבנו למכבי אצטדיון בקרית שלום, או שיעברו לאיכסטדיון לכשייבנה מחדש... זו המורשת שלך, מיטש!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 10:06 
עפר דגמי לעולם כתב:
נועם שחם כתב:
כותרת האשכול די מצחיקה.

באופן כללי, הבעיה העיקרית היא שלהקים אצטדיון נורמאלי בסטנדרט אירופי סביר, זו עלות של 150-170 מליון ש"ח מינימום. לרוב הרשויות המקומיות אין את היכולת להשקיע תקציבים כאלו, וגם המימון של הטוטו לא ממש מספיק.

1. חיפה
2. נתניה
3. פ"ת
4. ב"ש

היא נותנת 90-100 מיליון שקלים לאצטדיון. 40 מגיע מהרשות המקומית ועוד 30-40 מספונסרים. הסיבה שבחיפה בונים במרץ רב, זה סמי עופר. הסיבה שבפ"ת כמעט סיימו זו השקעה גבוהה יותר של העיריה ולך תדע מה עוד...

מה זה "קרן המתקנים"? של הטוטו? כי עד כמה שידוע לי, בפ"ת הטוטו נותן משהו כמו 50 מליון ש"ח גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
המגרשים בנתניה ובפ"ת מסתמנים כמרגשים כנ"ל המגרש בעכו...חיפה וב"ש מסתמנים כמשוכללים ומפלצתיים
כמה מקומות יהיו באיצטדיונים האלה..
והארנה בחולון אחד האדירים !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
nati כתב:
עוד כמה שנים אם לא יגדלו את המקדש בצורה רצינית(לא 1000-3000 מושבים)הוא יהיה האיצטדיון השביעי בארץ.

הוא אצטדיון בן 50.
להזכירך, כשימק"א היה בן 50 הוא כבר לא היה קיים.

קישתא.

מה קרה, הסטופר שלך נתקע ב 50?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 11:50 
ג'וסוס - מה קורה בשטח בחיפה? עבודות מתקדמות במרץ? זז משהו? יש בטון או שעדיין רק חופרים באדמה + כמה קלונסאות?
ואולי כחיפאי אתה גם יודע מה מתוכנן להיות ברוממה המחודש?

מור עזרן - על מה אתה מדבר בחולון? יש תוכנית כבר למגרש שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 11:59 
אני יודע שהעבודות מתקדמות במרץ, אבל לא יצא לי לעלות או לרדת בכביש פרויד בשעות היום בשבועות האחרונים. אני יכול לשאול מישהו אם זה כל כך חשוב, אבל אם עיניו של המשתמש יהלום אדום לא טרוטות מדי בבוקר, הוא יוכל לעדכן.

רוממה החדש אמור להיפתח עוד שנה, ומה זאת אומרת מה מתוכנן להיות בו? 5000 מקומות אתה יודע, מה עוד אתה רוצה לדעת? אני יכול להגיד מה לא יהיה, וזה חניה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
ג'וסוס - מה קורה בשטח בחיפה? עבודות מתקדמות במרץ? זז משהו? יש בטון או שעדיין רק חופרים באדמה + כמה קלונסאות?

רוממה עובר שיפוץ מבנה + הגדלה ל- 5,000 מקומות (לפי מה שאומרים הרחבת האולם ל- 5,000 לא תתבצע בתום מועד השיפוץ הראשוני) + מיזוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 12:03 
1) יאללה יהלום, תעדכן!

2) בקשר לרוממה, שמעתי איפשהו שהיה להם בעיות תקציב עם הגדלת ההיכל, ובסופו של דבר הוא לא יורחב אלה רק ישופץ (יבטלו את היציע התחתון המצחיק שהיה שם וירימו את הפרקט). לא יודע כמה זה נכון או לא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 12:03 
יהלום אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:

רוממה עובר שיפוץ מבנה + הגדלה ל- 5,000 מקומות (לפי מה שאומרים הרחבת האולם ל- 5,000 לא תתבצע בתום מועד השיפוץ הראשוני) + מיזוג

אם סגרו אולם לשנה (וזה רק בינתיים) ובסוף יהייה בו אותו מספר מקומות, זה יהייה פשוט אדיר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אני יודע שהעבודות מתקדמות במרץ, אבל לא יצא לי לעלות או לרדת בכביש פרויד בשעות היום בשבועות האחרונים. אני יכול לשאול מישהו אם זה כל כך חשוב, אבל אם עיניו של המשתמש יהלום אדום לא טרוטות מדי בבוקר, הוא יוכל לעדכן.

רוממה החדש אמור להיפתח עוד שנה, ומה זאת אומרת מה מתוכנן להיות בו? 5000 מקומות אתה יודע, מה עוד אתה רוצה לדעת? אני יכול להגיד מה לא יהיה, וזה חניה....

ממה שאני רואה בעיקר חפירות. קשה לראות מה קורה מבחינת התשתית והיסודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
יהלום אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:

אם סגרו אולם לשנה (וזה רק בינתיים) ובסוף יהייה בו אותו מספר מקומות, זה יהייה פשוט אדיר...

הבעיה ברוממה שכדי להרחיבו ל- 5,000 מקומות היה צורך בהרס המבנה מאחורי הסלים וכך להוסיף עוד מושבים.
בעבר פורסם שלקבלן לא ניתנו האישורים הרלוונטיים עד סוף 2010 ולכן התוספות האלה לא יהיו בפתיחה של האולם בסוף 2011.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 12:25 
יהלום אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
יהלום אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:

הבעיה ברוממה שכדי להרחיבו ל- 5,000 מקומות היה צורך בהרס המבנה מאחורי הסלים וכך להוסיף עוד מושבים.
בעבר פורסם שלקבלן לא ניתנו האישורים הרלוונטיים עד סוף 2010 ולכן התוספות האלה לא יהיו בפתיחה של האולם בסוף 2011.

ממה שאני זוכר הפתיחה נדחתה ( נכון לעכשיו... ) ל2012.
וה5000 נשארו כפי שהם.

http://www.yedhaifa.co.il/?211-18-1002

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
יהלום אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
יהלום אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:

ממה שאני זוכר הפתיחה נדחתה ( נכון לעכשיו... ) ל2012.
וה5000 נשארו כפי שהם.

http://www.yedhaifa.co.il/?211-18-1002

טוב זו כתבה אחרי אותה ידיעה שהיתה בכלבו, יתכן והבעיה אכן נפתרה.
שטלים ממרכז הקונגרסים ומלב המפרץ במקום חניון? WTF? הם עושים צחוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 12:37 
כן =)
ולא מופיע שם השאטלים מהגרנד קניון...
בקיצור, אם כשהאולם הזה התמלא ממופעים של חנוכה, כל האזור נסתם, אז עם עוד 2000 איש שיגיעו לחפש חניה שלא קיימת יהיה מוי כיף! לפחות פתחו את המנהרות מאז =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כן =)
ולא מופיע שם השאטלים מהגרנד קניון...
בקיצור, אם כשהאולם הזה התמלא ממופעים של חנוכה, כל האזור נסתם, אז עם עוד 2000 איש שיגיעו לחפש חניה שלא קיימת יהיה מוי כיף! לפחות פתחו את המנהרות מאז =)

איזור שגם ככה נסתם בכל האירועים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:

http://www.gab-arch.co.il/projects_main.html
זה אתר של חברת אדריכלות שהם בנו את רוב האיצטדיונים החדשים ועוד בונים תכנס בצד שמאל ל stdia & sport ותראה שם את הכל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
נועם שחם כתב:
כותרת האשכול די מצחיקה.

1. חיפה
2. נתניה
3. פ"ת
4. ב"ש

מה עם האיצטדיון החדש בר"ג? לא באמת מתייחסים אליו, נכון?

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2011, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
מדינה מטומטמת. במקום להגביל ילודה, בונים אצטדיונים.

:BOW:
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:45 
http://www.youtube.com/watch?v=CdcKxIZEVxg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 20:10 
לגבי בלומפילד, עם כמה שאני אוהב אותו, אם אנחנו רוצים להתקדם מבחינת קבוצה ולהפוך לקבוצה אירופאית מכובדת אחד הדברים שאנחנו צריכים זה גם אצטדיון חדש.
בלומפילד מושלם אבל יש לו בעיית תכולה. נכון ש15,000 אמור להספיק לנו ברוב המשחקים ונכון שלא כל שנה נרוץ לאליפות. מסביב לבלומפילד אין הרבה שטח להוסיף אולי מאחורי 7-8 וגם זה בקושי. בלי לדבר על חנייה.
מה שאני הכי רוצה זה שיהיה לנו אצטדיון עם 25,000 מקומות , כניסות אלקטרוניות , יציע דו קומתי אך לא כמו ברמת גן או נוקיה אלא משהו שרואים בו אחרת. בתוך האצטדיון קיים מוזיאון הפועל ת"א (ולא מה שיש עכשיו בשער 5 , עם כל הכבוד ובאמת זה משהו אדיר) שמכיל כל מיני דברים מההיסטוריה , ובתוך זה "מזנון" מסודר עם מחירים שפויים. ושתהיה גם חנות של הפועל ת"א בתוך ה"מוזיאון" כמובן עם מחירים שפויים. רצוי שמסביב יהיה איזה תחנת רכבת/מקום מרכזי בשביל שיהיו אליו הרבה אוטובוסים שפועלים גם בשעות המאוחרות של הלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 23:31 
אמרו משהו על זה שרוצים להוסיף עוד 3,000 מקומות בבלומפילד לא?
מתי מתחילים עם זה, ואיך זה יפגע בהפועל בעונות הקרובות?
כי כאלה פרוייקטים כמו שכבר אנחנו יודעים לא לוקחים רק כמה חודשים..
כפי שזה נראה ר"ג בכל זאת עתיד לשמש אותנו, ואני לא מנסה לתת רעיונות, פשוט אין אופציות אחרות כרגע, וזאת תהיה ירידה לצורך עליה, אני יודע שיש לנו משחק עונה על הפרק, אבל כדאי להתחיל להתכונן כבר מעכשיו נפשית למהלך כזה, כמה שאני לא אוהב את איצטדיון ר"ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
אם נצטרך לנדוד מבלומפילד לתקופה מסויימת, עדיף שזה יהיה לאיצטדיון החדש בפ"ת, בטח שלא לר"ג.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 02:23 
אני מת שנשחק באיצטדיון כמו החדש שנבנה בפתח תקוה, אני לא יודע אם מבחינת ההנהלה זה יהיה כל כך ריאלי..
לדעתי נצטרך לנדוד לר"ג, ואני שואל- למרות שצריך לעלות עליו עם מנוף ולהחריב אותו- אם זה מוסיף להפועל עוד קצת כסף, ומביא גם רכש טוב בנוסף, מה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 03:33 
סמל אישי של המשתמש
להחליף את בלומפילד :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 03:38 
סמל אישי של המשתמש
פ"ת:
תמונה

חיפה:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 04:02 
סמל אישי של המשתמש
האיצטדיון בחיפה נראה מרגש. אם הם לא היו אשדוד הצפונית, הייתי מציע להם לנהוג כמו ארסנל בשנה הראשונה של האיצטדיון החדש והגדול. עבדו שם קשה בשנה הראשונה כדי למלא את האמירויות במנויים(או סולד אאוט למשך על העונה, לא ממש זוכר), ובסוף הצליחו. זה היה יכול לקרות רק אצלנו או אצל מכבי, אבל אין מצב שקבוצה שמביאה 6-7 אלף למשחק ליגה שהוא לא נגד הגדולות, תצליח לעשות יותר מ-10 אלף מנויים, זולים ואטרקטיביים ככל שיהיו.
האיצטדיון יהיה מלא רק במשחקים נגדנו, נגד מכבי ואם הם יהיו בשלב הבתים באלופות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2011, 04:22 
דווקא לדעתי, עם מגרש כזה הם עוד יפתיעו את כולנו, אתה תראה.
אני מהמר בעונה הראשונה על מינימום 10,000 מנויים, וזה רק מינימום כן.. אתה עוד לא יודע איזה חגיגות יהיו בחיפה וכל האזור.
גם אוהדי הפועל חיפה יתעוררו אם ישחקו באיצטדיון הזה, אתה תראה, זה נכון גם לגבי הפתח תקוואיות, כמה שזה מעורר גיכוח.
איצטדיונים מודרנים מושכים קהל בכל העולם, זאת לא המצאה, הרבה מפונקים שהיו רדומים מאוד במהלך כל השנים האלה פשוט יתחילו להגיע למשחקים, אתם תראו.
השאלה היא האם הם באמת יצליחו תוך 5 שנים לפחות להרים את הפרוייקט הזה, סה"כ, כמה שזה נראה מפלצתי, מדובר בקניון שלא גדול יותר מקניון איילון +מגרש משוכלל, רק נשאר להגיד נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: