nati כתב:
red-toro כתב:
דני גולפיטק כתב:
הפועל ת"א המבריקה של השנתיים האחרונות עדיין לא שיחקה נגד מכבי חיפה בבלומפילד.
נכון.
לעומת זאת, הקהל השחצן, היהיר והמכביסטי שנהיה להפועל בשנים האחרונות, כולל אוהדים מהשנתונים שגדלו על שנות ה- 90 ושכחו, כבר ראה את הפועל מפסידה לחיפה בבלומפילד לפני שנה וחצי.
אותו קהל גם ראה את הפועל משחקת מס' משחקים נגד חיפה בשנים האחרונות. בחלק ניצחנו, בחלק הפסדנו ובחלק סיימנו בתיקו, אבל בכולם נראינו כמו קבוצה מליגה ב' שמשחקת נגד קבוצת ליגת האלופות. זו עובדה. מי שאומר אחרת, או שמשקר או שלא ראה אותו משחק.
זה כמובן לא מפריע לאנשים להמשיך ולגמד את חיפה. קבוצה עם בלמים טובים יותר, מגינים טובים יותר, קישור טוב יותר והשחקן הכי טוב בארץ.
הפועל צריכה ויכולה לנצח את חיפה בבית, אבל אם הקהל שלה והתקשורת ימשיכו להציג את זה כאילו אנחנו הולכים לשחק נגד קבוצה מהליגה השנייה, אז זה יתפוצץ לנו בפנים. בדיוק כמו לפני שנה וחצי.
קצת צניעות. אנחנו הפועל .
שאני יבין צניעות זה מבחן הקבלה להפועל?כי כשאני "התקבלתי" לא זכור לי שהייתי צריך לעבור מבחן.
אבל אני כנראה לא אוהד מספיק ותיק כמוך.
א. זה שאתה אוהד ותיק ממני. זו עובדה. זה שאתה לא מגיע למשחקים וחושב שאתה גדול אוהדי הפועל, זה כבר משהו אחר, אבל זה קשור לסעיף ב'.
ב. זה שאתה יהיר ושחצן ממני, זו גם עובדה.
ג. הבנו. אתה אוהד ותיק. חגגת את האליפויות של שנות ה- 80 ואכלת ממכבי 5, בזמן שאני הסתפקתי רק ב- 4. נראה לי שכולם כבר יודעים את זה. הלאה. תתקדם.
ד. שחצנות ויהירות זה לא משהו שהייתי מתגאה בו במקומך. זה לא כזה יתרון. הרי בסופו של דבר, גם בהצלחות אתה לא שמח יותר ולא חוגג יותר ממני (אתה חוגג הרבה פחות, כי אתה נמצא בסוף העולם). מקסימום אתה יכול להגיד "אמרתי לך". זה לא שווה את זה, כי כשלא מצליח לך, אתה נראה מגוחך (כמו למשל בזלזול שלך בברצלונה ובחיפה, לפני שנתיים. לשתיהן הפסדת).
ה. לשמחתי הרבה, אם צריך לאפיין אוהד הפועל, אז אתה בטח לא עונה על ההגדרה. המיעוט הצנוע בקרב הקהל הרחב (שהוא הרוב בקרב הקומץ שהולך אחרי הפועל) גובר בהרבה על הרוב השחצן והמנותק.
ו. לצערי, גם זה נפגע קצת ב- 3 השנים האחרונות.