סימרוטיץ כתב:
Berger כתב:
מי שחושב שלא נובך ע"י ההתקפה שלהם חי בסרט.
אז נכון, אני מאמין גדול בשוער, בקישור ובהתקפה שלנו, מאמין ומקווה שהם יעשו את העבודה.
מאידך, על ההגנה שלנו, למרות שיפור קל במשחקים האחרונים, אני עדיין לא סומך. שנה שעברה חיפה הגיעו להמון מצבים בבלומפילד
עם גולסה שנתן משחק אדיר וגם גדיר המהיר. לא צריך לגמד את עצמנו אבל אני נוטה להאמין שבסופו של דבר היתרון שלנו על חיפה קטן מאוד,
ועלול כלל לא לבוא לידי ביטוי במשחק הקרוב או בעונה כולה, בגלל חולשת הליגה ובשל העובדה כי במשחק כדורגל אחד אנחנו בהחלט יכולים
להפסיד, גם בבית, למכבי חיפה. ראבק, הפסדנו כבר לאשדוד בבית אחרי ניצחון על בנפיקה!
בהנחה שכולם בכושר שיא גם בחיפה וגם בהפועל ,תן לי שם של שחקן אחד בחיפה שאתה לוקח להרכב של הפועל ועל חשבון מי?
את שני המגינים השמאליים שלהם לפני אלו שלנו.
כל זה לא משנה, גולסה בשיא לא משמעותית אם בכלל פחות טוב מגילי, כנ"ל קולמה מידין, בוקולי מאבוטובול. אני לא בטוח שמשומר או עותמן לא עולים על בונדר.
מה שאני מנסה להגיד זה שאנחנו טובים יותר, כן, אבל זה עלול לא לבוא לידי ביטוי כי סה"כ העונה למעט משחקים בודדים אנחנו מציגים יכולת בינונית פלוס.
עם כל זה שאנחנו טובים יותר, כנראה, חיפה ידעו לנצח את מכבי פעמיים, ואת ק"ש בחוץ, למשל.
אתה דמגוג חסר תוחלת !!! על גילי אתה מוותר ??!!??!! גילי ....