bloodbrother כתב:
בהרבה משחקים שכל פרשן מפרשן, יש קבוצה שהוא מעדיף. הבעיה שלך שהוא היה כנה? כאילו, מישהו לא ידע שהוא ביתרי ולפיכך לא אוהב את הפועל? מישהו לא יודע שג'ימי לא אוהב את ביתר? בכל זאת הוא פירשן את ביתר, בטדי, אתמול.
למי אכפת שהוא מעדיף שקבוצה מסויימת תשים גול? מה, זה מעליב אותך?
ידידי, תחסוך ממני את הדמגוגיות. אני לא מקשיב יותר מדי לג'ימי טורק שהוא מפרשן, אבל אם בפרשנות שלו יש חוסר אובייקטיביות ברמה שהיא משפיעה על דעת קהל ואהאובייקטיביות בשידור, אז כן, הוא לא צריך לפרשן.
חוסר האובייקטיביות של נוימן בשידורים של הפועל בולט. לא צריך להיות חד אוזן בשביל לשמוע את כל הקטנות שלו (וגם את הגדולות: "מאיר, תהיה אופטימי" אחרי שאיינשטיין אמר ששחקני חיפה לא מצליחיחם להכניע את אניימה). אז חוץ מזה שלא נעים לי בתור אוהד הפועל לשמוע את זה, יש בעיה אחרת, השפעה של אנשי תקשורת על שופטים, אנשי מקצוע ודעת קהל. כמו שעונשי בית דין נקבעים לפעמים בגלל פרסומים על "מה צריך להיות העונש" באתרים שונים, הדברים שאומרים פרשנים, מחלחלים, אילו אם בתת מודע. נתתי פה כבר כמה פעמים את הדוגמא שאדון יורם ארבל החליט ששופטים שורקים לסיום 25-30 שניות לפני תוספת הזמן (בלי שום ביסוס לכך כמובן) ופתאום ראית ששופטים אשכרה מתחילים לעשות את זה (מנהג שנפסק לשמחתי).
אז ברור לי שלאנשי כדורגל שמפרשנים משחקים יש העדפות וזה לגיטימי לגמרי, אבל שלא יביאו אותם לשידור בצורה כל כך בוטה. אצל דני נוימן זה ככה ולכן הוא לא ראוי להיות פרשן בדיוק כמו ששמעון אמסלם לא היה ראוי להיות פרשן כדורסל במשחקים של הפועל ומכבי ת"א לפני כמה שנים.