בני12 כתב:
פאביו כתב:
התייפיפות? פחחחחחחח
תראה,אם אתה נגד לקלל ולשיר נגד מועדון שנוא אני מבין אותך.
אבל לשיר שיישרפו הצהובים או השיר שונא מכבי שונא ביתר אמן שימותו עדיף כבר מחר זה כן,אבל שיר השואה לא? זו התייפיפות וציקצוקי לשון.
ובני,אני ממש מתכוון שיהיה למועדון הזה אסון וחורבן.
מיטב חבריי (ואני מהמר שגם לך ולכל אוהד הפועל) הם אוהדי מכבי,אז נראה לך באמת שמישהו מתכוון לשיר לשלוח אותם לתאי גזים ? נו באמת.
דיון פילוסופי: מראות עיניך,איך אתה מפרש את השיר הזה? שמה יקרה למועדון הצהוב ששרים לו שתהיה שואה למכבי ?
לשיר הזה אין שום משמעויות.
הוא נועד לספק את היצרים הפרוורטים של סוקו ואת הצורך שלו לחצות שוב ושוב את גבולות הלגיטימציה כדי להוכיח
שהוא יכול.
המטרה של השיר היא לא שתהיה שואה למכבי אלא לפגוע במספר המכסימלי של אנשים, רצוי של היריבה.
זה שבדרך הוא פוגע גם בהמוני אוהדי הפועל אף פעם לא הזיזה לסוקו או לעדר שרץ אחריו.
אין לא שום משמעות אז מה הבעייה איתו בדיוק ?
אני אגיד לך איזה משמעות יש לשיר הזה : במדינת ישראל יש פרות קדושות שאסור אפילו להזכירן,זו המשמעות היחידה: שומעים פה תמילה שואה,נחרדים.
ואני באמת גאה להגיד לך שאני באמת מאחל להם מידי יום שייפול עליהם הרס וחורבן.
לפחות זו מטרתי,אין כוונתי לפגוע באדם כזה או אחר,ובן של ניצול שואה או נכד של ניצול שואה (וגם אני לצערי כזה) שלא יבלבל לי תמוח ויחשוב שיש הגדרות שיש לו עליהם מונופול.
זה שעכשיו "פרשנים" מצקצקי לשון מפריע לאוזנם הערבה מילה מסויימת זה באמת מרגש.
חבל שאוהדים נסחפים אחריהם בזרם ההתייפיפות.
ושוב אני מדגיש,אם אתה בא לאירוע ספורט,בקטע של "אני לא מקלל" אלא מונע מאהבה,סבבה.
אני יכול להבין את הטיעונים שלך.
אבל אחד שבא ומקלל : בן זונה (סליחה על הבוטות) כן, סרטן כן , שיישרפו כן , שואה לא ? מעורר רחמים.