purvis short כתב:
רוי האדום כתב:
אלוהים ישמור , איזה מטומטמים .
בקיצור צריך לנסוע 50 קילומטר ולצעוק חזק פי 2 את הקללות נגד אייזנברג ושות' .
ואז להאשים מישהו אחר שהוא הורס את הקבוצה, כמובן
ובלי קשר אני חושב שההעמדה לדין היא בכלל שערוריה, בוודאי שהעונש הוא ביזיוני.
ועדיין - הקיק של אנשים פה להזיק לקבוצה שהם אוהדים זה משהו נפלא. הם כל כך אוהבים את הקבוצה, אבל לא מסוגלים לשלוט בפה שלהם על מנת לעזור לה. כי הרי תמיד יהיה אפשר להאשים את כל העולם מאשר את עצמם.
זה לא קשור לזה שהעונש הוא בושה, והתנהלות האיגוד היא פארסה. זה קשור לזה שאנשים כל הזמן מספרים כמה הם אוהבים את הפועל, יותר מכולם, אבל לא מוכנים לעשות למענה אפילו דבר קטנטן כמו לסנן קמעה את המלים שיוצאות להם מהפה.
הפסק הזה לא מראה לך שלא משנה מה נעשה או לא נעשה, אם שאול או שמעון ירצה אנחנו נחטוף?
העמדה לדין לפי כתבה בואללה?
העמדה לדין בלי שום סימוכין כולל דו"ח שופט ודו"ח משקיף?
הרשעה בהתנהגות לא ספורטיבית למרות שכולם אומרים שאף איש נהריה, כולל השטן הקטן גדול, לא היה מאוים בשום אופן לכל אורך השהות שלהם בהיידר יוזף?
אם זה לא מראה לך שצריך לעשות הכל בשביל לפרק את בית דין שדה המביך הזה ולא להילחם באוהדים במקום אז אתה באמת מקרה אבוד.
או שאתה מאלה שמצפים שבסופו של תהליך אחרי ששופט ייתן ליריבה שלנו קליעות עונשין בשויון 1.7 שניות לסיום (שהן בכלל 4 שניות לסיום) הקהל ישאג עליו "שופט, שגית!!".