תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 22:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלבום חדש לרדיוהד
הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 20:33 
אמיר כתב:
מן הסתם הוא מונע מפופלריות, בשביל שמשהו יהיה אוברייטד, הוא צריך להיות רייטד.

אבל אם להיות כנה, אני לא לגמרי קונה את מה שאתה אומר (מה גם שכל עניין האוברייטד הגיע רק במורד האשכול).
אם זה היה אשכול על ליידי גאגא או ליאור נרקיס, אני מנחש שלא הייתה לך יותר מדי בעיה, רבאק, אני מהמר שאפילו אם הייתי יוצא על פרימוס היית מסתדר עם זה.

אבל איכשהו כשזה מגיע לרדיוהד או פינק פלויד, אם אתה לא נופל מהמוזיקה, זה חייב להיות ממניעים נסתרים.

עניין האוברייטד הוא תגובה לאמירה ש OK הוא האלבום הכי אוברייטד בהיסטוריה או ב 30 שנה האחרונות.

אני אומר דבר פשוט מאוד. העמדות וההעדפות של בן אדם אינן רק פונקציה של שיפוט קר של האובייקט אל מול התפיסה האסתטית של אדם, אלא גם פונקציה של איך אותו אובייקט מצטייר בציבור. זה נכון ברוב מכריע של המקרים.
יש שאוהבים בגלל פופולאריות ויש שלא אוהבים בגלל פופולאריות. same same

אין לי שום בעיה עם ביקורת כלפי רדיוהד/ פינק פלויד /הביטלס או וואטאבר. יש לי שני דיסקים של שלושתם ביחד (ולא בגלל קמצנות...)
אם מישהו היה יוצא על THE THE (אותם אני מאוד מאוד אוהב), הייתי בעיקר מחייך.

התגובה שבגללה הגבתי היתה:
ציטוט:
שאלוהים יהיה איתכם לאיזה חרא אתם מקשיבים. עדיף כבר לשמוע את הביטלס.

לא צריך להיות עם תואר שני כדי להבין את הסאבטקסט פה. בוא נאמר שהמיינסטרים משחק בתפקיד הראשי

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 20 פברואר 2011, 21:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 21:44 
אמיר,
בסופו של יום יש סיבה שאלבום כ"כ עושה הד בעולם המוזיקה, ולהגיד שOK הכי אוברייטד ב30 שנה אחרונות מרגיש לי כמו סתם ניסיון לפלפל את האשכול עם הגזמות....

בשורה התחתונה אני מאוד נהנה מלשמוע אותם, אני חושב שכל היופי שלהם זה שכל אלבום שונה מאוד מקודמו, כיף לראות עכשיו איך ב18 שנה הלהקה הזאת שינתה את הסטייל שלה מקצה לקצה, ובכל זאת מבחינתי (כמעט) כל אלבום פוגע.
האלבום הזה כמו שלושת קודמיו הוא מהסוג שצריך לשבת, לשמוע כמה פעמים ולהבין אם אתה אוהב או לא, אני יכול לומר שכבר האזנתי לו בתשומת לב איזה 4,5 פעמים ואני מאד נהנה ממנו. לעניין זה אפשר גם לראות את הציטוט של גיא חג'ג' מוואינט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
עניין האוברייטד הוא תגובה לאמירה

אמיר

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
עניין האוברייטד הוא תגובה לאמירה

אמיר

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 23:37 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אמיר כתב:
מן הסתם הוא מונע מפופלריות, בשביל שמשהו יהיה אוברייטד, הוא צריך להיות רייטד.

אבל אם להיות כנה, אני לא לגמרי קונה את מה שאתה אומר (מה גם שכל עניין האוברייטד הגיע רק במורד האשכול).
אם זה היה אשכול על ליידי גאגא או ליאור נרקיס, אני מנחש שלא הייתה לך יותר מדי בעיה, רבאק, אני מהמר שאפילו אם הייתי יוצא על פרימוס היית מסתדר עם זה.

אבל איכשהו כשזה מגיע לרדיוהד או פינק פלויד, אם אתה לא נופל מהמוזיקה, זה חייב להיות ממניעים נסתרים.

עניין האוברייטד הוא תגובה לאמירה ש OK הוא האלבום הכי אוברייטד בהיסטוריה או ב 30 שנה האחרונות.

אני אומר דבר פשוט מאוד. העמדות וההעדפות של בן אדם אינן רק פונקציה של שיפוט קר של האובייקט אל מול התפיסה האסתטית של אדם, אלא גם פונקציה של איך אותו אובייקט מצטייר בציבור. זה נכון ברוב מכריע של המקרים.
יש שאוהבים בגלל פופולאריות ויש שלא אוהבים בגלל פופולאריות. same same

אין לי שום בעיה עם ביקורת כלפי רדיוהד/ פינק פלויד /הביטלס או וואטאבר. יש לי שני דיסקים של שלושתם ביחד (ולא בגלל קמצנות...)
אם מישהו היה יוצא על THE THE (אותם אני מאוד מאוד אוהב), הייתי בעיקר מחייך.

התגובה שבגללה הגבתי היתה:
ציטוט:
שאלוהים יהיה איתכם לאיזה חרא אתם מקשיבים. עדיף כבר לשמוע את הביטלס.

לא צריך להיות עם תואר שני כדי להבין את הסאבטקסט פה. בוא נאמר שהמיינסטרים משחק בתפקיד הראשי

shitty overrated british music?
אין פה שום אמירה על מיינסטרים
סתם דוגמה למוזיקה מחורבנת מסוג אחר, אבל דומה- אמנים שהתפרסמו בענק בגלל "החדשנות" שבמוזיקה שלהם, כשבפועל מאות עשו את זה לפניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
http://e.walla.co.il/?w=/202/1795803

כנראה שזה סוג האנשים שמאזינים לרדיוהד. הביקורת כמטאפורה למוזיקה של הלהקה הזבל הזאת- חופרת, מלאה בפלצנות ובחשיבות עצמית של הכותב כשבפועל אינו אומר שום דבר על המוזיקה ושגוייה- ממש שגוייה. להשוות את קורט קוביין ובונו לג'ון פרושיאנטה? כנראה שהשפיך של תום יורק קצת השפיע על המוח של הכותב.
אם ניכנס להשוואה קצת מפגרת אז *untitled #3 של פרושיאנטה טוב יותר מכל היצירות של כל האמנים שהוזכרו לעיל**
*וזה בכלל לא שיר חזק שלו לטעמי
**כן, אם לא היה ברור, גם של רדיוהד

תום יורק זמר הסול הלבן הטוב ביותר? :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 15:47 
אני לא מבין אנשים שצריכים לשנוא להקה אחת בשביל לאהוב אחרת.
אני מת גם על פרושיאנטה, איך זה סותר?
(דרך אגב, מצחיק שאתה מזכיר דווקא אותו - הוא מאוד אוהב את רדיוהד ועושה להם קאברים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 16:33 
Jugband כתב:
אמנים שהתפרסמו בענק בגלל "החדשנות" שבמוזיקה שלהם, כשבפועל מאות עשו את זה לפניהם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
אני לא מבין אנשים שצריכים לשנוא להקה אחת בשביל לאהוב אחרת.
אני מת גם על פרושיאנטה, איך זה סותר?
(דרך אגב, מצחיק שאתה מזכיר דווקא אותו - הוא מאוד אוהב את רדיוהד ועושה להם קאברים).

אני מזכיר דווקא אותו? לא קראת את הביקורת,נכון? זה הבחורצ'יק שם הזכיר אותו.

ובכל מקרה, אני לא יודע אם הוא אוהב אותם או לא (זכותו, כמובן- אף אחד לא מושלם) אבל זה שהוא עשה להם שני קאברים לא בהכרח אומר שהוא אוהב אותם. כמו שאני לא בטוח שהוא אוהב את הבי ג'יס, את אלטון ג'ון או את אבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

איכשהו, נראה לי, שהקטע המצחיק הזה פוספס פה באשכול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 19:28 
Jugband כתב:

כנראה שזה סוג האנשים שמאזינים לרדיוהד. הביקורת כמטאפורה למוזיקה של הלהקה הזבל הזאת- חופרת, מלאה בפלצנות ובחשיבות עצמית של הכותב כשבפועל אינו אומר שום דבר על המוזיקה ושגוייה- ממש שגוייה. להשוות את קורט קוביין ובונו לג'ון פרושיאנטה? כנראה שהשפיך של תום יורק קצת השפיע על המוח של הכותב.
אם ניכנס להשוואה קצת מפגרת אז *untitled #3 של פרושיאנטה טוב יותר מכל היצירות של כל האמנים שהוזכרו לעיל**

באמת ביקורת הזויה. מבקר שמנופח מעצמו ברמות קשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:

נדמה כאילו גם אתה נפוח מחשיבות עצמית, אבל זה רק נדמה, אתה פשוט אוהב איכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
Jugband כתב:

אני אתן לך דוגמא
אתה מגיע לאחד הג'ונגלים בברזיל ופוגש ילידים...אתה ממש רוצה ללמד אותם על הסיביליזציה אבל אתה פשוט לא מצליח כי אתם לא מדברים אותה שפה.

אני פשוט מנפח את עצמי בשביל לדבר עם כל אותם "רדיוהדס", כי רק ככה הם מבינים. לא נראה לי שמישהו פעם התווכח עם היפסטר בנועם, ת'מבין?

ואני אוהב איכות? כנראה שכן. לא מכיר אדם שמעיד שהמוזיקה שהוא שומע היא זבל (חוץ מכל מיני קקות שחושבים שלהיות אירוני זה מאגניב)
כנראה שאי אפשר להעביר ביקורת (עניינית יותר או פחות) על רדיוהד, הרי הם ממציאי המוזיקה המודרנית, פורצי גבולות הז'אנרים, מכתיבי כל הטרנדים והאדמו"רים של עולם המוזיקה. נו טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 20:47 
Jugband כתב:
אחד אדום כתב:
Jugband כתב:

אני אתן לך דוגמא
אתה מגיע לאחד הג'ונגלים בברזיל ופוגש ילידים...אתה ממש רוצה ללמד אותם על הסיביליזציה אבל אתה פשוט לא מצליח כי אתם לא מדברים אותה שפה.

אני פשוט מנפח את עצמי בשביל לדבר עם כל אותם "רדיוהדס", כי רק ככה הם מבינים. לא נראה לי שמישהו פעם התווכח עם היפסטר בנועם, ת'מבין?

ואני אוהב איכות? כנראה שכן. לא מכיר אדם שמעיד שהמוזיקה שהוא שומע היא זבל (חוץ מכל מיני קקות שחושבים שלהיות אירוני זה מאגניב)
כנראה שאי אפשר להעביר ביקורת (עניינית יותר או פחות) על רדיוהד, הרי הם ממציאי המוזיקה המודרנית, פורצי גבולות הז'אנרים, מכתיבי כל הטרנדים והאדמו"רים של עולם המוזיקה. נו טוב...

מצד אחד את צודק, מצד שני התגובה שלך קצת מאששת את מה שהוא אמר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
ושים לב שלא הכחשתי את זה. בסה"כ אמרתי שבנושא הזה אני מתנהג כמו פלוץ... כן, זה ברור לי
גם הדוגמא ששמה אותי כגבר הלבן שמלמד את הילידים מהי סיביליזציה לא הסתירה את זה :)
אבל מה שאני אומר זה שרק בנושא הזה אני מתנהג ככה, אני ממש לא בן אדם כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 20:55 
סבבה, בוא נסגור שג'וני מאר אלוהים וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 20:55 
Jugband כתב:

מי אמר את זה פה? (וכן, הביקורת בוואלה באמת די הזויה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 20:57 
אוגוסטוס היל כתב:
סבבה, בוא נסגור שג'וני מאר אלוהים וזהו

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2011, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
המדד שלי הרבה יותר פשוט משלך, לא איכפת לי מבקרי מוזיקה, מעניין אותי עם אני נהנה ממה שאני שומע. לא הייתי מעריץ גדול של רדיוהאד בשנות ה90 ודווקא מאז kid a, אני מאד נהנה להאזין להם. חשבתי על רשימה של אומנים שאני אוהב ואין שום קשר ממשי או קו מנחה
נ.ב.
הבשורה הגדולה השבוע מבחינתי זה הדיסק של PJ harvey, אבל זה רק אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
זה גדול שאנשים מדברים על "דיסקים". גם הבשורה על מותו המצער (בעיני) של הפורמאט הזה מגיעה לישראל באיחור של כמה שנים? אפילו עם האינטרנט וכל זה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
זה גדול שאנשים מדברים על "דיסקים". גם הבשורה על מותו המצער (בעיני) של הפורמאט הזה מגיעה לישראל באיחור של כמה שנים? אפילו עם האינטרנט וכל זה.

התחיה מחדש, דיסקים יכולים להיות ממש זולים. ועדיין אתה מקבל אומנות חזותית עם המוזיקה ולפעמים אפילו את מילות השירים. אבל בשביל הדיוק אני יגיד אלבומים שזה יותר מגניב

נ.ב.
בגלל זה אני עדיין מחזיק תקליטים, יש להגשה ערך מוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 00:31 
100%anti beitar כתב:
Jugband כתב:

מי אמר את זה פה? (וכן, הביקורת בוואלה באמת די הזויה)

אני מוכן לומר שהם בהחלט חדשניים, עשו דברים מדהימים ופורצי דרך, ועל הזין אם זה הכתיב טרנד או לא.
מה שהם עשו מבחינת הסאונד, הגיוון, החדשנות, היה מדהים נכון לאותם הימים. רק לשמוע את הפתיחה של KID A מצמרר כל פעם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
bloodbrother כתב:

התחיה מחדש, דיסקים יכולים להיות ממש זולים. ועדיין אתה מקבל אומנות חזותית עם המוזיקה ולפעמים אפילו את מילות השירים. אבל בשביל הדיוק אני יגיד אלבומים שזה יותר מגניב

נ.ב.
בגלל זה אני עדיין מחזיק תקליטים, יש להגשה ערך מוסף

שלא תבין אותי לא נכון, אני מעדיף דיסקים עשרות מונים על פני כל האייפודים והאם-פי-שלושים למיניהם. בדיוק מהסיבה שאני אוהב את קונספט האלבום (תקליט או דיסק), עם עטיפה, קושי בחיפוש בערמה, חנויות תקליטים ודיסקים, וכו' וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
ועדיין קריפ השיר הכי טוב שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 05:00 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
אני מוכן לומר שהם בהחלט חדשניים, עשו דברים מדהימים ופורצי דרך, ועל הזין אם זה הכתיב טרנד או לא.
מה שהם עשו מבחינת הסאונד, הגיוון, החדשנות, היה מדהים נכון לאותם הימים. רק לשמוע את הפתיחה של KID A מצמרר כל פעם מחדש.

איך שלא תסובב את זה, Kid A הוא לא אלבום פורץ דרך.
וזו לא ביקורת על התקליט, איכות אינה שקולה לחדשנות (ולהפך), אבל אין שם שום דבר שלא נעשה 30 שנה קודם ע"י יוצרים כמו בריאן אינו והרכבים כמו קאן, או אם ללכת טיפה פחות רחוק בהיסטוריה, שום דבר שאפקס טווין או מיי בלודי וולנטיין לא עשו לפניהם.
ואם ללכת עוד אפילו פחות רחוק בהיסטוריה, האלבום הנ"ל יצא אחרי האלבום השני של סיגור רוס (איך שלא קוראים לו), ככה שאפילו באזור חיוג שלהם הם לא היו בדיוק חדשניים.

ככה סתם בתור דוגמאות, תאמין לי, לא חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 08:11 
לחדש ולפרוץ גבולות זה לא הדרך היחידה להשאיר חותם, וזה גם לא בהכרח מעיד על איכות יוצאת דופן.
מוצארט, לדוגמא, לא חידש הרבה. היו שם לפניו (היידן למשל), אבל הוא לקח את הסגנון והביא אותו לקצה. לשלמות שטרם נשמעה.
הוא בוודאי לא פרץ גבולות כמו בטהובן שפעל זמן קצר אחריו וסימן את תחילתה של תקופה חדשה בהתפתחות המוסיקה (התקופה הרומנטית).
יש גם פורצי גבולות אחרים (שנברג, פנדרצקי וכו') שאולי משאירים חותם אבל בוודאי לא מדגדגים את הליגה של בטהובן ומוצארט.

רדיו הד (בהקבלה) הם בווודאי לא בטהובן וגם לא מוצארט. אבל קשה להתעלם מהחותם שהם מצליחים להשאיר.
אגב, בעיני the bebds זה האלבום הכי טוב שלהם בהפרש גדול. משום מה, זה אלבום פחות מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
ועדיין קריפ השיר הכי טוב שלהם.

הכי לעוס שלהם, לא מסוגל לשמוע אותו.
דרך אגב, רוב המוסיקה שלי בפורמט דיגיטלי אבל אני עדיין משתמש במילה דיסקים ומפעם לפעם גם קונה את הפורמטים הישנים בגלל המכלול. ביחוד שהיום אתה יכול לקנות 4 ב100 :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
איתי כתב:

איך שלא תסובב את זה, Kid A הוא לא אלבום פורץ דרך.
וזו לא ביקורת על התקליט, איכות אינה שקולה לחדשנות (ולהפך), אבל אין שם שום דבר שלא נעשה 30 שנה קודם ע"י יוצרים כמו בריאן אינו והרכבים כמו קאן, או אם ללכת טיפה פחות רחוק בהיסטוריה, שום דבר שאפקס טווין או מיי בלודי וולנטיין לא עשו לפניהם.
ואם ללכת עוד אפילו פחות רחוק בהיסטוריה, האלבום הנ"ל יצא אחרי האלבום השני של סיגור רוס (איך שלא קוראים לו), ככה שאפילו באזור חיוג שלהם הם לא היו בדיוק חדשניים.

ככה סתם בתור דוגמאות, תאמין לי, לא חסר.
agaetis byrjun או משהו כזה לפחות. בכל מקרה, אם כבר סיגור רוס
אתה מכיר את we made god? תשמע תשמע. גם פוסט רוק איסלנדי
וגם בן בן בן זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2011, 17:55 
די לדחוף לפה את האז'נדות המטונפות שלך, זהו אשכול השמצה של רדיוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: