el dudernio כתב:
red-oro, כתור התחלה יש חוסר צדק שאתה מתחבא מאחורי ניק לא שלך ואין יכולת לדעת מי הדובר,
ועוד בא בהשואות בינך לבין אוהדי אחרים שכולם יודעים מי האיש שנמצא מאחורי הקלדת. הטענה
שלנו היא פשוטה, אני (למשל) לא מוכן לשלם 50 שקל לשנה בכדי שאתה תוכל לקלל את חולדאי נאו-נאצי.
כרגע זה עומד "רק" על 10 שקלים, שהם גם 10 יותר מידי. בנוסף אני לא חושב שיש סיבה שאנשים אשר
חברים בעמותה או ידועים כאוהדי הפועל יצתרכו להתחיל למצוא הסברים ונימוקים ולהצתדק בנושא
מכיוון שאתה זורק עליהם זין.
אז אחלה שאתה מעודד אבל אם תרצה שיהיה לך מה לעודד כדאי מאוד שתרסן את הקללות.
אני לא השוויתי ביני לבין אף אוהד. מעולם לא עשיתי את זה. השוויתי בין קבוצה של אוהדים לקבוצה אחרת של אוהדים וזה בגלל הטענה החוצפנית שאפשר להסתדר בלי הקבוצה שהגנתי עליה.
מי שעשה השוואה וטען שהוא מעודד יותר ממני, זה פרוויס. אולי כדאי שתשאל אותו מי אני.
ואגב, אני בקושי מקלל את חולדאי ומכבי בזמן משחקים כשהם לא נמצאים שם. אני מעדיף בהרבה לעודד את הפועל. אם כל אלה שמזיינים כאן ת'שכל היו באמת מעודדים את הפועל ולא רק טוענים שהם כאלה, אז תאמין לי שאף אחד לא היה מוצא זמן לקלל בכלל, אבל כשהעידוד נראה כמו שהוא נראה וכל שיר חדש מופסק ישר, כי אין מי שישיר אותו, אז אנשים פונים לשכונה, שהופכת מייד לקללות.
אני מוכן לשים את הראש על זה שאם בכל משחק כל אחד מהאוהדים יעודד, לא יהיו קללות בכלל.