חבל שאנשים פה חוזרים על מנטרות ישנות, ולא מסתכלים על המציאות.
אין דין ליגה לאומית, כליגת העל.
מה לעשות והרבה אוהדים איבדו את האמון שלהם במהלך השנים, באפשרות שתהיה קבוצת כדורסל להפועל תל אביב.
כל מה שנעשה עד היום הוא נפלא, אבל לאוהדים שלא היו שם 15 שנה, צריך לתת זמן.
גם בעונת גוז'ינסקי הבטיחו הרים וגבהות, וכולם יודעים איזו אכזבה קיבלנו כולנו כעבור מספר חודשים.
ההגעה לחצי הגמר, והאפשרות לעלייה עתידית לליגת העל הוציאה חלק מהלא מאמינים מהבית.
המשכיות היא שם המשחק, והשבועות האחרונים מתחילים להוכיח שלמפעל הענק הזה יש המשכיות.
זה מה שחלק גדול מהאוהדים היה צריך, וברגע שהוא קיבל את זה הוא לא נזכר פתאום שהוא אוהד הפועל, אלא הוא בא לתת עוד כוח למפעל.
למה הוא לא היה שם קודם, זה כבר דיון פילוסופי, שמבחינתי כיום, הוא לא רלוונטי.
בתקופה הקרובה העמותה עומדת בפני זמנים קריטיים מבחינתה.
אולם ביתי הוא רק חלק מההחלטות שיהיה צורך להחליט עליהן, אבל חלק עיקרי.
הפוטנציאל של אוהדי הפועל בכדורסל, כבר קיבל הוכחה ביום שני האחרון.
חצי הגמר היתה הפגנת כוח כמותית למה שצפוי לקבוצה בשנים הקרובות.
לחזור אחורה לאולם של 1000-1500 אוהדים תהיה טעות.
החשיבה צריכה להיות קדימה.
אם היה באזור אולם של 3000-5000 מקומות, הייתי לוקח אותו כבר היום. אבל אין.
אם נוקיה הוא האפשרות היחידה, שתיתן לנו אפשרות לאכלס את הכמויות הצפויות, בליגה ובדרבי, אז מבחינתי אין ברירה.
האפשרויות לתמרון באשר למחירי מינויים, מחירי כרטיסים, גיוס אוכלוסיות אהדה נוספות, השקעה באוהדים קיימים, השגת ספונסרים, הבעת כוונות וכד', הרבה יותר גדולה בנוקיה מאשר באולמות קיימים אחרים.
להתבסס על סטטיסטיקות מהשנה בליגה, בלי לקחת בחשבון את המפגן האחרון בנוקיה, זה זילזול במציאות.
יש דור צעיר של אוהדים, שיחד עם הדור הוותיק, צמא להפועל תל אביב כדורסל, אז אל תמנעו מהם את האפשרות.
רק אולם גדול כמו נוקיה, יכול באופן זמני ועד לקבלת אולם משלנו, לתת תשובה נורמלית לאוכלוסיית אוהדי הכדורסל של המועדון.
הנקודות הבאות, שהחבר פרוויס הציע פה באשכול הן בסיס לא רע להתחלה.
ציטוט:
יש שלושה תנאים שבהם הייתי מוכן לשחק ביד אליהו:
1. התחייבות בכתב של העירייה, שתוך שלוש שנים יהיה לנו אולם, ובמידה שלא - העמותה תפוצה בסכום של חמישה מיליון דולר.
2. פתרון במסגרתו היציעים העליונים יכוסו במשחק הליגה, כך שכל הקהל יישב למטה ויהיה אפקט של אולם קטן.
3. שימוש באולם בעונת המשחקים, לאימונים ומשחקים בעלות של הדר יוסף + פתרונות לכל מחלקת הנוער.
אני מאוד מקווה שלא ישימו את הרעיון הזה בצד, ורק בגלל שזה של מכבי.
העתיד שלנו מתחיל בשבועות האחרונים לקבל יסודות חדשים, אל תהרסו אותו בשינאה עיוורת.
שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.