טוב אז קצת על מה שקורה אצלי...אמנם מקודם כתבתי שאני מחפש שוער לפארמה,אבל לוקח לי הרבה הרבה זמן למצוא את השמירה שאני מרגיש שאני הולך ליהנות בה וזה לא ממש היה אצל פארמה.
אז הלכתי לליגה הצרפתית והתחלתי שמירה עם סט.אטיין, שניסיתי אותה כמה פעמים במנג'ר 2010 אבל פשוט אחרי 3
משחקי ידידות השתעממתי רצח ועזבתי את השמירה.
אז הפעם זה לא היה ככה.
בציפיות התקשורת אני אסיים מקום 14.אז אני מתכוון לעשות הרבה יותר מזה.
סט.אטיין - 2010-2011העברות :
OUT -
Bobcar Sanogo - שני מיליון יורו, השאלה לנאפולי
Gonzalo Bergessio - שלושה מיליון יורו, מכירה לויאריאל בינואר (אני כבר אחרי)
IN -
Milan Badjle - הגיע תמורת 4.1M יורו ששולמו בתשלומים. הייתי חייב קשר אמצע "מרענן" ותותח.שני הMC שלי כבר זקנים,השאר הם DMC שלא ממש נחוצים לי וגם למערך שלי.
Federico Macheda - השאלה תמורת 850K יורו.האמת שלא חשבתי עליו בכלל,חיפשתי קשר אמצע במילואים של קבוצות מאנגליה ופגשתי בו אז החלטתי להשאיל אותו.לא יזיק ובינתיים לא מזיק בכלל
Diego Buonantotte - בגלל שאני משחק 4-4-2 עם שני קשרים באמצע, שני ווינגרים התקפיים ושני חלוצים, קלטתי שאין לי על הספסל ווינגר מחליף.החלטתי להביא את דייגו ובמחיר די מציאה.4.1M יורו וגם הם בתשלומים.יש לציין שהקנייה הזאת הגיעה בחודש נובמבר, וזאת לאחר שקיבלתי הודעה מההנהלה שאני מקבל תקציב של 9M יורו לאחר שהמצב הכלכלי של הקבוצה השתפר.
Romelu Lukaku - כנ"ל בוואנטוטה.השונה הוא שהוא הגיע במחיר מצחיק - 1.5M יורו בלבד.במנג'ר 2010 הייתי צריך לשלם 10M יורו מינימום כדי להביא אותו אליי.לוקאקו היה בסטטוס סגל "שחקן רוטציה" ככה שתיארתי לעצמי שלא תהיה בעיה להביא אותו.לאחר שחתם קיבלתי הודעה שאוהדי אנדרלכט כועסים על המכירה הזאת מאוד
אחרון חביב -
Issac Vorsah - הרגשתי שההגנה שלי לא יציבה.יש לי את מוסטפה באייאל, אבל הבלם שלידו,גויראן נ'דאו, לא ממש עושה את העבודה חוץ מכמה גולים בבעיטות חופשיות.החלטתי להביא את וורסה,שחקן שאני מאוד אוהב וגם יודע שהוא מתפתח בצורה מטורפת.עלה לי 3M יורו תשלום ראשוני ו6M יורו נוספים ב48 חודשים.סה"כ - 9M יורו.
סה"כ אני חושב שהרכשים הם מדהימים.העמדתי קבוצה צעירה וכשרונית עם פוטנציאל אדיר.הציפייה שלי בתחילת העונה הייתה להעפיל למפעל אירופאי דרך הליגה.אני מאמין שאני אעמוד בזה.
אגב, בגביע הלילה העפתי את ליון בחצי הגמר בפנדלים.הגמר מול ליל באפריל (חרוז =) )
אעדכן בסיום הליגה.