תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 19:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן סהר
הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 19:21 
אנטיגונה כתב:
אחת הבעיות שחינכו כאן את השחקנים להיות פוליטקלי קורקט ומנומסים בראיונות.
לאמירה כמו הראשונה, שהר היה צריך לענות: אם אתה חושב כך, אז אני חושב שאתה מדבר שטויות וסתם קשקשן.
זה הכל.
למה לנסות כל הזמן להתחמק ולצאת כאילו בסדר?
במיוחד לתקשורת הזבל שקיימת היום.
לענות להם באותה שפה ובאותה רמה שלהם.

אתה קצת נאיבי, הם פוחדים שאו-פויה וכל מיני ברקוביצ'ים שרפמנים, יכנסו בהם אם הם לא יתנהגו יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אנטיגונה כתב:
אחת הבעיות שחינכו כאן את השחקנים להיות פוליטקלי קורקט ומנומסים בראיונות.
לאמירה כמו הראשונה, שהר היה צריך לענות: אם אתה חושב כך, אז אני חושב שאתה מדבר שטויות וסתם קשקשן.
זה הכל.
למה לנסות כל הזמן להתחמק ולצאת כאילו בסדר?
במיוחד לתקשורת הזבל שקיימת היום.
לענות להם באותה שפה ובאותה רמה שלהם.

אתה קצת נאיבי, הם פוחדים שאו-פויה וכל מיני ברקוביצ'ים שרפמנים, יכנסו בהם אם הם לא יתנהגו יפה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
dr.avi כתב:
Royi כתב:
לא אסרו על שחקנים של הפועל להתראיין למקום הזה?

איך תאסור על השחקנים כשיוסי מתראיין שם כל שני וחמישי ?

מה הקשר? יוסי (כרגע המאמן בפועל) והשחקנים באותו מעמד?

מוסר כפול.
או שכולם מתראיינים או שאף אחד לא מתראיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
עלה הראיון באתר.

שהר: "אנחנו משחקים הרבה יותר טוב ממכבי חיפה"
בן שהר עלה לשידור וסיפר על התקופה האחרונה: "אולי אני נראה עצוב אבל התקופה הזאת עברה כבר לפני חודשיים וזה מאחורי. אני שמח ומרוצה. דווקא ברגעים הלא נעימים שאבתי כוחות וידעתי שאני אצא מזה. אני וטוטו משתפרים מאוד ביחד ואני מקווה לבשל לו והוא לי. היחסים שלי עם השחקנים מצויינים, וכבר שהגעתי קיבלו אותי יפה, אנחנו מאוד מגובשים ומחוברים גם מחוץ לאימונים".

על חסרונו של איתי שכטר אמר: "אני חושב שאנחנו עושים את העבודה גם בלי איתי שכטר, הוא חסר מאוד והוא שחקן מצויין. בנתיים הצלחנו להתגבר על החיסרון שלו. אני מנסה לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר והביאו אותי כדי לכבוש ואני מקווה שנמשיך על הצד הטוב ביותר".

על מערכת היחסים שלו עם מאמנו אלי גוטמן ועל הימים החדשים עם יוסי אבוקסיס אמר החלוץ: "אני מרגיש הרבה יותר משוחרר עם אבוקסיס. אנחנו בלי גוטמן עכשיו וכולנו רוצים שהוא יחזור בריא ושלם. לפעמים מאמן צריך להיות קשוח, גם אם זה לא נעים. מי שלא יאמן, אני מסתכל על הצד שלי לעשות את הכי טוב שאני יכול".

ומה עם אירופה? "אני עדיין נחוש לצאת לאירופה. בסוף העונה אני אוטומטית חוזר לאספניול ואני מקווה לחזור לאירופה. אבל אני מאד נהנה פה. מה יהיה בעונה הבאה? זה עדיין מוקדם וקשה לי לענות על זה."

כשנשאל שהר האם הוא חולם על שער ניצחון במשחק מול חיפה, ענה במהירות: "בטח. הלוואי. החלום הגדול? לשדר איתך (אופירה) איזה פעם אחת".

גם שהר מודע למשחק העונה בשבוע הבא, ועל זה יש לו לומר: "היתה לנו תקופה לא טובה ובמשחק האחרון הראינו מי זאת הפועל האמיתית ושיחקנו מצויין. חיפה קבוצה טובה ואני מקווה שעם כל הקהל והטירוף נעשה תוצאה טובה. אני עדיין חושב שאנחנו משחקים הרבה יותר טוב ממכבי חיפה אבל במשחק אחד הכל אפשרי"

בני זונות, הוא לא אמר את זה !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
מה שאופירה אסאייג עשתה לתקשורת הספורט בארץ יקח המון שנים לתקן אם בכלל.
התקשורת מחפשת רק את הגועל, את הרע, את הדם. אפסים כמו פרימו מקבלים במה
רק בגלל שהם קיצוניים ומטופשים. דורון ג'מצ'י, נו באמת... אפס מאופס.
האישה הזו היא יצר הרע והגועל נפש, תולעת מסריחה.

האמת שלא. דווקא בגלל הסלידה הכל כך גדולה שהיא יוצרת, כשהיא תיפול(והיא תיפול),תקשורת הספורט תשתנה מהקצה אל הקצה.
הנה, מי בשנות ה-30 היה מאמין אם היית אומר שגרמניה תהיה המדינה הכי ליברלית בעולם?
לא ייקח עוד הרבה זמן עד שאופירה תקבל את מה שמגיע לה. הנה, הכותרת עכשיו היא "שהר: עם אבוקסיס אני הרבה יותר משוחרר", אני בטוח שבן מאוד עצבני על הכותרת הזאת.
זה קורה עם הרבה שחקנים ואישיים בכירים בספורט, היא פשוט הדמות הכי שנואה בקרב הספורטאים בישראל.
לא ייקח זמן עד שכולם ידברו על זה בחדרי ההלבשה, אימוני נבחרת, אסיפות בהתאחדות. היא פשוט תיפול בגדול. חבל רק שספורט 5 הם האלטרנטיבה היחידה כרגע(אגב, מגיעה להם מילה טובה על שהם לא נגררים בצורה בוטה לתרבות הספורט הקלוקלת שאופירה מנסה לייצר פה).

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 19:46 
RedBullet כתב:
ראצ'ו כתב:

האמת שלא. דווקא בגלל הסלידה הכל כך גדולה שהיא יוצרת, כשהיא תיפול(והיא תיפול),תקשורת הספורט תשתנה מהקצה אל הקצה.
הנה, מי בשנות ה-30 היה מאמין אם היית אומר שגרמניה תהיה המדינה הכי ליברלית בעולם?
לא ייקח עוד הרבה זמן עד שאופירה תקבל את מה שמגיע לה. הנה, הכותרת עכשיו היא "שהר: עם אבוקסיס אני הרבה יותר משוחרר", אני בטוח שבן מאוד עצבני על הכותרת הזאת.
זה קורה עם הרבה שחקנים ואישיים בכירים בספורט, היא פשוט הדמות הכי שנואה בקרב הספורטאים בישראל.
לא ייקח זמן עד שכולם ידברו על זה בחדרי ההלבשה, אימוני נבחרת, אסיפות בהתאחדות. היא פשוט תיפול בגדול. חבל רק שספורט 5 הם האלטרנטיבה היחידה כרגע( אגב, מגיעה להם מילה טובה על שהם לא נגררים בצורה בוטה לתרבות הספורט הקלוקלת שאופירה מנסה לייצר פה) .

לא נגררים? אז איך אתה מסביר את הדבר הזה פרימו? ודני ענבר (או איך שקוראים לו) ועוד עתונות צהובה סטייל שירלי בן דיין ופשכצקי, ופינת הדוגמניות בנות 12?
הלוואי והייתי יכול להיות שותף לאופטימיות שלך שהיא תיפול, ככל שעובר הזמן אתרים אחרים רק מחקים אותה, אולי אתר כמו דה - באזר אם יצבור פופלריות יכול לבשר מהפכה, אבל בנתיים זה נראה כמו המשטר באיראן ולא תונסיה.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 20 פברואר 2011, 19:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
מתי כבר ידרסו את האופירע הזאת. כמו מכשפה זאת. רעה רעה. מה עושים למכשפות רעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
מתי כבר ידרסו את האופירע הזאת. כמו מכשפה זאת. רעה רעה. מה עושים למכשפות רעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
לא אסרו על שחקנים של הפועל להתראיין למקום הזה?

מי אתה רוצה שיאסור.
מוני ? טביב ?
הרי האינטרס של הפועל לא עומד לנגד עיניהם אלא האינטרס האישי שלהם.
כל אמירה בתקשורת משרתת בד"כ צד אחד ופוגעת בד"כ בשני.
כשיש מלחמת כוחות שכזו וכאשר עוזר המאמן מנהל מו"מ דרך התקשורת אז מה הפחא שבן סהר אומר שטויות או מצוטט כאומר שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 20:26 
מאחל לאופירע וג'מצ'י לקבל התקף לב במהרה בימינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2011, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר, לא היית מהאלה שביקרו אותו תחילת שנה? מה כזה קורע בכתבה מוואלה?
ולכו תזדיינו כל אלה שגמרו לו ת'קריירה אצלנו. ילד שמנת קראו לו, שחצן, מכביסט, יהיר, מגעיל, אפס. מתי תלמדו לא לגמור שחקנים אחרי חודש יא אוהדים מגעילים? לפעמים אני מתבייש שאני אוהד אותה קבוצה כמוכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 06:07 
נועם שחם כתב:
א.ב כתב:
ציטוט:
עכשיו אתם כבר מבינים?

נראה שהרוב מתחילים להבין.
אבל ככה זה "גאוני הכדורגל", הכי קל להגיד על מי שכובש הרבה שהוא טוב.

נו טוב, כבר עברנו את זה עם גילי ורמוט וערן זהבי. יש כאלה שמבינים לאט.

מצד שני, בואו נודה שבתחילת העונה בן היה חלש מאד. היכולת שהוא מציג היום היא ב-5 דרגות מעל מה שראינו ממנו בתחילת הדרך. בן לקח את עצמו בידיים, הסיר הרבה מאד חלודה, ועכשיו הוא נראה לגמרי אחרת.

כשבן הגיע הוא לא היה מסוגל לעבור בלמים כבדים בכדרור, היום הוא מתחיל לרוץ ומשאיר עשן ל-90% משחקני ההגנה בארץ.

אנשים פה שרפו אותו לחלוטין, זה היה זובור דוחה.
ושוב, החכמה היא לזהות מי יהיה טוב גם כשהוא בתקופה רעה, ולא כשהוא טוב וברור לכולם שהוא טוב.
אנשים פה כבר זרקו אותו להיות מחליף בקבוצת תחתית. היה עליהם מטורף על שחקן שרק הגיע לקבוצה, ואני חושב שגם פותח האשכול היה חלק ממנו. בדיחה לראות איך פתאום מחלקים פה לבבות רק בגלל שהוא כובש, במיוחד לאור זה שהוא נלחם ורץ בלי הפסקה גם כשלא הלך לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

אי אפשר לתקן. כל אמצעי התקשורת התאימו את עצמם לפח האשפה האנושי הזה ולא נראה שמישהו רוצה לשנות את המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 10:26 
א.ב כתב:
נועם שחם כתב:
א.ב כתב:
ציטוט:
עכשיו אתם כבר מבינים?

נראה שהרוב מתחילים להבין.
אבל ככה זה "גאוני הכדורגל", הכי קל להגיד על מי שכובש הרבה שהוא טוב.

נו טוב, כבר עברנו את זה עם גילי ורמוט וערן זהבי. יש כאלה שמבינים לאט.

מצד שני, בואו נודה שבתחילת העונה בן היה חלש מאד. היכולת שהוא מציג היום היא ב-5 דרגות מעל מה שראינו ממנו בתחילת הדרך. בן לקח את עצמו בידיים, הסיר הרבה מאד חלודה, ועכשיו הוא נראה לגמרי אחרת.

כשבן הגיע הוא לא היה מסוגל לעבור בלמים כבדים בכדרור, היום הוא מתחיל לרוץ ומשאיר עשן ל-90% משחקני ההגנה בארץ.

אנשים פה שרפו אותו לחלוטין, זה היה זובור דוחה.
ושוב, החכמה היא לזהות מי יהיה טוב גם כשהוא בתקופה רעה, ולא כשהוא טוב וברור לכולם שהוא טוב.
אנשים פה כבר זרקו אותו להיות מחליף בקבוצת תחתית. היה עליהם מטורף על שחקן שרק הגיע לקבוצה, ואני חושב שגם פותח האשכול היה חלק ממנו. בדיחה לראות איך פתאום מחלקים פה לבבות רק בגלל שהוא כובש, במיוחד לאור זה שהוא נלחם ורץ בלי הפסקה גם כשלא הלך לו.

אני מסכים איתך, אבל גם לבן הייתה תרומה לענין בהתנהגות שלו.

העיקר שהוא חזר לכושר מצויין וכובש שערים חשובים. שרק ימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
לבן מעבר להתחלה מקרטעת היתה התנהגות שלא ממש אהבנו, והכי בעייתי יש אמא שהפה שלה לא נח לרגע.
מזל שהוא מצא את הנתיב הנכון, ככה הוא הצליח לסתום לה את הפה, אולי גם הבהיר לה שהנזק שהיא עושה עולה על התועלת (עכשיו מעניין מה קדם למה, היא סותמת ובן מתחיל לסדר את עצמו או בן מצליח והיא סותמת. הביצה והתרנגולת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 10:33 
יהלום אדום כתב:
לבן מעבר להתחלה מקרטעת היתה התנהגות שלא ממש אהבנו, והכי בעייתי יש אמא שהפה שלה לא נח לרגע.
מזל שהוא מצא את הנתיב הנכון, ככה הוא הצליח לסתום לה את הפה, אולי גם הבהיר לה שהנזק שהיא עושה עולה על התועלת (עכשיו מעניין מה קדם למה, היא סותמת ובן מתחיל לסדר את עצמו או בן מצליח והיא סותמת. הביצה והתרנגולת).

אל תבנה על שקט תעשייתי מהצד של בתיה. בטח אל תצפה מבן לשלוט בזה. אמא לא בוחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:

בתיה סהר סתמה את הפה ולא אמרו לי?
איך אתה מסביר את הריאיון לפני פחות משבוע לאופי רע אסייג על הנציגים מאספניול שמדברים איתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יהלום אדום כתב:

בשבילו אני מקווה שכך יהיה, היא נזק בלתי יתואר לילד.
אומנם אמא לא בוחרים, אבל כן אפשר להוריד לה את הווליום. אני מאוד מקווה שזה מה שבן עשה/עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 11:47 
יהלום אדום כתב:
נועם שחם כתב:
יהלום אדום כתב:

בשבילו אני מקווה שכך יהיה, היא נזק בלתי יתואר לילד.
אומנם אמא לא בוחרים, אבל כן אפשר להוריד לה את הווליום. אני מאוד מקווה שזה מה שבן עשה/עושה.

אם היית מכיר קצת את בתיה, היית מבין שאין מה לעשות נגד זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
אני לא כל כך בטוח שהשחקנים מדברים עם ההורים שלהם ומבקשים שיפסיקו. זהבי התראיין ל-7 ימים ובאיזהו שלב דיבר על אבא שלו שבצרפת. אני מצטט:
"אבא שלי היה מעורב מאוד(בקריירה) וגרם לדברים לקרות. קחו את אבא של מאור בוזגלו לדוגמא - זו אותה דמות דומיננטית. הוא דאג שיעריכו אותי כמו שמגיע לי ועשה בלגן בישבילי. אני זוכר שרציתי להשתחרר מהפועל כילד ולא נתנו לי, אז הוא טיפל בזה. בקיץ האחרון, כשהיו לי בעיות עם החוזה, ידעתי שאם אבא היה פה, הייתי מרוויח יותר. הוא היה עושה בלגן בתקשורת. לא שאני בעד, אבל הוא הבין איך צריך לפעול".

וזה מגיע משחקן, שלדעתי, יש לו את האישיות הכי טובה וצנועה בקבוצה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
ילדים אוהבים גם שההורים שלהם מתערבים בצבא באותו סגנון ובעוד מקומות.
כל המדינה הזאת גנון אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 15:23 
Officer Barbrady כתב:
אני לא כל כך בטוח שהשחקנים מדברים עם ההורים שלהם ומבקשים שיפסיקו. זהבי התראיין ל-7 ימים ובאיזהו שלב דיבר על אבא שלו שבצרפת. אני מצטט:
"אבא שלי היה מעורב מאוד(בקריירה) וגרם לדברים לקרות. קחו את אבא של מאור בוזגלו לדוגמא - זו אותה דמות דומיננטית. הוא דאג שיעריכו אותי כמו שמגיע לי ועשה בלגן בישבילי. אני זוכר שרציתי להשתחרר מהפועל כילד ולא נתנו לי, אז הוא טיפל בזה. בקיץ האחרון, כשהיו לי בעיות עם החוזה, ידעתי שאם אבא היה פה, הייתי מרוויח יותר. הוא היה עושה בלגן בתקשורת. לא שאני בעד, אבל הוא הבין איך צריך לפעול".

וזה מגיע משחקן, שלדעתי, יש לו את האישיות הכי טובה וצנועה בקבוצה.

תבדיל בין מצב שבו ההורה מעורב ודואג לקידום האינטרסים של הבן שלו, שזה לגיטימי לחלוטין, לבין מצב שהורה מפטפט בחוסר אחריות באזני כל מי שרק מוכן לשמוע, כמה שהבן שלו יותר טוב מזה, ולמה גוטמן לא נותן לשכטר לעשות הגנה ודורש רק מבן, ולמה ההוא אגואיסט וההוא לא יודע לשחק..

אל תשכח גם שהקבוצות עצמן הן מערכת נצלנית ומשעבדת שבלא מעט מקרים מתעמרת בשחקנים צעירים בגלל בצע כסף. שחקן צעיר זקוק למישהו שישמור עליו ויכוון אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
הורה יכול לקדם ולעזור מאחורי הקלעים. לא צריך לצאת לתקשורת. בכל מקרה, כנראה ככה העניינים מתנהלים היום. למה לעשות בלאגן ולהיות שנוא אצל האוהדים כשאפשר לשלוח את אמא או אבא? היחיד מה"אולד סקול" שמטפל בעניינים בעצמו ולא שולח את אבא או אמא, זה אבוטבול. ואני חושב שזה דווקא גורם להערכה מצד האוהדים.
כאילו שבוזגלו או בן לא יכולים לצעוק על ההורים שלהם ולדרוש מהם להפסיק אחרת ינתקו איתם קשר. האמירה של זהבי מוכיחה שכל שחקן היה רוצה אבא או אמא רעשניים שיטפלו בעניינים שלו ויכניסו אותו להרכב.

ואין ספק שהקבוצות בימינו מעוניינות לשעבד את השחקנים בשם הרווח הכספי. בשביל זה יש סוכנים ומו"מ, לא תקשורת.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני לא כל כך בטוח שהשחקנים מדברים עם ההורים שלהם ומבקשים שיפסיקו.

לפני כמה זמן שמעתי ראיון עם בתיה, נדמה לי זה היה ברדיו של אופירע, והיא אמרה שהיא מדברת איתם למרות שבן לא יאהב את זה או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2011, 21:30 
Officer Barbrady כתב:
הורה יכול לקדם ולעזור מאחורי הקלעים. לא צריך לצאת לתקשורת. בכל מקרה, כנראה ככה העניינים מתנהלים היום. למה לעשות בלאגן ולהיות שנוא אצל האוהדים כשאפשר לשלוח את אמא או אבא? היחיד מה"אולד סקול" שמטפל בעניינים בעצמו ולא שולח את אבא או אמא, זה אבוטבול. ואני חושב שזה דווקא גורם להערכה מצד האוהדים.
כאילו שבוזגלו או בן לא יכולים לצעוק על ההורים שלהם ולדרוש מהם להפסיק אחרת ינתקו איתם קשר. האמירה של זהבי מוכיחה שכל שחקן היה רוצה אבא או אמא רעשניים שיטפלו בעניינים שלו ויכניסו אותו להרכב.

ואין ספק שהקבוצות בימינו מעוניינות לשעבד את השחקנים בשם הרווח הכספי. בשביל זה יש סוכנים ומו"מ, לא תקשורת.

ברור, לנתק קשר עם אמא בגלל שהיא קצת מסובבת. בכלל, מה זו משפחה לעומת הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: