Noam כתב:
עונה ראשונה, הפועל
קניות:
גיא אסולין-העברה חופשית
איליאסו שילה (בלם מגאנה, 27)-העברה חופשית
חואן משהו כאפה (קשר התקפי שמאלי, 26)-שחקן מצוין עם שם מרגש שהושאל מבטיס תמורת סכום עלוב
טל בן חיים- השאלה ב180 אלף יורו עם אופציה לקנייה, לא בטוח בכלל שתתממש
תומר חמד- השאלה בחינם עם שכר של 130, מחיר מציאה בשביל חלוץ חמישי
דוד בקל-כשרון צעיר ממכבי פ"ת, קשר מרכזי. 90 אלף דולר
מכירות:
אף שחקן לא נמכר, אבל כמה עזבו בהשאלה
זהבי לחיפה תמורת 750 אלף דולר (בשביל כזה סכום לא יכולתי לסרב בכלל)
חוטא לאשדוד
ארטור להכח עמידר
שיש, מאור לובין, אייזנשטיין, שרם, אסולין ובקל למכבי אחי נצרת (קבוצת בת)
אניימה (שחתם על חוזה ל4 שנים תמורת 8500 לשבוע) ודגלאס קיבלו אזרחות
בליגה ניצחתי בינתיים בשני המחזורים הראשונים, 3-0 בבית את בית שאן ו1-0 בחוץ את הבבונים
בצ'מפיונס עברתי בקושי בשלב הראשון את אלופת לטביה וקצת פחות בקושי בשלב השני את לך פוזנאן
בשלב השלישי קיבלתי את דינמו זאגרב. בטעות עליתי עם ההרכב הראשון בטוטו 3 ימים לפני אז הייתי צריך להעלות מחליפים, אחרי שהם הובילו 1-0 בדקה ה89 ידין (המחליף) השווה ונגמר 1-1
בבית אחרי 1-0 לי בדקה ה3 בן דיין קיבל אדום ועשה פנדל בדקה ה10 והם השוו, ועם 10 שחקנים ניצחתי 2-1 (חואן משהו כאפה

עם גול הניצחון) ועליתי.
בבית קיבלתי את מילאן, אייאקס וולנסיה, בית שעל פניו נראה קשה אבל בעצם הוא סביר בהחלט ואפשר להוציא בו נקודות
המשך העונה:
בינואר מכרתי את רוקי במיליון וחצי ו50 אחוז ממכירה עתידית לסנדרלנד
הבאתי את דודזאדה (מיליון), ערן לוי (השאלה, 100 אלף) וברנרדו (קשר מרכזי מנבחרת ברזיל הצעירה, 100 אלף בהשאלה)
סיימתי את העונה עם דאבל. בליגה אחרי פער של 20 נקודות לפני קיזוז מהמקום השני לקחתי אליפות 4 מחזורים לפני הסוף, מכבי סיימה שנייה, אשדוד שלישית, פ"ת רביעית, חיפה חמישית ובית"ר תשיעית
גביע לקחתי אחרי שעברתי את מכבי הרצליה, הפועל פ"ת, עירוני בת ים, הפועל חיפה (חצי) ומכבי (גמר). בגמר ניצחתי את מכבי בהארכה משער של פרנסמן.
בצ'מפיונס (מילאן, ולנסיה, אייאקס) סיימתי רביעי עם 4 נקודות (תיקו 3-3 מול ולנסיה אחרי שהובלתי 3-0 וניצחון 2-0 ביתי מדהים על מילאן) עם קצת טעם מר בפה, אבל בכל זאת קמפיין לא רע
מלך השערים שלי הוא שכטר עם 23 שערים בכל המסגרות, שהר עם 21.
מצטייני העונה:
כמובן, איך אפשר בלי החתול שאטם לי את השער הרמטית וסיימתי את העונה בסה"כ עם 16 או 17 ספיגות
דגלאס דה סילבה, סלע.
עומרי קנדה, ההפתעה הגדולה. בניתי על מגן ימני זר לעונה הבאה אבל הבחור קנה את עולמו עם עונה מדהימה ויהיה המגן המוביל
איליאסו שילה, הבלם שהגיע בהעברה חופשית סיפק את הסחורה כל הדרך, סיים עם ציון ממוצע 7.5 וכמה בישולים
אביחי ידין, היהלום במרכז הקישור, הבקיע כמות עצומה של שערים (בערך 15) כמעט כולם מבעיטות מחוץ לרחבה. פנטסטי
ברנרדו, הגיע באמצע העונה להחליף את רוקי והשתלב בצורה הטובה ביותר. נתן סדרת הופעות נפלאה עם כמה שערים ובישולים, הצהיר לא פעם בתקשורת שהוא מת על המועדון והקהל והפועל נהיה אחד מהמועדונים האהובים עליו. לא יישאר לעונה הבאה משיקולים כספיים (אני בכל זאת אנסה להביא אותו בהשאלה למרות שאין המון סיכוי)
חואן פבלו כאפה (הקשר השמאלי), אמנם לא הבריק לאורך כל הדרך והיה די ממוצע, אבל כל פעם שהיה צריך גול חשוב הוא הבקיע (דרבי, שער העלייה לצ'מפיונס כשהיינו ב10 שחקנים, מילאן, חיפה)
איתי שכטר, כמו שציינתי, 23 שערים ושפע של בישולים
מאכזבי העונה:
גילי ורמוט, אמנם היה טוב, אבל לא הוביל את הקבוצה כמו שרציתי
טוטו תמוז, לא הבקיע מספיק. סיים את העונה עם 4 שערים למרות ששיחק הרבה יחסית
יוסי שבחון, כל משחק שהוא שיחק היה קטסטרופה
סלים טועמה, כמה חופשיות שלא נתתי לו לבעוט סיים את העונה בלי שער אחד לרפואה
מבט לעונה הבאה:
בגלל השיפוצים בבלומפילד ששתו לי כסף קיבלתי רק 2 וחצי מיליון תקציב. שילה, בן דיין, שבחון, זהבי ופרנסמן יימכרו, ויובאו בלם, קשר אחורי וקשר שמאלי זרים ומגן שמאלי בהשאלה (לעונה השלישית דודזאדה יהיה המגן)
בעמדת החלוץ כנראה יגיע עומר דמארי