גביע וצלחת כתב:
ניראה שאתה מתמצא תן לי רשימת שחקנים להפועל (עונה ראשונה)
הממפ... milan badlje או משהו כזה.. תחפש milan ba (הוא קרואטי)
vaclav kadlec
shilla (בלם טוב בחינם) או jose goncalves (עוד בלם טוב בחינם), רצוי להביא אחד מהם ולחלטר רוטציה עם פרנסמן במידה ויש מקום לזרים. אפשר למכור בסוף העונה ברווחים נאים.
מבחינת קשר שמאלי אני הבאתי את caffa משהו juan בהשאלה מבטיס תמורת פרוטות, שחקן חביב מאוד, stefan babovic אם אתה יכול להשקיע יותר כסף
ignjovski קשר אחורי מצויין אבל יקר
בשנים הבאות כשיהיה יותר כסף תחפש ריג'נים בנבחרות צעירות (בעיקר ברזיל וארגנטינה, בעיקר בעיקר בעיקר ברזיל) ותחפש שחקנים שבדרך לגמור חוזה (הבאתי ככה את ויקטור אובינה שנמכר עונה אחרי ב2 מיליון, פרננדו גאגו ששיחק אצלי 3 עונות ונמכר ב8 וחצי, דודו ביטון שנמכר ב4, שמעון אבוחצירא, דין מורי, זר ריג'ן שמכרתי במיליון, הרכשים החדשים אלרועי כהן ושי מימון ואלה רק דוגמאות). שחקנים ישראלים מומלץ ביותר כדי להכניס אותם לרוטציה ולהרכב אפילו, ולפעמים מוצאים גם זרים מציאות. בקשר לזרים יקרים דוגמת גאגו, אם יש להם דרישות מטורפות תחכה שהם יהיו חופשיים ואז הם יורדים בהרבה.
בנוגע לישראלים:
gai assulin (חופשי, מומלץ מאוד), nir biton (לפני שיחטפו אותו), davidzada או tuatkha (לבחור בהתאם למחירים ולדוחות סקאוט), דמארי (חובה חובה חובה), steven cohen מצוין החל מעונה שנייה, omer masha'lla (נדמה לי שככה מאייתים, צעיר זול וטוב), ofer verta (טוב אצל חלק מהאנשים) וalon turgeman (חלוץ חביב, זול מאוד.)
תחדש לגילי, שכטר, ידין ודגלאס חוזים הכי ארוכים שאתה יכול, אל תתקמצן על שכר
לאניימה תחדש את החוזה בכל מחיר ואל תמכור אותו. (אצלי הוא חתום עד גיל 35 כשהוא חידש פעמיים חוזה והיום הוא יושב על חוזה של 30 אלף יורו ואני נהנה מכל משחק שהוא בשער)
כמובן שאי אפשר להביא ישר בעונה הראשונה את כולם, תשתדל להביא כמה שאפשר מהרשימה הזאת, במיוחד את החופשיים.
עריכה: וכדאי שתתייחס לרשימה הזאת ברצינות ותדווח לי מה עשית כי השקעתי בך יותר מ10 דקות

הבאתי את ניר ביטון גיא אסולין עומר דאמרי ועומר משאללה.