אחד אדום כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אבוקסיס התככן הבלתי נלאה,רק חיכה לשנייה שבה יוכל לפזר את הארס שלו.
איזה גועל נפש ואיזה כפיות טובה כלפי גוטמן שלקח אותו בתור הבייבי שלו ונתן לו לעשות איתו את כל הדרך ב3 השנים האחרונות.
אבל זה רק בשביל להזכיר לנו מי זה אבוקסיס,שגם לא מצטייר כגאון גדול ומי שחושב שהוא זה שכרגע הגורם שהפועל נראית ככה - טועה ובגדול.
הפועל במצבה הנוכחי יכולה לשחק גם בלי מאמן,וגם השחקנים לבד יידעו איזה חילוף צריך לעשות לבדם במידה וייצטרכו.
גוטמן הוא האדם הבלעדי שאחראי למכונה המשומנת שיש פה עכשיו,ואבקוסיס החתרן מנסה לגנוב לו אותה מתחת לאף בזמן שהוא שוכב בביתו ודי מנוטרל.
הסרטן הזה אבוקסיס צריך לעוף מהפועל לא פחות מהר מטביב והראל.
הם חלאות בצד הניכולי,והוא חלאה מקצועית שכל כמה זמן מרימה את ראשה ומנסה לגרום לצרות וזדון.
על סמך כתבה בישראל היום אתה מוכן לעמוד לתביעת דיבה על מה שכתבת כאן ? אתה מכיר באמינות המשפט, אתה שולח חיצים למי שלפי דעתך אמר אותו, כאשר אותו בן אדם אמר לפני שבוע שגוטמן צריך להיות מאמן הפועל עונה הבאה. די לזרות רעל בקבוצה. אתה חושב שלאבוקסיס אין חלק במכונה המשומנת? לפי מה שאני קורא בעיתונים הם עובדים צמוד מאד כל הזמן בשיתוף פעולה מלא. כשזה היה נוח לאנשים (ע"ע שייע ושלום תקווה) עוזר המאמן קיבל הרבה יותר קרדיט להישגי הקבוצה
בקשר לחלק המודגש - בוודאי שכן.
לא סתם אני מטפח חברה שהיא עו"ד במקצועה....
ד"א,זה לא דיבה אלא טענת "אמת דיברתי".
ואני נותן לאבוקסיס קרדיט בתור חלק מהמערכת,אין ספק בזה.
כמו שאני נותן לגבי בורשטיין ולרון ציבלין.
אבל הראש הוא אלי גוטמן,וזה שאבוקסיס אומר שרק גוטמן צריך להיות מאמן לא עושה עליי רושם.
כבר ראינו את אבוקסיס כמה פעמיים בחייו מתהפך,ואומר דברים שהתברוו אח"כ ככלום ושום דבר.
המהלך האחרון הזה שלו דווקא שגוטמן שוכב בביתו ודי מוריד פרופיל מראה איזה חלאה הוא,ואם אתה לא רואה את זה
אז יש פה בעיה.
זאת סה"כ תזכורת לדרכו האמיתית של אבוקסיס,ותו לא.