נועם שחם כתב:
קומוניסים כתב:
הניכור ליהדות העבירה אתכם על דעתכם. (לא אתכם אישית)
אך טבעי שרבנים שמייצגים את היהדות יספגו אש ועלילות שווא.
בעצם לא השתנה דבר, כך תמיד היה... וד"ל
ולמי ששאל, אין לי בעיה שייחקר אף אדם בישראל וזה לא נכון לדעתי שיהיה אדם שהוא מעל החוק.
אבל, ראבק.. לאישי ציבור מתנהגים אחרת זה לא אני המצאתי את זה. תנו כבוד מימנלי ותגיעו לחקור אותם בביתם, בזמן התאים להם, וקצת פחות הדלפות לתקשורת מסביב.
ולגוף ההאשמה, רק שלטון שמתנער ומרוחק כ"כ מהיהדות יכול לעצור רב על חיבור הלכתי-תורני שההשלכות המעשיות שלו הם נושא הלכתי בפני עצמו.
כידוע, ובניגוד להשמצות והשקרים, אף שורה בספר "תורת המלך" לא קוראת להרג לא יהודים ובוודאי שאינה מתייחסת ספציפית לערבים כפי שגופי תקשורת שונים הציגו..
בנושא עסקו גדולי הוראה ועמודי תווך ביהדות עוד הרבה לפני קום המדינה
אולי תוציאו את הרמב"ם מחוץ לחוק???
איך מישהו אמר, כבר אין שמאל וימין, אנחנו כבר מזמן התפלגנו ליהודים וישראלים.
אני יהודי.
ומי שחושב אחרת ממך הוא לא יהודי?
אגב, רוב מכריע של הרבנים במדינה מסתייגים מרבנים כמו דב ליאור. אולי גם הם לא יהודים.
ועם כל הכבוד, רבני השקר שלך לא המציאו את היהדות. הם חבורה של טפילים שמנסה לנכס לעצמה את היהדות.
יש חבורה שמנבה לנכס לעצמה את היהדות
ויש חבורה שבכלל לא רוצה להיות יהודים ומתביישת ביהדות ומנסה למכור כל ערך יהודי זך וטהור.
לכל יהודי יש נפש אלוקה ממעל ממש ההבדל הוא רק במי שהנפש הזאת פועלת במלוא העוצמה ואז הוא מחובר באופן ישיר לאלוקות דרך תורה ומצוות ומי שהנפש עוד מכוסה אצלו בהרבה אבק והוא נמשך לתאוות העולם הזה ומכנה את זה בשם יהדות.
והיא כל כך מכוסה באבק עד שהוא מאפשר לעצמו לקרוא לאנשים צדיקים שזיככו את עצמם טפילים.
אנחנו נכנסים ליישורת האחרונה לפני הגאולה
כל ההתפתחויות כבר מעידות על הגילוי הנפלא שיהיה פה בעולם הזה התחתון.
ודווקא עכשיו למרות כל הנפש הבהמית שיש לכולנו להתגבר על ה"אני" ולאחד שורות בעם.
כמו שכתוב שקיבלו את התורה "כאיש אחד בלב אחד".